tipsbilk.net

10 beste EV-ladeløsninger for bedrifter i 2022

Ønsker du å installere et ladepunkt for elbiler på en beboer, arbeidsplass eller andre bedrifter? Sjekk ut de beste elbil-ladeselskapene som kan gi deg løsningen.

For å redde verden fra skadelige karbonutslipp og stoppe bruken av fossilt brensel, foreslår miljøvernere å øke bruken av elektroniske kjøretøy. Ved å bruke denne transportmåten kan du gjøre verden grønnere og levelig for fremtidens generasjon.

Ettersom elbiler blir mer utbredt på veiene, øker også etterspørselen etter ladepunkter for elbiler. Les denne artikkelen for å kjenne de beste elbilladeselskapene som kan tilby robuste løsninger.

Veksten av elbiler og viktigheten av ladestasjoner for elbiler

Til tross for å fremme offentlig transport over hele verden, øker antallet privatbiler hver dag. Kjøretøy som kjører på fossilt brensel har en tendens til å slippe ut en betydelig mengde karbon, som er ansvarlig for global oppvarming og klimaendringer. Det er her elektriske kjøretøy eller elbiler kommer inn på scenen.

Folk som elsker å holde verden grønn og miljøet rent, har gått over til elbiler de siste årene. Disse kjøretøyene spiller en betydelig rolle i å forbedre luftkvaliteten og redusere sjansen for helsefare forårsaket av luftforurensning. På grunn av attributter som energieffektivitet og lite vedlikehold har det vært en økning i salget av elbiler globalt.

Unødvendig å si, flere elbiler genererer behovet for flere ladestasjoner for elbiler. I tillegg til boligbygg trenger folk ladestasjoner på offentlige parkeringsplasser, arbeidsplasser, sykehus, kjøpesentre og andre offentlige rom.

Nå ønsker brukere at ladestasjoner for elbiler skal være utstyrt med avanserte funksjoner, inkludert nettverkstilkobling, smart måling, kompatibilitet med ulike betalingsmoduser og mobilkapasitet.

Ledende virksomheter investerer allerede i EV-ladestasjoner i samarbeid med de ledende EV-ladeselskapene. Over tid vil det bli større etterspørsel etter hurtigladeinfrastruktur flere steder. I fremtiden vil erfarne virksomheter som har investert i forskning og utvikling av ladestasjoner ha forsprang på nye aktører i markedet.

Her er noen av EL-ladeselskapene for bedrifter.

EVgo

EVgo er et populært ladeselskap som bedriftseiere kan stole på uten å nøle. Den har som mål å øke hastigheten på masseadopsjonen av elbiler ved å tilby praktiske og rimelige ladeløsninger for elbiler gjennom et pålitelig nettverk.

Selskapet tilbyr et omfattende offentlig nettverk bestående av DC hurtigladere. Nettverket inkluderer 850 pålitelige hurtigladestasjoner i 60+ storbyområder. Den drives av 100 % fornybar energi, så hvis du leter etter bærekraftig drivstoff til kjøretøyet ditt, gå for det.

Dette bransjeledende selskapet er forpliktet til 98 % nettverksoppetid. Ved å bruke EVgo-appen som er tilgjengelig for Android og iOS, kan folk til og med se sanntidstilgjengeligheten til ladere. Den lar også brukerne spore ladeøkter, se øktsammendrag og reservere en EVgo-lader.

Siden EVgo-drivstoffprisen er basert på regionale energikostnader, kan den tilby lavest mulig pris for hvert sted. Brukere kan velge å betale mens de går, eller de kan velge mellom forskjellige EVgo-medlemskapsplaner. For øyeblikket inkluderer nettverket 800+ stasjoner som selskapet planlegger å øke tre ganger i løpet av de neste fem årene.

  Slik deler du tall i Google Sheets

Enel X Way

Er du ute etter å installere noen best-i-klassen EV-ladestasjoner i leiligheter, grønne bygninger, parkering, sykehus, universitetscampus, arbeidsplasser og restauranter? Enel X WayJuiceBox Pro kommersielle EV-ladestasjoner er de perfekte løsningene for deg.

Denne ledende leverandøren av smarte EV-ladestasjoner har sine løsninger koblet til nettet. Den støtter også bil-, verktøy- og forretningsprogrammer over hele verden. De fullt nettverksbaserte stasjonene kan maksimere investeringen din i elbilinfrastruktur samtidig som de tilbyr en førsteklasses ladeopplevelse for elbiler til kunder, gjester og ansatte.

De kommersielle smartladerne til Enel X Way er også kvalifisert for ladeincentivet til USA. Videre gir det enorm verdi for eiendomseierne slik at de enkelt kan nå sine bærekraftsmål.

Dens stasjoner tilbyr fleksibel utendørs og innendørs installasjon med flere alternativer – du kan veggmontere, sokkelmontering eller fastkoble den. Foruten å være kompatible med helelektriske kjøretøymodeller, er ladeløsningene kompakte og værbestandige.

Nasjonal EV

Nasjonal EV er et nøkkelferdig ladeselskap for elbiler som alle bedrifter kan bruke. Når det gjelder nøkkelferdige installasjoner for EV-ladere i USA, regnes dette selskapet som ledende. Den kommer stadig med nye modeller for å utvide driftsområdet og redusere kostnadene. Dermed blir EV-eierskap mer lukrativt.

National EV tilbyr de beste EV-ladeproduktene og prosjektstyringsprogramvare for stor installasjonsadministrasjon for kunder. Dette selskapet selger og installerer ikke bare elbil-ladere, men vedlikeholder dem også for bedrifter som ønsker å legge til elbil-vekslere til kommersiell eiendom.

Den tilbyr multi-plugg fasiliteter som gjør at du kan betjene mer enn én kunde om gangen. Ved å bruke nivå 3-ladeløsningen kan du gi en rask lading. Stasjonene er enkle å installere, takket være den raske servicen fra selskapets ekspertteam. Ettersom National EV bruker AI for å levere kraft, administreres hele prosessen på en organisert måte.

ChargePoint

De som er ute etter en helhetlig ladeløsning bør gå for ChargePoint. Den er også stolt over det mest omfattende ladenettverket for elbiler. Den tilbyr deg de riktige løsningene for virksomheten din uavhengig av størrelse og bransje.

Ved hjelp av teamet av eksperter kan du holde dine kunder, besøkende og partnere fornøyde. I tillegg hjelper den deg med å finne rabatter og insentiver for lading samtidig som den tilbyr nødvendig veiledning gjennom all logistikken. I et nøtteskall gir den deg alt som trengs for å være en del av det fremtidsfokuserte drivstoffnettverket.

Én ChargePoint-konto er nok for brukere å få tilgang til hundrevis av ladepunkter i dette mest åpne el-ladenettverket i Nord-Amerika og Europa. Enten det er et lett eller tungt kjøretøy, lar flåtestyringsprogramvaren til dette selskapet deg balansere driftsberedskap og ladekostnader.

Noen populære bransjer som bruker denne elbil-ladetjenesten inkluderer bilforhandlere, leiligheter/leiligheter, nybygg, flåter, utdanning, gjestfrihet, arbeidsplass, verktøy, detaljhandel, parkeringsoperatører, byer, tettsteder, drivstoff- og dagligvarehandel, føderale/statlige etater og underholdning.

  Opplever du problemer med Paint.net-installasjonen? (LØST)

ChargePoint-nettverket er i utgangspunktet en integrasjon av maskinvare, skytjenester og støtte. Med kombinasjonen av disse tre funksjonene kan den levere den jevneste opplevelsen til bedrifter og brukere.

ABB

ABB er et EL-ladeselskap som legger grunnlaget for smartere og utslippsfri mobilitet. Som en global leder innen elbillading, støtter den alle standarder for elbillading. Selskapet har som mål å gjøre EV-løsninger tilgjengelige for alle fra hvor som helst i verden.

Det er en Internett-tilkoblet ladeinfrastruktur som tilbyr spesifikke ladeløsninger for å forbedre virksomheten din. Siden laderne er kompatible med alle tjenester eller betalingsapplikasjoner, vil disse fungere hvor som helst og med alle tilkoblede tjenester.

ABB tilbyr en komplett løsning med en robust tilkobling som inkluderer kompakte AC-veggbokser og pålitelige DC hurtigladestasjoner. Den hjelper deg til innovative ladesystemer på forespørsel for elektriske busser ved å distribuere neste generasjons infrastruktur for smartere mobilitet.

Ladere koblet til ABB Ability sikrer ikke bare rask global service, men tilbyr også proaktivt vedlikehold. Selskapet har mange års erfaring med å lage og vedlikeholde infrastrukturer til flere landsdekkende ladenettverk. Derfor kan bedrifter stole på den for å installere ladeløsninger for kommersielle flåter, industriflåter, offentlig, kommersiell parkering, etc.

Webasto EV Solutions

Webasto EV Solutions hjelper deg å investere i en grønnere fremtid ved å tilby EV-ladeløsninger for alle typer elektriske kjøretøy tilgjengelig på markedet. Dens EV-ladere kan brukes på arbeidsplasser, forretningsparkeringer, hoteller, kjøpesentre, detaljhandel og flyplasser.

Ved å samarbeide med Webasto for å etablere ladepunkter for elbiler, kan din organisasjon tiltrekke topptalenter i bransjen og forbedre ansattes tilfredshet. Selskapet hjelper din organisasjon med å oppfylle målene for samfunnsansvar og vise grønt lederskap.

Det vil også øke fottrafikken til etablissementet ditt ved å trekke elbilsjåfører med høy inntekt. I tillegg til å forbedre de ansattes produktivitet, bidrar Webasto EV Solutions også til å oppfylle målene for reduksjon av klimagasser og forbedre den lokale luftkvaliteten på kontoret eller boligen din.

Blinke er en førsteklasses leverandør av elbilladere som lar deg dra nytte av det stadig økende antallet elektriske kjøretøyer. Teamet vil lede fra fronten for å hjelpe deg med å betjene ladestasjoner ved en flerfamiliebolig, parkeringsanlegg, arbeidsplass, helseinstitusjon, utdanningsinstitusjon, flyplass eller andre steder.

Dens EV-ladeløsninger, med et komplett utvalg av distribusjonskonfigurasjoner, finnes over hele verden, inkludert Nord-Amerika, Europa og Midtøsten. Selskapet har fire fleksible forretningsmodeller å tilby deg: vertseid, Blink-eid, hybrideid og Blink som en tjeneste. Du kan velge hvilket som helst av disse alternativene basert på dine behov.

Selskapet bruker en sofistikert cloud computing-plattform som er designet for å betjene globale nettverk og kunder. Dens fremtidssikre teknologi er i stand til å ta vare på den stadig skiftende elbilindustrien.

Blink-utstyret er slankt og slankt som vil se perfekt ut i alle innendørs og utendørs omgivelser. Plug-and-play-funksjonen støtter uanstrengt lading. Bortsett fra disse er Blink-appen et annet utmerket verktøy som lar brukeren finne retningen til sine nærmeste stasjoner.

  Alt om ansiktsgjenkjenning for bedrifter

EVBox

EVBox jobber nådeløst for å drive en bærekraftig fremtid for din neste generasjon. Siden starten på reisen i 2010, har dette elbil-ladeselskapet gjort det mulig for tusenvis av futuristiske virksomheter over hele verden å ta i bruk elektrisk mobilitet. Det fortsetter å gjøre transportsystemet tilgjengelig for flere mennesker og holde ting renere.

Selskapet tilbyr nødvendig infrastruktur, ekspertise og støtte som kan imøtekomme nye ladescenarier. Dessuten gir EVBox brukere en omfattende liste over tjenester og opplæring for sømløs drift og maskinvarevedlikehold.

Ved å bruke ladeadministrasjonsprogramvaren kan bedrifter enkelt administrere og optimere ladeløsninger for elbiler plassert på forskjellige kommersielle steder og boliger. Programvaren kommer med automatisk betalingsflyt, detaljert ladeinnsikt og full fjernkontroll.

Tritium

Tritium er et av de populære ladeselskapene for elbiler med 20+ års erfaring i bilindustrien. Den tilbyr avanserte og pålitelige DC-hurtigladeløsninger til bedriften slik at de kan fremtidssikre investeringen din mens de bruker banebrytende teknologi.

Selskapet designer og lager både proprietær maskinvare og programvare for elektriske kjøretøy. De kompakte og robuste laderne som Tritium produserer er holdbare nok til å overleve selv under tøffe forhold utendørs. Denne leverandøren av ladeløsninger for elbiler bruker spesiell dedikert teknologi for enkelt å installere, eie og bruke ladestasjoner på alle dine foretrukne steder.

Allego (Europa)

Allego har det største pan-europeiske nettverket av hurtiglading av elbiler som streber etter å gjøre ladeopplevelsen for elbil mer praktisk og fornøyelig. EL-ladeselskapet tilbyr pålitelige ladeløsninger for elbiler, motorer, busser og lastebiler for forbrukere, bedrifter og byer, uavhengig av kjøretøymodell eller nettverkstilknytning.

Bedrifter og byer som velger ende-til-ende-ladeløsningene til Allego, kan enkelt sørge for infrastrukturen drivere trenger. Selskapet har mer enn 28 000 operasjonelle ladeporter over hele Europa – og nettverket utvides hver dag. På grunn av dens pålitelige skalerbarhet kan du gjøre den til din fremtidens partner.

Selskapet tilbyr ulike ladeløsninger for stasjonene. For steder som bensinstasjoner og veirestauranter med høy trafikk, kan bedrifter velge høyeffektladestasjoner. Disse stasjonene tilbyr DC hurtiglading for alle elbiler og er perfekt egnet for delebiler eller drosjer.

Brukere kan gå for hurtigladestasjonene på supermarkeder, kjøpesentre, restauranter og møtesteder. Gjester kan lade kjøretøyet innen 1 time mens de handler eller spiser lunsj.

Dessuten tilbyr Allego vanlige AC-ladere på hoteller og parkeringsplasser som du kan bruke til gjennomsnittlige og lange ladeøkter, som vanligvis varer i 1,5 til 8 timer.

Konklusjon ⚡🚗

Elektriske kjøretøy opptar en betydelig andel av transportmarkedet i dag. Veksten vil imidlertid være meningsløs med mindre det er tilstrekkelig ladestasjonsinfrastruktur. Foruten regjeringen, bør bedrifter stå frem ved hjelp av EL-ladeselskaper for å etablere flere EV-ladestasjoner og ladepunkter.

Hvis du er interessert i bærekraftig utvikling, bør du kanskje lese om grønn databehandling.

x