10 beste kilometersporingsapper for å analysere kjørevanene dine

Hvis du er en person som ofte kjører på grunn av jobb eller personlige årsaker, kan det være vanskelig å holde styr på kjørelengden manuelt. 📝

Heldigvis er flere kilometersporingsapper nå tilgjengelige for å automatisere hele prosessen og gjøre kjøreturen stressfri.

Enten du ønsker å analysere kjørevanene dine, administrere utgiftene dine eller til og med forbedre drivstoffeffektiviteten, har disse appene deg dekket!

Nedover kjørefeltet vil vi dele hvordan kjørelengdesporing hjelper til med å analysere kjørevanene dine. Og liste opp de beste appene for kjørelengdesporing på markedet.

Hva er kjørelengdesporing?

Kilometersporing betyr å føre en oversikt over milene dekket og utgifter som er gjort mens du kjører fra punkt A til B.

Spesielt er prosessen vanlig blant sjåfører som deler kjøreturer eller selskaper som Uber, som trenger å registrere og analysere kjørevaner fra tid til annen for en bedre opplevelse.

Tidligere innebar kjørelengdesporing at du skrev ned kilometertelleren ved begynnelsen og slutten av hver tur. Heldigvis er den kjedelige prosessen ikke lenger i spill.

Med inntoget av teknologi har kjørelengdesporing utviklet seg i en grad der det er apper spesielt utviklet for å automatisere hele prosessen. Gå utover bare å spore kjørelengde.

Fordeler med apper for kilometersporing

#1. Nøyaktig sporing av kjørelengde

La oss spørre: Hva vil du stole på for å spore nøyaktige miles: AI-drevne applikasjoner eller manuelt loggede tall?

For de fleste er AI-drevne kilometersporingsapper et godt valg. Og de har sine grunner.

For det første bruker disse appene GPS for å spore turen din, og fjerner gjetningene fra bøkene dine. I tillegg kan du være trygg på at dataene er nøyaktige og kan brukes som poster for skatte-, refusjons- og regnskapsformål.

For det andre eliminerer apper for kjørelengdesporing risikoen for menneskelig feilbehandling ved å legge inn falske reisedata for personlig vinning. (verden er ikke alltid snill 😪)

Tatt i betraktning begge aspektene, er en kilometersporingsapp ditt beste skudd for å analysere kjørevaner via datadrevet innsikt.

#2. Sparer tid

Manuell sporing av kjørelengde kan være tidkrevende, spesielt for virksomheter som er sterkt avhengige av kjøretøy for daglig drift.

Til slutt kommer moderne kilometersporingsapper med avanserte funksjoner som å sammenligne tidligere og nåværende data, estimere fremtidige mil eller utgifter, gi skatteklare rapporter og mye mer.

Når tankene dine er fri for rapportering og administrative oppgaver, kan du få gjort mer for virksomheten din. Tenk deg hva du kunne gjort hvis du var mindre fastlåst av administrative oppgaver.

#3. Skattesparing

Hvis kjøring er avgjørende for jobben din, har vi noen skattefrie nyheter til deg. 🤑

Vent litt; vi gjør oss klare til å snakke skatt!

Så, Internal Revenue Service (IRS) lar skattebetalere kreve fradrag for bruk av kjøretøy. Dette inkluderer kjørekostnader, gass, reparasjoner, bompenger, vedlikehold osv.

Men det er ikke lett å benytte seg av fordelene, min venn. For å benytte deg av dem, må du logge kilometertelleravlesninger fra begynnelsen og slutten av en kvalifiseringstur, sammen med formålet og datoen.

  Slik fjerner du smartkoder fra en arbeidsbok i Excel

Å ha så mye å skrive ned etter hver tur ville vært slitsomt for folk som kjører ofte.

Så hvorfor ikke bruke apper for kjørelengdesporing for å spore kjørelengde, lage utgiftsrapporter og få skatteavleste rapporter mens du er på farten?

I tillegg tilbyr noen apper for kjørelengdesporing funksjoner som drivstoffsporing, som kan hjelpe deg med å overvåke drivstofforbruket ditt og identifisere områder for kostnadskutt.

#4. Integrasjon med andre apper

De fleste apper for kjørelengdesporing integreres med tredjeparts produktivitetsapper, for eksempel kalendere, utgiftssporing, regnskapsprogramvare og mer, noe som gjør det enklere å administrere reiserelaterte oppgaver.

Dessuten presenterer disse appene dataene som er samlet inn fra tredjepartsapper i et enhetlig dashbord, og gir deg en rask oversikt over kjørevanene dine.

#5. Automatiserte rapporter

Den samme appen du bruker til å spore kjørelengde kan også hjelpe deg med å lage og dele rapporter mens du er på farten.

De fleste apper tilbyr ubegrenset rapportoppretting og har til og med forhåndsbygde rapporteringsmaler som skatteklare rapporter, noe som igjen hjelper deg å unngå den økonomiske sjargongen.

Når det er sagt, har vi vurdert de beste appene for kjørelengdesporing som effektiviserer kjørevanene dine og øker produktiviteten uten å koste mye.

Solo

Solo er en skybasert app som lar små bedrifter, samkjørte sjåfører og frilansere automatisere hele kjørelengdesporingsprosessen. Appen lar deg opprette tilpassede inntektskilder og automatisk spore eller administrere dem fra et enhetlig dashbord.

fordeler

 • Kategoriser enkelt utgifter basert på jobb eller personlig; automatisk spore og registrere arbeidsrelatert kjørelengde og andre utgifter som gass, reparasjoner og vedlikehold.
 • Få sanntids skatteprognoser basert på tidligere inntekts- og utgiftsposter
 • Integrerer med regnskapsverktøy som QuickBooks og Xero, noe som gjør det enkelt å importere kjørelengde og utgiftsdata til regnskapsprogramvare
 • Samfunnsdrevne lønnsspådommer for å hjelpe deg å vite hva du vil tjene daglig (hvis du ikke tjener det som er spådd, vil Solo garantere forskjellen i inntekt!)

Solos lønnsspådommer har garantert $8M+ til kundene sine. Plattformen er klarert av slike som Amazon Flex, Uber, Instacart og mer.

Last ned: Android | iOS

Skritt

Strides robuste app for kjørelengde og skattesporing er designet for samkjøringssjåfører for å automatisk logge mil, beregne fortjeneste og forenkle skatterapportering med skatteklare rapporter. Plattformen gir bærbare fordeler til toppselskaper som Uber, Etsy, Fiverr og DoorDash.

fordeler

 • Sammenkoble kontoer med Stride for å spore kjørelengde, utgifter og fortjeneste; legg til bilder av kvitteringer og andre utgifter mens du kjører en mil til
 • Innebygd TurboTax for å generere IRS-klare skatterapporter og få skatteekspertråd om skattefradrag
 • Vurder raskt skattetrekket ditt og lag strategier med regnskapsavdelingen for å dra nytte av skattefordelene
 • Over 100 000+ eksklusive lokale rabatter på bensin, bilreparasjoner og andre utgifter for å spare store penger på jobben

Stride har hjulpet over 3 millioner mennesker med å spare over 3,7 milliarder dollar. Det er perfekt for samkjøringssjåfører eller leveringsledere å registrere alt de går gjennom mens de kjører for forretningsreise eller leverer over milene.

Last ned: Android | iOS

Hurdlr

Hurdlr intuitive app lar deg automatisk spore kjørelengde, inntekter og utgifter laget for forretningsformål via forskjellige inntektsstrømmer, og sikrer at du aldri går glipp av potensielle fradrag. Appen er enkel å bruke og designet for nesten alle – fra selvstendig næringsdrivende til bedrifter på bedriftsnivå – den henvender seg til dem alle.

fordeler

 • Integrerer med tusenvis av ledende banker; også tredjepartsapper som Uber, FreshBooks, Stripe og Paypal for automatisk import av inntekter og utgifter
 • Få sanntids skatteanslag basert på dine tidligere skatteoppgaver, og hjelper deg med å holde styr på økonomien gjennom hele året.
 • Enkelt å lage og sende profesjonelt utseende fakturaer til dine kunder og skatteklare rapporter til regnskapsavdelingen
 • Med Hurdlr pro får du lett å forstå resultatregnskap (P&L), balanse, prøvebalanse og mer uten regnskapssjargong og kompleksitet
  Hvorfor dobbeltklikker musen min?

Selv om Hurdlr ikke er gratis, tilbyr den allsidige priser for konsulenter, salg, e-handel, detaljhandel, frilanser og sjåfører.

Last ned: Android | iOS

Everlance

Everlance hjelper bedrifter i alle størrelser med å spore kjørelengde, registrere skatter og få maksimal refusjon. Plattformen har hjulpet over en million kunder med å spare dollar. For det meste er det best for produksjons-, konstruksjons- og distribusjonsindustrien.

fordeler

 • Nøyaktig kjørelengdesporing ved hjelp av GPS for å refundere teamet ditt med berettigede og IRS standard kjørelengdesatser
 • Få faste og variable refusjoner basert på postnummer og biltype; enkelt last ned skatteklare rapporter for IRS
 • Integrer kredittkort, last opp kvitteringer, del og få godkjenninger på utgiftsrapporter med et klikk
 • Sett opp en godkjenningsprosess på flere nivåer før du godkjenner en rapport eller starter et skattefradrag eller en betaling
 • Last ned vakre Excel- eller PDF-rapporter over kjørelengden og utgiftene dine fra telefonen eller online-dashbordet.

Everlance tilbyr noen ferdige funksjoner som sporing av arbeidstimer, favorittturer og mer. De fleste team som bruker Everlance har sett en reduksjon på 30 % i refusjonskostnader, hovedsakelig på grunn av overgang fra en manuell til en GPS-sporingsprosess.

Last ned: Android | iOS

MileIQ

MileIQs brukervennlige grensesnitt lar rideshare eller uavhengige sjåfører spore mil og kreve refusjoner med et klikk. Det er den mest ettertraktede applikasjonen for kjørelengdesporing på listen vår.

fordeler

 • MileIQ kjører i bakgrunnen på telefonen mens du kjører, så du trenger ikke blokkere mobilen for å spore kjørelengde lenger
 • Sveip for å klassifisere reisen som «Bedrift» eller «Personlig»; se kjørelengde og utgifter logget umiddelbart ved hjelp av MileIQs lettleste dashbord
 • Lag dynamiske rapporter via mobilappen eller bruk nettportalen for mer avanserte funksjoner
 • Banksikkerhet for å sikre fullstendig sikkerhet for de personlige og transaksjonelle dataene som samles inn og deles inne i appens økosystem

MileIQ har logget over 80 milliarder miles på appen og refundert over $10 milliarder. Appen er designet for å spare tid og redusere bryet med å manuelt spore kjørelengde, noe som gjør den til et verdifullt verktøy for alle som trenger å holde oversikt over forretningskjøringen sin for skatte- eller refusjonsformål.

Last ned: Android | iOS

SherpaShare

SherpaShare er en ganske populær app blant rideshare-sjåfører. Den AI-drevne applikasjonen har bidratt til å spare over $6000 i skatt og øke timelønnen med opptil 30 %. Dessuten tilbyr SherpaShare også rimelige helseforsikringsfordeler for dine ansatte.

fordeler

 • Innebygde kjøreverktøy som Hotspot og Compass for å analysere tidligere priser og anbefale lønnsomme ruter for sjåfører
 • Spor enkelt kjørelengde og utgifter, se historiske data og del rapporter med kunder med et klikk
 • Få eksklusive tilbud på en rekke kjøretjenester som forsikring, gass, skattefradrag og mer
 • Bli en del av det største sjåførmiljøet i verden og lær av erfaringene til andre medsjåfører

SherpaShare er appen din for kjørelengdesporing hvis du trenger detaljerte analyser og innsikt i kjørevanene dine uten å bruke et premiumbeløp.

Last ned: Android | iOS

  9 Tegnspråkopplæringsapper for nybegynnere

Rydoo

Rydoo er et alt-i-ett-utgiftsstyringsverktøy som effektiviserer virksomhetens drift på veien. Fra kjørelengde og utgiftssporing til kvitteringsskanning og refusjon – det gjør alt for deg.

Plattformen er klarert av over 1M+ kunder, inkludert slike som Deloitte, Swiss, WeTransfer og mer.

fordeler

 • Rydoos smarte skanningsteknologi trekker ut all relevant informasjon fra kvitteringene dine, og hjelper deg å unnslippe den manuelle dataregistreringsprosessen
 • Få et alt-i-ett-dashbord som viser alle utgiftene dine på ett sted, og gir deg full oversikt over økonomien din.
 • Automatiserte godkjenningsarbeidsflyter lar deg sette opp tilpassede godkjenningsregler, og sikrer at alle utgifter blir gjennomgått og godkjent umiddelbart
 • Integrerer med tredjepartsapper og regnskapsprogramvare som QuickBooks, Xero og mer, noe som gjør skattetid til en lek

Dessuten er Rydoos integrasjon med Slack et løft for teamsamarbeid. Med et klikk kan du også få tilgang til Rydoo-innsikt for å oppdage uregelmessigheter, identifisere muligheter og forutsi utgifter.

Last ned: Android | iOS

Skoeske

Shoeboxed er en alt-i-ett-app for finanssporing og administrasjon. Det har hjulpet millioner av virksomheter med å trekke ut informasjon fra fysiske kvitteringer og transformere dem til systematiske rapporter.

fordeler

 • Registrer og digitaliser enkelt kvitteringer og andre viktige dokumenter ved hjelp av Shoeboxeds mobilapp eller nettopplasting; automatisk import av kvitteringer fra Gmail
 • Bruk Shoeboxeds innebygde GPS-teknologi for å spore og logge kjørelengden din for nøyaktig refusjon og skatteformål.
 • Koble Shoeboxed med populær regnskapsprogramvare som QuickBooks og Xero for enkel utgiftssporing og bokføring.
 • Generer detaljerte rapporter som passer dine spesifikke behov og eksporter dem enkelt for deling med teamet eller regnskapsføreren

Shoeboxed ble tildelt som den beste kvitteringssporingsappen i fjor av Forbes. Og tilsynelatende synes brukerne at appen er superenkel å bruke. Den har en rangering på 4,5 i mobilbutikker og er blant de beste anmeldelsessidene som Capterrs og G2Crowd.

Last ned: Android | iOS

FreshBooks

FreshBooks er en fjær i hatten for forretnings- og samkjøringssjåfører. Den brukervennlige mobilappen lar deg spore kjørelengde, registrere utgifter og sende inn selvangivelse uten å gå ut av appens økosystem.

fordeler

 • Logg automatisk hver mil tilbakelagt eller hver utgift som gjøres mens du kjører for forretningsreise
 • Last ned og del enkelt kilometer-, utgifts- og skatterapporter med teamet ditt via e-post
 • Bare sveip skjermen for å klassifisere en reise som forretningsreise eller personlig; enkelt slå av/på kjørelengdesporing via en bryter
 • Sjekk kilometergodtgjørelsessatser for ditt land eller lokalitet i appen for å få eksklusive tilbud

Og, selvfølgelig, bli med i flåten på over 30 millioner brukere som allerede har logget over 500 timer med FreshBooks kilometersporingsapp.

Last ned: Android | iOS

Zoho Expense

Zoho Expense hjelper deg å male dypere inn i kjørevanene dine. Den lar deg spore kjørelengde på fire forskjellige måter – basert på GPS, tilbakelagt distanse, punkt-til-punkt kartplassering og kilometertelleravlesning. Vi ba ikke om mye.

fordeler

 • Beregn kjørelengdeutgiftene dine automatisk med 100 % nøyaktighet ved å bruke hvilken som helst metode, som vi sa ovenfor
 • Sett opp spesifikke kjørelengdepriser for ulike retningslinjer, avdelinger eller kostnadssteder
 • Generer analytiske kjørelengderapporter for hver bruker og optimaliser rapporter med selskapets retningslinjer for enkel skatteinnlevering
 • Direct Feed Integration (DFI) for å koble bedriftskort med Zoho Expense-appen og øke hastigheten på avstemmingsprosessen

Zoho Expense tilbyr GDPR-kompatibel skatteregistrering. Men hvis du fortsatt roter til, sender appen sanntidsvarsler om brudd på retningslinjene, dupliserte oppføringer og uredelig oppførsel i applikasjonen eller skattefokuserte rapporter.

Last ned: Android | iOS

Min personlige mening

Ifølge meg er Everlance- og Zoho-utgiftene de beste appene for kjørelengdesporing. Men det betyr ikke at jeg ignorerer andre apper. Hver applikasjon nevnt i innlegget har den ene eller den andre brukssaken. Så prøv å velge den som best passer dine organisasjonsbehov.

Du kan også se på disse GPS-tidssporingsappene.