10 beste kundeonboarding-programvare som tilbyr fantastiske opplevelser

Å skaffe kunder er hovedmålet for nettbutikker, og det kan være utfordrende! Men ved å bruke den riktige kundeonboarding-programvaren kan du enkelt skaffe flere kunder.

Kundeintroduksjon er det første og mest essensielle trinnet i en kundes kjøpsreise. Det danner en forbindelse mellom kunden og tjenestene du tilbyr. Som et resultat er det mer sannsynlig at de blir vanlige, gjentatte og fornøyde kunder.

Kunde onboarding-programvare vil lette kundens kjøpsreise på nettbedriften din. Med denne tilnærmingen vil kundene enkelt få det de ønsker uten å lete lenger. Kunder med en bedre brukeropplevelse og produktkunnskap vil garantert foreta et kjøp. Dermed vil kundebasen din vokse, og churn-raten vil gå ned.

Fra kjøp til betalingsprosessen, guider kundeonboarding-programvare kundene sekvensielt. I denne artikkelen introduserer vi noen av de beste kundeonboarding-programvarene som tilbyr fantastiske opplevelser. Vi vil også diskutere fordelene og kvalitetene til effektiv kundeonboarding-programvare.

Fordeler med Customer Onboarding

Kundeintroduksjon er ikke obligatorisk for alle typer virksomhet. Men det er en avgjørende del av markedsføringsstrategien for virksomheter som teknisk utstyr, bil og abonnementsbaserte formater.

Bedriftsorganisasjoner over hele verden (74 %) investerer i et dedikert kundeteam. Men hvorfor?

De fleste av kundene lander på en produktside med kjøpsintensjoner. Men før de kjøper, gjør de mye research ved å investere tiden sin. Så, med kundeonboarding, fullfører du avgjørelsen deres. Hvordan? Ved å reflektere produktets autentisitet og verdi.

La oss nå lære om fordelene du vil få via kundeonboarding:

 • Kundetilfredshet: Gjennom kundeonboarding sikrer du at kundene bruker mindre innsats for å forstå produktene dine og deres verdier. Siden folk elsker å bruke mindre innsats, vil de komme tilbake som tilbakevendende kunder.
 • Forbedret aktiveringshastighet: Godt utformet kundeonboarding definerer effektivt produktet for kundene. Som et resultat vil flere kunder aktivere tjenesten din og fortsette å bruke produktet ditt.
 • Minimert Churn rate: Positiv kundeopplevelse fører til forbedret kundelojalitet. Så prosentandelen av kunder som sluttet å bruke produktet eller tjenesten din vil bli redusert.
 • Løft oppbevaring av kunder: Kunder med en behagelig onboard-opplevelse vil anbefale produktene dine til andre. Det er hvordan kundebevaringsraten vil øke over tid.
 • Rask problemløsning: En effektiv introduksjonsprosess inkluderer funksjoner som hjelper kundene med å få rask støtte. Med bedre kundeservice øker den totale kundeopplevelsen. Så kostnadene til kundene synker, og inntektene øker.
 • Forbedret merkevareomdømme: En enkel introduksjonsprosess for kunden vil resultere i positive jungeltelegrafer og et rykte for merkevaren.

Nå som du vet fordelene med kundeonboarding, la oss diskutere hvordan onboarding-programvare kan hjelpe.

Hvordan Customer Onboarding Software hjelper bedrifter

Kunde onboarding-programvare automatiserer hele kjøpsreisen til en kunde. Mens du går gjennom onboarding-prosessen, kan du overbevise og motivere kunden. Du har en viss grad av innflytelse over hva kundene dine gjør på nettstedet ditt.

Du tvinger dem imidlertid ikke til å få tjenestene dine. I stedet, takket være onboarding-programvare, velger kundene villig å kjøpe varene dine.

La oss se nærmere på hvordan kundeonboarding-programvare hjelper bedrifter:

 • Automatiserer visse oppgaver når en kunde lander på nettstedet ditt. For eksempel: sende velkomst-e-poster til nykommere, sette opp kontoer osv.
 • Forbedrer kundeopplevelsen ved å tilby en personlig ombordstigning.
 • Sporer fremdriften til kundene via onboarding-prosessen.
 • Hjelper med å identifisere veisperringer og områder hvor det er behov for forbedringer.
 • Aktiverer selvbetjeningsalternativer for kunden og minimerer støttekostnadene dine.
  Hvordan skrive ut i Word for å gi plass til et hull

`Deretter skal vi dykke ned i de viktigste funksjonene du kan se etter i kundeonboarding-programvare.

Nøkkelfunksjoner til kundeonboarding-programvare

Før du velger en kundeonboarding-programvare, bør du vurdere noen få faktorer. Her er nøkkelfunksjonene til kundeonboarding-programvare du bør se etter:

 • Veiledning eller veiledning i appen: Programvaren skal veilede deg gjennom alle funksjonene til appen og virksomheten din.
 • Kundeopplæring: Appen skal gi tilstrekkelig instruksjon til å velge riktig alternativ og plukke opp riktig produkt.
 • Selvbetjeningsalternativer: Brukere skal kunne få tilgang til tilleggsinformasjon om produktet eller tjenestene dine ved å bruke programvaren.
 • Trinnvis arbeidsflyt: Det skal være en logisk og trinnvis progresjon. Først vil den introdusere kjernefunksjonaliteten og deretter gå videre til de komplekse.
 • Produktbruksrapporter: Admin skal ha enkel tilgang til detaljerte rapporter om programvarebruken. Det skal gi et tydelig innblikk i kundeadferd.
 • Kundecasestudier: Bør være i stand til å analysere klientreiser for å avdekke mulige problemer.
 • Flere engasjementskanaler: Ideell onboarding-programvare bør engasjere brukere gjennom forskjellige kanaler.
 • Transparent datainnsamling: Brukere må gjøres oppmerksomme på dataene programvaren samler inn og formålene bak denne datainnsamlingen.
 • Fremdriftssporing: Kunder skal kunne se hvor nær de er å fullføre innføringsprosessen. Det vil motivere dem til å fullføre innføringsprosessen nøyaktig.
 • Ytelsesoptimalisering: Onboarding-programvare bør kjøres i systemet ditt uten å bruke for mange ressurser.
 • Flerspråklig støtte: Brukere bør kunne kjøre programvaren på deres foretrukne språk.

Nå vil vi lede deg gjennom noen av de beste kundeonboarding-programvarene som vil gi deg en fantastisk opplevelse.

Noen av de beste kundeonboarding-programvarene har bestått testene våre. Disse programmene har egenskapene som et kundeonboarding-program bør inkludere. Så la oss utforske listen nedenfor og velge en for bedriften din:

Process.st

Med Process.st kan du strømlinjeforme klientintroduksjonen for kontinuerlig forretningsvekst. Du kan spare ressursene dine ved å automatisere klient onboarding-oppgaver med denne programvaren. Derfra kan du fokusere på å opprettholde kunderelasjoner.

Denne programvaren oppdaterer og optimerer klientombordstigningsprosessen med et enkelt klikk. Deretter lagrer den nøkkelklientinformasjonen, slik at kundeinformasjon aldri går tapt. Dessuten kan du opprettholde en samarbeidende arbeidsflyt ved å jobbe i en gruppe.

Siden du kan redigere klientens onboarding-prosess, kan du tilpasse deg kundens skiftende krav. Dessuten kan du forenkle klientonboarding-tilnærmingen ved å bruke forskjellige maler. Du kan alltid minimere feil og gi kundene en feilfri opplevelse.

Clustdoc

Ser du etter skybasert kundeonboarding-programvare? Clustdoc kan være din løsning. Den vedlikeholder problemfritt klientens onboarding-dokumentasjon og innsendingsprosess. Dermed kan du vedlikeholde prosessen sekvensielt for å få kontakt med kunder, leverandører, studenter, leietakere og mer.

Med denne programvaren kan du samle informasjon via elektroniske skjemaer, filforespørsler, dokumenter som skal signeres, online betalinger, ventende oppgaver og mer. Fra en sikker, mobilklar plattform kan du sende e-post eller SMS til klienter for å starte innføringsprosessen. Du kan til og med tilpasse onboarding-panelets logo, bakgrunn og URL til portalen.

Gjør innføringsprosessen enklere med fremdriftsstatus i appen og gjennomgangsalternativer. Du kan gjøre mer fra det sentrale dashbordet ditt, for eksempel gjennomgå innsendinger og samle inn godkjenninger. Når onboarding-prosessen er fullført, kan du lagre alt på skyen.

Appcues

Appcues er en annen onboarding-programvare som gjør produktadopsjon enklere for kundene. Det hjelper bedrifter med å forbedre prosessen med å knytte nye brukere til produktene deres. Som et resultat øker kundeengasjement og kundebevaring drastisk.

Du kan lette kundens innsats ved å spore innføringsprosessen. Kunder kan selv betjene prosessen gjennom veiledninger, meldinger i appen og ombordflyter. Dessuten gir no-code-byggeren en fantastisk brukeropplevelse og tilpasning.

  Slik legger du til venner i Spotify

Programvaren kan evaluere hvordan ulike onboarding-flyter påvirker viktige forretningsberegninger. Dermed kan du gjøre justeringer og forbedre innføringsprosessen for å konvertere flere kunder over tid.

De betalte og gratisversjonene av denne appen lar deg integrere med en rekke plattformer. Dessuten er programvaren tilgjengelig på nett-, skrivebords- og mobilplattformer.

Tallyfy

Tallyfy er et kundeonboarding-verktøy som prioriterer kunden din gjennom hele onboarding-reisen. Hele kundens onboarding-prosessen er automatisert, noe som holder kundene interessert i hver tur, senker churn rate og øker inntektene.

Programvaren gir en fantastisk klientopplevelse ved å tilby forskjellige skjemaer og oppdrag. Den inkluderer interne og flere kommunikasjonskanaler, slik at du ikke trenger å vedlikeholde e-poster.

Alle onboarding-oppgaver vises til rett tid på grunn av riktig betinget logikk. Du kan pushe og synkronisere data til forskjellige systemer og CRM når som helst. Dessuten sporer den hele innføringsfremgangen til hver kunde. Dermed er det mye enklere å identifisere og forbedre prosessen.

Om bord

Onboard er et brukervennlig onboarding-verktøy for å administrere, optimalisere og automatisere hele prosessen. Det opprettholder åpenhet på tvers av alle teammedlemmene dine, så vel som kundene. Som et resultat vil kundene gå gjennom prosessen mer effektivt.

Bruk de automatiserte dynamiske lanseringsplanene til Onboard som bruker informasjon fra CRM-dataene dine. Med forskjellige maler for denne programvaren kan du lage en komplett kundeoversikt, dynamiske lanseringsplaner og mer.

Tilbring mer tid med kundene dine ved å lage tilpasset arbeidsflyt og konfigurere rask handling. Oppretthold også kommunikasjon via e-post med kundene dine ved å bruke merkevarens stemme. Du kan til og med administrere onboarding-oppgaver og dele alle oppdateringene via slack.

Spor kundens ombordstigningsprosess gjennom en trakt og få live fremdriftsoppdateringer. Det moderne suksessteamet til bedriften din kan enkelt administrere innføringsprosessen. Så de kan opprettholde teamstrukturen og levere umiddelbar kundebehandling.

Brukerflyt

Userflow hevder å være den raskeste brukerflyten og onboarding-appen på markedet. Du kan lage dynamiske brukerflyter uten tekniske ferdigheter, på samme måte som å bygge legoklosser. Det gir en brukeropplevelse uten kode med dra-og-slipp-funksjoner. Du kan live redigere kundearbeidsflyter og improvisere umiddelbart.

Du kan til og med installere denne ultralette løsningen ved å kopiere og lime inn kildekoden. Appen fungerer sømløst på nettlesere og enkelt- og flersidesapplikasjoner. Siden du kan spore hendelser og lagre attributter, er det veldig enkelt å segmentere og målrette brukere.

Programvaren lar deg spore de gitte oppgavene med en minimerbar sjekkliste. Det personlige ressurssenteret inkluderer en kunnskapsbase, et live chat-alternativ og mer. I tillegg kan du lage undersøkelser ved å bruke appen for å få tilbakemeldinger fra kunder.

Denne flerspråklige programvaren kan tilpasses med tilpassbare temaer. Dessuten integrerer den sømløst mange andre verktøy du vanligvis bruker.

Involver meg

Involve.me er enda en kundeonboarding-programvare som automatiserer kundens onboarding-prosessen. Den veileder kundene i henhold til deres behov og fullfører prosessen raskt.

Du kan tilpasse ombordstigningsprosessen i henhold til dine preferanser. Bruk dra-og-slipp-funksjonen for å lage en velkomstundersøkelse ved å velge fra en samling av 200+ maler. Still alltid de riktige spørsmålene til kundene dine om deres forventninger og henvis dem til rett sted.

Du kan omdirigere hver kunde på deres foretrukne logiske vei ved å få svarene deres. Ved å tilpasse onboarding-malen kan du effektivt reflektere merkevareidentiteten din. Siden hver aktivitet spores, trenger du ikke å gjenta noen prosess. I tillegg kan du gruppere nye brukere i CRM avhengig av svarene på velkomstundersøkelsene deres.

  Hvordan lage matriser med jevnt fordelte tall

Øk klientinteraksjonen ved å sende personlig tilpassede og automatiserte e-poster til kundene dine. Videre vil du få detaljerte kundepreferanser og innsikt fra den visuelle onboarding-analysen.

Rocketlane

Rocketlane er en samarbeidende kunde-onboarding-plattform som akselererer onboarding-prosessen. Du kan vinne kundens tillit ved å skape et perfekt førsteinntrykk. Deretter kan du gradvis vise kundene verdien av produktene dine og sette opp mål, planer og statuser for dem.

Mens du bruker denne programvaren, vil du få total synlighet over prosjektet ditt og kundene dine. Derfor kan du enkelt finne punktene der du må bruke noen justeringer.

Du trenger aldri å gjenta en oppgave siden programvaren tilbyr gjenbrukbare maler. Du kan opprettholde en enhetlig ombordstigningsprosess ved å samarbeide med kundene og teammedlemmene. Dessuten er det mange ressurser som vil hjelpe deg med å mestre kundeonboarding.

HelpHero

HelpHero tilbyr deg en enkel og rimelig måte å lage kundeomvisningsturer. Den lar deg lage interaktive og enkle å følge ombordturer. Du kan øke hastigheten på innføringsprosessen ved å ta i bruk nye krav.

HelpHero lar deg lage og tilpasse kundegjennomgangene uten koding. Du kan også tilpasse turene ved å endre tekster, farger og oppsett med full frihet.

Kunder kan gå gjennom onboardingsprosessen via tilpassbare sjekklister. Du kan legge til nødvendige oppgaver sekvensielt i sjekklisten. Hotspots er en annen flott funksjon i denne programvaren som inkluderer on-demand kontekstuelle hint.

HelpHero-analyse hjelper deg med å måle seerens aktiviteter gjennom innføringsprosessen. Derfor kan du oppdage smertepunkter og justere prosessen for å få den beste suksessraten. Ved å bruke trakten til denne appen kan du også segmentere og målrette mot bestemte kunder.

Innholdssnurre

Content Snare gir deg en enkel og smart måte å ombord på nye kunder. Den inkluderer en enkelt sikret onboarding-plattform for å samle all kundeinformasjon. De automatiske påminnelsene hjelper kundene med å holde seg på oppgaven og frigjøre dem fra klientjaging.

Du kan lagre en onboarding-sjekkliste som en mal og bruke den på nytt senere for å spare tid og ressurser. Dessuten kan du sende automatiske og periodiske påminnelser til kundene for å holde dem engasjert.

Administratorer kan godkjenne korrekt informasjon sendt av en kunde og avvise feil informasjon. Kunder kan komme tilbake når som helst og rette opp feil informasjon. Når onboarding-prosessen er ferdig, kan du laste ned hele kundeinformasjonen med et klikk.

Siste tanker

Du bør imponere kundene dine rett etter at de går inn i nettbedriften din. Den riktige måten å gjøre dette på er å ha en flott introduksjonsprosess for nye kunder. På grunn av dette bør oppmerksomheten din rettes mot den beste onboarding-programvaren for å minimere innsatsen i onboardingsprosessen.

Vi gjorde grundige undersøkelser om klientonboarding-verktøy som er nevnt i denne listen. Du kan prøve ut gratisversjonen av disse verktøyene og deretter gradvis oppgradere avhengig av virksomhetstype og preferanser. Lykke til med ombordstigning!

x