tipsbilk.net

10 beste online stemmeopptaksverktøy og apper

Å ta opp og sende lydmeldinger er ganske vanlig. Smarttelefoner har gjort et stemmeopptak til en enkel prosess.

På et eller annet tidspunkt finner folk et behov for å spille inn stemme. Det er forskjellige formål hvorfor man må spille inn stemme. Det kan være for å sende en talemelding, sanger, transkripsjon og mye mer.

Talemeldingsfunksjon i meldingsapper som WhatsApp er mer vanlig enn noen gang før. Er du en av de hyppige brukerne av talemeldinger? Hvis ja, så må du definitivt holde deg rundt og lese videre.

Enten du spiller inn stemmen din for å synge, transkribere, sende lydfiler eller til og med utveksle pedagogiske meldinger, trenger du de beste verktøyene for det. Her vil vi diskutere noen av de beste online stemmeopptaksverktøyene og appene for å gjøre oppgaven enkel for deg.

La oss hoppe direkte til listen over beste online stemmeopptaksverktøy.

Rev

Hvis du leter etter en enkel og effektiv online stemmeopptaker, Rev er det beste alternativet. Det er helt gratis å bruke til å spille inn stemmen din og laste ned MP3-en uten kostnad. Dette verktøyet er kryptert, og alle opptakene dine er kun tilgjengelige for deg. Ingenting lastes opp på serverne. Så du trenger ikke bekymre deg for sikkerhet og personvern.

tipsbilk.net-lesere får 10 % rabatt på Rev.

Dette er en ganske brukervennlig online stemmeopptaker der du bare trenger å trykke på «Record»-knappen for å begynne med opptak. Du trenger bare å sørge for at animasjonen viser at stemmen din blir tatt opp mens du snakker i mikrofonen. Klikk «Pause» når du ønsker å stoppe videoen. Du kan lytte til hele opptaket ditt ved å klikke på «Forhåndsvisning. ”

Rev lar deg også få en transkripsjon for lydopptaket ditt. Det er en betalt funksjon som er valgfri. Du kan legge den til i handlekurven og kjøpe transkripsjonen din hvis du ønsker å få transkripsjonen.

Rev App

Rev lanserte også Rev stemmeopptaker-app for å gjøre det enkelt å fange opp viktig lyd direkte fra telefonen. I stedet for å bære en separat opptaksenhet, kan du laste ned denne appen direkte på mobiltelefonen din. Stemmeopptak er forenklet her. Du får taleopptak når det passer deg og også overlegen lydkvalitet for alle opptakene.

Enten du gjennomfører et intervju, tar opp lyd til den nye bloggen din, eller bare vil synge en sang og spille den inn, kan du få det til direkte med mobiltelefonen din. Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å bruke. Du kan til og med bestille en transkripsjon for din innspilte lyd gjennom et betalt alternativ.

  21 beste pastebin-alternativer for å dele kode og tekst

Du finner appen på begge – Android og iOS enheter.

Telbee

Telbee stemmeopptaker er et gratis online verktøy for å ta opp lyd av høy kvalitet direkte fra datamaskinens mikrofon eller smarttelefon. Når du er ferdig med opptaket, vil du få muligheten til å laste ned lyden som MP3 eller dele den via e-post, sosiale medier og andre steder på nettet.

Det er mange funksjoner som sikkerhetskopierer Telbee Voice Recorder. Du kan integrere den på bedriftssiden din og til og med tilpasse den i henhold til merkevarekravene dine. Du får også en funksjon for automatisk transkripsjon her. Bortsett fra det kan du svare på kundeforespørsler direkte i stemmen din for å bygge troverdighet. Her får du en sjanse til å tilpasse opplevelsen for kundene dine og forsegle avtalen.

Du kan forvente utmerkede resultater i virksomheten din med denne online taleopptakeren.

Google Recorder

Dette er bare den smarteste opptakeren tilgjengelig på nettet. Med dette Google Recorder, kan du umiddelbart forvandle lyden til tekst slik at du kan redigere, søke og til og med dele opptakene dine. Den er ganske enkel å bruke, rask, og du kan til og med jobbe offline med den.

En annen utmerket funksjon ved denne smarte opptakeren er at lyden din automatisk endres når du redigerer den transkriperte teksten. Du kan lagre porsjonene du trenger og fjerne de du ikke trenger. I det øyeblikket du fjerner en del av teksten, fjernes den også automatisk fra lyden.

Det finnes også forskjellige delingsalternativer i denne opptakeren. Du kan dele hele opptakene på nettet eller dele de korte videoklippene av lyden på sosiale medier. Opptakeren merker transkripsjonen med visse nøkkelord for enkelt å navigere til stedet du søker etter. Lydtaggene gjør det også enkelt å skille mellom hastighet, musikk og omgivelseslyder.

Dette er den smarteste opptakeren, men den største ulempen er at appen kun er tilgjengelig på Google Pixel-enheter.

Stemmecoach

Stemmecoach er en annen flott stemmeopptaker som lar deg spille inn stemmen din i løpet av få sekunder. Denne nettleserbaserte stemmeopptakeren er ganske enkel og helt gratis. Denne nettopptakeren er kompatibel med alle nettlesere, og du kan komme i gang med opptak på bare noen få sekunder.

  Hvordan implementere SSL i Apache Tomcat?

Opptaket forblir privat etter at du har tatt det opp i nettleseren din. Det vil ikke bli lastet opp til serverne med mindre du bestemmer deg for å dele opptaket på nettet. Når du er ferdig med opptaksprosessen, kan du enkelt laste ned opptakene i WAV- eller MP3-format. Du kan til og med dele den direkte med vennene dine fra nettopptakeren.

VirtualSpeech

VirtualSpeech er en online stemmeopptaker hvor du enten kan laste ned den innspilte lyden eller lytte til den tilbake gjennom nettleseren. Det er en enkelt knapp merket som «Start opptak.» Så snart du klikker på den, starter opptaket. Det er ingen påloggings- eller registreringskrav for denne online taleopptakeren.

Den første bruken er gratis, og du må betale en engangsavgift på $5 etter det. Du trenger ikke å laste ned andre verktøy eller programvare for å bruke denne nettopptakeren. Alt du tar opp er bare tilgjengelig for deg, og ingenting blir lagret på nettet. Du kan laste ned opptakene i OGG-format eller lytte til dem i nettleseren.

Vocaroo

Vocaroo er den enkleste stemmeopptakeren i hele denne listen. Grensesnittet er enkelt, hvor du kun har en opptaksknapp. Når du klikker på opptaksknappen, vil opptaket ditt begynne, og når du stopper det, kan du laste ned den innspilte filen. Du kan også automatisk justere lyden eller fjerne unødvendig lyd før du starter opptaket.

Du kan laste opp hvilken som helst lydfil på denne nettopptakeren, og du får en lenke for å dele den på nettet. Det er til og med et QR-kodealternativ for å laste ned lyden direkte på mobiltelefonen din ved å skanne den.

SpeakPipe

Du kan bruke mikrofonen direkte fra nettleseren til å ta opp lyd direkte med SpeakPipe. Du kan ta opp så mange ganger du vil med denne online stemmeopptakeren gratis. Opptaket lagres lokalt på datamaskinen din. Du kan lagre opptaket på SpeakPipe-serveren og få en lenke til opptaket direkte til din e-post eller bruke den på nettet.

SpeakPipe stemmeopptaker fungerer på alle typer enheter. Enten du bruker den direkte fra nettleseren, Android eller iOS-enheter, vil du få en jevn funksjon.

Enkel stemmeopptaker

Enkel stemmeopptaker vil bli din daglige følgesvenn for opptak av klasser, viktige poeng, møter, sanger eller hva du vil uten noen begrensninger. Den tilbyr forskjellige innstillinger og forhåndsinnstillinger for å få hvert opptak med forbedret kvalitet og klarhet.

Du kan ta opp lyd av høy kvalitet med denne appen. Det beste her er at den også støtter Android-bruk. Så du kan spille inn sangene direkte gjennom smartklokken og sende dem til smarttelefonen din.

  Hvor lagrer Mac-er skjermbilder?

Annet enn det, kan du også oppgradere til pro-versjonen for noen forbedrede funksjoner. Noen av de profesjonelle funksjonene er å ta opp med en Bluetooth-mikrofon, konvertere opptaksformatene dine, laste opp opptak direkte til Google Drive eller Dropbox, trimme og redigere og mye mer.

Selv stemmeopptaker

Hvis enheten din har en støttet nettleser, kan du ta opp lyd direkte med Selv online stemmeopptaker. Når du tar opp lyd, kan du lagre den på enheten din som MP3-filer eller spille den direkte i nettleseren. MP3-komprimeringsformatet er lavt i størrelse og opprettholder en meget høy lydkvalitet.

Det er ingen problemer med datalekkasje her. Den er bare til stede på enheten din når du tar opp lyd og sendes aldri til serverne. Opptakeren er gratis å bruke, og du trenger ikke engang å opprette en konto for å bruke den. Det enkle og brukervennlige grensesnittet gjør det mye å foretrekke for opptak av hva som helst.

I tillegg kan du til og med sjekke ut andre verktøy som er tilgjengelige på nettstedet. Det er mange av dem for lyd, video, plassering, tekst, bilder og dokumenter.

Sodafonisk

Sodafonisk er en annen gratis online stemmeopptaker. Det er ikke nødvendig å få et kostbart og komplisert oppsett. Du trenger bare å trykke på «Record»-knappen på nettleseren din, og du er klar til å gå med det. Sodaphonic er ikke bare bra med lydopptak, men du kan også redigere lyden i henhold til dine krav med den.

For en bedre opplevelse kan du opprette en konto for å holde styr på alle opptakene dine. I det øyeblikket du klikker på «Start nytt prosjekt», vil du bli tatt til neste skjermbilde hvor du kan starte opptak eller laste opp en lyd for å redigere den. Du kan legge til forskjellige effekter på lyden for å forbedre kvaliteten og gjøre den slik du vil.

Konklusjon 🎤

Du trenger en god stemmeopptaker, enten du ønsker å spille inn en sang, forelesningsnotater eller til og med møter. Disse online stemmeopptakerne vil gjøre det enkelt for deg siden du ikke trenger å laste ned noe verktøy til systemet ditt. Du får også lydopptak av høy kvalitet for hånden med disse nettopptakerne.

Les deretter om å transkribere video til tekst.

x