10 beste programvare for å bygge sanntidsapplikasjoner

En kraftig programvare for applikasjonsbygging i sanntid kan starte din neste mikroblogg-app som Twitter eller en videostrømmeplattform som YouTube på et øyeblikk.

Enhver meldingsapp eller en online spillplattform som får deg til å føle deg livlig med sine umiddelbare svar, er merket som en sanntidsapplikasjon.

Enten du er en bedriftseier som ønsker å strømlinjeforme tjenestene dine på nettet eller en person med en oppstartsidee for å bygge den neste livlige appen som gjør publikum avhengige, kan denne listen over den beste programvaren for å bygge virkelige applikasjoner automatisere prosessen for deg.

Du kan også sjekke disse beste AI-verktøyene for å automatisere og bygge apper raskere.

Hvordan identifiserer du sanntidsapplikasjoner?

Noen av dere er kanskje usikre på begrepet sanntidsapplikasjon, men bruker dem definitivt enten for jobb eller underholdning, da de er uunnværlige i denne dataverdenen.

For å gi deg et klart bilde, er Netflix, Spotify, Maps og Uber alle sanntidsapplikasjoner som svarer deg på kort tid. Disse applikasjonene er absolutt kjent for sin respons til å levere en sømløs brukeropplevelse.

Så du kan si noe som svarer deg umiddelbart og krever at du holder deg aktiv og engasjert i appen mens du bruker den, kalles en sanntidsapplikasjon.

På den andre siden, hvis du merker en ventetid på svaret, bør det være en ikke-sanntidsapplikasjon. For eksempel, når du sender en e-post, forblir den i e-postserveren til mottakeren ser etter innboksen, mens varselet dukker opp umiddelbart i tilfelle WhatsApp.

Du vil hovedsakelig se sanntidsapplikasjoner i videostrømming, spill, aksjehandel og trafikkovervåkingsindustrier, mens fillagringssystemer som google drive, bilderedigeringsprogramvare og dokumentredigeringsplattformer som Word som ikke krever databehandling i sanntid er brukstilfeller av ikke-sanntidsapplikasjoner.

Uten videre, la oss hoppe inn i listen over lav kode og beste programvare for å bygge sanntidsapplikasjoner.

Evne

Hvis du leter etter en plattform som kan bygge sanntidsopplevelser for deg, er Ably et perfekt valg. Du får en rekke API-er og SDK-er for å bygge og skalere sanntidsapplikasjoner.

Pub/sub-infrastrukturen er det som gjør den perfekt for begge ender av meldingsleveringsstrukturen. Kanalen fungerer her som en formidler for å motta og levere data.

Live plassering i WhatsApp oppdaterer deg om nøyaktig hvor chat-partneren din befinner seg. Med Ably kan du implementere dette ved å opprette en kanal mellom utgivere og abonnenter for å snakke i sanntid, og verktøyet er så raskt at det kan rute dataene til riktig klient globalt på så kort som 60 ms.

  Software Development Life Cycle (SDLC): En komplett veiledning

Egenskaper:

 • Tilstedeværelsesfunksjonen lar deg raskt opprette et chatterom eller et online flerspillerspill ettersom den sporer aktive mennesker på tvers av enheter.
 • Bruker Token-autentisering for pålitelighet og rollebasert tilgang.
 • 7 fysiske datasentre og 385 kantakselerasjonspunkter for tilstedeværelse for å sikre høy tilgjengelighet og hastighet.
 • Godt pakket for B2C forretningsmodeller.

Pusher

Pusher er en skybasert løsning som gir en kraftig sanntidsopplevelse for både mobil- og nettapper.

Pusher har virkelig mestret å implementere spill for flere brukere, samarbeidsredigering, live-sporing og meldinger i appen i nettbedriftene dine, og avsluttet flere konverteringer.

Du har APIer om du skal bygge en sanntidsapplikasjon fra bunnen av eller ønsker å utvide sanntidsfunksjonaliteten til de eksisterende.

Slack, Datadog og Sematext er populære verktøy som kan integreres godt med Pusher for å utnytte sanntidsmeldinger eller varslingssystemer.

Egenskaper:

 • Websocket fallbacks for lav ventetid og forbli tilkoblet under alle omstendigheter.
 • Kan håndtere veldig høyt volum, som jeg kunne si, milliarder av meldinger hver måned.
 • SDK-er og bibliotekstøtte for alle store programmeringsspråk.
 • Fleksible betalingsalternativer for alle skalaer.

PubNub

Folk kjøper ikke hvis du ikke kan vise hva de får fra tilbudene dine. PubNub bruker dette trikset for å tiltrekke potensielle utviklere og bedrifter til å investere i dem.

Vil du utforske overflaten til verktøyet? Gå til PubNub og rull ned til du ser et samarbeidende tegneverktøy. Her kan du legge til blyantmerkene dine på det samme lerretet der andre aktive brukere over hele verden tegner.

Nå bør du føle hvor responsivt og sanntid verktøyet er.

PubNub bruker et publiser-abonner meldingskommunikasjonssystem, i sine termer kalt et datastrømnettverk. Det vil si at utgivere kan dele sanntidsdata umiddelbart til alle enheter som abonnerer på strømmen via kanaler.

Egenskaper:

 • Brukt av Fortune-selskaper som Hotstar, e-Bay og Delivery Hero.
 • Dataoverføring er under et kvart sekund.
 • Integrer enkelt SDK-er for tilpassede apper.
 • Datastrømmetjenester for IoT-enheter.

PieSocket

PieSocket er en av de ledende app-programvarene utviklet for å distribuere raske, sikre og rimelige sanntidsfunksjoner i appen din. Den bruker WebSocket- og WebRTC-protokoller for sanntidsoverføring av lyd, video og data mellom enheter og over nettet.

Egenskaper:

 • Implementerer JWT-autentiseringstoken for sikre kanaler.
 • Du kan laste ned logger av alle meldingene dine til en CSV-fil.
 • Daglige rapporter med intuitive grafer og dashbord.
 • Den hevder å være svært tilgjengelig med 99,999% oppetid.
 • Fleksibel nok til å støtte både klient-klient og server-klient meldinger.
  9 Plassholder bildegenerator for å sette inn bilde under mockup

GetStream

Stream er en kraftig skybasert programvare for å drive appene dine med litt sanntidsfølelse.

Den har et kraftig og skalerbart API som er godt egnet for to brukstilfeller, med chat-meldinger i sanntid som den første og å bygge sosiale aktivitetsfeeder er den andre uanstrengte oppgaven for denne appprodusenten.

Egenskaper:

 • Du har valgfrie SDK-er tilgjengelig på en rekke språk og rammeverk som React, React Native, Android SDK, Angular SDK, og you name it.
 • Forhåndsbygde brukergrensesnittsett for chat-meldinger og aktivitetsfeed.
 • Gjennomsnittlig API-respons er så kort som 9 ms.
 • Omfattende veiledninger for å bygge feeder og chatter med API-en.

MirrorFly

Mirrorfly gjør sanntids video-, lyd- og chat-kommunikasjon mindre kompleks med sine API-er og SDK-er.

En av de kule funksjonene er at du kan legge til chat-API-er til applikasjonene dine på bare 30 minutter, og det beste er at det er gratis for livet.

Bygg en tilpasset funksjonsfylt ansikt-ansikt chat-opplevelse via videosamtaler-APIer og SDK-er for nett- og mobilapper.

Egenskaper:

 • 150+ videochatfunksjoner for sømløst samarbeid.
 • Du har en 21-dagers gratis prøveversjon for å teste API-en for videoanrop uten risiko siden det ikke krever at du fyller inn kredittkortopplysningene.
 • Fleksibel prissetting basert på aktive brukere og nødvendige funksjoner.
 • Gir utviklervennlige forhåndsbygde SDK-er for uanstrengt utvikling eller integrasjon.

Trøst

Solace PubSub+-plattformen implementerer hendelsesdrevet arkitektur for å designe, dele og administrere hendelser på tvers av sky- og IoT-miljøer basert på pub/sub-modellen.

For din informasjon er en hendelse en tilstandsendring, det kan skyldes alt fra brukerforespørsler til IoT-sensoravlesninger.

Dessuten vil Pubsub+ eventmeglere effektivt flytte informasjonen din på tvers av applikasjoner og enheter over hele verden, noe som gjør Solace til en perfekt mellomvareteknologi.

Egenskaper:

 • Design og utvikler hendelsesdrevne apper raskere.
 • PubSub+s oppdragskontroll gjør det fleksibelt å distribuere og administrere hendelsesmeglere hvor som helst på skyen eller på stedet og koble til nettet.
 • Eventportal for å visualisere og optimalisere hendelsesflyten til økosystemet ditt.
 • Begivenhetsadministrasjon, hendelsesstrømming og hendelsesovervåking er alt på ett sted.
 • Perfekt for store og moderne bedrifter.

Redis

Redis er en perfekt programvare som er en game changer for utviklere med mindre og enkle kodeløsninger som lar arkitekter øke ytelsen og skalerbarheten og gjøre skalering fra kode til produksjon til en lek for DevOps-teamet.

For å redusere kompleksiteten ved å bygge og administrere sanntidsapplikasjoner, har Redis Enterprise strømmer for å samle inn data, PubSub for datadistribusjon, JSON for lagring og Redis-søk for indeksering.

  Fiks at mikrofonen din er dempet av systeminnstillingene i Google Meet

Redis er det pålitelige valget av over 10 000 selskaper som er avhengige av denne plattformen for å bygge sanntids kundeopplevelser.

Egenskaper:

 • Den hevder å ha en database som er like rask som et hurtigbuffersystem.
 • Bygget for hastighet og enkelhet.
 • Microsoft, FedEx, Adobe og Groww er blant de beste merkene som kan stole på Redis.
 • Den kan distribueres både på stedet og i skyen.

Hasselcast

Bedrifter pleide å kjøre batchjobber på dataene og vente på innsikt til jobben var gjort, men dagens verden krever behandling av data og å få svar parallelt. Takket være Hazelecast, er den her for å adressere denne kjernefunksjonaliteten, databehandling i sanntid med umiddelbare svar.

Hazelcast er en distribuert databehandlingsplattform for lagring og behandling av et stort datavolum i sanntid. Plattformen lar deg raskt bygge og distribuere sanntidsapplikasjoner i alle skalaer.

Dessuten støtter plattformen jupyter-notebooks, python og andre MLOps-verktøy som brukes av dataforskere/ingeniører for å integrere og administrere ML-modeller i sanntid.

Egenskaper:

 • Sømløs tilgang til data i hvile og data i bevegelse.
 • Du kan utføre SQL-spørring for å få tilgang til lagring i minnet.
 • Bruker WAN-replikering for multisky-distribusjoner.
 • Hazlecast enterprise cluster skifter automatisk til katastrofegjenopprettingsklynger for å unngå avbrudd i tilfelle avbrudd.

Socket.IO

En annen populær programvare som bygger sanntidsapplikasjoner og brukes av merkevarer i toppklassen som Microsoft, Trello og NASA, er Socket.IO.

Vi kaller det et bibliotek som implementerer WebSockets for å bygge en minimal overhead kommunikasjonskanal mellom klienter og servere. I tilfelle WebSockets er nede, går den automatisk over til HTTP-protokollen for en pålitelig og kontinuerlig tilkobling.

Egenskaper:

 • Dokumentasjon er mer som en opplæring som hjelper deg å bygge applikasjoner fra bunnen av.
 • Socket.IOs unike APIer for både serverside- og klientsideimplementeringer av flere språk og rammeverk.
 • Stort fellesskap, noe som betyr at du får gratis hjelp for mange blokker.
 • Den kan opprette flere rom og navneområder, og klienter kan abonnere på de foretrukne.

Siste ord

Jeg vet at det kan være utfordrende enten vi har mange alternativer å velge mellom eller ingen valg i det hele tatt. Det finnes en mengde programvareplattformer på markedet, som tilbyr ulike funksjoner for å bygge sanntidsapplikasjoner.

Så vi har gjort undersøkelsen for deg og merket de beste app-byggingsprogramvarene i sanntid på denne listen, med deres unike funksjoner og brukstilfeller.

Håper det hjelper deg med å finne det riktige verktøyet for å bygge din neste store sanntidsapplikasjon.

Du kan også utforske noen av de beste plattformene med lav kode eller ingen kode for å bygge fantastiske produkter.