10 beste smartplugger for ditt smarte hjem

Har du drømt om å ha noe som du kan slå på eller av dine elektriske apparater bare på fingertuppen?

Eller en enhet som kan være din redningsmann når du glemmer å slå av apparatene og husker når du allerede er 20 km unna huset ditt?

Ikke bekymre deg fordi smarte plugger er her for å oppfylle ønsket ditt! Alt du trenger er en smarttelefon, og du kan slå på viften bare ved å ligge i sengen. Høres interessant ut ikke sant? Så før vi går dypt inn i hvor smarte plugger er, la oss forstå hva smarte plugger er.

Hva er smartplugger?

En smart plugg er et wifi-aktivert apparat som bruker de nyeste teknologiene for å automatisere kablede apparater i huset ditt. Når en kablet enhet, for eksempel et lys eller en vifte, eller til og med din favorittkaffetrakter, er koblet til smartpluggen din, kan du betjene den fra hvor som helst på planeten.

Noen av de nye smartpluggene kommer med funksjonen til å analysere energien som forbrukes av enheten som er koblet til den, noe som er en flott måte å spare energi.

Her er noen måter smarte plugger har blitt redningen for hver husholdning på:

  • Det hjelper deg med å administrere hvitevarer på dager du er ute av byen.
  • Sikrer sikkerhet hvis du glemmer å slå av enhetene i tide.
  • Tilbakestill rutere ved å klikke på en app.
  • Slå av/på kjøkkenapparatene dine på en problemfri måte.
  • Slå på AC-en før du kommer hjem for å nyte et koselig miljø.
  Slik løser du Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdateringsfeil

For å ta hele opplevelsen til neste nivå, kan du koble smartpluggene til smartenheter som Alexa, Siri eller Google.

Bare lurer, du ligger på sengen din og vil ha et varmt glass vann, men kan ikke bevege deg på grunn av vondt i kroppen. Takket være smarte plugger. Alt du trenger å si er «Alexa, kan du slå på vannkokeren, vær så snill» og det varme glasset med vann er klart på sekunder.

Så for å hjelpe deg med å velge det beste, kan du sjekke noen alternativer før du kjøper smartpluggen.

Kasa Smart Plug Mini 15A

Integrer dine elektriske apparater i Apples økosystem enkelt ved hjelp av Kasa Smart Plug Mini 15A. Opplev en håndfri stemmekontroll ved å koble den til din Alexa eller Siri.

Takket være dens flammehemmende og støtforebyggende konstruksjon, forhindrer den dødelige elektriske farer og oppretter en automatisk tidsplan for enhetene dine.

I tillegg lar den gratis Kasa-appen deg bruke smartpluggen hvor som helst og se dets historiske strømforbruk.

Kasa Smart Plug HS103P4

Enten du er på ferie eller hjemme, kan du enkelt betjene apparatene dine med fingertuppen ved hjelp av Kasa Smart Plug HS103P4. Den er enkel å sette opp, tilgjengelig fra alle steder, og lenge pålitelig av brukere.

Still inn nedtellingstidtakere for å slå av og på enhetene dine automatisk. Analyser kjøretider for å overvåke bruken og redusere energisløsing. Legg også til favorittsmartenhetene dine for å få en førsteklasses opplevelse.

Amazon Smart Plug

Skap nye vaner og forenkle livet ditt ved å kjøpe den helt nye Amazon Smart Plug for hjemmeautomatisering. Bare koble til Alexa-appen din og bom! Lyset ditt i neste rom er slukket i en enkelt forespørsel.

  5 beste betalingsplattformer for frilansere og bloggere

For å få det til å se ut som om du er hjemme mens du er borte, kommer den innebygde bortemodusen godt med. Denne enkle å installere, kompakt utformede enheten beregner lysforbruket med Alexa-dashbordet.

Meross Smart Plug Mini

Med en kompakt størrelse og rask respons slår Meross Smart Plug Mini dynamisk dingsen av og på med ett klikk. Den er rimelig, enkel å bruke og høy kvalitet.

Planlegg aktivitetene dine, spar energi og kontroller apparatene med enkle kommandoer. Integrer enheten din i Apples økosystem og nyt fordelene.

VOCOlinc Homekit Smart Plug

Den helt nye VOCOlinc Homekit Smart Plug er enkel å bruke og koble til. Nyt håndfri kontroll ved å koble til Siri eller Alexa og automatisere hjemmet ditt.

Den kompakte designen vil ikke hindre de andre stikkontaktene dine og gir sikkerhet mot dødelige trusler. Android-brukere bør laste ned VOCOlinc-appen for å legge til enheter og sette den opp raskt.

Wemo Smart Plugg Med Gjenger

Den raske og pålitelige Wemo Smart Plug kobles til via tråd, WiFi eller Bluetooth og muliggjør stemmekontroll med Siri eller Home-appen for å slå dingser på eller av.

Oppsettet er problemfritt og gir stabil tilkobling og forbedrede tilkoblinger for de koblede enhetene dine. Kontroller enhetene dine fra hvor som helst i verden med den nyutviklede trådteknologien,

Meross WiFi Dual Smart Outlet

Med en kompakt 2-i-1-design, gir Meross WiFi Dual Smart Outlet håndfri stemmekontroll og planlegger at enhetene dine skal slås av og på automatisk.

Den enkle konfigurasjonen, den elegante designen og fordelen med den doble smartpluggen med smarte enheter gjør den til et must-kjøp. Dessuten har Meross vært svært pålitelig overfor forbrukeren i årevis.

  iPhone lommelykt fungerer ikke? 10 beste måter å fikse på!

Den kompatible TP-Link Tapo Apple HomeKit Smart Plug Mini integreres fullt ut i Apple-økosystemet ditt. Den kommer med kompakte funksjoner sammen med en 2-års garanti.

Bluetooth onboarding gjør installasjonsprosessen raskere. Med en arv av pålitelighet, effektivitet og verdi, har TP-Link vunnet tilliten til mange kunder. Fjernkontroll av dine elektroniske dingser uanstrengt og opplev en smart livsstil.

Smart Plug, Dual Smart Plug 15A WiFi-uttak

Med en 2-i-1 kompakt design automatiserer Smart Plug, Dual Smart Plug 15A WiFi-uttak rutinen din i henhold til ditt valg.

Installer Meross-appen, slå på smartpluggene, og du er i gang. Nyt stemmekontrollfunksjonen og administrer flere enheter med en enkelt kommando.

Smart Plug Power Strip, Meross WiFi Flat Outlet 15A

Utstyrt med fire uttak og 4-USB-porter, gir Meross Smart Plug Power Strip god sikkerhet mot dødsulykker. Kompatibel med Apple-økosystemet er det det beste kjøpet for å automatisere hjemmet ditt.

Sett opp systemet ditt gjennom appen, planlegg rutinen din og kontroller den gjennom én enkelt forespørsel fra hvor som helst og hvor som helst.

Siste ord

Derfor, hvis du leter etter de beste smarte pluggene som kan automatisere og forbedre kvaliteten på livsstilen din, bla gjennom denne listen for å finne det perfekte valget.

Deretter kan du sjekke ut noen smarte hjem gadgets for mer enkelhet.

x