tipsbilk.net

10 beste sporere for ansattes oppmøte for små til mellomstore bedrifter

Programvare for sporing av ansattes fremmøte har raskt erstattet tradisjonelle prosesser siden de er enkle å administrere når som helst og hvor som helst.

Borte er dagene da det var nødvendig å føre et register eller excel-regneark for å spore ansattes oppmøte. Ansatte kan markere sitt oppmøte online uten fysiske inngrep, mens ledere vil spore sine ansattes bevegelser når som helst ved å bruke mobiltelefonen. Det er gunstig for både ansatte og ledere.

La oss se på hvordan appene for ansattes fremmøte er utmerkede verktøy for å administrere arbeidsflyter i en organisasjon.

Fleksibilitet

Det er tider når ansatte må jobbe utenfor kontoret. De kan jobbe hjemmefra eller delta på møter utenfor kontoret. Det er utfordrende å holde styr på hver handling av de ansatte hvis de ikke er på kontoret. Det kan hjelpe ansatte med å spore arbeidstiden deres og tillate ledere å gi dem arbeidsplaner.

Nøyaktighet

Ved hjelp av denne appen kan du redusere manuelle feil og registrere tid med presisjon.

Produktivitet

Programvare for oppmøtesporing sparer administrasjonstid brukt på å overvåke og styre ansattes oppmøte. Det vil automatisere de kjedelige oppgavene med å administrere papirarbeid og hullkort.

Oppmøterapporter

Rapporter for hver oppgave som er fullført eller tildelt i appen, er synlige. Sentraliserte data bidrar til bedre forståelse av ansattes ytelse og merittliste.

Integrering

Den kan integreres med hvilken som helst tredjeparts maskinvare, for eksempel sveipemaskiner eller biometriske maskiner. Retningslinjene for oppmøte kan tilpasses og utformes for å passe dine behov.

Sanntidssporing

Ansattoppmøte-appen er vanligvis skybasert som lar deg overvåke de ansattes plassering i sanntid.

La oss nå se på noen av de beste verktøyene for sporing av ansattes fremmøte.

Clockify

Clockify tilbyr en timelisteprogramvare som lar deg og teamet ditt overvåke arbeidstimer på tvers av ulike prosjekter. Brukere kan ha ubegrenset tilgang til dette, og det beste er at det er gratis uten ekstra kostnad. Dataene synkroniseres automatisk online og er tilgjengelige på alle typer enheter.

Funksjoner

Time Tracker: Hjelper med å spore hvor mye tid som er dedikert til oppgavene manuelt eller automatisk. Programmet overvåker tiden ved å bruke stoppeklokken i timer-modus. Hvis du velger manuell, kan du legge til timene manuelt senere.

Timelistestyring: Det er mulig å rapportere ukes arbeid på under en time ved hjelp av denne timelisten. Lag en plan med oppgaver som du har definert og spor den totale tiden for hver dag/aktivitet.

Prosjekt- og teamledelse: Ved hjelp av denne funksjonen vil du kunne finne ut hvor du bruker mest tid og hva teamet ditt jobber med. Du kan også dele eller laste ned rapporter i pdf-, excel- eller CSV-format.

Zoho People

Zoho People gir en effektiv løsning som hjelper til med å koordinere de HR-administrative oppgavene på et bestemt sted. Den tilbyr administrasjon av ansattes database, administrasjon av tid og permisjoner, resultatstyring, reisestyring og generering av lønnsslipper.

Funksjoner

Permisjonsadministrasjon: Gjennom Zoho People er det mulig å registrere og overvåke alle typer permisjoner. Det kan være til trening, ferie og sykemeldinger. Det er også mulig å analysere mønstre av løv for å opprettholde effektiviteten til dine ansatte.

Oppmøtebehandling: Du kan spore innsjekkings- og utsjekkingstider for ansatte hvor som helst ved å bruke Zoho People (skybasert applikasjon). Det er også en funksjon for sporing av geolokalisering, der innsjekking og utsjekking på mobile enheter er mulig. Ledere kan også sette forskjellige IP-begrensninger for å regulere tidspunktet og stedet der ansatte har tillatelse til å sjekke inn.

  9 Node.js Logger-biblioteker du kan prøve for bedre logging

Tidsmåler: Zoho People inkluderer en funksjon kjent som en tidssporing som hjelper bedrifter å holde styr på ansattes oppgaver og plassering. Den lar deg jevnlig sjekke teamets effektivitet og øke deres generelle produktivitet.

Evaluering av ytelse: Det hjelper deg med å evaluere ansattes evner og ytelse. Zoho-folk bistår også med ytelsesvurderingsprosessen for å sikre at den gjennomføres effektivt.

Jibble

Jibble er en skybasert applikasjon som tilbyr enkel tidsstyring, sporing av ansatte og tilstedeværelse. Den kommer med et brukervennlig grensesnitt som kan forenkle tidsregistrering innenfor Slack og Microsoft Teams.

Funksjoner

 • Bruk ansiktsgjenkjenning for å låse opp applikasjonen.
 • Overvåk plasseringen og arbeidstiden til ansatte ved hjelp av GPS.
 • Bruk pin-koder for å telle inn og ut for å minimere menneskelige feil.

Appen gir en gratis plan som tillater ubegrensede brukere. Dens betalte planer starter på $2/bruker per måned.

QuickBooks

QuickBooks er det mest effektive tids- og oppmøtesystemet for mobile virksomheter (f.eks. eksterne eller eksterne arbeidere eller feltservicepersonell). Bedrifter med ansatte i stadig bevegelse krever et automatisert tid- og nærværssystem som gjør det enkelt å holde oversikt over arbeidstiden utenfor kontorlokalene.

QuickBooks er en skybasert løsning som brukere kan få tilgang til via en mobil eller nettbasert nettleser for å logge inn og ut av arbeidet, slå opp tidsplanendringer og til og med be om PTO.

Bedrifter med eksterne arbeidsstyrker krever systemer for å overvåke de ansatte for å sikre at de er på rett sted til rett tid. QuickBooks lar deg oppnå dette med live GPS-sporing. Du kan også etablere geofences slik at ansatte kun sjekker inn og ut av anviste soner.

QuickBooks gir ledere muligheten til å lage tidsplaner for ansatte basert på jobber eller skift. De kan kommunisere med ansatte for å sikre at alle er på samme nivå. Programvaren kan brukes til å enten godkjenne eller avslå PTO-forespørsler, sende påminnelser om å sjekke inn eller ut, og endre kodene for jobber.

QuickBooks har også mer omfattende jobbsporingsfunksjoner enn mange av konkurrentene. Den lar deg spore fremdriften til prosjektet ditt og sammenligne estimater for prosjektet angående faktiske utgifter, sende meldinger og holde styr på prosjektstatus og kostnader.

Den kan integreres med tredjepartsprogramvare, noe som betyr at den sømløst kan overføre ansattes tidssporingsdata til lønns- og regnskapsprogramvaren din.

Kompis Punch

Buddy Punch har forskjellige tids- og oppmøtefunksjoner som kan hjelpe bedrifter med å opprettholde samsvar med deres interne retningslinjer og lovene som regulerer ansettelse og arbeidskraft. For eksempel gir den automatiske overtidsberegninger for å sikre korrekt betaling, automatiske pauser og utsjekker, samt webkamerabilder av slag. Disse verktøyene bidrar til å begrense ansattes stansing samtidig som de sikrer nøyaktighet i tids- og betalingsregistreringer.

Du kan sikre at dine ansatte jobber i henhold til reglene ved å begrense slag til bestemte datoer på dagen eller planlegge skift. Du har også muligheten til å blokkere bestemte IP-adresser og enheter. Hvis du jobber med mobile ansatte, er det mulig å sikre at de klokkes inn på de riktige stedene ved hjelp av GPS-overvåking og geofencing-funksjoner.

  Lag vakre KPI-dashbord med disse 10 verktøyene

Buddy Punch hjelper til med å strømlinjeforme tids- og oppmøteregistreringer ved å bruke godkjenningsarbeidsflyter, ledertillatelser og godkjenningsarbeidsflyter. Den integrerer også lønns- og regnskapssystemer for å forenkle og redusere administrative feil.

Hvis du trenger tilgang til data om oppmøte og tid, tilbyr Buddy Punch ulike rapporter på forespørsel. I tillegg har programvaren alarm-, påminnelses- og varslingsfunksjoner for å holde deg oppdatert om oppmøtet til dine ansatte.

TrackSmart

TrackSmart er best egnet for små bedrifter i ulike bransjer med 100 ansatte.

Det er en av de mest effektive måtene for bedrifter å enkelt holde oversikt over ansattes permisjoner, arbeidstimer og andre fridager. Den brukervennlige, nettbaserte løsningen omfatter alle de nyeste funksjonene som oppmøtesporingskalendere og timelister for ansatte.

Den inkluderer alle funksjonene til papirbaserte skjemaer, men er oppgradert med en automatisk rapportering og journalføring av permisjonsforespørsel, samt et verktøy for godkjenningsprosedyrer.

Funksjoner

 • Fraværshåndtering
 • Kalenderadministrasjon
 • FMLA-sporing
 • Overtidssporing
 • Selvbetjeningsportal
 • Timelister
 • Ferie / Permisjonssporing

Årlige planer starter på minimum $169 per år. Gratis prøveversjoner er også tilgjengelig. Den er skybasert og ideell for eiere, HR-fagfolk og ledere. Det hjelper også bedrifter med å holde oversikt over overtiden.

factoHR

factoHR er verdens ledende leverandør innen arbeidsstyrkestyring, og betjener over 1000+ kunder over hele verden og mer enn 1 million ansatte. Det er forpliktet til å gi det høyeste nivået av støtte til sine kunder, da de tror at et forhold til kunden på lang sikt er den mest effektive metoden for å utvide virksomheten din.

Funksjoner

Dens oppmøtesporingsfunksjon tilbyr ulike funksjoner, for eksempel automatisk oppsamling av sanntidsdata fra enhver leser og beregning av retningslinjer for sent, tidlig og overtid. Andre funksjoner i oppmøtestyring er:

 • Biometrisk integrasjon
 • Inn-/utsjekking på nett
 • Forlate ledelsen
 • Timelistehåndtering

factoHR er bygget på hjelp av mer enn tjue års ekspertise og har kunder fra ulike bransjer. Det har også blitt anerkjent som årets beste HR-programvareleverandør av World HRD Congress for å tilby den beste løsningen for alle de grunnleggende og essensielle kravene til virksomheter fra forskjellige forretningsområder.

MyAttendanceTracker

MyAttendanceTracker hjelper til med å spore oppmøtet til studenter på alle enheter. Konfigurer oppmøtesporingen ved å bruke vilkårene du vil bruke.

Funksjoner

Integrert studentkarakterbok: Nå kan du inkludere fullstendig tilpassbare vurderinger til hver klasse for å holde hele karakterene dine på samme måte som du tar oppmøte.

Lærer/foreldrekommunikasjon: Varsle automatisk foreldre om fravær som faller, karakterendringer eller atferdsproblemer. Du kan sende individuelle, klasse- eller skoleomfattende meldinger via tekst og e-post.

Karakterdashboards: Sjekk ut alt som skjer i hver klasse og med elevene ved å undersøke enkle beregninger umiddelbart på elevdashboardene dine for klasse og karakterer. Få tilpassede rapporter for dypere innsikt i hvordan elevene gjør det i klassen.

Kompatibel med alle enheter: Prosessen med å ta opp alle dataene du trenger kan være like enkelt som å trykke på skjermen noen ganger med nettbrettet eller telefonen. Appen er designet for å fungere like godt på smarttelefoner som på en stor skjerm.

Spor elevfremgang: Hver klasse har sin oversiktsside, der du enkelt kan opprette og spore vurderingene dine, sjekke gjeldende fremgang for klassen din, legge til eller fjerne elever og gjøre raske notater for å se gjennom.

Oppgavetimer

Registrer og opprett medarbeiderkontoer for arbeidsstyrken din med Oppgavetimer. De kan laste ned skrivebordsklienter, logge på og spore aktivitetene deres. Så enkelt er det. Opprett rapporteringshierarkier for å forbedre kontrollen på alle nivåer i selskapet.

  Hvordan gjøre nesten alle dumme apparater smart

Funksjoner

Automatisk tidsregistrering: Med Task Hours er tidsregistreringen av skrivebordsklienten og timeregistreringen automatisk og live. Det er ingen lange skjemaer å fylle ut, og det er ingen grunn til å haste med å fullføre manuelt genererte timelister. Teammedlemmene dine kan konsentrere seg om sine primære oppgaver.

Automatisert skjermfangst: Overvåk aktiviteter ved hjelp av automatisert skjermfangst. Den registrerer bare skjermer når handlinger registreres. Det fungerer også offline! Det er ingen logging av personlige datamaskintimer og dermed ingen personvernproblemer.

Manuelle timelister: Teammedlemmene dine kan manuelt logge tiden sin hvis de ikke bruker Task Hours desktop-klienten under pliktene sine. Sjekk og godkjenn de rapporterte tidspunktene.

Intelligent analyse: Task Hours» intelligente analyse hjelper deg med å identifisere ansattes atferd og produktivitetssoner, noe som er en viktig funksjon å vurdere når du tar HR-relaterte beslutninger.

Robust rapportering: Fleksibel rapportering lar deg spore og analysere effektiviteten og ytelsen til teammedlemmet(e) så høyt som hvert minutt med produktivitet og bortkastet tid. Du kan identifisere hvem som gjør sitt beste for å utvide virksomheten din.

Smarte varsler: Du vil bli varslet om hver oppgave som startes, fullføres eller stoppes. Task Hours vil automatisk minne teammedlemmene dine om å bruke den. Motta daglige timelister i innboksen din. Det er ingenting som holder deg informert mer effektivt enn dette.

Live Support: Vårt live supportteam har alle svarene du trenger for å vite mer om funksjonene til Task Hours. Hvis du ikke bruker funksjonene du ønsker, kan du kontakte live support for å motta svarene innen minutter. I helgene er e-poststøtte tilgjengelig.

Tidsnotater

Tidsnotater er en intelligent og enkel applikasjon for oppmøtesporing som hjelper deg med å spore dine ansattes oppmøte og arbeid. Det tar unna bryet med å fylle ut papirtimelister siden det registrerer og lagrer informasjonen for deg.

Hva er prosessen? Når medlemmer registrerer seg, velger de oppgaven og fullfører den nødvendige informasjonen. Når du har fullført det, vil du umiddelbart kunne se arbeidsloggene i rapportene og deretter eksportere dem til det formatet du ønsker.

Det er mulig å spore oppmøte og ansattes permisjonssporere, vite hvem som jobbet med hva og hvor mye overskudd de tjente, og beløpet du må betale dem i lønn.

Funksjoner

Tilpassbar: På grunn av sine omfattende tilpasningsmuligheter kan Timenotes justeres nøyaktig for å møte behovene til dine ansatte og bedrift.

Rapporter og dashbord: Lag filtre og velg spesifikke tidsrom for ansattes fremmøte for å laste ned filer i Excel-, PDF- og CSV-formater. Lag rapporter for fakturering av kunder, lønn eller administrasjon med bare noen få klikk.

Hold styr på teamets avspasering: Sørg for at de ansatte er til stede ved å gå gjennom den planlagte ferietiden for teamet ditt. Du kan enkelt administrere dine ansattes oppmøte og bekrefte fraværsforespørsler.

Sanntidssporing: Spor arbeidsrelaterte logger og aktivitetene i sanntid med bare et par klikk.

Siste ord

Å skape en kultur der arbeidsstyrken din føler seg bemyndiget og støttet, trenger en dyp forståelse av styring av arbeidsstyrken og prosessen. Du trenger evnen til å måle ansattes ytelse, administrere deres daglige oppgave og få den typen observasjoner som hjelper deg med å bygge en handlingsplan.

Programvare for oppmøtesporing kan gjøre alt det ovennevnte, og gir deg det du trenger for å styrke din kultur og veilede organisasjonen din fremover.

Du kan også være interessert i Tidsporingsprogramvare for team.

x