10 gratis rubrikkannonser-nettsteder for små bedrifter

Med den økende konkurransen i nesten hver seksjon, finner bedrifter nye måter og plattformer for å ha et konkurransefortrinn.

Takket være de forskjellige rubrikkannonser-nettstedene som tilbyr gratis annonseringsmuligheter. Disse lar bedrifter markedsføre sine produkter og tjenester og øke merkevarens synlighet.

Hva er rubrikkannonser?

Klassifiserte annonser refererer til annonsering eller promotering av produktene eller tjenestene dine på tredjeparts nettsteder. Dette ligner på rubrikkannonsene i avisene. Forskjellen er at online rubrikkannonser legges ut på nettportaler.

Rubrikkannonser er hovedsakelig designet for lokale bedrifter.

Klassifiserte annonser tilbyr raskere, billigere og mer effektive måter å markedsføre produktene eller tjenestene dine på. Denne hjelpen når ut til et bredere publikum og forbedrer bedriftens troverdighet.

Noen rubrikkannonser lar besøkende kontakte deg via de angitte kontaktdetaljene. Noen av portalene lar deg også koble til nettstedet ditt.

Som et resultat, med disse, kan du forbedre merkevarens synlighet og generere god trafikk til nettstedet ditt.

Rubrikkannonser: En del av markedsføringen i flere tiår

Rubrikkannonser er ikke et nyutviklet konsept. Snarere har det vært en del av markedsføringsstrategier i over tiår. Disse har tatt nok plass i årevis i nesten alle aviser. Og selv nå er rubrikkannonser der med samme styrke.

I tidligere dager tilbød rubrikkannonser en mye billigere måte å markedsføre produkter eller tjenester på enn store bannere eller visningsannonser. Med tiden som internettutviklingen fant sted, fant også rubrikkannonser veien til internett.

Og nå utforsker bedrifter en rekke fordeler med disse klassifiserte annonsene.

Oppføringstyper lagt ut på nettsteder med rubrikkannonser

De fleste nettsteder med rubrikkannonser kommer med en håndfull kategorier som dekker nesten alle virksomhetsnisjer. Disse lar deg gå dypere og dypere inn i en bestemt virksomhetskategori. Dette lar deg uttrykke bedriftens produkt eller tjeneste mye mer nøyaktig.

  Slik gjenoppretter du permanent slettede filer fra Google Photos

Selv om forskjellige klassifiserte annonseportaler har forskjellige kategorier du kan velge mellom, er det visse hovedseksjoner som de fleste portalene vanligvis har. Disse seksjonene består av alle virksomhetsoppføringene av sitt slag.

Disse delene inkluderer:

  • Finansielle tjenester
  • Kjæledyr
  • Arbeidsplasser
  • Til salgs
  • Ønskede varer
  • arrangementer
  • Eiendom
  • Tjenester og mer.

La oss nå utforske noen kjente gratis rubrikkannonser-nettsteder som kan gi merkevaren din stor synlighet.

Craigslist

Craigslist er et gratis nettsted for rubrikkannonser basert i Amerika. Imidlertid lar det bedrifter over hele verden legge ut rubrikkannonser under et stort antall kategorier.

Den består av annonseseksjoner viet boliger, gjenstander som ønskes for salg, samfunnstjeneste, CV, diskusjonsfora, jobber osv. Alle kategoriene er forskjellige og lar deg markedsføre ethvert produkt eller tjeneste.

Det er blant de populære nettstedene for å utforske produkter og tjenester for mennesker over hele verden. Craigslist lar bedrifter og markedsførere markedsføre B2B- og B2C-tjenester og -produkter.

Bakside

Backpage Classifieds tilbyr gratis annonseringstjenester for bedrifter i ulike byer over hele verden. Det lar også brukere bla gjennom annonser uten registrering eller registrering.

Den lar deg legge ut bedriftsannonser, bilder og en lenke til nettstedet ditt. Du trenger bare å registrere deg på Backpage og være klar til å legge ut en annonse.

Selv om du alltid kan plassere gratis annonser, tilbyr den også premium annonseposteringsalternativer. Betalte annonser kan få annonsen din til å skille seg ut.

Rubrikkannonser

Hvis du ser etter en 100 % gratis plattform for rubrikkannonser, er ClassifiedAds.com den rette destinasjonen. I tillegg til å la deg legge ut annonser gratis, kan brukere kontakte deg og bla gjennom oppføringen din gratis.

Her kan du finne kategorier som kjøretøy, til leie, kjæledyr, kontaktannonser, tjenester, jobber, eiendom, varer til salgs og fellesskap. Under disse hovedkategoriene er det hundrevis av underkategorier som du kan velge i henhold til hva du tilbyr.

  Hva skal jeg legge i Minecraft-overlevelsesbasen min

Gratis-Rlassannonser-USA

Free-classifieds-usa.com lar deg legge ut rubrikkannonser på nettet i forskjellige byer over hele USA. Det er også en 100 % gratis annonseringsplattform med forskjellige seksjoner viet til forskjellige kategorier.

Her kan du finne kategorier som for salg, jobber, klasser, kjøretøy, eiendom, fellesskap og mer. Hver av disse hovedkategoriene har flere underkategorier. Du kan registrere deg på denne plattformen og begynne å legge ut annonser gratis.

Geebo

Geebo hevder å være en trygg plattform for rubrikkannonser. Flere svindel og spam på de fleste klassifiserte nettsteder er store problemer. Og derfor hjelper Geebo bedrifter med å komme inn i et trygt og beskyttet nettsamfunn.

Den består av et automatisert system som skanner annonser og identifiserer ulovlige og utrygge aktiviteter. Bedrifter som følger retningslinjene for annonsering er velkomne på Geebo og kan få et konkurransefortrinn.

Den deler også annonser og produktoppføringer på sine sosiale mediekanaler, noe som gir en annen stor fordel for bedrifter.

Global-free-classified-ads.com

Global-free-classified-ads.com er et gratis nettsted for annonsepublisering for bedrifter innen eiendom, kjæledyr, tjenester, biler, jobber og lignende sektorer. Den enkle oppføringsprosessen lar deg også laste opp bilder relatert til virksomheten din.

Den lar deg legge ut et ubegrenset antall annonser. Én rubrikkannonse varer i 30 dager, og du kan fornye den så ofte du ønsker.

AdlandPro

AdlandPro har vært i drift siden 1996 og tilbyr bedrifter gratis rubrikkannonser og oppslagstjenester.

Den tilbyr gratis og betalte annonseringsmuligheter til merker på alle nivåer. Du kan også bli med i nettverksfellesskapet til AdlandPro. Det hjelper deg med å få mer perspektiv på salg og tilbakemelding på de publiserte annonsene dine.

Du kan registrere deg på denne plattformen og begynne å legge ut gratisannonser.

Adsglobe

Adsglobe lar deg legge ut rubrikkannonser og markedsføre produktene eller tjenestene dine på et hvilket som helst globalt sted. Den betjener over 1 million lokasjoner globalt.

  Ubuntu: slett apphistorikk [Guide]

Den har mange underkategorier under varer, biler, eiendom, utleie osv. Du kan markedsføre nesten alt på Adsglobe. Den tillater B2C-, C2C- og B2B-kampanjer. Du kan legge ut et ubegrenset antall rubrikkannonser her.

Den avanserte tekstredigereren lar deg gjøre annonsene dine mer engasjerende ved å bruke bilder og videoer.

Største klassifiserte annonser

BiggestClassifieds.com er en av de populære amerikanske nettstedene for lokale rubrikkannonser som har fungert i mer enn 15 år. Den lar deg betale for å annonsere for produktene og tjenestene dine og publisere fremhevede annonser.

Du kan legge ut annonsen din under passende seksjoner under jobber, biler, finansielle tjenester, fellesskap, eiendom og mer.

St. Louis Post-Dispatch

St. Louis Post-Dispatch bringer et stort antall markedsførings- og salgsfremmende løsninger til bedrifter for å bidra til å drive trafikk og salg.

Lokale bedrifter tilbyr fasiliteter for rubrikkannonser med høy synlighet. Du kan bli med på denne plattformen og legge ut annonsene dine umiddelbart. Den har flere seksjoner viet til kategorier som jobber, biler, hjem, etc.

Siste ord

Leter du etter gratis midler for å markedsføre dine lokale tjenester eller produkter? Prøv disse rubrikkannonser-nettstedene, da disse kan være gode plattformer for virksomheten din og øke merkevarens synlighet.

Det kan også være lurt å utforske de beste verktøyene for å hjelpe deg med å lage fantastiske annonser, videoer og bilder.

x