10 hjemmetreningsutstyr for å gjøre deg fra sofapotet til treningsentusiast

Ikke i stand til å opprettholde en sunn livsstil på grunn av jobb, familie eller andre forpliktelser? Ikke bekymre deg mer. Oppretthold en sunn og aktiv livsstil med disse hjemmetreningsutstyrene.

Hva er hjemmetreningsutstyr?

Treningsmaskiner og komponenter referert til som hjemmetreningsutstyr er laget for bruk i et hjemmetreningsrom eller treningsområde. Hjemmetreningsutstyr har dukket opp som en enkel tilnærming til å nå treningsmålene uten å reise til et treningsstudio eller treningsanlegg på grunn av den økende populariteten til hjemmetrening og treningsløsninger langt unna.

Yogamatter og balanseballer er utmerket for tøying og kjernetrening. Samtidig er motstandsbånd, vekter og kettlebells lette alternativer som enkelt kan pakkes og brukes til ulike aktiviteter. La oss se på flere utstyrsenheter du kan bruke i hjemmetreningsstudioet ditt.

Ulike typer hjemmetreningsutstyr

Nylig har hjemmetreningsutstyr vokst i popularitet, spesielt siden pandemien tvang nedleggelsen av en rekke offentlige treningssentre. Her er noen eksempler på hjemmetreningsutstyr:

Tredemølle

Et apparat for å løpe, gå eller jogge, det fungerer som et av de mest brukte utstyret for kondisjonstreningsutstyr.

Stasjonær sykkel

En stasjonær sykkel er et lite treningsutstyr som simulerer sykling. Den kan styrke beinmuskulaturen og er utmerket for cardio.

Vektbenk

Det er et flerbruks treningsapparat som kan brukes til flere øvelser, som benkrøller, benkpress og manualkrøller.

Motstandsband

De er bærbare, lette utstyr som kan brukes til øvelser som bygger styrke. De passer for alle kondisjonsnivåer og kommer i en rekke styrker.

Pull-up Bar

Dette treningsverktøyet kan settes på en yttervegg eller dørkarm. Den brukes til styrkeøvelser for overkroppen som pull-ups og chin-ups.

Slåsekk

En boksesekk er en stor, tung sekk som brukes til å trene på boksing eller kickboksing. Det kan bidra til å styrke overkroppen og skuldrene og er utmerket for cardio.

Hvordan velge det beste hjemmetreningsutstyret?

Når du vurderer å kjøpe treningsutstyr, er det første du må merke deg plassen du har og trenger for det aktuelle utstyret. Velg kun varer du er sikker på at du kan lagre. Med mindre du har god plass som ligner på et treningsstudio. Her er noen ting du bør vurdere:

Budsjett

For utstyret i hjemmetreningsstudioet ditt, etablere et budsjett og overhold det. Du trenger ikke å betale mye penger for å få utstyr av høy kvalitet.

Fitness Mål

Etabler målene dine for hjemmetreningsstudioet ditt før du kjøper noe utstyr. Vekter og styrketreningsverktøy er attraktive alternativer for å få muskler. Kondisjonsmaskiner som tredemøller og stasjonære sykler er de beste alternativene for å øke din kardiovaskulære kondisjon.

Kunde anmeldelser

Les anmeldelser fra andre kjøpere av utstyret du tenker på. Dette kan hjelpe deg med å velge utstyr på en velinformert måte.

Videre anbefales det å prøve ut hvilket utstyr du vurderer å kjøpe. Når du har prøvd og testet, vet du sikkert om du skal gå for det eller ikke.

Fordeler med hjemmetreningsutstyr

Bruk av hjemmetreningsutstyr gir også noen fordeler, inkludert komfort og privatliv. Vi skal nå lære mer om det.

  • Du kan trene når du vil med et hjemmetreningsstudio uten å bekymre deg for transport eller treningsavgifter. Du kan trene privat uten å bekymre deg for forlegenhet eller kritikk fra andre.
  • Ved hjelp av hjemmetreningsutstyr kan du endre treningsprogrammet for å møte dine spesielle krav og preferanser.
  • I stedet for å bruke billig, undermålsutstyr på et offentlig treningsstudio, kan du bruke penger på utmerket utstyr som vil tjene deg i årevis.
  Hva er rekkevidden til det gjennomsnittlige Wi-Fi-nettverket?

Her er noen utvalgte hjemmetreningsutstyr som du kan bruke uten mye problemer når det passer deg. Gå gjennom dem for å ta de beste livsstils- og hjemmetreningsvalgene.

Tonal

Tonal 24-tommers berøringsskjerm er et intelligent hjemmetreningsutstyr som gir en helkroppstrening på én enhet. Brukere kan få tilgang til tilpassede treningsprogrammer og treningsøkter via den 24-tommers berøringsskjermen, og den slanke og bærbare designen gjør den tilgjengelig og enkel å bruke hvor som helst.

Tonal passer for alle treningsnivåer fordi den bruker digitale belastninger som kan stilles inn til enhver motstand. Den kommer med bevegelige armer som støtter en rekke handlinger, spesielt beinøvelser som knebøy og utfall.

Tonal har også en virtuell trenerfunksjon som gir brukerne tilbakemelding og veiledning i sanntid slik at de kan maksimere treningsøktene sine.

Brukere av Tonal-produktet kan streame musikk og kommunisere med trenere under live-økter på grunn av enhetens utmerkede høyttalere og innebygde kamera. For å forbedre kvaliteten på treningen kommer systemet også med flere tilbehør, inkludert motstandsbånd.

Totalt sett er det et praktisk og tilpasningsdyktig hjemmetreningsutstyr som kan hjelpe brukere med å nå treningsmålene sine.

Fusion CST Studio

Fusion CST Studio er hjemmetreningsutstyr som gir en fleksibel og utfordrende treningsøkt. Med bruk av kabler og trinser kan brukerne utføre en rekke aktiviteter som blander styrke og aerob kondisjonering. Den tilbyr håndfri trening i sanntid slik at man kan se seg selv fra flere vinkler.

Apparatet har en plassbesparende treningsøkt for hele kroppen i en liten pakke. Brukere kan endre vanskelighetsgraden til treningsøktene takket være de ulike motstandsnivåene den tilbyr. Den har også en integrert pulsmåler, slik at brukerne kan spore utviklingen og kondisjonsnivåene deres. Utstyret hjelper deg med å bygge styrke og forbedre cardio ved å bruke bare ett produkt.

Basert på instruksjoner fra treneren din, vil Fusion CST Studio automatisk endre motstanden for deg. Den byr på mye mangfold, fra styrketrening til krysstreningsvalg som bootcamp og forming av hele kroppen.

Utstyret har som mål å bygge styrke og forbedre mental og fysisk utholdenhet, og tilbyr ulike funksjoner for komplette og effektive hjemmetreninger.

Lululemon Studio Mirror

Lululemon Studio Mirror er et interaktivt treningsverktøy som tilbyr ulike treningsprogrammer, inkludert kondisjonstrening, styrketrening og yoga, alt i komforten av ditt eget hjem. Det er en elegant, stativ eller veggmontert dings som fungerer som et speil og en digital skjerm.

Bruk fremdriftssporingsfunksjonen og helsepoeng i Lululemon Studio Mirror for å holde oversikt over alle treningsøktene dine, eller lenke til andre treningsapper som Strava eller Apple Health for å få tilgang til hele treningshistorikken din. Brukere kan få tilgang til tusenvis av aktiviteter og individuelle treningsplaner med et månedlig abonnement.

Lululemon Studio Mirror er laget for å passe inn i ethvert interiørdesign. Utstyrt med materialer av topp kvalitet, er det et utmerket valg for de som ønsker å trene hjemme, men ønsker en mer engasjerende og tilpasset treningsøkt.

  Slik legger du til eller fjerner telefonnummeret ditt i meldinger eller FaceTime

Hydrow Rower

Hydro Rower er et stykke hjemmetreningsutstyr laget for å etterligne bevegelsene til roing og tilby en treningsøkt for hele kroppen. Den bruker en metode kjent som vannmotstand, der motstanden produseres ved å bevege padleårer gjennom vann i en tank. Brukere kan endre maskinens motstandsinnstillinger for å passe deres foretrukne treningsintensitet.

Hydro Rower har plass til brukere i ulike størrelser og høyder takket være dets komfortable sete og fotstøtter. I tillegg har maskinen et LCD-panel som viser viktig treningsstatistikk, inkludert tid, distanse og forbrukte kalorier. Den kan kobles til en pulsmåler for å måle treningsmålene nøyaktig.

Det er et moderne, elegant og subtilt tillegg til hjemmet ditt med en aluminiums- og stålramme og flat antrasitt-polymerkropp. Å flytte Hydrow Rower rundt i huset er ganske enkelt på grunn av hjulsystemet.

Horizon 7.8 AT tredemølle

Horizon 7.8 AT tredemølle er et utmerket stykke hjemmetreningsutstyr laget av Horizon Fitness, et velkjent navn i treningssektoren. Den tilbyr også et utvalg treningsplaner, for eksempel for intervalltrening, klatring i bakker og utholdenhetstrening. Det ekstra store dekket gir deg fleksibiliteten og sikkerheten til å løpe i ditt eget tempo, enten du er en sprinter eller en fritidsløper.

Brukere kan også få tilgang til de digitale funksjonene ved å koble til sine Bluetooth-enheter. Du kan få tilgang til ulike treningsprogrammer gjennom LCD-skjermen som er montert på toppen. Den viser mange statistikker, inkludert varighet, tilbakelagt distanse, forbrente kalorier og hjertefrekvens.

Den har også en USB-ladeport, en kjølevifte og en justerbar nettbrettholder for å øke kundekomforten under treningsøktene. Det bærbare utstyret har transporthjul for enkel oppbevaring og transport. 7.8 AT tredemølle er en avansert enhet som gir forbrukere et utmerket, oppslukende treningsmiljø.

Technogym Myrun

Technogym Myrun er en førsteklasses tredemølle laget for bruk i hjemmetreningssentre. Det er en elegant, moderne enhet med et lite fotavtrykk som er enkelt å integrere i enhver setting.

Med en polstret løpeflate som reduserer belastningen på leddene dine og en sikkerhetsnøkkel som setter maskinen på pause i en nødssituasjon, er tredemøllen laget for å tilby en trygg og hyggelig treningsopplevelse.

En massiv berøringsskjerm som gir deg tilgang til flere treningsprogrammer og virtuelle treningsøkter er en annen nyskapende funksjon på Myrun tredemølle. I tillegg har enheten Bluetooth innebygd tilkobling, slik at du kan synkronisere den med enheten din og overvåke fremgangen din over tid.

Samlet sett bør alle som søker en førsteklasses tredemølle for et hjemmetreningsstudio sterkt vurdere Technogym Myrun. Både nybegynnere og erfarne løpere vil finne dens avanserte funksjoner og brukervennlig design utmerket.

CLMBR

En del av hjemmetreningsutstyr kalt CLMBR bruker klatrebevegelser for å gi brukeren en helkroppstrening. Det er en bratt klatrer som bruker to uavhengige spaker for å gjenskape bevegelsene til fjellklatring samtidig som den gir en intens, men lite effekt treningsøkt. Maskinen kan stilles inn på forskjellige motstandsnivåer, noe som gjør den egnet for brukere med forskjellige kondisjonsnivåer.

I tillegg har maskinen et datastyrt panel som viser treningsstatistikk som tid, forbrente kalorier og stigningshastighet. For å få tilgang til tilpassede treningsprogrammer, overvåk deres fremgang og konkurrere mot andre brukere ved å logge på CLMBR-appen.

  Hvordan fikse denne nettsiden er ikke tilgjengelig feil

For å garantere holdbarhet og langvarig ytelse, bruker CLMBR kun førsteklasses materialer. Maskinen har få bevegelige komponenter, overflater som er enkle å rengjøre, og er bygget for å kreve lite vedlikehold. Totalt sett tilbyr CLMBR en helkroppstrening som er vanskelig og effektiv som kan gjennomføres hjemme.

Impact Series Rower

Aviron tilbyr en førsteklasses romaskin kalt Impact Series Rower beregnet for hjemmetreningsbruk. Ved hjelp av denne maskinen kan du engasjere alle muskler i kroppen din samtidig som du får en kardiovaskulær treningsøkt med lav effekt.

Utstyret har en 22-tommers berøringsskjerm med en rekke interaktive treningsalternativer og treningsprogrammer. Roeren er laget av solide materialer og laget for en stille, stabil og jevn roopplevelse. I tillegg har den bevegelige motstandsnivåer som lar kundene velge hvor intens treningen deres skal være.

Impact Series Rowers interaksjon med sosiale medier og nettsamfunn er en av dens særtrekk. Brukere kan delta i nettbaserte utfordringer og konkurranser, følge utviklingen deres over tid og kommunisere resultatene sine. Totalt sett er det det beste hjemmetreningsutstyret for alle som søker en effektiv og spennende treningsøkt.

ProForm 750R Roer

ProForm 750R Rower er en komplett pakke som tilbyr en helkroppstrening. Dette gjør det til et toppalternativ for de som prøver å øke sin generelle kondisjon og kardiovaskulære helse. Med en rekke digitale motstandsnivåer tilgjengelig på ProForm 750R Rower, kan brukere endre tempoet på treningsøktene sine basert på deres trenings- og treningsmål.

ProForm 750R Rower har også justerbare fotstøtter, et komfortabelt, ergonomisk sete og en plassbesparende kompakt design som gjør den enkel å oppbevare når den ikke er i bruk og hjelper den å bevege seg raskt. Alt i alt, for alle som søker premium, tilpasningsdyktig routstyr til hjemmetreningsstudioet, er ProForm 750R Rower et flott alternativ.

CITYROW Roer

CITYROW Rower har en banebrytende motstandsmekanisme som kombinerer magnetisk og luftmotstand for å gi kundene en stille og behagelig roopplevelse. Det er en Max Rower, og den andre er Classic Rower. Begge kommer med en LCD som varierer i størrelse.

Max Rower tilbyr høykvalitetshøyttalere for en helt oppslukende treningsopplevelse. I tillegg har den en rullende skjerm med 30° rotasjon for det ideelle perspektivet mens du bruker romaskinen eller når ikke.

Samtidig lar den klassiske roeren deg koble til mobilen din via Bluetooth. Tren både på og av roeren i flere klasser i varierende tid og kondisjonsnivå. Mens du ror, se dataene dine når de endres. Se at delingen din reduseres etter hvert som du gjør fremgang.

Rowers slanke og beskjedne form, som gjør den enkel å oppbevare på selv de minste områdene, er en av dens karakteristiske egenskaper. Et gratis medlemskap i CITYROW GO-appen følger også med maskinen, som gir brukere tilgang til ulike robaserte treningstimer og -programmer.

Konklusjon

Alle som ønsker å opprettholde sin helse og kondisjon uten å måtte besøke et kommersielt treningsstudio kan ha stor nytte av å investere i hjemmetreningsutstyr. Det gir fleksibiliteten til å trene når du vil uten å vente i kø for utstyr eller samhandle med andre treningsgjester.

I tillegg, siden det ikke er noen gjentakende kostnader for medlemskap i treningsstudioet, kan det å ha hjemmetreningsutstyr føre til økonomiske besparelser over tid. Det må utvises tilstrekkelig forsiktighet før og gjennom hele bruken. Hjemmetreningsutstyr kan være en verdifull investering for personer som prioriterer trening og liker å trene hjemme.

Du kan også utforske noen beste innendørs sykkelapper for å komme i form hjemme.