11 AI CV-byggere for å hjelpe deg med å skille deg ut i et trangt arbeidsmarked

Med de nyeste teknologiene til din disposisjon, kan du raskt generere en polert og effektfull CV i løpet av minutter ved å omfavne kraften til AI-CV-byggere!

Faktisk siterte en fersk studie at AI-forbedrede CVer var 8 % mer sannsynlig å få en intervjusamtale enn de håndlagde.

I denne artikkelen har vi samlet en liste over de beste AI-CV-byggerne for å hjelpe deg med å skille deg ut i dagens konkurranseutsatte arbeidsmarked.

Viktigheten av en godt utformet CV

I gjennomsnitt får hver bedriftsjobbåpning over 250 CVer. Av disse blir 75 % vinket av via et internt søkersporingssystem.

De omdøpte få lander på rekruttererens skrivebord. Men også det bruker en rekrutterer i gjennomsnitt 7 sekunder på å skanne hver CV. Puh! 😪

Med et så kort vindu for å gjøre inntrykk, kan det å ha en godt utformet CV hjelpe deg med å skinne ut fra mengden og bli ansatt raskt.

Et CV er det første inntrykket en potensiell arbeidsgiver har av deg. Det er ditt personlige markedsføringsverktøy, og det må være perfekt.

Enkelt sagt, en godt utformet CV er langt for å gi deg den første intervjusamtalen. Sørg derfor for at det er visuelt tiltalende, lett å lese og fremhever dine relevante ferdigheter og erfaring.

Ved hjelp av en AI online CV-bygger kan du sikre at CV-en din oppfyller alle disse kriteriene. Dessuten bruker du ikke utallige timer på å bygge den.

En AI-CV-bygger kan hjelpe deg med å lage en polert og effektiv CV som fanger rekruttererens oppmerksomhet.

Hva er en AI CV-bygger?

En AI-CV-bygger er et innovativt verktøy som kan hjelpe jobbsøkere med å lage en fremtredende CV i løpet av få minutter. Disse verktøyene bruker kunstig intelligens og maskinlæringsteknologi for å forenkle CV-byggingen, noe som gjør det mindre stressende og mer effektivt.

Med en typisk AI-CV-bygger får du følgende:

  • Tilpassbare CV-maler for å lette søket etter de flotteste CV-ene
  • Innholdsforslag basert på jobbprofilen din for å lage skreddersydde CVer som er spesifikke for dine karrieremål og -mål
  • Automatiske formateringsalternativer forenkler prosessen ytterligere, slik at jobbsøkere kan fokusere på innholdet i CV-en mens verktøyet tar seg av utformingen
  • Søkeordoptimalisering for å gjøre CV-en din ATS-vennlig og lett søkbar for rekrutterere

Så, enten du er en ferskere eller en erfaren profesjonell, kan en AI-CV-bygger være en endring i spillet hvis du ønsker å strømlinjeforme jobbsøkingsprosessen.

Rezi

Rezi er en GPT-drevet AI-CV-bygger som bruker maskinlæringsalgoritmer for å lage en CV som er optimalisert for suksess i jobbintervjuer og søkersporingssystemer (ATS).

Den tilbyr 350+ tilpassbare CV-maler og AI-drevne verktøy for innholdsforslag og søkeordoptimalisering.

Rezis ATS-søkeordmålrettingsfunksjoner sikrer maksimal synlighet av stillingsannonsene dine.

For å gjøre CV-en din rekrutterervennlig, tilbyr Rezi innebygd innholdsanalyse og Rezi Score-kritikk for å måle CV-en din over 23 kriteriepoeng og rangere dem på en skala fra 0 til 100.

  Krypter filer og sett tidsplan for en slettedato for dem

I tillegg kan du sende inn CV-en din for en ekspertvurdering fra Rezi-appen. Du kan også bruke Rezi som en LinkedIn CV-bygger. Bare inkorporer LinkedIn-profilen din i appen for å lage fantastiske CVer. Vi anbefaler å gjøre det hvis du har en innholdsfylt LinkedIn-profil uten mellomrom.

Til slutt lar Rezi deg laste ned CV-en din i flere formater som MS Word DOCX, Google Docs eller PDF-filer.

Med sitt brukervennlige grensesnitt, 24/7 kundestøtte og en 60-dagers pengene-tilbake-garanti, har Rezi blitt det beste verktøyet for profesjonelle over hele verden som ønsker å lage en topp-tier-CV på kort tid.

Kickresume

Kickresume, en GPT-4-drevet AI-CV-bygger, tilbyr 35+ tilpassbare maler og innholdsforslag designet av HR-eksperter. Den innebygde editoren gjør det enkelt å tilpasse og redigere CV-innhold, fonter, farger og formatering. Du kan også importere LinkedIn-profildataene dine for å strømlinjeforme prosessen for å opprette CV ytterligere.

Med Kickresumes Autopilot-funksjon kan du lage dine CV-er raskt og effektivt ved å velge fra en enorm database med over 20 000 forhåndsskrevne fraser for 3200 stillingsstillinger.

I tillegg kan du gjøre CV-en din om til personlige nettsteder for å vise frem som en portefølje.

Kickresume er en høyt respektert plattform i jobbsøkermiljøet, som er tiltrodd av verdens mest fremtredende selskaper, inkludert Google, Amazon, Disney og Volvo.

ResumeA.I

ResumA.I gir over 600 000+ brukere en sømløs og effektiv CV-byggingsopplevelse. Plattformen tilbyr 100+ tilpassbare alternativer for å lage en CV som best gjenspeiler dine ferdigheter og erfaring.

Plattformen har over 340+ real-life CV-maler fra topp MNCs som Google, Spotify og Microsoft. Videre bruker den AI-drevet teknologi for å analysere CV-en din og foreslå forbedringer, inkludert å gjøre den mer ATS-vennlig og optimalisere bruken av søkeord.

Plattformen gir også jobbsøking og karriererådgivning, inkludert intervjutips, lønnsforhandlingsstrategier og bransjeinnsikt.

ResumA.I er gratis å starte, men er begrenset til ett CV med gratisplanen. Anta at du leter etter en brukervennlig CV-bygger som tilbyr omfattende funksjoner og et brukervennlig grensesnitt.

Blågrønn

Teal tilbyr en gratis AI-drevet plattform som hjelper brukere med å lage ATS-sikre CVer raskt.

Med Teal kan du laste opp en eksisterende CV eller LinkedIn-profil og tilpasse den ytterligere til dine unike karrieremål. Teal AI CV Builder kan hjelpe deg med å skreddersy CV-en din til stillingsannonsen, ved å dele opp stillingsbeskrivelser i nøkkelord for raskt å analysere ATS-maskinen.

I tillegg kan du få tilbakemeldinger i sanntid fra CV-eksperter og personlig veiledning gjennom hele CV-byggingsprosessen.

Med en kundebase på over 65 000 mennesker er Teal klarert av jobbsøkere som nå er ansatt i toppselskaper som Google, Apple, TikTok og Spotify.

Plattformen lar også brukere holde oversikt over alle jobbsøknadene sine på ett sted, og eliminerer behovet for flere regneark for å dokumentere dem alle, noe som gjør det til en one-stop-shop for jobbsøkere som ønsker å bygge en profesjonell CV og effektivisere jobben sin. søkeprosess.

Designs.ai

Designs.ai tilbyr et kraftig og brukervennlig AI-CV-byggerverktøy som lar deg lage høykvalitets-CV med letthet.

Enten du leter etter din første jobb eller ønsker å fremme karrieren din, gir denne innovative plattformen en rekke alternativer og funksjoner som hjelper deg å vise frem dine ferdigheter, erfaringer og prestasjoner i best mulig lys.

  Hva er Denuvo, og hvorfor hater spillere det?

Designs.ai tilbyr 1000+ tilpassbare maler og oppsett for å la deg designe drømme-CV. I tillegg hjelper AI-teknologien deg med å optimalisere CV-en din for jobben du ønsker.

Til slutt hjelper Color Matcher-funksjonen deg med å velge en fargepalett som passer ditt profesjonelle bilde.

Designs AI CV Builder oppdateres jevnlig med de nyeste trendene og beste praksiser innen CV-skriving.

Søker ResumAI

ResumAI av Wonsulting er en AI CV Builder som bruker kunstig intelligens for å generere CV for jobbsøkere.

Den automatiserer prosessen med å lage CVer ved å samle grunnleggende informasjon fra jobbsøkere og utnytte naturlig språkbehandlingsalgoritmer for å lage en perfekt CV.

Denne AI-drevne CV-byggeren har en AI-kulegenerator som skaper imponerende kulepunkter, lagrer vellykkede CV-strategier og gir tips for å tilpasse CV-en din i henhold til jobbkravene og samtidig opprettholde ATS-vennlighet.

ResumAI er et tidsbesparende verktøy som kan hjelpe deg med å lage en perfekt CV som fanger rekruttererens øyne uten forsinkelser.

Jasper

Jasper CV-generator, som slutter seg til ligaene til AI-CV-byggere, er en av de mest elskede CV-generatorene drevet av Jasper Chat. Plattformen er klarert av over 100 000+ team globalt hos innovative selskaper, inkludert IBM, Airbnb, Intel, Canva og mer.

Jasper hjelper deg med å lage en skreddersydd CV som fremhever din arbeidserfaring, ferdigheter og kvalifikasjoner uten å slite med formatering og formulering av CV.

Dens CV-generator støtter 29 språk og tilbyr en rik tekstredigerer med formateringsalternativer for å lage visuelt tiltalende CV.

Ved å bruke GPT-3 og naturlig språkbehandlingsteknologi, analyserer og optimerer Jasper CV-innholdet ditt for spesifikke stillingsbeskrivelser. Verktøyet inneholder også plagiatdeteksjonsteknologi for å sikre autentisitet og originalitet i CV-ene dine.

Med tilpassbare maler designet for alle bransje- eller karrierenivåer, er Jasper et populært valg for jobbsøkere. Dens avanserte funksjoner, som språkjusteringer og AI-innhold, gjør det til et ideelt valg for enkeltpersoner og bedrifter som ønsker å lage ATS-vennlige CVer og utvide sitt kreative potensial.

HyreSnap

Er du lei av å ikke høre tilbake fra drømmeselskapene dine? Velg HyreSnap, en AI-drevet CV-bygger som lar deg lage profesjonelle CVer i løpet av få minutter.

Med sine avanserte verktøy og ekspertveiledning kan du øke sjansene dine for å få 3 ganger flere intervjusamtaler og ta karrieren din til neste nivå.

Den tilbyr en rekke CV-maler å velge mellom, inkludert kronologisk, funksjonell, klassisk svart-hvitt og unike design.

Plattformen er trent på millioner av vellykkede CVer. Den har ekspertisen til over 40 HR-fagfolk, noe som gjør den til et ideelt verktøy for å lage overbevisende CV.

Med dens AI-assisterte evalueringsfunksjon kan du motta objektiv tilbakemelding på CV-en din og identifisere områder for forbedring.

Med over 1,3 millioner brukere over hele verden og en liste over fornøyde kunder som Slice, Imumz og Crewscale, har HyreSnap Resume Builder blitt en pålitelig løsning for jobbsøkere som ønsker å lage enestående CV og fremme karrieren.

Appy Pie

Appy Pies gratis AI-CV-produsent er den ultimate løsningen for enkelt å lage en kraftig og profesjonell CV. Med avansert kunstig intelligens er denne AI-CV-produsenten designet for å hjelpe deg med å lage en iøynefallende CV som gir deg drømmejobben din.

  Slik kansellerer du en Google Kalender-hendelse

Enten du ser etter en jobb innen finans, markedsføring, helsevesen eller en hvilken som helst annen bransje, har Appy Pies CV-produsent deg dekket med den riktige malen for å få CV-en din til å skille seg ut.

Med en rekke maler designet for ulike bransjer, og muligheten til å inkludere multimedieinnhold, som bilder og videoer, vil du være sikker på å gjøre et varig inntrykk på potensielle arbeidsgivere.

Med kraften til GPT-3 og en merittliste med å betjene over 10 millioner bedrifter over hele verden, har Appy Pie Resume Builder etablert seg som et pålitelig og effektivt verktøy for å lage profesjonelle CVer.

ResumeStar

Er du en jobbsøker på startnivå eller en student i IT-bransjen som ønsker å lage en effektfull CV? Se ikke lenger enn ResumeStar AI-drevet CV-bygger!

Ved å bruke kunstig intelligens er denne plattformen spesielt utviklet for å hjelpe deg med å matche CV-en din til drømmejobben og oppnå en høy poengsum. Den skreddersydde CV-en vil hjelpe deg å skille deg ut blant andre søkere og gi deg den beste sjansen til å få drømmejobben din.

Denne banebrytende AI-baserte CV-byggeren leverer standardiserte og akkrediterte CV-er i JSON- eller XML-format.

Og den proprietære algoritmen lar deg score CV-en din trygt. Dessuten kan du enkelt dele CV-en din via en QR-kode.

ResumeGlow

Visste du at bare 2 % av CVene kommer seg forbi første runde? Med så hard konkurranse på arbeidsmarkedet, er det avgjørende å ha en fremtredende CV som fanger oppmerksomheten til potensielle arbeidsgivere. Det er her ResumeGlow AI CV-bygger kommer inn.

Dens avanserte teknologi og ekspertdesignede maler sikrer at du har den beste sjansen til å komme deg til topp 2% og bli en del av drømmeselskapet ditt.

Med sitt 60-sekunders CV-byggingskrav er ResumeGlow den raskeste AI CV-byggeren. Den kommer med en automatisk oppsummeringsgenerator som hjelper deg med å lage en kraftig CV-profil eller følgebrev.

Med ResumeGlow kan du lagre din perfekte CV i et hvilket som helst vanlig format takket være multi-format CV-alternativer. Verktøyet tilbyr 256-bits kryptering for å sikre sikkerheten og personvernet til dataene dine.

Denne AI-CV-byggeren tilbyr også en rekke profesjonelt utformede CV-maler, eksempler og guider for å hjelpe deg med å skape et polert utseende.

Med fornøyde kunder fra noen av verdens beste selskaper som NASA, Google og Meta, er ResumeGlow raskt i ferd med å bli en go-to-løsning for jobbsøkere. Selv om denne nettbaserte CV-produsenten ble grunnlagt i 2022, er den allerede et mareritt for sine konkurrenter.

Konklusive tanker

Det kan være en skremmende oppgave å lage en godt utformet CV. Likevel, ved hjelp av AI-CV-byggere, blir prosessen mye mer håndterlig.

Enten du er en nybegynner eller en erfaren jobbsøker, er det en vinn-vinn å la AI inn i prosessen for å lage CV-en din!

Les deretter om de beste video-CV-verktøyene på markedet.

x