11 apper for å se filmer sammen med venner eksternt

Se festapper lar deg se filmer sammen synkronisert med venner eller familie, uavhengig av plassering. Så, enten du er i et langdistanseforhold med partneren din eller venner, se favorittfilmene eller TV-programmene dine sammen på strømmeplattformer.

Det er alltid det morsomste å se filmer eller se på TV-serier med venner og familie på sofaen. Men avstanden har fått oss til å savne de øyeblikkene og nyte dem.

Teknologiske fremskritt har gjort oss i stand til å se innhold på nettet med våre kjære uten å reise. Flere nettjenester, dvs. se på fester, vil synkronisere videoene du ser på og holde kontakten hele veien.

Hvordan fungerer vaktfester?

Det første trinnet er å velge en app for å se filmer med venner. Alle trenger et aktivt abonnement på samme strømmeapplikasjon, som Netflix eller Amazon Prime. For de fleste applikasjoner trenger du en datamaskin og en Google Chrome-nettleser for å fungere.

Når du har logget på enhetene og applikasjonene dine, kan du begynne å se en film sammen. Se-festtjenestene synkroniserer videoen for alle som ser på. Hvis én person tar pause, blir den satt på pause for alle. Tjenesten lar deg chatte med venner mens du ser filmen. Noen programmer tillater videochat. Du kan nyte kommentarer med venner, noe som gjør øyeblikket ekstremt hyggelig.

Her er noen av de mest foretrukne appene for å se filmer på nettet.

TeleParty

TeleParty, tidligere Netflix party, er en Chrome-nettleserutvidelse som lar deg se filmer eller TV-serier på Netflix, Disney+, Hulu, HBO Max eller Amazon Prime. Den må bare installeres på én datamaskin, og lar deg lage en kobling for se-fest som du kan dele med venner eller familie.

Krav

  • Alle trenger en Chrome-nettleser installert på datamaskinen.
  • Teleparty Chrome-utvidelse er nødvendig på én datamaskin.
  • Tilgang til Netflix-strømmeapplikasjon.

Hvordan virker det?

Last ned TeleParty-utvidelsen i Chrome-nettleseren din. Etter at den er installert, åpner du Netflix og begynner å spille av filmen du vil se. Den neste er en unik lenke ved å sette videoen på pause og dele den med andre. Teleparty synkroniserer videoavspilling på strømmeapplikasjonene.

fordeler

Teleparty Chrome-utvidelsen må bare installeres på én datamaskin. Ikke alle trenger det for å se filmer sammen eksternt. En annen fordel er at alle ikke trenger et Netflix-abonnement også.

Amazon Prime Watch Party

Amazon Prime Watch Party lar deg se filmer med dine kjære på Amazon Prime. Den lar deg se med opptil 100 venner eller familie og chatte med dem samtidig. Du kan se hvilken som helst film eller TV-serie som følger med Prime.

Krav

Alle som ser på videoen må være i samme land som verten, et hovedmedlem, eller i det minste ha kjøpt videoen.

Hvordan virker det?

  Løs LG V10 Bootloop-problem

Velg en film eller et TV-program du og andre vil se. Klikk på klokkefestikonet på Amazon Prime for å opprette klokkefestet ditt og skriv inn navnet ditt. Du kan sende en invitasjon til en visningsfest til opptil 100 personer via en lenke. Når alle har blitt med, kan verten spille av, pause, hoppe over eller stoppe filmen.

fordeler

Det kan fungere på flere nettlesere bortsett fra Safari eller Internet Explorer. Denne visningsfesten lar deg se filmer med opptil 100 personer og chatte med dem samtidig – du trenger ikke å laste ned noen plug-ins eller utvidelser for å komme i gang med Amazon Watch Party.

Scener

Scener er en Chrome-utvidelse som lar opptil ti personer bli med og se filmer sammen på strømmeplattformer. Appen kommer med en live chat og videosamtalefunksjon.

Krav

Alle må ha en bærbar eller datamaskin med internettilgang, mikrofon, webkamera og abonnement på strømmeplattformen.

Hvordan virker det?

Last ned og installer Scener chrome-utvidelsen på din stasjonære enhet. Det neste trinnet er å legge til alle vennene dine som allerede er på plattformen ved å søke på navnene deres og klikke på «Legg til venn»-knappen. Den lar brukeren med en fjernkontroll spille av, pause, hoppe over, spole tilbake eller stoppe filmen. Den virtuelle fjernkontrollen kan overføres til andre ved å flytte markøren til personens navn og klikke på fjernkontrollknappen.

fordeler

Scener lar deg se videoer på flere plattformer som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu (Ingen annonser), Disney+, HBO Max, YouTube og mer. Gjennom Scener kan du chatte eller videosamtale vennene dine for å se ansiktene deres og reaksjonene deres mens du ser på en film. En annen unik fordel er å se filmer med fremmede, akkurat som en kino gjennom en planlagt offentlig se-fest.

Chrome Watch Party

Chrome Watch Party er et gratis verktøy for å se filmer eller TV-serier fra dine favorittstrømmetjenester.

Krav

Den er kompatibel med nettleseren Firefox, Microsoft Edge og Google Chrome.

Hvordan virker det?

Last ned chrome-utvidelsen, Firefox-tillegget eller Microsoft edge-tillegget i din respektive nettleser. Klikk på Watch Party-ikonet og fyll ut tre tekstfelt som kreves for å opprette eller bli med i en fest.

fordeler

The chrome watch party er et helt gratis verktøy. Plattformen synkroniserer filmer eller TV-serier fra flere strømmeplattformer som Netflix, Hulu, Disney+, YouTube, HBO Max, Amazon Prime Video og mange flere. Den tillater gruppevideo- eller lydchatter og har ubegrenset gif å tilby for chatter. Chatter slettes automatisk etter 24 timer.

Rave

Rave er en gratis app som lar brukere se filmer eller Google-bilder sammen mens de snakker eller chatter med hverandre.

Krav

Det krever at brukere har en Rave-konto og tilgang til samme strømmetjeneste.

Hvordan virker det?

En av brukerne kan opprette et rom ved å sende en invitasjon til andre via en lenke eller ved å søke på navnet deres inne på plattformen. Den støttes av innhold fra YouTube, Netflix, Amazon Prime, Disney+, Google Drive, Vimeo, Google Photos og mer.

  Slik gjør du din Macs Caps Lock til en ekstra modifikasjonsnøkkel

fordeler

Det lar strømmetjenester som Netflix, Hulu, HBO Max og mer synkronisere på alle brukernes enheter. Det er gratis. Rave er tilgjengelig på iPhone, Android, Mac og Windows. Det er ingen grense for nei. av personer som kan bli med på vaktfesten.

Blikk

Blikk YouTube video se festplattform. Den lar bare to brukere se YouTube eller lokalt lagre videoer sammen.

Krav

Gaze-konto for å begynne å se YouTube-videoer mens du ser hverandre. Samme lokale fil på begge brukernes enheter for å synkronisere dem.

Hvordan virker det?

En av brukerne kan opprette et vaktrom og sende lenken for å invitere den andre personen. Den andre personen kan klikke på koblingen, og den vil synkronisere YouTube-videoen eller lokalt lagret video sammen.

fordeler

Plattformen er best for en virtuell langdistanse datekveld eller to venner eller barn som ønsker å ha en morsom kveld. Gaze er veldig brukervennlig.

TwoSeven

TwoSeven er skapt av et par som har levd i et langdistanseforhold over en lengre periode. Det er en av de enkleste plattformene på listen.

Krav

Du trenger kontoen din med TwoSeven og mediestrømmeapplikasjoner eller personlig eide videoer.

Hvordan virker det?

Du må få tilgang til denne nettleserbaserte appen. Etter at du har konfigurert kontoen din, kan du se videoer fra strømmeapper. Det lar brukere se privat lagrede eller eide videoer også.

fordeler

Det er en brukervennlig, nettleserbasert app med innebygde tekst- og videofunksjoner. Den kommer med en chrome-utvidelse for å sjekke om en nettsidevideo er kompatibel med plattformen eller ikke. Plattformen støtter å se videoer fra Netflix, YouTube, Vimeo og Crunchyroll og lar deg se private videoer sammen.

Watch2Gether

Watch2Gether gjør det underholdende og enkelt å se på videoer, lytte til sanger og netthandel med venner og familie.

Krav

Du trenger en datamaskin med internettforbindelse og tilgang til en strømmeplattform hvor du vil se videoer med dine kjære.

Hvordan virker det?

Kom i gang ved å klikke «Opprett et rom» på plattformens hjemmeside og skrive inn et midlertidig kallenavn. Du vil da bli dirigert til et virtuelt chatterom hvor du kan legge til vennene dine. Du kan invitere vennene dine til et virtuelt vaktrom eller bli med i et rom opprettet av andre.

fordeler

Registrering er ikke nødvendig for å komme i gang med plattformen. Den lar brukere se filmer eller videoer, lytte til musikk og handle på nettet. Brukere kan søke og velge videokilder fra Vimeo, YouTube, DailyMotion eller lyd fra SoundCloud.

Kast

Kast lar brukere ikke bare synkronisere og se videoer, men spill, dokumenter og mer. Plattformen er gratis med YouTube og Tabi, men du må betale en liten avgift for å se innhold fra en strømmeplattform som Netflix. Den lar opptil 20 personer delta i en økt.

Krav

Du kan starte med Kast web (kun tilgjengelig for Google Chrome og Microsoft Edge) eller en skrivebordsapplikasjon.

  Spill Gud mens du fyller jorden med dyr [Paid]

Hvordan virker det?

Kast lar brukere se filmer sammen, spille spill og dele annet innhold. Du kan enten laste ned en skrivebordsapp for Windows eller macOS eller bruke nettversjonen som støttes av Google Chrome og Microsoft Edge. Det neste trinnet er å lage din klokkefest eller bli med på en allerede tilgjengelig.

fordeler

Den gjør det mulig for brukere å dele nettleser, skjerm, kamera eller lansere innhold gjennom Kast TV på sefester. Den er tilgjengelig både som skrivebords- og nettapplikasjon.

Syncplay

Syncplay er en åpen kildekode-plattform for se-fester og en flott app for å se filmer med din favorittvideospiller.

Krav

Brukere må bruke den samme videofilen for å synkronisere filmen og begynne å se. For tale- eller videochat må tredjepartsapper som Skype eller Mumble lastes ned for alle.

Hvordan virker det?

Alle brukere bør laste ned videoen fra samme fil og lagre den lokalt på harddisken. Etter å ha satt opp Syncplay-kontoen din, kan du begynne å nyte filmene.

fordeler

Syncplay er et gratis verktøy for å se filmer sammen med folk eksternt. Den er multiplattform og er kompatibel med flere videospillerapper som VLC, Media Player Classic og KM Player.

Plex

Plex tar videodeling til et helt nytt nivå ved å legge til virtuell virkelighet. Den lar brukere dele en virtuell leilighet, teater eller rom hvor du og dine kjære kan bli med og se filmer sammen. En ulempe med denne plattformen er at den er den mest kompliserte for oss på listen.

Krav

En mobil eller stasjonær enhet med Google Daydream, Gear VR eller Oculus Go-kompatibel maskinvare.

Hvordan virker det?

For å komme i gang, opprett din Plex-konto og velg deretter en film du vil se fra Plexs film- og TV-bibliotek eller ditt eget personlige mediebibliotek. Klikk på Mer-knappen ved siden av filmen og klikk på Se sammen for å starte en økt og invitere vennene dine til å begynne å se. Det skaper et virtuelt rom der videoer blir synkronisert med hverandre slik at alle ser den samme videoen sammen.

fordeler

Det er en morsom klokkefestplattform for teknisk kunnskapsrike brukere. Den er tilgjengelig for Android/IOS og stasjonære enheter.

Sammendrag

Du har gått gjennom alle de kjente og kuleste måtene å se filmer nevnt ovenfor; det er på tide å planlegge din neste filmkveld. Del artikkelen med venner eller familie og velg en klokkefestplattform som passer best for dine behov og krav.

x