11 beste eSignature APIer for bedriften din [2023]

eSignature APIer gjør det mulig for en abonnent å be om dokumentsignaturer, få en oppdatering om signaturstatus og laste ned de signerte dokumentene.

En dedikert eSignatur-applikasjon er en fantastisk løsning for papirløst arbeid. Enten du er på kontoret eller på ferie, kan du sende en kontrakt til hvem som helst. eSignaturer-apper er juridisk bindende og tillatelige i en domstol.

Men hvordan bruker du det med applikasjonene dine?

Å bruke en eSignature API og integrere den med applikasjonene dine er løsningen.

Du kan integrere hvilken som helst applikasjon ved å bruke deres API til bedriftens nettsted eller app for å legge til merkevarelogoen din i dokumentene.

I denne artikkelen vil jeg diskutere eSign APIer, deres brukstilfeller og funksjoner, og noen av de beste eSignatur APIene for virksomheten din.

La oss begynne!

Hva er en eSign API?

En elektronisk signatur eller eSign API er en type API som kan brukes av frilansere, bedriftseiere, små investorer, etc., for å lage eSignaturer på dokumentene deres ved å kommunisere med systemet via API-kall.

De er en REST-basert nettjeneste som hjelper utviklere og selskaper med å bruke og la tredjepartsapplikasjoner koble seg til for å bruke mulighetene til eSign i dokumenter.

Ved hjelp av eSign API kan du digitalisere hvert papirarbeid og lagre alle dokumentene i skyen i PDF-format.

Brukstilfeller av eSign API

Finansinstitusjoner

Finansinstitusjonen behandler tillatelsesskjemaer, avtaler, sanksjonsbrev, fullmaktsskjemaer etc. daglig. Dermed må de integrere eSign API i ERP-, CRM-, sjekkavkortings- eller låneautorisasjonsprosesser for å muliggjøre signering og vedlikehold av digitale dokumenter.

Detaljhandel

Bedrifter i dagligvare- og detaljhandel må være effektive og raske for å lykkes. Med eSign API går det raskere å opprette leverandøravtaler, det går raskere å sende dem til leverandører, og det går enda raskere å signere avtalen.

Helsevesen

Helseorganisasjoner bruker eSign-metoder for å automatisere dokumentasjonsprosessen, slik at de kan ta mer omsorg for pasienter. eSign dokumentasjonssystemer gir ulike maler slik at helseinstitusjoner kan utarbeide pasientskjemaer og avtaler i massevis.

Lovlig

Papirarbeid gjort i den juridiske sektoren er høy siden dokumentasjon er det mest nyttige begrepet i juridiske transaksjoner. Bedrifter bruker mer tid på å forberede og utføre juridiske kontrakter. Med eSign API kan juridiske team generere et kraftig revisjonsspor og inkludere et verifiseringsverktøy for signeren for å sikre samsvar.

Funksjoner i eSign API

eSign APIer tilbyr flere funksjoner for å strømlinjeforme dokumentasjonsprosessen din som hjelper bedrifter å bruke API-funksjonene til eSign i applikasjonen eller nettstedet:

 • Arbeidsflytbyggesteiner: Du kan utnytte konfigurerbare arbeidsflyter for å bygge tilpassede eSignature API-prosesser for å slå sammen ulike dokumenter til én enkelt arbeidsflyt.
 • Massesignaturfunksjoner: Du kan laste opp en rekke dokumenter for signaturformål og få dem signert i løpet av minutter.
 • Forhåndssignaturautentisering: Bruk videoopptak og arbeidsflyter for ansiktsmatch for å sikre at du har å gjøre med riktig underskriver.

La oss nå diskutere de beste eSign APIene slik at du kan bestemme hvilken som er best for din bedrift.

signer nå

Strømlinjeform bedriftens arbeidsflyt ved å dra nytte av signNow elektronisk signatur API. Det vil hjelpe deg å forbedre brukeropplevelsen din på mobilapplikasjonen eller nettstedet med dens robuste eSignature API og forbedre dokumentarbeidsflytene dine.

  Et bedre alternativ til Google Translate?

Tilpass enkelt eSignature API i henhold til bedriftens merkevarebygging. I tillegg kan du gratis teste eSignatur-tjenesten med utviklersandkassen. Oppsettprosessen er superrask. Få detaljert API-dokumentasjon for å sikre en flott utvikleropplevelse.

Du kan sende dokumenter for å be om betalinger og signaturer, lage tilpassbare maler med utfyllbare felt og få status for dokumentene dine.

Videre kan du legge til felt i dokumentene dine før du oppretter en PDF. Inviter andre til å signere skjemaer og fylle ut detaljene via e-post. På denne måten kan du samle juridisk bindende e-signaturer i ett enkelt dashbord.

Ta en gratis API-prøveversjon som inkluderer alle funksjoner, 250 signatur-risikofrie invitasjoner og mer. Du kan velge dine invitasjoner per år fra 500 til 5000 og ta den digitale verden til neste nivå.

DocuSign

Integrer eSignature i bedriftens nettsted eller mobilapplikasjon på få minutter med DocuSign eSignature API. Dette er en sikker eSignature API som hjelper deg med å be om betaling, spore dokumenter og automatisere skjemaer fra applikasjonen enkelt.

DocuSign håndterer nesten alle dokumentprosesser i virksomheten din, fra proof of concepts til bedriftsintegrasjoner på tvers av organisasjonens forretningsapplikasjoner. Den tilbyr over 400 endepunkter for å signere, administrere, handle på avtaler, samarbeide og mer.

Du vil få funksjoner som å sende konvolutter direkte i bulk og sammensatte maler. Prøv denne API-en i dag og begynn å administrere forretningsdokumentene dine i sanntid.

Adobe Acrobat Sign API

Forbedre kundeopplevelsen din med pålitelig og sikker Adobe Acrobat Sign API. Det gjør jobben enda enklere for utviklere å integrere egenskapene til eSignaturer i sine nettsider, mobilapplikasjoner og andre plattformer.

Egenskaper:

 • Acrobat Sign API er tilgjengelig med flere funksjoner sammen med brukervennlige REST APIer. Du kan enkelt integrere eSignaturer i applikasjonen eller arbeidsflyten mens du er på farten.
 • Den overgår eller oppfyller industrisikkerhetsstandarder, inkludert Auth v2.0 for riktig autentisering.
 • eSignature-automatisering er et sant begrep med Acrobats Microsoft Power Automate-kontakt.
 • Du kan slå sammen data fra mobilapplikasjonen din direkte, forhåndsutfylle dataene og sende forretningsdokumenter for signatur.
 • Acrobat lar deg bygge ende-til-ende arbeidsflyter. Du kan sende forretningsdokumenter for å administrere og spore status og signaturer.

Få full tilgang til alle PDF-tjenestene, som dokumentgenerering og PDF-utvinning, med betal-etter-du-gå-alternativet. Du kan også administrere abonnementet ditt via AWS.

Zoho-skilt

Få den mest enkle og kraftige digitale signatur-API-integrasjonen med Zoho Sign API. Begynn å integrere ved hjelp av tydelig dokumentasjon som kommer med ulike eksempler. Enten du er en raskt voksende bedrift eller en bedrift, kan den skaleres fleksibelt med dine behov.

Alle forretningsdokumentene som er signert med Zoho Sign API er juridisk bindende og akseptert i en domstol. Den er svært sikker ettersom den utnytter industristandardene Auth 2.0-protokoll for sikker autorisasjon. Du vil få høyere sikkerhet for dokumentene.

Med Zoho Sign API kan du opprette, oppdatere og sende dokumenter for signatur, spore dokumentdetaljer, hente listene, laste ned pdf-en, tilbakekalle dokumenter, minne mottakere, slette dokumenter og mer.

Prøv Zoho Sign API gratis for å vedlikeholde signeringsarbeidsflyter, vedlegg, maler, webhooks, rapporter, brukeradministrasjon og mer.

Dropbox-skilt

Send, signer og lagre viktige forretningsdokumenter i en sømløs arbeidsflyt med Dropbox Signs intuitive eSignature-løsning.

Bare følg de tre enkle trinnene nedenfor og administrer dokumentarbeidsflyter uten å forlate Dropbox:

 • Begynn å signere: Velg et dokument fra Dropbox-kontoen din og legg til underskrivere for å be om signaturer.
 • Dra-og-slipp-felt: Plasser forskjellige felt i dokumentet for å spesifisere forskjellige deler som må dekkes, for eksempel navn, signatur og dato.
 • Automatisk lagring og varsler: Velg en mappe i Dropbox der du kan lagre det signerte dokumentet ditt. Du kan la Dropbox lagre disse dokumentene automatisk og spore statusen deres fra sending til signering.
  AI-styring forklart på 5 minutter eller mindre

Med Dropbox Sign API kan du redusere friksjonen og la kundene dine signere dokumentet fra hvor som helst, vel vitende om at informasjonen er sikker. Gå aldri glipp av et slag med én integrert arbeidsflyt for lagring, organisering og signering av dokumenter.

Effektiviser signaturforespørselen din ved å gjøre om de mest brukte dokumentene, som tilbudsbrev, kontrakter, SOW-er og NDAer, til tilpassbare maler og gjøre dem tilgjengelige i Dropbox-kontoen din.

Dropbox Sign API (tidligere kjent som HelloSign) er en utrolig rask eSignature API som lar deg implementere eSignaturer i mobilapplikasjonen din. Du kan lage merkede og tilpassede opplevelser for å konfigurere e-poster og markedsføre merkevaren din.

Sikre forretningsdokumentene dine med revisjonsspor, overholdelse av bransjestandarder, manipulasjonssikring og datakryptering. Skap en konsistent opplevelse for avsendere og underskrivere med denne API-en.

eSignatures.io API

eSignatures.io API er best for å bygge fullt administrerte kontrakter med omfattende integrasjon av eSign API med småskjermenheter som smarttelefoner. Det er en mobilvennlig plattform som kan gjengi en kontrakt på enheten din til en svært responsiv hastighet.

Kontraktene er juridisk bindende og kan tillates i en domstol. eSignatures.io API kommer med en rekke funksjoner, for eksempel SMS-integrasjon, arbeidsflytautomatisering, sporing av signaturrevisjon og mer. For å be om en signatur, må du:

 • Skaff API-nøkkelen
 • Ring API-endepunktet og konstruer forespørselsteksten i henhold til dokumentasjonen
 • Når du har sendt kontrakten, kan du få status for kontrakten din om den er signert eller ikke.

Det fleksible prisalternativet lar deg betale mens du går; derfor ingen langsiktig forpliktelse.

PandaDoc

Lukk flere avtaler raskere ved å samle eSignaturer med PandaDoc eSignature API. Den lar deg laste opp et eksisterende dokument i hvilket som helst format du ønsker eller lage et nytt dokument ved å bruke maler fra ulike alternativer.

Send forretningsdokumentet til flere mottakere gjennom den valgte kanalen, med eller uten å signere bestillingen. Du kan også bygge den inn i mobilapplikasjonens grensesnitt. Når du er signert, vil du motta dokumentet med sikkerhetssertifikatet slik at du kan bringe informasjonen til systemet umiddelbart.

PandaDoc innebygde webhooks gir umiddelbar tilgang. Du kan be om signaturer fra hvilken som helst enhet, fra hvor som helst, via nettet, appgrensesnitt og e-post. Dette kommer med innebygd signering som øker brukeropplevelsen og engasjementet. I tillegg automatiser innsamlingen av signerte dokumenter i en sømløs arbeidsflyt.

Hvis du er klar til å begynne, lag en gratis sandkasse eller be om en gratis demo. Velg den høyere planen for å få flere fordeler og funksjoner.

BoldSign

Bygg inn hele den elektroniske signaturprosessen i forretningsapplikasjonene dine med BoldSigns lynraske eSignature API. Den lar deg automatisere dokumentarbeidsflytene dine. Du kan bruke dens omfattende REST API-er til å laste opp dokumenter, tilordne signaturfelt dynamisk og sende dokumenter for signatur.

BoldSigns multi-tenant SaaS-applikasjonsintegrasjon er en ekstra fordel for deg.

Spor status for forespørsler og last ned en kopi av det signerte dokumentet når prosessen er fullført. Brukere kan sette inn signaturer i dokumentet på de merkede posisjonene før sending.

  10 beste apper for å trene hundene dine til å adlyde deg

BoldSigns utviklersandbox lar deg teste eSignature API grundig slik at du kan integrere eSignature-funksjoner i applikasjonen for å sikre at alt fungerer bra. Den kan håndtere millioner av signeringsforespørsler uten forsinkelse.

Kom i gang med en gratis sandkassekonto eller ta en gratis prøveperiode fra de forskjellige planene for å forstå fordelene. Fra ubegrensede maler til autentisering, BoldSign tilbyr enorme funksjoner.

Foxit eSign

Administrer digital signatur ved å bruke Foxit eSign API og dra nytte av funksjonene for å få løsninger i verdensklasse. Med denne løsningen kan du skalere virksomheten din, redusere kostnader og utvide mulighetene dine. Samle juridisk bindende e-signaturer og lagre dem på få minutter.

Generer forretningsdokumenter på forespørsel i applikasjonen, og vær trygg på at du og kundene dine aldri går glipp av noe. Bygg inn signering for å holde kundene på applikasjonen eller nettstedet ditt. Med Foxit eSign kan du fremme en omfattende, strømlinjeformet og positiv merkevareopplevelse.

Integrer eSign API smertefritt, takket være hurtigveiledningene. Med støtte for eSignature API kan du laste opp et dokument og sende det til signatur, lage egendefinerte tagger og maler, bygge inn pålogging i applikasjonene, få webhook-arbeidsflyter, laste ned rapportene og dokumentene og støtte partnerflyt.

Velg en plan du vil ha som inkluderer revisjonsspor, digitalt sertifiserte PDF-er, et brukervennlig brukergrensesnitt, et innholdsbibliotek, e-post- og SMS-påminnelser, UETA- og ESIGN-samsvar, teamdokumentsikkerhet, vedleggsfunksjoner, mappeetiketter og mer.

DigiSigner

Kom i gang med DigiSigner eSignature API og fang juridisk bindende signaturer med letthet. Registrer deg og få API-nøkkelen din for å sende signaturforespørsler og benytte deg av avanserte funksjoner med denne enkle og kraftige API-en.

Du kan vise dokumenter på nettstedet ditt ved å bygge dem inn og la besøkende fylle ut dokumentet og signere uten å forlate nettstedet. I tillegg kan du sende lenker til forretningsdokumentene dine via e-post slik at mottakerne kan åpne og signere dokumentene når som helst og hvor som helst.

Last opp dokumentet eller skjemaet som en mal og konfigurer det ved hjelp av et dashbord. Send dem for signering via eSignature API. I tillegg kan du legge til tekstbiter i et spesifikt format i dokumentene dine for å nevne hvor kunden din skal signere og skrive inn detaljene i skjemaet, som navn, dato osv. Du kan også bruke firmaets merkevarebygging.

GetAccept

Integrer GetAccept med forretningsverktøyene dine og få alt du trenger. API-et er enkelt, lett å bruke og raskt, slik at du kan koble plattformen til den tekniske stabelen sømløst. Opprett automatisk dokumenter fra systemet du velger ved å bruke informasjonen du allerede har.

GetAccept API minimerer manuell inntasting av informasjon og maksimerer effektiviteten. Du kan utløse dokumentarbeidsflyten, hente data etter at dokumentet endrer status og trekke ut vedlegg. API-en lar deg samle inn og fange opp juridisk akseptable dokumenter.

Gjør potensielle kunder til dine verdifulle kunder i dag. Planlegg en demo og opplev en unik vei mot en digital signatur.

Konklusjon

eSign APIer er flotte verktøy for bedrifter som håndterer flere dokumenter på en enkelt dag. Bedrifter kan få en lav kode og allsidig eSign API for å optimalisere og akselerere signaturprosessen ved å integrere den med teknologistabelen deres.

Disse API-ene brukes av selskaper og utviklere for å implementere og utnytte fordelen med nettsignaturer. Dette vil redusere kostnadene, øke verdien, forbedre samarbeidet og forbedre produktiviteten.

Så velg den beste eSignature API fra listen ovenfor basert på dine behov og integrer den med applikasjonene dine.

Du kan også utforske noen av de beste digitale opplevelsesplattformene for å levere utmerkede digitale opplevelser til brukere.