11 beste innendørs sikkerhetskameraer for sjelefred

Ta et lettelsens sukk ved å velge riktig innendørs sikkerhetskamera!

For ikke mange år siden var hjemmesikkerhetssystemer så dyre og vanskelige å sette opp at de fleste bare måtte stole på dør- og vinduslåsene sine, og be om at inntrengere i stedet ville velge et annet mål. I dag har prisene sunket så mye, og teknologien har blitt så gjennomgripende og grei at vi ikke har noen unnskyldninger for å installere kameraer som beskytter oss og hjemmene våre.

Dessuten er det andre grunner til å plassere kameraer i hjemmene våre som bare forhindrer inntrenging. Med innendørskameraer kan vi se på barna våre, våre eldste eller kjæledyrs aktiviteter uansett hvor vi er. Vi kan holde øye med folk vi lar være i fred som jobber i huset. Vi kan sjekke om vi lot lysene stå på eller et vindu åpent, og vi kan til og med snakke med alle som er i huset mens vi er borte.

Kjøpe sjelefred

De tradisjonelle hjemmesikkerhetssystemene, med hørbare alarmer og bevegelses- eller innbruddsdeteksjon, er godt kjent for kriminelle. De vet hvordan de skal deaktivere dem eller til og med provosere eierne til å deaktivere alarmene selv ved å forårsake gjentatte falske alarmer.

Et innendørs sikkerhetskamera til hjemmet er et utmerket supplement til de tradisjonelle alarmsystemene. Når en alarm utløses, kan du sjekke live video-feeden for å se hva som skjer hjemme, og iverksette nødvendige tiltak. Men selv om du ikke har et sikkerhetssystem, kan et enkelt sikkerhetskamera innendørs gjøre det meste av jobben og forhindre at uønskede ting skjer.

Forskjellen mellom et innendørs og et utendørs kamera er at sistnevnte utsettes for varierende klimatiske forhold, og må være laget av mer holdbare materialer for å unngå tukling. Derimot har innendørskameraer en tendens til å være mindre og lettere og også billigere. Generelt er de også mindre påtrengende.

Ønskelige funksjoner for et innendørs sikkerhetskamera til hjemmet

Et enkeltkamera kan fungere som et komplett sikkerhetssystem for hjemmet hvis det har alle nødvendige funksjoner. Prisklassen for denne typen enheter går fra mindre enn $ 50 til over $ 300. Det er klart at bare de dyrere kameraene vil tilby alt du måtte trenge når det gjelder hjemmesikkerhet. Men du kan se etter et kompromiss mellom pris og funksjoner, og finne en modell som oppfyller dine forventninger og som også er rimelig.

Hovedfunksjonene du bør se etter i et innendørs sikkerhetskamera til hjemmet inkluderer følgende:

Skylagring: Videoopptaket som er tatt av et kamera, må lagres et sted, i tilfelle du må se gjennom det eller til slutt bruke det som bevis på en forbrytelse. Skylagring er det beste alternativet for denne saken fordi videofilene tar opp mye plass, og en lokal stasjon eller minnekort kan fylles opp veldig raskt. De fleste av de gode sikkerhetskameraene tilbyr stor skylagring gratis.

Mobil- og nettilgang: Mens du er ute, vil du se hva som skjer i huset ditt ved å se videoen av kameraet ditt på mobilenheten din, på en nettside eller begge deler.

  Hvordan laste ned Hotstar-videoer for PC

Strømkilde: Noen kameraer bruker batterier; andre bruker en strømledning. Hvert alternativ har sine fordeler og ulemper: batterier må skiftes ut eller lades opp, mens strømledninger må være i kort avstand fra et strømuttak.

Tilkobling: Wi-Fi er flott når Internett-tilkoblingen hjemme er oppe. Men i tilfelle en storm slår til og strømmen går av, vil kameraet trenge et annet alternativ for å koble til internett. Mobiltilkobling er en sjelden funksjon, men en nødvendig funksjon hvis du leter etter et feilsikkert sikkerhetssystem.

Nattesyn: Dette er en må-ha-funksjon for sikkerhetskameraer, for selv om du lar lysene stå på i huset ditt, kan en innbruddstyv ganske enkelt slå dem av og gjøre deg blind i tilfelle kameraet ditt ikke kan se i mørket.

Det er mange andre funksjoner å ta i betraktning, som bevegelsesdeteksjon, ansiktsgjenkjenning, AI, lyd og en stor etcetera. Selv om det ikke er en stor mengde penger du kommer til å bruke på et kamera, bør du sjekke alle funksjonene og gjøre grundige sammenligninger, slik at du ikke vil angre på å ha valgt en bestemt modell etter å ha kjøpt og installert den.

Her er våre valg innen innendørs sikkerhetskameraer:

Circle View-kamera

Etter å ha vunnet flere priser gjennom årene, Circle View-kamera av Logitech er et etterspurt sikkerhetskamera for hjemmet ditt. Det gir deg og din familie total trygghet inne og ute mens du holder deg avslappet uansett hvor du er.

Dette kameraet fanger alt skarpt og klart og har en 180-graders visning for å hjelpe deg med å se rundt i området ganske godt. Og det faktum at den har nattsyn gjør ting så mye mer praktisk selv når du sover.

For ikke å nevne, den har også en fantastisk design som hever utseendet til huset ditt ytterligere.

Solo IndoorCam C24

Med toveis lyd, nattsyn og AI-teknologi, eufy Solo IndoorCam C24 er fullpakket med fantastiske funksjoner som ikke bare gir deg trygghet, men som også hjelper deg å være mer årvåken mot eventuelle uforutsette omstendigheter.

Noen hovedfunksjoner til dette innendørskameraet inkluderer:

 • AI-gjenkjenning av menneske eller kjæledyr
 • 2K-videoklarhet
 • Evne til å kommunisere med folk som står på døren
 • Evne til å lagre data og opptak lokalt eller på skyen
 • Slå på aktivitetssoner for kun å få varsler for visse områder av hjemmet ditt
 • Få tilgang til videoopptak direkte fra telefonen når du er på farten

Du kan integrere den med Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa for å gjøre den enda mer tilgjengelig.

Wyze Cam v3

Dette sikkerhetskameraet ringte Wyze Cam v3 har 1080p farge nattvisning sammen med IP65 værbestandighet for å fange øyeblikk uten problemer, enten de er innendørs eller utendørs. Det er også et av de smarteste kameraene for hjemmet ditt.

I løpet av årene har den hatt et par versjoner rullet ut, men ingenting som v3 vi har her. Den gir et lysere, klarere og presist bilde selv i dårlig lys. Den har også støvmotstand og evnen til å redusere støy for ytterligere å skjerpe det visuelle.

Utformingen av Wyze Cam v3 er ganske minimal og passer godt til alle typer interiør.

  SCORM forklart: Forstå innholdspakken

mydlink HD Pan & Tilt Wi-Fi-kamera

Det er mange grunner til at du trenger det mydlink HD Pan & Tilt Wi-Fi-kamera i huset ditt, men to av hovedårsakene må være 360-graders visning og lyd/bevegelsesdeteksjon.

Det er et kompakt sikkerhetskamera som kommer med fleksible monteringsmuligheter. Du kan enten installere den i taket eller til og med holde den på hyllen. Noen av de mange funksjonene til denne enheten er:

 • HD-videokvalitet
 • Kompatibilitet med smarte hjem
 • Klart dag- og nattsyn
 • Toveis lyd
 • Lett tilgjengelig fra mydlink-appen

Det er så mange flere funksjoner som vil gi deg full trygghet 24/7. Sørg for å sjekke ut denne og få mer kontroll over sikkerheten til familien din.

Google Nest Cam Indoor

Produkter fra Google har alltid vært kjent for å være intet mindre enn flotte, og deres Nest Cam Indoor er ikke annerledes. Et utrolig overvåkingskamera med 24/7 live video og nattsyn som lar deg følge nøye med på hjemmet ditt selv om du er borte fra det.

Du kan sjekke inn når du vil og til og med sende opptak til familie og venner rett fra telefonen. Noen andre kule funksjoner inkluderer lyd/bevegelsesdeteksjon, toveis lyd, nødanrop og intelligente varsler.

Google Nest Cam Indoor følger bransjeledende sikkerhet, slik at du kan være trygg på at informasjonen og videoen din er godt beskyttet. Du kan også aktivere tofaktorautentisering for å stramme opp ting ytterligere.

Innendørs kamera fra Ring

Med enkel plug-in installasjon og praktisk størrelse, dette Innendørs kamera by Ring gir deg total trygghet mens du hever utseendet til huset ditt. Den har en haug med utrolige funksjoner som kvalifiserer denne enheten til å være en komplett pakke med innendørs sikkerhetsovervåking.

Les mer om Ring Security og deres produkter

Her er noen av de mange funksjonene som virkelig definerer storhet:

 • Bevegelsesaktiverte varsler
 • HD-videokvalitet
 • Nattsynsmodus
 • Toveis samtale med støydemping
 • Full kontroll fra smarttelefonappen

Du kan synkronisere forskjellige Ring-sikkerhetsprodukter sammen i ett enkelt dashbord for å kontrollere alt fra ett sted. En av de beste tingene med produktene deres er også det faktum at det er betydelig rimelig.

Kami innendørs kamera

En overvåkingsenhet som tar sikkerheten din på alvor, Kami innendørs kamera kan stole helt på. Den er intelligent, elegant og inneholder mange viktige og kraftige funksjoner som gjør ting så mye enklere.

For eksempel har den smart menneskelig deteksjon for å varsle deg umiddelbart når noen går forbi. Den har også en unormal lyddeteksjonsfunksjon som informerer deg når det er noe uvanlig lyd.

Noen andre funksjoner inkluderer:

 • 360 graders panoreringskamera + 90 graders tilt auto-cruise-funksjonalitet
 • Evne til å skjule objektivet i personvernmodus
 • Bransjestandardkryptering for å holde all data trygg
 • Avansert AI-deteksjon for spesifikke bevegelser, som mennesker, kjæledyr, etc.
 • Øyeblikkelige varsler for å holde deg oppdatert

Den har en smarttelefon-app som gir deg full kontroll fra ett sted. Du kan se og dele øyeblikk umiddelbart.

Arlo Ultra 2

Med 4K-video og HDR, Arlo Ultra 2 gir deg den best mulige ultravide utsikten over huset ditt til en betydelig rimelig pris. Denne enheten er enkel å installere og krever ikke at du kobler den til elektriske ledninger.

Som de fleste sikkerhetskameraer har den en to-lydfunksjon og i tillegg til andre fenomenale funksjoner som 6 måneders batterilevetid, umiddelbare varsler ved bevegelsesdeteksjon, farge nattsyn og hurtiglading. For ikke å glemme, den er også vannavstøtende for å tåle regn, sol, snø og all slags vær.

  Slik fjerner du bankkonto fra Cash-appen

Arlo Ultra 2 kan integreres med dine favoritt smarthusenheter, som Amazon Alexa, Ok Google og Apple HomeKit.

Canary Pro

Canary Pro har et skarpt og klart 1080p HD-kamera som holder øye med huset ditt for pålitelig beskyttelse selv når det er mørkt ute. Den kommer med en 90 desibel sirene og en hendig klimamonitor som informerer deg om temperatur, luft og fuktighet.

Det krever ingen installasjon. Bare plasser den på hyllen for å begynne å overvåke huset ditt med en gang. Det er så enkelt og enkelt som det.

Canary-appen gir deg også full kontroll over opptakene og nødtjenestene, alt fra ett enkelt sted.

Jeg har bokstavelig talt bare skrapet i overflaten her. Det er mange flere funksjoner som vil gjøre livet ditt så mye enklere og fredelig.

LaView F1

Et full HD 1080p sikkerhetskamera, LaView F1 kan hjelpe deg med å overvåke hjemmet ditt ved å gi en klar oversikt over området ditt. Det krever ingen boring for installasjon. Bare plug and play for å sette opp umiddelbart og starte overvåkingen.

Den har tilgjengelig skylagring, integrering av smarthjem, en smarttelefonapp og et microSD-kortspor som har en kapasitet på opptil 128 GB. Dessuten har den nattsyn, tilpassbar bevegelsesdeteksjon og en strålende toveis lydfunksjon.

Du kan dele de innspilte opptakene med venner og familie via LaView-programmet, og til og med sette begrensninger og begrensninger for enkelte brukere hvis du ønsker det.

Totalt sett er dette sikkerhetskameraet definitivt verdt å sjekke ut hvis du leter etter en enkel enhet som gjør akkurat det den annonserer.

Yi Dome Guard

For omtrent $40, Yi Dome Guard er fullpakket med funksjoner. Den har en høyoppløselig 1080p HD vidvinkelglasslinse. YI Dome Guard Camera har en 360° PTZ som lar deg se et helt rom, fra et enkelt sted. Selskapet tilbyr en valgfri 24/7 beredskapstjeneste.

Kameraets bevegelsesvarsling kan umiddelbart involvere Noonlights sertifiserte nødsentraler, som kan koordinere handlinger med medisinske nødetater, politi og brannvesen for å håndtere enhver situasjon. Den kan integreres med YI Home-produkter og YI Cloud for å konfigurere et komplett og effektivt smarthjemsystem.

Hvor mye for god sinnsro?

Vi har sett at noen av sikkerhetskameraene innendørs er i prisklassen $ 200. Men hvis du kan si opp et par funksjoner, kan du kutte den prisen til mindre enn $ 30, så selv om budsjettet ditt er begrenset, er det ingen grunn til ikke å få minst en av de billigere modellene. Det vil utvilsomt bedre enn å ikke vite i det hele tatt hva som skjer hjemme når du ikke er der.

Dører og vindussensorer på tankene dine? Sjekk ut de beste dør-/vindussensorene her.

x