11 beste Keto-apper og diettsporere i 2021

Hvis den globale pandemisituasjonen har påvirket deg i den forstand at du går opp litt i vekt, har du kanskje sett her og der etter forskjellige måter å miste de ekstra kiloene på, og uten mye innsats, hvis mulig. Hvis du gjorde forskningen din riktig, har du kanskje også oppdaget at en av de beste måtene å gå ned i vekt på er å redusere kaloriinntaket, eller, i menneskelige termer, være forsiktig med hva og hvor mye du spiser.

Imidlertid har mange mennesker rett og slett ikke tid til å planlegge måltider eller konstant bekymre seg for næringsverdien til maten de får i seg. Heldigvis er det det diettplaner er til for; etter å ha bekreftet at en bestemt diett er bra for deg, er alt du trenger å gjøre å søke etter en plan som kan passe godt inn blant dine daglige aktiviteter og følge instruksjonene nøye. Hvis du gjør det riktig, bør du begynne å se resultater på kort tid.

Den ketogene dietten, passende kalt keto, faller i kategorien vi har beskrevet mye ovenfor.

Vær oppmerksom på at du bør sjekke med legen din om den ketogene dietten er riktig for deg eller ikke før du begynner å ta den inn i livsstilen din. Selv om denne dietten ikke begrenser deg så mye med hensyn til mengden mat du kan spise, eliminerer den nesten helt noen grupper av matvarer fra dine daglige måltidsplaner.

Hva er keto-dietten?

Selv om det er enkelt i sin essens, er det ketogene kostholdet faktisk ganske komplekst på grunn av serien av prosesser som det kan utløse i menneskekroppen, hvis det gjøres helt riktig. Målet med denne dietten er å lure kroppen din til å gå inn i en tilstand som kalles ketose, hvor den bruker lagret fett som energikilde i stedet for karbohydrater.

Som standard er kroppen din avhengig av maten du supplerer den med for å overleve. Se for deg mat som om det var drivstoff, og dine daglige aktiviteter som en avstand du ønsker å tilbakelegge med bilen. Kroppen din trenger å forbrenne kalorier for å fungere, og jo mer du belaster den, jo flere kalorier trenger den. Det er nettopp derfor personer med en aktiv livsstil trenger å innta flere kalorier enn de som har en stillesittende livsstil. Akkurat som en bil trenger mer drivstoff for å dekke større avstander, trenger kroppen din disse kaloriene hvis du skal jobbe hardt.

Men hvis du ikke er forsiktig nok og overbelaster med kalorier, vil kroppen prøve å kvitte seg med noen av dem, men den andre delen som ikke blir brent eller eliminert lagres som kroppsfett, i tilfelle du måtte trenge det en dag.

Ketose er en tilstand der kroppen din begynner å brenne bort kroppsfett i stedet for karbohydrater, som er det du kan oppnå ved å følge en keto-diett. Prinsippet bak keto-dietten er ganske enkelt: en viktig energikilde kommer fra karbohydrater, så keto-dietten eliminerer nesten alle karbohydrater fra dine daglige måltider, og erstatter dem med fett og protein.

Så hvis du skal følge en keto-diett, bør du forvente at mye karbohydrater blir kuttet av og erstattet med fett. Du kan fortsatt konsumere NOEN karbohydrater, men prosentandelen er ubetydelig. Et gjennomsnittlig daglig keto-måltid vil se slik ut: 70-80% fett, 10-20% protein og bare 5-10% karbohydrater. Disse verdiene bør legges sammen for å representere ditt totale daglige kaloriinntak.

Selv om mange fremmer ideen om at du kan spise så mye du vil mens du er på keto, så lenge du respekterer proporsjonene som omfavnes av dietten, kan dette faktisk være en dårlig idé. Generelt sett kan du synes det er vanskelig å overspise når nesten alt du spiser består av fett og protein. Overspising på keto er imidlertid ikke uhørt, og du kan lett falle gjennom sprekken ved å konsumere altfor mange kalorier sammenlignet med ditt vanlige inntak.

Derfor sier det seg selv at du bør ha god disiplin og i det minste litt erfaring med å holde måltidsplanen balansert slik at du kan følge prosentene som det ketogene kostholdet fremmer uten problemer. Selv om du kan starte en matdagbok, kjøpe en kjøkkenvekt og begynne å lese alle ernæringsmessige etikettverdier for all maten du spiser, kan det være mye enklere for deg å bruke en spesialisert app.

Hvorfor trenger jeg en keto-app?

Som vi kort har antydet ovenfor, er keto-apper en fin måte å holde styr på de daglige måltidene dine, planlegge fremover, oppdage nye oppskrifter, spore fremgangen din, føre vektdagbok, lage handlelister og til og med få kontakt med andre medlemmer av keto-fellesskapet hvis appen støtter denne funksjonen.

Hvis du har hørt om keto-dietten, er sjansen stor for at du allerede eier en smarttelefon og allerede vet hva den lille enheten du alltid har med deg i lommen egentlig er i stand til. Så det burde ikke komme som noen overraskelse når vi forteller deg at en av de beste måtene å holde deg motivert gjennom hele keto-diettens vekttapreise er å bruke smarttelefonen til å følge med på alt, administrere dine daglige måltider, og hvorfor ikke, til og med holde deg motivert.

Hva er de beste keto-appene?

Hvis du allerede er med på den ketogene dietten og vil være sikker på at du følger den fullstendig på en omfattende, men likevel intuitiv måte, kan det hende du trenger pålitelig virtuell assistanse. Vi tror at dedikerte keto-apper er den beste måten å gjøre det på, siden de inneholder flere spesialiserte funksjoner som kan forenkle din vekttapreise mye.

Av den grunn har vi søkt etter bare de beste keto-appene på markedet og samlet dem i en lett-å-følge liste. Som du snart vil lære, er det flere flotte apper som kan hjelpe deg å holde styr på alt mens du er på keto-dietten. Du bør imidlertid vite at det er like mange (om ikke flere) som høres virkelig lovende ut, og da leverer de under, noe som gjør det umulig for deg å holde oversikt over fremgangen din, eller enda verre, får deg til å miste fremgang ved å tilby deg unøyaktige målinger, falsk informasjon eller buggy-funksjoner.

I guiden vår har vi jobbet med eksperter på GreenAndKeto.com for å sikre at vi bare inkluderer apper av høy kvalitet som hjelper deg med å nå målet ditt. Det er verdt å nevne at noen apper vil kreve at du kjøper en abonnementsplan, men vi forsikrer deg om at hvis du mener alvor med keto og å gå ned i vekt, vil det være absolutt verdt det å kjøpe en plan.

Uten videre er de beste keto-appene på markedet som følger:

Carb Manager

Carb Manager er en utmerket assistent-app for deg hvis du har bestemt deg for å følge den ketogene dietten for å gå ned eller opprettholde vekt, eller bare forbedre den generelle livskvaliteten. Den lar deg spore ulike keto-målinger, logge mat på forskjellige måter (strekkode, talekommando, databasesøk), synkronisere med andre lignende apper og treningssporere, og holde oversikt over andre sunne vaner, som trening og daglig vanninntak.

Ketodiett

KetoDiet kan være et flott utgangspunkt hvis du nettopp har oppdaget den ketogene dietten og ikke bare vil lære mer om den, men også prøve den. Den har en imponerende samling av matvarer og deilige oppskrifter sammen med deres ernæringsmessige verdier, og andre detaljer som vil vise seg verdifulle for din vekttapreise, for eksempel makroer, porsjonsstørrelse og kaloriantall.

Senza

Senza er en brukervennlig app som hjelper deg med å komme i gang med keto-reisen din ved å gi deg alt du trenger, alt fra nyttige beregninger til råd og nyttige guider. Du kan bruke Senza hvis du vil prøve keto, men du er ikke klar til å kutte karbohydrater kald kalkun, siden appen nådig kan lette deg i kostholdet. Senza kan også spore andre livsstilsfaktorer, som søvntrinn, faste og trening.

Keto

Keto, også kjent som Keto.app, lar deg nå dine mål ved å lage en personlig plan du kan følge, enten du prøver å gå ned, opprettholde eller gå opp i vekt gjennom keto-dietten. Etter å ha opprettet en virtuell profil i appen, kan du bruke appen til å beregne det perfekte forholdet mellom karbohydrater, fett og protein og se hvilke måltider og matvarer som er bra for deg, og hvilke som vil sparke kroppen din ut av ketose.

Total Keto-diett

Total Keto Diet har et av de mest omfattende bibliotekene med keto-oppskrifter, så du vet at du ikke går tom for ideer hvis du prøver å planlegge måltider for hele uken. Appen gir deg ketogene diettmåltider som er tilpasset i henhold til dine mål og preferanser, og har en interaktiv handleliste du kan bruke til å kjøpe matvarer som kreves av oppskriftene du er interessert i.

MyMacros+

Matdatabasen til MyMacros+ omfatter ikke mindre enn 5 millioner matvarer, oppskrifter og måltidsplaner, pent organisert slik at du kan finne dem uten å bruke en evighet på å bla gjennom menysidene. Den inkluderer også en matloggingskomponent som du kan bruke uten en aktiv Internett-tilkobling, en sosial funksjon som lar deg koble til venner og familie som bruker appen, og en makrocoach som kan veilede deg om matvalgene dine.

FatSecret

FatSecret er en flott app hvis du prøver å gå ned i vekt, siden den inneholder en mengde verktøy som kan hjelpe deg med å nå målet ditt på en interaktiv måte. Appen vil vise det endelige målet ditt, men du kan også sette deg mindre mål, slik at du kan nyte flere seire når du når en av dem. FatSecret har en hendig matlogg, en treningsdagbok for å holde oversikt over treningsøktene dine, en stor samling oppskrifter, samt matbildegjenkjenning.

PlateJoy

Selv om det ikke er designet med ketogene diettbrukere i tankene, kan PlateJoy enkelt brukes til å nå dine vekttapsmål hvis du følger keto-dietten. Før du setter i gang, vil PlateJoy be deg om å ta en quiz angående dine personlige egenskaper og kostholdspreferanser, og bare å peke appen mot et lavkarbo-orientert kosthold burde være nok til å komme i gang med keto-reisen med denne appen.

Foodabi

Foodabi er en forenklet app som du kan bruke til å finne ulike lavkarbo- og ketooppskrifter, planlegge måltidene dine deretter og telle kaloriene dine på en brukervennlig måte. Du kan finne mange lavkarbo- og keto-matlagingsvideoer du kan følge hvis du ikke akkurat er en matlagingsekspert. I tillegg vil Foodabi tilby deg en personlig måltidsplan basert på dine preferanser, som også inkluderer en kaloriteller, slik at du vet om du er innenfor dine daglige grenser.

8 passer

8fit er ikke bare en app du kan bruke som en keto-entusiast, men også en som kan hjelpe deg med å integrere fitness blant dine daglige aktiviteter gjennom ulike morsomme og engasjerende treningsøkter som ikke nødvendigvis krever noe utstyr. 8fit kommer med ulike tilpassede måltidsplaner, kan synkronisere trinnene dine gjennom ulike tjenester som Health Kit eller Google Fit, har en innebygd handlelistefunksjon, og kan vurdere starttreningsnivået ditt.

MyFitnessPal

MyFitnessPal er en annen app som ikke er spesielt designet med tanke på ketogene diettbrukere, men den fungerer utmerket som en virtuell assistent hvis du har planlagt å gå ned i vekt ved å gå keto. Den har en enorm database som teller mer enn 11 millioner matvarer for øyeblikket, og du kan spesifikt filtrere ut matvarer og måltider som ikke er lavkarbo. Videre kan treningskomponenten hjelpe deg med å holde deg i form mens du mister de ekstra kiloene.

De 11 beste Keto-appene (rangert og anmeldt)

1. Carb Manager

Carb Manager er en av de beste appene du kan bruke til å spore ditt daglige kaloriinntak og organisere måltidsplanene dine hvis du virkelig er seriøs med å følge keto-dietten slik den er ment. Det kanskje viktigste aspektet ved denne appen er det faktum at den gir deg en opplevelse som er skreddersydd for dine personlige egenskaper, slik som ditt daglige aktivitetsnivå, nåværende vekt, glykemisk belastning, intermitterende fastetidsrammer og insulinnivåer.

Appen viser frem en avansert makrosporing som kan hjelpe deg enkelt å dele opp måltidsplanene dine i henhold til keto-dietten, og sørge for at du når alle makronivåene dine, enten det er protein, fett eller karbohydrater vi snakker om. Du trenger bare å logge maten du spiser hver dag i appen, og Carb Manager vil vise makronivåene dine for den dagen. Videre, mens du bruker Carb Manager vil du få brukerspesifikke makroer som justeres automatisk etter hvert som du går mot målene dine.

Matsporingskomponenten i appen er ganske kompleks med tanke på at den har innebygde skannefunksjoner, slik at du ikke trenger å skrive inn alle små næringsverdiparametere i maten din. Du bare skanner strekkoden og lar Carb Manager trekke ut all informasjonen den trenger fra produktbeskrivelsen. Du kan bruke matsporingen til enten å logge en mat du har spist på et tidspunkt, eller bare sjekke om varen du skanner er keto-vennlig. Carb Manager har også stemmelogging, så du kan bare aktivere den med en «hei Carb Manager» og si hva du spiste høyt. Ganske imponerende, ikke sant?

Carb Manager har en omfattende oppskriftsdatabase som inkluderer mer enn 3000 eksklusive premium-oppskrifter laget av kokker, noe som kan spare deg for seriøs tid du ville ha brukt på å lete etter de perfekte keto-oppskriftene. Oppskrifter har forberedelsestid, en kaloriteller, en makrosporing og en bokmerkefunksjon. Det er også gratis oppskrifter som er sendt inn av brukere og kontrollert av medlemmer av Carb Manager-fellesskapet. Du kan legge til alle oppskriftene i din daglige logg ved å trykke på en knapp.

Carb Managers innebygde måltidsplanlegger kan løfte byrden med å tenke på hva du skal spise om noen dager, eller neste gang du blir sulten. Imidlertid låser den ikke bare valgene dine inne og tvinger deg til å akseptere det den har planlagt for deg. I stedet gir den deg en haug med alternativer som du enkelt kan velge mellom og til og med erstatte de du ikke er interessert i. I tillegg har måltidsplanleggeren en innebygd handleliste og er synkronisert med den daglige loggen.

  Lag skjermcaster i skjermens høyeste oppløsning [OS X]

Hvis du er ny på keto, har Carb Managers Keto Academy et bredt utvalg av interaktive videotimer som kan bringe deg opp i fart. Du kan imidlertid også lære å lage mat keto og lære om avanserte kosttilskudd, forskjellige stiler av keto og å kombinere keto med faste ved å bruke denne funksjonen. Fellesskapskomponenten til Carb Manager lar deg få kontakt med eksperter, finne motivasjon i andres suksesshistorier og legge ut eller lese innhold på keto-fora.

Carb Manager har også en treningsportal i tilfelle du vil ta det opp et hakk. Denne funksjonen kan hjelpe deg med å lage treningsrutiner, logge enhver aktivitet (selv de som ikke er tilgjengelige i appen), og spore dine daglige treningsøkter som en proff. Sist, men ikke minst, kan denne appen spore over 30 kroppsmålinger som blodtrykk, insulin og trening. Videre gjør denne appen det mulig at du kan integrere karbohydratsykling eller faste i keto-dietten.

Du kan laste ned Carb Manager på Google Play Store for Android-telefoner og -nettbrett, og fra App Store for iOS-enheter.

2. KetoDiet

KetoDiet er en omfattende, brukervennlig keto-app som kan hjelpe deg med å nå dine vekttapsmål ved å følge et lavkarbokosthold på en intuitiv, brukervennlig måte ved å gi deg alt du trenger, alt fra en måltidsplanlegger, en fremdriftskontroll, en kostholdsguide og en handleliste.

Appen inneholder mer enn 1600 oppskrifter som har blitt prøvd og testet på den integrerte bloggen. Du kan bruke bloggen i appen til å lese mer om keto-dietten, oppdage flere oppskrifter og lære nye interessante fakta om ulike matvarer. KetoDiet lar deg også lage dine egne måltider ved å legge til tilpassede matvarer og ingredienser til listen som du kan bruke senere for å designe planen din. Det er enkelt å redigere, legge til eller klone mat til en hvilken som helst dag i planen din.

Oppskriftene gir deg et stort detaljnivå, slik at du ikke trenger å slå dem opp et annet sted, samt nøyaktige næringsverdier for maten du bruker for å lage oppskriftene. De valgfrie ingrediensene vi har nevnt ovenfor gir deg akkurat nok albuerom til å lage en mer fleksibel kurs for deg, men du bør være forsiktig så du ikke overskrider noen makro hvis du vil at keto skal fungere. Det er også ganske viktig at du kan bokmerke favorittoppskriftene dine og justere serveringsstørrelsen fra appen.

KetoDiet har en omfattende profilredigerer som du kan bruke til å gi appen nyttig informasjon om deg selv, slik at den kan tilpasse seg dine behov på en mer effektiv måte. Dermed kan du bruke profileditoren til å sette karbohydratmål og grenser, bestemme ditt ideelle makroinntak ved å bruke den innebygde keto-kalkulatoren, kontinuerlig oppdatere kroppsmålene dine (vekt, kroppsfett) for å spore fremgangen din effektivt, samt synkroniser fremgangen din på tvers av flere enheter hvis du velger å opprette en KetoDiet-konto.

Hvis du er typen person som liker å planlegge fremover, selv når det kommer til måltider, har KetoDiet deg dekket. Du kan lage og tilpasse din egen diettplan ved å bruke noen av de hundrevis av måltidene som er inkludert i applikasjonen, men du kan også lage dine tilpassede måltider hvis du føler deg spesielt kreativ. I tillegg gir KetoDiet deg flere raske 1-ingrediens snacks for å stoppe cravings, restaurantmåltider og strekkodeskanning for å identifisere merkevarer lettere og legge dem til i din daglige logg.

Lurer du på fremdriftssporing? KetoDiet har hele pakken. I tillegg til å hjelpe deg med å holde oversikt over totalvekten og kroppsfettet, kan KetoDiet også hjelpe deg med å spore forskjellige andre kroppsstatistikker, vann-, karbohydrat- og makroinntaket, humøret og energinivået, blodsukker, blodlipider, i tillegg som ketoner fra urin, blod og pust.

Hvis du er en keto-nybegynner, kan noen av begrepene og kunnskapen du vil møte mens du bruker appen føles litt overveldende. Heldigvis har KetoDiet flere guider som kan lære deg alt om ketogen diett, hjelpe deg å forstå hva ketose er og hvorfor det er en viktig del av denne dietten, samt vise deg hva du bør spise og unngå mens du er på keto kosthold.

Ketodiett er tilgjengelig for nedlasting på Android- og iOS-enheter fra Google Play Store og App Store.

3. Senza

Hvis du er nybegynner, så er Senza definitivt stedet du bør starte med din keto-reise. Appen har et enkelt, men vakkert grensesnitt som gir deg en null-tull, strømlinjeformet opplevelse, slik at du ikke bare kan spore fremgangen din mot målene dine på keto-dietten, men også forstå litt mer om prosessene som utvikler seg i kroppen din, én dag av gangen.

I stedet for å følge standard lavkarbo-tilnærming, lar Senza deg ta en mer effektiv, om enn mer restriktiv vei som kombinerer ketogen diett med faste. Dermed vil du ikke bare følge en lavkarbodiett, men du vil også flette det sammen med å spise kun i et bestemt tidsvindu. Applikasjonen lar deg konfigurere planen din ved å justere vekttapsmål og måten du kan oppnå dem på.

Derfor kan du bruke Senza til å spore næringsverdien til maten du spiser, holde oversikt over spisevinduene dine, administrere treningsøkter og spore vekten din for å se om du er på vei i riktig retning eller fortsatt trenger noen justeringer. Hvis du er typen person som liker å sole seg i glansen av å gå ned en liten mengde vekt hver dag, så er denne appen akkurat det du har trengt, men ikke visste at du gjorde.

Senza har en enorm database som inneholder over 1,6 millioner matvarer, samt over 5000 oppskrifter for ulike dietttyper, inkludert paleo, rovdyr og ketogen. Appen kan også hjelpe deg med å beregne netto karbohydratverdien til forskjellige matvarer ved å trekke fiber og sukkeralkohol fra den totale mengden karbohydrater som disse matvarene inneholder.

Applikasjonen har også et tidsbasert loggingssystem som er enkelt å bruke, slik at du vet nøyaktig når du spiste hvert måltid, slik at du ikke ved et uhell overlapper spisevinduet ditt med det ikke-spisende. Senza har en strekkodeskanner slik at du kan legge til merkede matvarer i loggen din uten å måtte slå dem opp i en database eller legge inn næringsverdiene manuelt, helt selv. Du peker bare telefonens kamera mot strekkoden til matvaren du prøver å logge og lar Senza gjøre alt det tunge løftet.

Det er også en innebygd fastetimer som lar deg vite nøyaktig hvor mye tid du har igjen til neste spisevindu åpnes. Hvis du ikke har nok tid til å lage et skikkelig keto-måltid, har Senza også et interaktivt kart over restauranter som serverer keto-måltider, samt deres menyer. Ikke akkurat fornøyd med Senzas matdatabase? Ikke bekymre deg: appen gir deg en rekke funksjoner som du kan bruke til å lage dine egne måltider, og du kan også inkludere private eller tilpassede matvarer til appens database, om nødvendig.

Hvis du liker å ha og ha tilgang til alt fra ett enkelt sted, kan Senza gi deg den opplevelsen når det gjelder å gå ned i vekt. Du kan bruke appen til å spore fremgangen din med ulike aktiviteter, enten det er å følge en bestemt type diett (i dette tilfellet keto), delta i en fasteplan og trene. Imidlertid kan appen også spore kroppsstatistikk som ketoner, glukose eller kroppsvekten din. I tillegg kan du synkronisere appen med Google Fit, Fitbit og Biosense, hvis du trenger eller vil.

Senza kan også være en flott opplevelse å dele med vennene dine takket være dens mange sosiale funksjoner som lar deg logge fra hverandres journaler, motivere hverandre til å holde seg på sporet, dele dine mål og gjennombrudd med vennene dine, samt utveksle oppskrifter, og tips og triks for å følge en keto-, paleo- eller kjøttetende livsstil.

Du kan laste ned og bruke Senza på Android- og iOS-enheter fra Google Play Butikk, og henholdsvis App Store.

4. Keto

Denne appen heter rett og slett Keto, men du kan finne den lettere ved fullt navn, Keto.app, hvis du slår den opp på nettet. Keto er en ekstraordinær app som du kan bruke til å holde oversikt over fremgangen din gjennom keto-dietten, enten vi snakker om matvanene dine, vekten og kroppsfettprosenten, vanninntaket ditt eller de forbrente kaloriene vi snakker om. .

Keto er en svensk hærkniv av keto-entusiaster, siden den gir deg et bredt spekter av funksjoner du kan bruke for å forenkle din keto-assisterte vektreduksjonsreise. Du kan bruke den til å tilpasse makromålene dine ved å skreddersy dem til din kroppstype og ditt aktivitetsnivå. Du kan velge mellom ulike mål som vekttap, opprettholde din nåværende vekt eller gå opp i masse.

Applikasjonen lar deg registrere, se og analysere ernæringsmålene dine, for å sikre at du inntar en passende mengde protein, fett, kalorier og netto karbohydrater. Netto karbohydrater bestemmes ved å trekke fiber og sukkeralkohol fra den totale mengden karbohydrater som en bestemt type mat har, men Keto er også i stand til å telle den totale mengden karbohydrater hvis du ønsker det.

For å få appen til å fungere ordentlig for deg, må du logge alt du spiser på daglig basis og være helt ærlig med appen (og deg selv). Du kan spore alle måltidene du hadde på én dag, men hvis du vil kan du også dele dem inn i frokost, lunsj, middag og snacks. I tillegg bør du ikke bekymre deg for å gi Keto-appen spesifikke detaljer, for eksempel hvor mange proteingram per porsjon maten du spiste hadde, eller antall karbohydrater per 100 g.

I stedet kan du enten bruke den enkle søkemotoren som er innebygd i appen eller skanne strekkoden for mat eller drikke ved å bruke den innebygde strekkodeskanneren. Hvis du velger å gå med Keto-søkemotoren, vil du sannsynligvis legge merke til at enkelte matvarer og drikkevarer er merket slik at du raskere kan velge mellom hvilken mat eller drikke du bør ha for å være sikker på at du oppnår ditt daglige mål. Keto-appen har en imponerende database med produkter fra USA, Canada, Australia, Storbritannia, Irland, New Zealand, Singapore, Russland og Sør-Afrika.

Maten du har spist kan sorteres etter hvilket som helst makronæringsstoff som støttes av ap-en, og det kunne ikke vært enklere. Alle makronæringsstoffer vises øverst på skjermen, og hver av dem befinner seg i en sirkel. Sirklene fungerer også som indikatorer, siden de er fylt med farge basert på prosentandelen av makronæringsstoffet de representerer i en gitt matvare. Bare å trykke på sirklene kan sortere matvarer etter makroer, slik at du kan ha en klar oversikt over hva du er interessert i.

Appen kan holde styr på hvor mange steg du tok, samt hvor mange kalorier du forbrente i en gitt tidsperiode, og den kan også synkroniseres med FitBit, importere aktivitetene dine fra FitBit og synkronisere med Apple Health. Du kan for eksempel eksportere dine personlige ernæringsdata, aktiviteter, vekt og vanninntak for å bruke med Apple Health.

I tillegg kan du logge endringer i vekten din for å være sikker på at du ikke forvillet deg bort fra vekttapet. Keto inkluderer også en vanninntaksmåler der du kan sette et daglig mål for vannforbruket og spore det effektivt, siden drikkevann er viktig ikke bare for vekttapsprosessen, men også for å holde deg hydrert i løpet av dagen. Det er et kjent faktum at keto-dietten skyller ut vann fra kroppen din ved å redusere betennelse, så det er viktig å holde deg hydrert under denne dietten.

Du kan laste ned Keto-appen for iOS- og Android-enheter fra Apple Store og Google Play Store.

5. Total Keto-diett

Sliter du med å følge med på alt mens du følger en ketogen diett? Ikke bekymre deg, det er nettopp derfor spesialiserte apper har blitt oppfunnet: for å hjelpe deg med ulike aktiviteter i ditt daglige liv. Total Keto Diet er en fantastisk mobilapp som kan hjelpe deg med å lage tilpassede måltidsplaner for keto-dietten din, men som også gir deg en mengde lavkarbo oppskrifter, en enorm matdatabase og handlelistefunksjoner.

På samme måte som andre lignende apper, inkluderer den en makrosporer som du kan bruke til å overvåke makronæringsstoff- og kaloriinntaket ditt hver dag, slik at du sørger for at du ikke klipper noen hjørner og får riktig mengde fett, protein og karbohydrater. . Total Keto Diet kommer med tilpassede måltidsplaner som er skreddersydd til dine mål, kropp og aktivitetsnivå, så det er ikke to identiske planer.

Innenfor appen vil du kunne finne mer enn 800 keto-oppskrifter som ble laget av Total Keto Diet-teamet, og også testet og beriket med fotografier, slik at du ikke trenger å slå dem opp på forskjellige plattformer på grunn av uklare instruksjoner . Hver oppskrift har ingredienstilberedning og tilberedningstider, samt antall karbohydrater per porsjon, slik at du med et øyeblikk kan vite om visse oppskrifter er bra for deg eller ikke.

I tillegg kan du finne en handlelistefunksjon som lar deg legge til ingredienser fra appens innebygde keto-oppskrifter eller lage dine egne tilpassede ingredienser som du kan inkludere i måltidsplanene dine. Selv om du kan bruke appen til alle dine behov for ketogen diettbehandling, kan du også eksportere viss informasjon som måltidsplaner til PDF-er slik at du kan dele den eller skrive dem ut slik at du kan få tilgang til dem uten å være avhengig av telefonen din.

Total Keto Diet har også en kalkulator som kan hjelpe deg å finne ut om du har nådd makromålet ditt, fortsatt er langt unna det eller om du har gått over bord. Appen kan automatisk beregne netto karbohydratmengde ved å trekke fiber- og sukkeralkoholer fra den totale mengden karbohydrater som en bestemt matvare inneholder, men du kan også sette den til å vise den totale mengden karbohydrater hvis du er mer komfortabel med det.

Applikasjonen lar deg eksportere dataene dine slik at du kan se og analysere dem med tredjeparts programvareløsninger, og gir deg ukentlige sammendrag basert på din generelle aktivitet. Det er også mulighet for at du kan synkronisere Total Keto Diet med FitBit for å importere fysiske aktiviteter i appen og spore dem derfra, som å gå, løpe eller sykle.

  Atari Remix gjenoppliver kjente titler; Asteroider, tusenbein, utbrudd

Total Keto Diet støtter også vektinnsjekkingsbilder, slik at du kan sammenligne kroppen din når det gjelder vekt ved å logge vekten din av og til, men også utseende. Merk at du kanskje ikke ser mye forskjell på en skala hvis du trener mye, men du vil definitivt se forbedringer i før- og etterbildene dine.

Sist, men ikke minst, er det verdt å nevne at Total Keto Diet inkluderer en guide for nybegynnere som tar sikte på å svare på selv de mest brennende spørsmålene til keto-nybegynnere. For eksempel kan du lære mer om hva keto-dietten er, hvordan du kan teste for ketose, oppdage vitenskapelige fakta om fett, lære mer om makronæringsstoffer, og til og med forstå hva keto-influensa er og hvordan den kan påvirke deg.

Total Keto-diett er tilgjengelig for nedlasting for iOS- og Android-enheter i Googles Play Store og App Store.

6. MyMacros+

Hvis du er en avansert keto-diettekspert, kan du ha mer nytte av en app som ikke mater deg like mye med skje, for eksempel MyMacros+. Denne appen har en no-nonsense tilnærming som kan hjelpe deg med å nå målene dine, men det betyr ikke at den ikke også er brukervennlig for de som nettopp har startet sin vekttapsreise assistert av den ketogene dietten.

MyMacros+s enorme database omfatter mer enn 5 millioner matvarer som du kan velge mellom, og gir deg mange alternativer hvis du prøver å tilpasse dine egne keto-måltidsplaner. Men hvis du er en sann nybegynner og ikke vet hvor du skal begynne, har MyMacros+ dekket deg, siden det kan gi deg et ganske rikt utvalg av måltidsplaner som du kan tilpasse i henhold til dine behov, mål og personlige egenskaper.

Du kan lage tilpassede matvarer hvis du ikke finner akkurat det du leter etter i appen. MyMacros+ har et intuitivt system som du kan bruke til å lage dine egne matvarer som du kan legge til i måltidsplanene dine uten å svette. Alt du trenger å gjøre er å bruke funksjonen Legg til tilpasset mat i matmenyen og følge instruksjonene på skjermen. Prosessen er ganske strømlinjeformet, og du bør ikke trenge ekstra hjelp for å gå gjennom med å legge til tilpassede matvarer.

Denne appen kan kjøres på et bredt spekter av enheter, inkludert, men ikke begrenset til, PC-en din, enten det er en bærbar eller stasjonær PC, Mac, iPhone, iPad, Android-telefoner og nettbrett, samt Apple Watches. Derfor kan det være ganske egnet for deg hvis du leter etter en app som lar deg holde oversikt over fremgangen din på en rekke plattformer synkront.

Applikasjonen gir deg forseggjorte detaljer og innsikt i hvordan dietten du prøver å følge (i dette tilfellet keto, men du kan også velge noen andre) påvirker dine mål og metabolisme. Hvis du ikke er helt klar over hvordan keto-dietten fungerer og trenger å friske opp kunnskapen din om prosessene som utspiller seg i kroppen din mens du fordøyer, har MyMacros+ deg dekket.

Du kan bruke multiplattformfunksjonen til MyMacros+ for å administrere kostholdet ditt på ulike enheter, holde styr på kroppsstatistikken din, se de nøyaktige makroverdiene for alt du planlegger å spise (eller allerede har spist), planlegge måltidene dine før du spiser dem , oppdag nye oppskrifter, skann produktstrekkoder for enkel matlogging, og spor til og med fasteintervallene dine fra enheten du velger. Du kan til og med begynne å jobbe på den bærbare datamaskinen, for eksempel, og bytte til en mobilversjon av appen hvis du plutselig må forlate.

Hvis det er vanskelig for deg å holde deg motivert, vil du sannsynligvis bli glad for å lære at MyMacros+ har en sosial komponent som du kan bruke til å dele fremgangen din med andre, eller, hvis du ikke akkurat er en sosial sommerfugl, kan du sjekke på andres fremgang og bruk den til å holde deg motivert og forbli fokusert på dine mål. Denne funksjonen er imidlertid bare tilgjengelig på iOS-versjonen av appen, noe som er ganske urettferdig, men vi er sikre på at den vil bli lagt til andre versjoner av appen snart.

I motsetning til andre lignende produkter, har MyMacros+ en lett, levetidsversjon, som bare koster $2,99, og har også en proffversjon som er basert på en månedlig eller årlig abonnementsmodell. Lettversjonen har alt vi har diskutert ovenfor, så hvis du bare leter etter en app som kan hjelpe deg med å holde oversikt over fremgangen din i din keto-assisterte vektreduksjonsreise, er MyMacros+ helt i orden.

Men hvis du vil ha mer ut av appen, kan det være lurt å vurdere å prøve den profesjonelle, abonnementsbaserte versjonen. Den gir deg full nettsidetilgang til MyMacros+, lar deg legge til ubegrensede måltider, har uendelige ernæringsmålprofiler, gir deg en ukentlig diettoppsummering, har prioritert kundestøtte, tilbyr deg en makrooppdeling etter måltid, mat og dag, og fjerner blokkeringen av alle funksjoner i mobilappene.

7. FatSecret

Hvis du aldri har hørt om FatSecret, er sjansen stor for at du ikke en gang vil gjette hva det er uten å gi et blikk på listen over funksjoner. Selv om navnet er litt misvisende, er FatSecret en fantastisk app som du kan bruke til å se på vekten din (og til og med gå ned noen kilo) ved å telle kaloriene i din daglige matrutine.

Som vi har nevnt tidligere, er en av de vanligste misoppfatningene om keto at du ikke trenger å bekymre deg for antall kalorier du inntar, så lenge du følger makroprosentene og sørger for at kostholdet ditt stort sett er basert på fett og protein. Mange studier har vist at du fortsatt kan overspise selv om du følger den ketogene dietten, så en kaloriteller er kanskje ikke det galeste.

FatSecret er en sikker måte å kvitte seg med uønskede kilo og holde dem i sjakk ved å få deg til å bruke en av naturens beste kilo-makuleringsenheter: telle kalorier og sørge for at du ikke går over det anbefalte daglige inntaket. Som vi er sikre på at du forstår, krever ulike aktivitetsnivåer ulike kaloriinntaksverdier. For eksempel kan du ikke, eller enda bedre bør du ikke konsumere den samme mengden kalorier som en tømmerhogger hvis du jobber inne på et kontor hele dagen og gjør stort sett ingenting annet når det gjelder fysisk aktivitet.

Appen er 100 % gratis, så du kan bruke den når du har lyst uten å bekymre deg for at du må strekke deg etter lommeboken for å bruke den. FatSecret har også et nettsted hvor du kan sjekke matvarer og oppskrifter, bare for å være sikker på at de stemmer overens eller kosthold, eller enda bedre, bruk disse funksjonene hvis du noen gang går tom for ideer om hva du kan lage mat eller hva annet du kan spise i stedet av dine kjedelige, vanlige måltider. Nettsiden er også helt gratis og fullfører appens funksjoner ganske fint.

Nå om appen, vil du bli begeistret over å lære at FatSecret kommer med forskjellige funksjoner som kan hjelpe deg med å øke vekttapsmålene dine på forskjellige måter. For eksempel har den en matdagbok som kan hjelpe deg med å holde styr på hva du har spist ved ganske enkelt å legge hvert måltid og matvare i appen. FatSecret vil automatisk legge dem alle sammen og fortelle deg om du er på rett spor eller ikke.

FatSecret viser også et stort utvalg av sunne oppskrifter som du kan sortere etter en lang rekke kriterier, som måltidstype (forretter, dessert, frokost, lunsj, middag, salat, suppe, snacks), ingredienser (meieriprodukter, sjømat, grønnsaker, kjøtt, urter, krydder, korn, frukt) og dietttype (diabetiker, glutenfri, meierifri, sukkerfri, lavfett, lavt kolesterol og lavkarbo, som i hovedsak er keto).

Hver oppskriftsoversikt lar deg vite næringsverdiene for måltidet du kan tilberede ved å bruke det, inkludert energi (kcal), karbohydrater, protein og fett, men du kan også se en brukervurdering. De fleste (om ikke alle) oppskriftene er sendt inn av brukere, og som du kan forvente er noen mer investerte enn andre, så brukerrangeringssystemet kan komme veldig godt med hvis du vil unngå dårlig skrevne instruksjoner, mangel på bilder, eller feilaktige ingredienser.

FatSecret gir deg lister over alle ernæringsmessige verdier for ulike matvarer, restaurantartikler, måltider og merker. Appen har en strekkodeskanner, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bruke mye tid på å manuelt legge all relevant informasjon i matdagboken din. Du starter bare appen, navigerer til den aktuelle delen og peker telefonen mot strekkoden til merkevaren du prøver å logge på dagboken din. FatSecret vil automatisk oppdage det og legge det til i matdagboken din.

Hvis du er eller ønsker å være mer aktiv, kan du kombinere din diettbaserte vektreduksjonsreise med trening. Heldigvis pakker FatSecret også en fantastisk treningsdagbok der du kan logge ulike typer øvelser og hvor lenge du har utført dem, slik at du også kan holde styr på antall kalorier du forbrenner, og ikke bare de du forbruker.

I tillegg gir FatSecret deg tilgang til en vektdagbok og et diagram, slik at du kan registrere alle vektendringer som fortsetter med kroppen din og følge med på utviklingen din gjennom vekttapprosessen din på en brukervennlig, intuitiv måte. Appen lar deg også samhandle med diagrammet, slik at du kan sjekke tidligere trender og prøve å unngå feil du kanskje har gjort som fikk vekten din til å stige en kort stund.

FatSecret leveres med mobilapper for iPad, iPhone, Android, BlackBerry og Windows, men du kan også bruke den på din Windows-PC ved å laste den ned fra Microsoft Store. Selv om appen er helt gratis å bruke, kan du støte på noen kjøp i appen mens du bruker den.

8. PlateJoy

PlateJoy er en slankeapp som fremmer et enkelt, men kraftig budskap: «sunn mat for travle mennesker». Da vi vokste opp, pleide vi å høre at tiden er vår største fiende, og de dristigste av oss latterliggjorde til og med de som sang denne ideen. Men hvis du har jobbet døgnet rundt, forstår du sannsynligvis at tid, i det minste til en viss grad, virkelig er en av de fineste tingene i livet, en luksus som de fleste av oss ikke har råd til i det siste.

Det er nettopp det PlateJoy ser ut til å utnytte ved å tilby de av oss som mangler tid et sunt alternativ til å spise. Vi vet alle hvordan det kan ta mye tid å tilberede et sunt måltid og å skli de ekstra titalls minuttene før du skal sove eller i lunsjpausen ser ut til å være umulig, så appen tiltrakk seg ganske mange brukere over tid, og med god grunn også.

Hvis noen av tankene som er uttrykt ovenfor har slått til, kan det være lurt å vurdere å prøve PlateJoy. Her er det som gjør at denne appen skiller seg ut i mengden: den bruker en kompleks algoritme basert på mer enn femti datapunkter for å generere en helt personlig ukemeny for deg, en som passer dine preferanser, men som likevel hjelper deg å nå målene dine, enten de er gå ned, gå opp eller opprettholde vekt.

Videre kommer PlateJoy med smarte dagligvarelister som, i motsetning til andre apper, tar hensyn til matvarer som du allerede eier, og dermed hjelper deg med å spare penger og redusere svinn med en enorm avtale. Appen designer også handlelistene på en slik måte at den faktisk kan hjelpe deg med å redusere tiden du bruker i butikken.

Selv om du ikke har tid til å handle dagligvarer, kommer PlateJoy med en fantastisk funksjon som lar deg bestille favorittmaten din fra Amazon Fresh og Instacart ved å trykke på en knapp. Du trenger bare å sørge for at du har alt på handlelisten din, og deretter bruke den valgfrie bestillingsfunksjonen for å spare tid ved å få varene levert på dørstokken.

Vi har inkludert PlateJoy på listen vår, fordi det åpenbart er en flott assistent å ha hvis du har bestemt deg for å gå ned noen kilo ved å følge den ketogene dietten. PlateJoy er imidlertid i stand til så mye mer enn å veilede deg gjennom keto, og i motsetning til andre tjenester, sprer den seg ikke for tynt, så du vil fortsatt få all hjelpen du trenger, selv om du bestemmer deg for å holde deg til ketoen din. diett religiøst og ikke gi noen annen diett eller måltidsplan en prøve.

Vi skal fortsatt fortelle deg hva du kan gå glipp av, når det gjelder «sekundære» diettplaner: ren kost, lavkarbo, middelhavsmat, melkefri, paleo, barnevennlig, vegetarianer, veganer, pescatarian, lavFODMAP, og glutenfri.

For å komme i gang vil PlateJoy forsøke å vurdere noen fakta om deg, dine kostholdspreferanser og vaner, samt din livsstil og eventuelle særtrekk knyttet til deg. Det er verdt å nevne at hvis du vil se merkbare resultater, må du være helt ærlig under vurderingen og ikke unne deg selv mange juksesvar.

Blant spørsmålene PlateJoy vil stille deg, er det mulig å finne ut om du begrenser karbohydrater eller ikke, hvor ofte spiser du kjøtt, og hvilken type kjøtt du vanligvis spiser, alder og vekttapsmål, aktivitetsnivået ditt, hvis du prøver å unngå spesifikke ingredienser, samt hvor mange oppskrifter du vil se hver uke for hver måltidstype (frokost, lunsj, middag, mellommåltid og dessert), og for hvor mange personer du vil være matlaging.

Etter å ha svart (forhåpentligvis) sannferdig på alle spørsmålene, vil PlateJoy generere en tilpasset måltidsplan for deg som uten tvil vil hjelpe deg med å nå dine mål eller i det minste bevege deg mye mot dem. Det er verdt å merke seg at du kan endre visse aspekter av måltidsplanen din til enhver tid. For eksempel, hvis du plutselig bestemmer deg for ikke å spise kjøtt lenger, eller har utviklet en allergi mot en bestemt ingrediens, kan du enkelt endre disse parameterne.

Du kan bruke PlateJoy på hvilken som helst stasjonær datamaskin eller bærbar PC (PC, Mac) som har en nettleser, men du kan også laste ned appen på iPhone eller Android-telefoner og -nettbrett. Merk at PlateJoy ikke er gratis, men det tilbyr deg en sjenerøs prøveversjon som du kan kansellere når som helst.

9. Foodabi

Hvis du prøver å gå keto, vet du kanskje allerede hva du kan forvente; du vil spise mye færre karbohydrater, samtidig som du supplerer kroppen med mye fett og protein, og lurer den til å gå inn i ketose, en tilstand der den forbrenner energi fra fettforekomstene dine, i stedet for å stole på karbohydrater. Hvis du allerede visste alt og mener det seriøst, så er du helt klar.

  Slik aktiverer du falldeteksjon og konfigurerer nødkontakter på Apple Watch

Mer enn det betyr det også at å lære om eksistensen av Foodabi-appen, som fremmer keto- og lavkarbo-dietter, vil gi perfekt mening for deg, spesielt hvis du har lett etter en måte å holde styr på alt du spiser, oppdage nye relevante oppskrifter, og ha en pålitelig assistent som kan foreslå deg en måltidsplan, samt informere deg om hvert makronæringsstoff du er i ferd med å innta.

Riktignok er appen ikke på langt nær så kompleks som noen andre oppføringer på listen vår, men du kan fortsatt bruke Foodabi hvis du planlegger å holde deg til den ketogene dietten eller bare ønsker å redusere antall karbohydrater du spiser på daglig basis. Foodabi kommer med matlagingsvideoer for ulike lavkarbo-oppskrifter slik at du kan følge dem uten å bekymre deg for at du kan rote til noe.

Mer så, etter å ha lært noen ting om deg, kan Foodabi generere en individualisert måltidsplan som du kan følge. Måltidsplanleggerfunksjonen kommer med en kaloritellerkomponent slik at du alltid kan være orientert om antall kalorier du bruker per måltid, per dag eller per gitt tidsperiode. Du kan også endre din individuelle måltidsplan i sanntid ved å justere ditt daglige kaloriforbruk. Dette vil utløse appen til å anbefale andre typer mat eller beholde variasjonen mens antallet enkelte matvarer reduseres.

Etter å ha laget matplanen din, lar Foodabi deg lage handlelister basert på måltider og tidsperioder. Du kan for eksempel ta alle måltidene som appen har planlagt for deg denne uken og se alle ingrediensene du trenger å kjøpe hvis du planlegger å tilberede dem alle. Alternativt kan du trykke på et spesifikt måltid, og Foodabi viser bare ingrediensene du trenger for å tilberede det. Det er også mulig å bruke en ingrediensliste uten oppskrifter, bare i tilfelle du planlegger å kjøpe en større mengde og føler at det kan forvirre deg å se alle oppskriftene som er oppført.

Kostholdsplanene som Foodabi tilbyr deg er skreddersydd basert på kroppsstatistikken din (alder, kjønn, vekt, høyde), men også på dine personlige preferanser slik at du kan tone det ned et hakk hvis du føler at det er for drastisk. Prinsippet er ganske enkelt: Basert på kroppsstatistikken du gir appen, beregner Foodabi BMI, makroer og kalorier, og presenterer deg en måltidsplan basert på alle disse parameterne.

Hvis du på et tidspunkt føler at måltidsplanen din ikke er akkurat slik du ønsket at den skulle være, kan du enkelt erstatte enhver oppskrift med en annen lavkarbooppskrift fra samme database, og Foodabi vil gi deg beskjed hvis du er fortsatt innenfor kalori- og makrogrensene dine etter at du har utført endringene. Foodabi har også en vekttapsguide som vil forklare deg flere ting som er viktige mens du følger et lavkarbokosthold, slik at du ikke trenger å følge måltidsplaner blindt uten å vite hva som skjer i kroppen din.

Mens det er åpenbart det Foodabi ble designet for iOS-brukere (Android-appsiden har mange Apple- og iTunes-referanser, samt Apple Health-integrasjonsnevner), kan du også bruke den på Android-enheter. Merk at utviklerne nevner at du kan bruke appen gratis, men mangelen på funksjoner og oppskrifter gjør at det ikke er verdt bryet. Derfor, hvis du leter etter en gratis app som faktisk er brukbar, kan du prøve en annen på listen vår.

10. 8fit

Hvis du prøver å bringe litt orden i livet ditt og omfavne flere gode vaner som å spise sunt, meditere, sove bedre og trene, så kan 8fit være akkurat det du trenger akkurat nå. Selv om det ikke er en dedikert keto-app, har 8fit en velfortjent plass i toppen vår, gitt at du kan bruke den som en fantastisk assistent på din ketogene vekttapreise like bra som du ville gjort hvis du bare prøver å trene på en mer organisert måte.

8fit er det vi aldri vil nøle med å kalle en svensk hærkniv, eller et multiverktøy for enhver god vaneutøver, enten du prøver å gå ned noen kilo, spise sunt for alle fordelene forbundet med det, meditere, tone kroppen din og klargjør den for strandsesongen, eller sov ganske enkelt bedre. Den har alt du trenger for å komme i gang og fortsette på din selvforbedringsreise.

8fit kombinerer et bredt spekter av morsomme og varierte treningsøkter slik at du ikke blir lei av å kjøre den samme rutinen om og om igjen, og kroppen din vil ikke ha en sjanse til å tilpasse seg og nå et platå fra dine fysiske aktiviteter når som helst snart. Appen omfatter HIIT-helkroppstrening, yoga, pilates, stretching og til og med cardioboksing for de mer vågale av deg.

Du kan delta i ukentlige utfordringer og følge med på fremgangen din, enten individuelt eller samlet. Du kan for eksempel angi en rekke mål som du ønsker å nå en uke, for eksempel å gå flere skritt, strekke deg i et bestemt antall minutter eller trene aerobic flere ganger, og sjekke appen hver gang du går. gjennom et sjekkpunkt. Som det viser seg, kan det å dele opp treningsøktene dine i flere sjekkpunkter og møte hver av dem holde deg motivert lenger, og du er mindre utsatt for å gi opp når du har mindre mål som fører deg til et stort.

Men hvis du har nådd denne artikkelen, er sjansen stor for at du ikke er her for treningstingene som 8fit har å tilby, selv om trening er ganske viktig hvis du prøver å gå ned i vekt på en sunn måte. Hvis du er her for å snakke om den ketogene dietten, så er det nettopp det vi vil fokusere på. 8fit kan og vil lage en personlig måltidsplan basert på dine kostholdspreferanser, og vil tillate deg å ekskludere enhver matvare fra planene dine, uansett om det er en personlig preferanse eller en allergi.

Måltidsplanene som 8fit kan lage for deg kan være basert på ulike kostholdspreferanser, som melkefri, vegetarisk, glutenfri, og ja, til og med keto eller lavkarbo. Hver måltidsplan du vil konfigurere med denne appen gir deg tilgang til en sjenerøs mengde oppskrifter som er pent organisert i ulike kategorier, samt en handleliste. Videre kan du hoppe over ett måltid helt fra å bli loggført, endre det til et annet måltid, eller merke det som ferdig og få det loggført i matdagboken din.

8fit vil holde styr på alt du spiser, og gi deg tilgang til en oversikt, slik at du kan følge med på din vekttapreise som en proff, forstå hva du har gjort rett og galt, og om nødvendig gjøre riktig endringer i livsstilen din for å nå dine mål raskere. Alt du spiser vil bli målt i form av makronæringsstoffer og kalorier. Dette betyr at hvis du er ærlig med appen og forteller den nøyaktig hva og hvor mye du har spist, vil du ha en detaljert analyse av hvor mange kalorier, karbohydrater, proteiner og fett du har fått i deg.

Det kanskje viktigste aspektet ved 8fit er at det er gratis for alle, så du kan prøve det og se om det er akkurat det du leter etter. Du bør imidlertid merke deg at til tross for at 8fit faktisk kommer i to smaker: en grunnleggende, begrenset versjon og en premium som du må betale for.

Som du forventer, er den grunnleggende versjonen av 8fit ganske begrenset og gir deg ikke tilgang til alt appen er i stand til, for eksempel komplette måltidsplaner og eksklusive treningsøkter. Den gratis og begrensede versjonen bør imidlertid være nok til at du kan avgjøre om det er verdt det å investere i en Pro-abonnementsplan eller ikke.

For øyeblikket kan du bruke 8 passer på hvilken som helst datamaskin som har en Internett-tilkobling og en støttet nettleser, eller last den ned og bruk den som en app på Android- og iOS-telefoner og -nettbrett. Merk at noen funksjoner (som skrittelleren) bare vil være tilgjengelig hvis du bruker de mobile 8fit-appene, men du kan også få tilgang til data som er samlet inn gjennom disse eksklusive funksjonene på nettversjonen.

11. MyFitnessPal

Hvis du noen gang har følt deg fristet til å begynne en vektreduksjonsreise, har du kanskje hørt om spesialiserte tredjepartsapper som kan hjelpe deg med å nå målene dine raskere, eller i det minste holde styr på hva som betyr noe når du prøver å kaste bort de ekstra pounds eller generelt forbedre livsstilen din. Som du kanskje har visst før vi nevnte det her, er en av de mest kjente appene som faller i denne kategorien MyFitnessPal.

Du lurer kanskje på hvorfor vi har inkludert det på vår omfattende liste over apper som er bra for de som praktiserer den ketogene dietten, siden MyFitnessPal fungerer på et høyere nivå, og ikke akkurat er spesifikk når det gjelder slanking. Til tross for at det ikke er en app som er spesialisert på ketogene dietter, i motsetning til andre apper på listen vår, er MyFitnessPal en fantastisk kandidat selv om du planlegger å bruke den som en slags keto-diettkrykke.

Det denne appen er utmerket til, er å la deg ta kontroll over målene dine på en strømlinjeformet, intuitiv måte. Enten det er å bli polert, tone kroppen din for den kommende strandsesongen, gå ned noen kilo for å passe inn i favorittjeansen din eller holde vekten, MyFitnessPal har dekket deg. Men hvis du forventer at reisen din skal være helt keto fra start til slutt, kan det være lurt å prøve andre apper som er helt spesialiserte på det ketogene kostholdet.

MyFitnessPal kombinerer sunt kosthold, kaloritelling og trening for å hjelpe deg med å nå målene dine uten betydelig innsats. Vel, delen uten anstrengelse går så langt når det gjelder planlegging fremover, fordi bruk av MyFitnessPal faktisk innebærer et visst nivå av innsats som kan få deg til å komme ut av komfortsonen din nå og da. Men hvis du mener det seriøst, vil du legge merke til at MyFitnessPal deler opp alt i mindre sjekkpunkter slik at du kan nå dine endelige mål uten å merke det.

Denne appen har en kjekk matdagbok som kan hjelpe deg å holde oversikt over alt du spiser på daglig basis eller på annen måte. Lang historie kort, uansett hva du spiser, enten det er en daglig vane eller en engangshendelse, bør gå inn i matdagboken slik at du mot slutten av dagen har et ganske klart bilde av antall kalorier og makronæringsstoffer som du inntar. Appen er veldig nøyaktig i denne forbindelse, så du vet nøyaktig hvor mange kalorier du har konsumert fra hvert måltid, men også mengden protein, fett og karbohydrater.

Logging av hver matvare kan føles som en kamp selv før du gjør det, men MyFitnessPal gir deg en mengde alternativer for å logge dine aktiviteter, matvarer og måltider uten å bruke for mye tid inne i appen. Du kan for eksempel skanne strekkodene til merkevareprodukter, og MyFitnessPal vil automatisk gjenkjenne produktene og legge dem til i loggen din.

Videre kan du lagre måltider og oppskrifter for senere bruk, slik at du ikke trenger å bruke mye tid på å søke etter dem, og heller fokusere på dine vekttapsmål. MyFitnessPal kommer med en enestående samling som teller langt over 11 millioner matvarer, som alle inneholder detaljer som porsjonsstørrelse, næringsverdier og kaloritall.

En annen ting som får MyFitnessPal til å skille seg ut i mengden er det faktum at den takket være sin popularitet har gode integreringsfunksjoner med mange tredjepartsapper. Du kan for eksempel koble MyFitnessPal med Garmin-appen (og sporingen eller klokken), Samsung Health, FitBit, Apple Health og MapMyRun. Det er et stort potensial med tanke på at hver app vil bidra til å skape en nøyaktig virtuell profil for deg slik at MyFitnessPal kan hjelpe deg med å tilpasse vekttapsplanen din til perfeksjon.

Det beste er at du ikke engang trenger å gjøre dette alene: MyFitnessPal har et aktivt fellesskap og kan gi deg veiledning og ulike råd, slik at du ikke føler at du er helt alene på reisen, uansett hva målene dine er.

Det er verdt å nevne at MyFitnessPal i hovedsak er en gratis app, men den tilbyr også en premiumversjon av tjenestene, så du kan forvente at gratisversjonen er ganske begrenset når det gjelder funksjoner og funksjonalitet. Det beste er at du kan bruke gratisversjonen så lenge du vil, siden det absolutt ikke er noen tidsbegrensning.

I tillegg kan du bruke en gratis 30-dagers premium-prøveperiode som lar deg teste alle MyFitnessPals premium-funksjoner, som kan hjelpe deg med å bestemme om det ville være lurt å investere i en månedlig premium abonnementsplan.

Du kan enkelt bruke MyFitnessPal på hvilken som helst PC, Mac eller bærbar PC med en fungerende Internett-tilkobling og en støttet nettleser, eller du kan laste ned og bruke den på Android- eller iOS-telefoner og -nettbrett.

Beste Keto-apper – KONKLUSJON

For å avslutte saken, hvis du nettopp har bestemt deg for å gå ned noen kilo eller bare forbedre livskvaliteten og oppdaget det ketogene kostholdet, har du sannsynligvis allerede skjønt at det kan være veldig vanskelig å holde styr på makronæringsstoffene uten riktig hjelp fra spesialiserte apper. .

Jada, du kan starte en tradisjonell matdagbok med penn og papir, men å blande tallene er ikke uhørt, og det kan være vondt å fortsette å strekke seg etter matens næringsverdietikett bare for å finne ut hvor mye protein du har. har allerede spist, og hvor mye mer du kan spise uten å gå forbi målene dine.

Det er imidlertid bevist at bruk av en dedikert keto-app ikke bare vil hjelpe deg med å administrere måltidsplanene dine på en mer strømlinjeformet og organisert måte, men kan til og med hjelpe deg med å nå målene dine raskere takket være brukerfokuserte ekstrafunksjoner, råd, guider, og aktive fellesskap (for ekstra støtte og motivasjon).

Å bruke appene som er inkludert på listen vår kan hjelpe deg med å øke moralen din, holde oversikt over ditt daglige kalori- og makronæringsinntak, men også logge treningsøktene dine, holde oversikt over hvor mye vann du har drukket, sjekke kvaliteten på søvnen din og hjelpe. du forstår bedre endringene som kroppen din gjennomgår mens du følger den ketogene dietten.