11 beste kraftbanker for å holde enhetene dine strømførende hvor som helst

Alt du trenger å vite for å velge den beste strømbanken for enheten din!

Å holde seg tilkoblet er viktig i vår hektiske digitale verden, og det er her livredderen kjent som en kraftbank kommer inn.

Tenk deg at smarttelefonbatteriet🔋 plutselig når det fryktede lave nivået🪫når du er ute og tar bilder. Den kan også dukke opp mens du leser på nettet eller snakker med venner.

Panikk? Ikke mer! Din bærbare strømkilde, en skytsengel😇 for elektronikken din, strømbanken, er her.

Tenk deg å ha en magisk boks fylt med energi som lader elektronikken din mens du er på veien eller hvor som helst. Det er som å bære en bærbar, skjult strømkilde i lommen eller vesken, slik at du aldri går tom for batteri til dingsene dine.

Powerbanker er tilpasningsdyktige følgesvenner som kommer i en rekke former, størrelser og kapasiteter. De kan lade en rekke enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, smartklokker og mer.

De er ditt pass til nonstop-opplevelser, slik at du kan ta bilder, holde kontakten og ha det gøy🥳. Alt dette uten å være bekymret for å gå tom for batteri!

Hvorfor er Power Banks nå uunnværlige?

I det moderne livets kjas og mas kan ikke betydningen av en kraftbank overses, ettersom mobiltelefonene våre har utviklet seg til i hovedsak – utvidelser av oss selv.

Teknologi gjennomsyrer alle aspekter av livene våre. Vi er avhengige av telefonene våre for kommunikasjon, navigasjon, arbeid, underholdning og bevaring av uvurderlige minner. Men batteriene deres, som noen ganger sliter med å holde tritt med vår strenge bruk selv med batterispareapper!

I tillegg går verdien av kraftbanker mye utover enkel bekvemmelighet. Lading av telefonen kan være en livline under katastrofer eller naturkatastrofer når strømforsyningen kan bli kuttet, og dermed koble deg til viktig informasjon og nødetater. Det fremmer en følelse av trygghet, slik at vi raskt kan kontakte kjære eller be om hjelp.

I hovedsak er en powerbank mer enn bare en dings.

Deretter er oppført i artikkelen de beste og topprangerte kraftbankene. Dette er de jeg stort sett har prøvd og testet og burde spare deg for å bruke tid på å speide ut de beste!

SAMSUNG

Når du snakker om strømbanker som leder spillet, gir Samsungs bærbare strømbank deg kraften til å lade enhetene dine, spesielt under de uventede strømbruddene. Denne strømbanken kommer med multifunksjoner, slik at du kan slå opp Galaxy Note 10 raskt med en USB-C-kabel så vel som trådløst.

Fordeler

 • Dette er en ideell strømbank som lar deg lade flere enheter samtidig som Galaxy Buds, Galaxy Note 10, etc.
 • Det bidrar til å opprettholde ladingen til telefonen din hele dagen med god batterilevetid.
 • Trådløs lading er enkelt. Du trenger bare å holde telefonen på toppen av den trådløse puten, og du vil finne at enheten begynner å lade.

Ulemper

 • Den begynner å varme opp telefonen når den brukes ofte for å lade opp smarttelefonen

Jeg prøvde denne kraftbanken og må si at den gir deg den komplette pakken med dens evne til å lade flere enheter. Det er en alt-i-ett-ladeløsning enten du reiser, pendler eller bare bruker tid på å vente på at poseren skal komme tilbake!

Apple MagSafe

Apple MagSafe-batteripakken er det beste funnet for iOS-brukere å lade smarttelefonene sine. Grunnen til at den står på listen er tryggere trådløs lading. Dette er svært kompatibelt med forskjellige iPhone-modeller, fra 12-serien til 15-serien.

Fordeler

 • MagSafe-batteripakken lar deg lade din iPhone raskere uten praktiske forstyrrelser.
 • Brukere er ikke pålagt å gå gjennom komplikasjoner for å sjekke den nåværende statusen til batteriet. Den vises automatisk på låseskjermen.
 • Den er håndfri. Du trenger ikke å slå den på eller av. Den begynner automatisk å lade iPhone. Bare sett enheten på toppen av ladeputen.

Ulemper

 • Dessverre er den bare kompatibel med iOS-enheter. Dette betyr at Android-brukere kan ha vanskeligheter med å bruke denne robuste kraftbanken i lommestørrelse.

Etter min mening er dette et ideelt valg for iOS-brukere. Jeg liker én ting: den kommer med innebygde magnetiske funksjoner, som holder din iPhone intakt, og gir en bedre brukeropplevelse.

Les også: Topp MagSafe-ladere for Apple-brukere

LOVELEDI

Nå trenger ikke smarttelefonbrukere å skynde seg etter stikkontakter for å lade opp smarttelefonene sine. LOVELEDI spiller inn. Med sin innebygde IC sikrer den en tryggere ladeopplevelse. Med på denne eksklusive LOVELEDI Power Bank og nyt en fantastisk batterilevetid.

Fordeler

 • Den har en kraftig batterilevetid på opptil 15 000 mAh, slik at smarttelefonen aldri går tom for energi.
 • Det er blant de sikreste lademulighetene for å holde smarttelefonen i aksjon på et blunk.
 • I tillegg er det en bærbar lader på grunn av dens kompakte størrelse, og dette gjør den perfekt å ha med seg mens du reiser, noe som gjør det enkelt å bruke smarttelefonen.

Ulemper

 • Det er noe feil med powerbanken. Noen ganger, etter langvarig bruk, begynner ladingen å avta og stopper plutselig uten grunn.

LOVELEDI bringer dessuten portabilitet til handling, noe som gjør det praktisk for alle smarttelefonbrukere å gi energi til smarttelefonene sine fra alle deler av verden.

Miady

Her kommer Miady 2-pakken, den nest beste på listen over de beste strømbankene som finnes for å holde smarttelefonen din energisk hele tiden. Dette er en dobbel pakke med 10 000 MAH, noe som gjør det enklere å lade smarttelefonen din fra hvor som helst uten behov for en stikkontakt.

Fordeler

 • Denne dual-pack bærbare powerbanken er lett i vekt med et imponerende design og utseende som fanger oppmerksomheten. Dette gjør det enkelt å ha med seg i vesken.
 • Miady 2-kraftbanken er svært kompatibel med både iOS- og Android-telefoner. Som et resultat kan du reise fritt uten å bekymre deg for om smarttelefonbatteriet ditt går tomt.
 • Den kommer med en USB C-port, som tar seg av raskere og mye sikrere lading for enhetene dine, slik at du kan lade flere enheter samtidig.

Ulemper

 • Fare for brann. Denne kraftbanken krever noen forbedringer i den bygde kvaliteten, da den plutselig kan ta fyr ved langvarig bruk.

Den er lett, bærbar og enkel å bruke, og tilbyr en midlertidig ladeløsning.

Mregb

Mregbs solcelleladere-kraftbanker er blant de tøffeste og beste valgene til å toppe listen over beste strømbanker. Med et gigantisk batteri på 42 800 MAH kan du si farvel til bekymringen om å lade smarttelefonen mens du er på jobb. Det er en pålitelig kraftbank med mer enn 1600 ladesykluser.

Fordeler

 • Den har en langvarig LED-lommelykt, som gir kontinuerlig bruk i opptil 100 timer. Med den innebygde lommelykten trenger du ikke å bekymre deg for å snuble i mørket!
 • Denne har en massiv batteripakke som gir deg ro til å delta på samtaler og møter uten å bekymre deg for smarttelefonens batteri, flytte over apper som trengs for å overvåke batteritilstanden!
 • Siden den er lett i vekt, vil den ikke tynge ned vesken din og er derfor lett å ha med seg mens du reiser, selv på flyselskaper.

Ulemper

 • Denne kraftbanken for solenergi hevder å ha en enorm batterilevetid. Batterilevetiden begynner imidlertid å bli dårligere selv innen noen få måneders bruk.

Denne kraftbanken er laget av ABS-materiale som gjør den motstandsdyktig mot ulike situasjoner som varme, kjemikalier osv. Den har IP67 og er vanntett, fallsikker og støvtett for å overleve ekstreme forhold.

INIU

Hvis sikker lading med en powerbank hadde et ansikt, er INIU definitivt verdt det. Dette er blant de tynneste 10 000 batteri MAH, noe som gjør det enkelt å reise med. Med sine raskere lademuligheter kan du lade iPhone raskere enn noen gang.

Fordeler

 • Dette er den raskeste ladekraftbanken som øker ladehastigheten flere ganger uten sjanser for sjokk.
 • Den fungerer utmerket med iPhone da den lader opptil 70-80 % av batteriet i løpet av en time. Den kommer innebygd med AutoFit, som dobler hastigheten på lading av smarttelefonen.
 • INIU kommer fullpakket med en SmartProtect-mekanisme som forhindrer batteriskader og beskytter enheten mot overoppheting.

Ulemper

 • Det tar mye tid å lade smarttelefonen. Noen ganger reverslader den smarttelefonen din, og dette kan føre til overoppheting.

På toppen av alt dette har kraftbanken imponerende byggekvalitet. Fra design til brukervennlighet gjør dette det praktisk å bære og lade enhetene dine uten ytterligere komplikasjoner.

Anker

For alle de som ønsker å holde telefonen drevet, her er Anker bærbare powerbank. Denne kraftbanken kommer med et massivt batteri på 20 000 MAH som lar deg lade opptil 4-5 smarttelefoner uten å gå tom for batteri.

Fordeler

 • Utstyrt med PowerIQ og VoltageBoost-teknologi som lar deg gi optimal lading til enhetene dine.
 • Denne kraftbanken lar deg lade både Android- og iOS-enhetene dine på én gang. Dette avslutter hastverket etter flere kraftbanker for forskjellige smarttelefoner.
 • Denne kommer fullpakket med en dobbel USB-tilkobling som lar deg lade 2 enheter samtidig.

Ulemper

 • Type C-kabelen med strømbanken er kanskje ikke nyttig og kan varme opp enhetene dine.

Dette er blant favoritt-powerbanken som setter sin posisjon på listen med å tilby det beste for både iPhone- og Android-brukere, og viser god batterilevetid. Det fungerer helt fint med begge, og gir deg tryggere lading.

Mål null

Når du velger en powerbank, er det ingen som ønsker å nøye seg med mindre enn den beste; Goal Zero Sherpa kommer med trådløse lademuligheter og muliggjør raskere lading. Dette er den solcelledrevne kraftbanken som bruker en 8 mm kabel for å lade strømbanken direkte fra solen.

Fordeler

 • Goal Zero Sherpa er en solcelledrevet kraftbank som reduserer din avhengighet av strøm for å holde strømbanken ladet. Det tar energien direkte fra solen for å lade strømbanken.
 • Sherpa kommer med 100 AC, som står sterkt for å være blant de raskeste ladehastighetene, og gir 60 % mer kraft. Den kommer med trådløse ladefunksjoner som lar deg lade smarttelefonen uten forstyrrelser.
 • Dette er en langvarig kraftbank med flott design og er bygget for å vare lenger enn mange andre kraftbanker.

Ulemper

 • Batterilevetiden må forbedres. Noen ganger blir strømbanken utladet etter å ha ladet smarttelefonen en eller to ganger.

Jeg foreslår at du går med denne kraftbanken, da den gir den raskeste ladingen som er bygget for å vare lenger. Denne solcelledrevne kraftbanken, la aldri strømbanken din gå ut av linjen. Min erfaring var stor med denne kraftbanken.

Anker 737

Ikke mer å hemme arbeidet ditt når du har en eksklusiv Anker Portable powerbank for å holde den bærbare datamaskinen og andre enheter ladet. Med sine raskere lademuligheter kan du trygt lade den bærbare datamaskinen. Få denne premium powerbanken for å enkelt lade enhetene dine.

Fordeler

 • Anker bærbare strømbanker er den ideelle løsningen for å lade enhver bærbar PC, inkludert en MacBook, til en Windows-bærbar PC. Så fortsett å administrere arbeidsprosjektet ditt og legg ned bekymringen for å få batteriet ute av syne.
 • Med sin 25 600 mAh batterikapasitet kan du glede deg over raskere lading for den bærbare datamaskinen og andre elektroniske enheter som smarttelefoner, nettbrett, etc.
 • Denne kommer med en 60 W USB-C-kontakt og 18 W USB-A, noe som gjør det enklere å lade opp enhetene dine.
 • Dette kommer med vedlikeholdslading som lar deg bytte til å lade enheter med lavt strømforbruk ved å trykke på en knapp.

Ulemper

 • Du kan oppleve sakte eller ingen lading på den bærbare datamaskinen etter overdreven bruk.

Dessuten tar denne kraftbanken frem det innebygde Multi Protect sikkerhetssystemet, førsteklasses LG-batterier og de varmebestandige materialene holder deg og enhetene dine kjølige.

Spigen

Spigen ArcHybrid Mag er den eksklusive magnetiske kraftbanken, som gjør opp til listen og lar deg lade smarttelefonen håndfritt og trådløst. Denne kraftbanken lar deg lade din iPhone 80 % raskere enn andre magnetiske trådløse batteripakker. Ingen sklir, ingen fall, denne kraftbanken er nesten eksepsjonell når det gjelder å møte dine forventninger.

Fordeler

 • Denne powerbanken er den perfekte løsningen for iPhone-brukere som sliter med batterilevetiden og enkelt kan lade smarttelefoner 1,5 ganger raskere.
 • Spigen ArcHybrid Mag lar deg lade iPhone 12 til iPhone 15-serien med en utrolig hastighet, alt takket være 5000 mAh-batteriet.
 • Det er en håndfri strømbank som forhindrer sklir og fall, og holder smarttelefonen helt ladet og tryggere på samme tid.

Ulemper

 • Dette er inkompatibelt med Android-enheter. Så hvis du er en Android-bruker, kan du prøve å finne andre alternativer.

Spigen ArcHybrid-strømbank med pass-through-lading som holder den trådløse ladingen på mens strømbanken lades. Med det sterke magnetiske grepet trenger du ikke bekymre deg for å miste iPhone.

ELECOM

Den siste, men effektive kraftbanken for å øke ladeopplevelsen for enheten din. Elecom Nestout er en IF-designprisvinner for å oppmuntre til innovasjon og design. Med sine større lademuligheter gir den den raskeste ladingen med hurtigladende USB-C-porter.

Fordeler

 • Denne prisvinnende strømbanken har et 15 000 mAh batteri som lar deg lade enhetene dine fra hvor som helst. Den varige batterikapasiteten forvandler ladeopplevelsen.
 • Dette er ideelt for utendørsaktiviteter siden det er bygget for å motstå vær- og klimaforhold. Den er varmebestandig, støvtett og vannbestandig.
 • Dette fungerer best for å lade telefonen mens du reiser.

Ulemper

 • Denne kraftbanken har noen problemer med hurtigladingen. Noen ganger er det bra, men noen ganger tar det lengre tid enn noen gang å lade enhetene dine.

Imidlertid er den designet for å tåle ekstreme forhold året rundt, litium-ion-batterier er laget med silikonputer for å forhindre vibrasjonsoverføring. Falltesten ble utført i henhold til US Military Standard MIL-STD 810G 516.7.

Hvordan velge den beste Power Bank?

Power banker er spesifikke for spesifikke behov. Faktorene som svarer på spørsmålet – «Hvilken er perfekt for deg?» er angitt nedenfor.

 • Kapasitet snakker: Velg en strømbank med større kapasitet enn smarttelefonen din. For eksempel vil en strømbank på 10000mAh eller mer være perfekt hvis smarttelefonen din har et 3000mAh batteri.
 • Vekt og portabilitet: Hvis du alltid er på farten, velg en Power Bank som er liten og lett nok til å bæres enkelt i lommen eller ryggsekken. Du bør veie bekvemmeligheten med portabilitet opp mot kravet om høy kapasitet når du velger en powerbank.
 • Rask lading og inngang: Sjekk også strømbankens ladehastighet. Raske ladefunksjoner lar strømbanker lades opp raskere, og holder dem ladet og forberedt på ditt neste eventyr.
 • Andre egenskaper: Noen strømbanker inkluderer valgfrie funksjoner, for eksempel innebygde lommelykter, solcellepaneler eller trådløse lademuligheter. Vurder dine unike krav. Hvis du liker å være ute, kan en solenergibank være nyttig.

Og mens du er i gang, ikke glem å sjekke ut powerbankens kompatibilitet med enheten din!

Ekstra tips og råd før du kjøper

Fokuser på etablerte merker som er anerkjent for deres pålitelighet og sikkerhetskrav, mens du evaluerer ytelsen og påliteligheten til kraftbanker. For å evaluere faktisk ytelse, les kundeanbefalinger og profesjonelle vurderinger. Se etter sertifikater som CE, FCC eller RoHS, som bekrefter overholdelse av globale sikkerhetsstandarder.

For å sikre dingsene dine, se etter strømbanker som inkluderer innebygd overlading, overutlading og kortslutningsbeskyttelse. Tenk på produsentens garantivarighet; en lengre garanti er noen ganger et tegn på at bedriften er trygg på produktet. Til slutt, sørg for at kraftbankens kapasitet samsvarer med påstandene fra produsenten.

Fordeler med å bruke en Power Bank

 • Uavbrutt tilkobling: Powerbanker holder enhetene dine ladet, slik at du kan holde kontakten, bruke viktige apper og være online, spesielt når du reiser eller i nødssituasjoner.
 • Bekvemmelighet og bærbarhet: Powerbanker er små og bærbare, og passer lett inn i lommen eller vesken. Med denne bekvemmeligheten kan du leve en nomadisk livsstil siden du kan lade dingsene dine når du vil.
 • Nødsikkerhetskopiering: Enheten lar deg kontakte dine kjære, få nødinformasjon eller ringe for hjelp, noe som forbedrer sikkerheten din.

Med så mye kraft pakket inn i en så bærbar enhet, er det ingen tvil om at kraftbanker er veldig praktiske dingser!

Siste ord

Å velge riktig powerbank kan utgjøre hele forskjellen for å sikre at dingsene dine forblir ladet. Den gjør deg klar til bruk uansett hvor livet tar deg. I tillegg forhindrer bruk av en powerbank deg fra juice-jacking og dermed beskytter telefonen din også.

For både tekniske fans og reisende gir denne artikkelen en grundig oversikt. Disse kraftbankene oppfyller ulike formål takket være deres store kapasitet for mange ladinger, hurtigladeevner og elegante design for mobilitet.

Du bør huske på at å kjøpe en pålitelig kraftbank innebærer å omfavne kontinuerlig tilkobling og forbedre din mobile livsstil. Å ta den riktige avgjørelsen vil gi deg en sjanse til å utforske, jobbe og kommunisere uten begrensninger, og ikke bare en hendig gadget.

Neste opp, lei av å bytte og lete etter ladere? Her er de beste ladestasjonene for flere enheter [Android and iOS] for å løse bekymringene dine!

  12 beste spillmus for profesjonelle spillere