11 beste videosalgsplattformer for å transformere salgsstrategien din

Markedet for videosalg blomstrer, og kunnskapsrike bedrifter bruker det til å forsterke markedsføringsstrategiene sine. Med en videosalgsplattform kan bedrifter lage personlige videoopplevelser for kundene sine, noe som resulterer i mer lukkede avtaler.

Disse plattformene gjør det enklere for bedrifter å få kontakt med publikum og vise frem produkter mer overbevisende. Hvis du er klar til å ta salget til neste nivå, fortsett å lese om de beste videosalgsplattformene som er tilgjengelige.

Hva er en videosalgsplattform?

En videosalgsplattform lar bedrifter lage, distribuere og spore videoinnhold. Denne plattformen gjør det mulig for bedrifter å produsere engasjerende innhold som øker salget, fremmer kundeforhold og bygger merkevarebevissthet.

Videosalgsplattformer gir også analyser for sporing og måling av videoeffektivitet. Til syvende og sist lar videosalgsplattformer bedrifter forbedre markedsføringen og nå ut til flere mennesker.

Hvordan hjelper en videosalgsplattform til å vokse virksomheten?

✔ Utvid publikummet ditt: Videosalgsplattformer lar bedrifter nå kunder utenfor deres tradisjonelle geografiske grenser.

✔ Øk engasjementet: En video kan skape en mer meningsfull kundeinteraksjon enn en tekstbasert melding.

✔ Bygg tillit: Hvis videoinnhold brukes til å tilpasse kundeopplevelsen, kan det bidra til å bygge kundenes tillit.

✔ Leadgenerering: En videosalgsplattform brukes til å utdanne kunder og generere salgsemner om produkter og tjenester.

✔ Øk konverteringer: Videosalgsplattformer kan forbedre konverteringsfrekvensene ved å gi kundene en mer engasjerende og interaktiv opplevelse. Ettersom video er mer engasjerende, hjelper videosalgsplattformer bedrifter med å nå flere mennesker.

La oss utforske noen av de beste videosalgsplattformene som er tilgjengelige for å øke salget ditt:

Dubb

Dubb-videosalgsplattformen lar deg transformere og optimalisere salgsstrategien din. Bedrifter kan øke inntektene ved å utnytte Dubbs videomarkedsføringsplattform for å tiltrekke seg kunder og inngå avtaler.

Dessuten lar Dubb bedrifter evaluere videoens innvirkning og ytelse og kontinuerlig forbedre dem. Du kan også lage høykvalitetsvideoer enkelt og raskt på Dubb-plattformen med forhåndsdesignede maler og lagervideoer.

Alt i alt er Dubb en innovativ videosalgsplattform som hjelper bedrifter med å modernisere salget. Video kan forbedre salgskommunikasjon, bygge relasjoner og forbedre salgsytelsen. Dubb har mange funksjoner og et intuitivt grensesnitt, noe som gjør det til et flott verktøy for bedrifter i den digitale tidsalderen.

  7 beste prediktive analyseverktøy for datadrevet beslutningstaking

Bonjoro

Hvis du er kjent med videoprospekteringsverktøy, vet du hvor kjedelig å lage emnelinjer og meldinger. Bonjoro kan løse dette problemet.

Bonjoro er en imponerende videosalgsplattform som gir en enkel og rask måte å lage personlige videomeldinger på. Denne videosalgsplattformen har som mål å hjelpe deg med å skalere salgsinnsatsen din, bygge relasjoner og inngå avtaler raskere.

Bonjoros grensesnitt er intuitivt og enkelt å bruke, slik at du raskt kan lage profesjonelt utseende videoer. Dessuten kan du bruke dens kraftige analyse for å spore ytelsen til videoene og kampanjene dine. Bonjoros salgsstrategi lar deg nå flere potensielle kunder og øke salget.

Sendspark

Sendspark er en videosalgsplattform designet for å øke virksomhetens salg. Det har potensial til å transformere bedrifters salgsstrategier.

SendSpark lar deg lage personlige videomeldinger som kan sendes direkte til kundene dine ved hjelp av et brukervennlig grensesnitt. SendSpark hjelper deg med å tilby en engasjerende og menneskelig salgsopplevelse til kundene dine.

Du vil få mer kundeinteraksjon hvis du tar opp og deler personlig tilpassede videoer. Sendspark lar deg lage videoer som forklarer bedriftens verdi og oppfyller dens spesifikke behov. Du kan styrke forholdet til kunder og prospekter ved å følge opp med dem.

Plattformen lar brukere tilpasse maler, analysere data og få tilgang til AI-drevet innsikt. Den integreres også med CRM- og e-postløsninger for forbedret kundeemnekonvertering.

BombBomb

Utvilsomt vil BombBomb-videomeldingsplattformen øke salget ditt. Du kan sende personlige videomeldinger for å øke antallet potensielle kunder du genererer.

Med denne plattformen kan salgsrepresentantene dine sende en-til-en video-e-poster til potensielle kunder fra hvor som helst de er. BombBomb gir stor fleksibilitet og innsikt, slik at du kan overvåke når og hvor lenge potensielle kunder ser videoene dine og deres interaksjoner med dem.

Flere CRM-plattformer er kompatible med BombBomb, så du kan velge den som passer best for deg. Du kan inkludere en handlingsfremmende oppfordring (CTA) i hvilken som helst del av videoen for å tvinge seerne til å handle.

Covideo

Covideo-plattformen gir bedrifter tilpassbare videomeldinger for å forbedre salgs- og markedsføringsstrategier. Brukere kan lage, dele og spore videoer med funksjoner som videohosting, handlingsfremmende overlegg og analyser.

  8 beste kaloritellerapper i 2022

Covideo-plattformen hjelper salgsteam med å generere potensielle kunder, engasjere kunder og lage personlige reiser. Det er en spillskifter for å lage engasjerende, effektfulle og personlig tilpassede videoer.

CoVideos brukervennlige grensesnitt lar brukere enkelt ta opp og tilpasse videoer. Den integreres i eksisterende kommunikasjonsarbeidsflyter. Plattformen lar deg sende videoer rett fra CRM, e-postklienten og andre salgsverktøy, slik at du sparer tid og får videoene dine foran de rette menneskene.

Covideo gjør det enklere å kommunisere med potensielle kunder, kunder og kolleger. Så koble virksomheten din med Covideos brukervennlige grensesnitt, sømløse integrasjon og kraftige analyser.

Hippo video

Hippo Video-plattformen lar bedrifter lage, være vert for og dele videoer ved hjelp av skyen. Dra-og-slipp-videoredigereren har AI-drevet videoanalyse, tilpassede alternativer og et intuitivt brukergrensesnitt.

Du kan bruke denne plattformen til å produsere engasjerende videoer for markedsføring, opplæring og salgsformål. Hippo Video-plattformen integreres også med Salesforce, Marketo og HubSpot. I tillegg kan team samarbeide og dele videotilbakemeldinger, noe som gjør det lettere for dem å jobbe sammen.

Maverick

Maverick-plattformen bruker kunstig intelligens og automatiseringsteknologier for å revolusjonere forretningsprosesser og strømlinjeforme arbeidsflyter. Med Maverick kan organisasjoner vokse raskere, mer effektivt og mer produktive.

Maverick har innebygd prosjektledelse, oppgavesporing, kommunikasjon og samarbeidsevner. Mavericks intuitive grensesnitt gjør det enkelt å lage, tildele tidsfrister og spore oppgaver i sanntid. Den optimerer ressursallokering for å holde prosjekter på rett spor.

Du kan bruke den som en VA drevet av AI som hjelper deg å jobbe smartere. Den analyserer brukeratferd og gir deg personlige forslag for å hjelpe deg og teamet ditt med å gjøre tingen dine bedre. Du kan automatisere repeterende oppgaver, administrere tiden din og til og med få proaktive varsler.

Maverick hjelper bedrifter med å bli mer effektive, samarbeidende og vellykkede. Det effektiviserer arbeidsflyter, forbedrer kommunikasjonen og driver produktiviteten i dagens hektiske forretningsverden.

Videoform

Videoform revolusjonerer salgsstrategier gjennom bruk av video. Videosform er en alt-i-ett videomarkedsføringsplattform som hjelper bedrifter med å lage engasjerende, tilpasset videoinnhold som øker salget.

Videoform lar brukere lage engasjerende videoer som viser deres verdiforslag og engasjerer målgruppen.

Videoform tilbyr analyser som gjør det mulig for bedrifter å spore og optimalisere videoinnhold for maksimal effektivitet. På denne måten kan bedrifter nå sine mål mer effektivt. Den intuitive designen til Videoform gjør det enkelt for bedrifter å lage fantastiske videoer raskt og enkelt.

  Slik oppdaterer du Apple Watch

OneMob

OneMob er en skybasert plattform for å lage, administrere og dele rikt medieinnhold som videoer, presentasjoner og webinarer. Bedrifter kan enkelt lage profesjonelt utseende innhold for å dele med sine målgrupper.

Bedrifter kan også spore og analysere effektiviteten til utvalget deres ved hjelp av analyse- og sporingsverktøy.

Vidyard

Vidyard bistår selgere med å prospektere og oppnå resultater ved hjelp av video. Plattformen lar deg ta opp videoer fra nettleseren, skrivebordet eller mobilenheten.

Nettstedet har en utvidelse for Chrome som lar deg ta opp direkte fra nettleseren. Hvis du vil dele videoen på sosiale medier, kopier og lim inn lenken.

Vidyard regnes som den ledende programvaren for videoprospektering for selgere på grunn av dets brede spekter av funksjoner og bekvemmelighet. For eksempel varsler Vidyard deg når noen ser på videoene dine og deres plassering.

Det er også flere små, men nyttige funksjoner. Hvis du endrer miniatyrbildet til nettsiden din, vil potensielle kunder gjenkjenne deg raskere. Du kan legge til bildetekster og metadata for å forbedre søkemotorrangeringene dine.

Quickpage

Quickpage er en online samarbeidsvideosalgsplattform som gjør det mulig for team å administrere prosjekter, tildele oppgaver og kommunisere i sanntid. Flere funksjoner er tilgjengelige, inkludert fildeling, prosjektledelse, oppgavesporing, etc.

Quickpage er enkel å bruke, og gjør det mulig for team å samarbeide mer effektivt og effektivt. Salgseksperter kan lage videomeldinger som gir varige inntrykk på potensielle kunder og kunder.

Du kan ta opp videoer fra webkameraet ditt og sende dem til andre eller laste opp forhåndsinnspilte videoer. Quickpage lar salgsteam lage engasjerende videopresentasjoner som effektivt kommuniserer deres verdiforslag og engasjerer målgruppene deres.

Du kan redigere videoer med teksting, handlingsfremmende knapper og merkevareelementer, noe som sikrer videoer med et profesjonelt utseende.

Siste ord

Videosalgsplattformer hjelper deg å nå flere kunder og inngå flere avtaler. Du kan vise frem produktene eller tjenestene dine gjennom videosalgsplattformer for å engasjere kunder.

De beste videosalgsplattformene nevnt ovenfor hjelper bedrifter med å spore salg. Bedriftseiere kan dermed øke lønnsomheten og salget ved å investere i riktig videosalgsplattform.

Deretter kan du sjekke ut hvorfor videomarkedsføring er viktig for bedriften din.