11 Business Process Management (BPM) programvare for SMB

Programvareløsninger for Business Process Management (BPM) er bygget for å hjelpe deg med å administrere og strømlinjeforme oppgavene dine effektivt for å forbedre produktivitet og lønnsomhet.

BPM-verktøy kan hjelpe enhver bedrift, fra oppstart til bedrift, å kjøre prosessen jevnt og oppnå forretningsmål.

Skal du skille deg ut i dette svært konkurranseutsatte markedet, må du komme med unike ideer som kan løse dine kunders problemer, noe som krever tid og krefter.

Derfor har du ikke råd til å kaste bort tid og ressurser på å utføre repeterende oppgaver og administrere alt manuelt.

Det er her verktøy for forretningsprosessstyring kommer inn i bildet.

Det er den beste måten å administrere oppgavene dine samtidig som du sparer tid og krefter. Denne teknologien hjelper deg også med å redusere feil, forbedre kundetilfredsheten og redusere kostnadene. Det vil gjøre det mulig for deg å frigjøre tid til innovative ideer og ta smartere forretningsbeslutninger.

I denne artikkelen vil jeg diskutere noen av de beste verktøyene for forretningsprosessstyring og fordelene ved å bruke dem for virksomheten din.

Hva er Business Process Management (BPM)?

Business Process Management (BPM) er en effektiv tilnærming til å vedlikeholde ulike prosesser, oppgaver og aktiviteter i en virksomhet. Det er en disiplin som dekker oppgaver som å oppdage, måle, analysere, modellere, optimalisere og forbedre forretningsprosessene dine.

Og et BPM-verktøy er en teknologi som bruker konsepter for forretningsprosessstyring. Den er designet for å koordinere med folks atferd, informasjon, systemer og ting for å produsere en detaljert rapport på slutten. Dette lar deg ta intelligente beslutninger for å forbedre virksomheten din.

Ved å bruke verktøyet kan du eliminere repeterende og tidkrevende oppgaver med automatiserte arbeidsflyter for å forbedre ansattes effektivitet, gi en bedre kundeopplevelse og få feilfri innsikt.

Det er tre typer forretningsprosessstyring:

 • Menneskesentrisk BPM: Denne typen BPM fokuserer på menneskelige aktiviteter for å automatisere støttefunksjoner og utføre en prosess. Dette sikrer at de aktuelle oppgavene utføres av rett team til rett tid.
 • Dokumentsentrisk BPM: Denne BPM styrer arbeidsflyten til dokumentene for å godkjenne og unngå e-postkjeder ved å tillate bedre kontroll.
 • Integrasjonssentrisk BPM: Den kobler sammen ulike verktøy under ett enkelt tak som lar data flyte innenfor en organisasjon, noe som reduserer prosessen med manuell dataoverføring.

Funksjoner av BPM Tools

Et effektivt verktøy for forretningsprosessstyring må ha noen essensielle funksjoner for å optimere forretningsprosessene dine og gi ønskede resultater. Selv om funksjonslisten kan variere fra ett BPM-verktøy til et annet, er visse funksjoner felles for alle.

Så her er noen av de avgjørende funksjonene til et BPM-verktøy:

 • Intuitivt brukergrensesnitt
 • Mobil respons
 • Rammemodellering
 • Visuell arbeidsflytmodellering
 • Kontrollert brukertilgang
 • Unik saksbehandling
 • Tverretatlig samarbeid
 • Endringsledelse
 • Dra og slipp-alternativ
 • Sanntidsrapportering
 • Mulighet for programvareintegrering

BPM-programvare vs. Programvare for prosjektledelse

For å forstå de avgjørende forskjellene mellom BPM-programvare og prosjektledelsesprogramvare, må du forstå faktorene som definerer deres funksjoner, problemløsningsevner og bruksområder.

 • BPM tar sikte på effektivitet, mens prosjektledelsens mål er å opprettholde åpenhet.
 • Prosessledelse tilpasser enkelt organisasjonsprosessene for å effektivisere arbeidet, mens prosjektledelse er designet for raskt å tilpasse seg endringens natur.
 • I BPM-løsningen flyttes all data automatisk over systemet, mens i prosjektledelse kan det hende du må flytte dataene manuelt mellom interessentene.
 • Prosessledelse fokuserer på hele organisasjonens arbeidsflyt, mens prosjektledelse tar sikte på et bestemt teams prosjekter og oppgaver.

Stadier i BPM-livssyklusen

BPM brukes til å kartlegge og analysere forretningsprosessene dine for å identifisere området for forbedring. For å oppnå dette målet må du gå gjennom noen stadier:

 • Design: Identifiser området som trenger forbedring og definer noen nødvendige trinn for å oppnå resultatet.
 • Modell: Kartlegg gjeldende prosess og design den nye versjonen.
 • Utfør: Implementer den tidligere utformede prosessen i systemet.
 • Overvåk: Overvåk ytelsen til den utførte prosessen og mål om de nevnte forbedringene er tilstrekkelige for å oppnå de forventede resultatene.
 • Optimaliser: Hvis det fortsatt mangler, se etter andre måter å øke sjansene for å vinne.

På denne måten kan du forbedre forretningsprosessene og la organisasjonen din jobbe intelligent.

Brukssaker

Mange bedrifter har allerede begynt å jobbe smart ved å bruke BPM-programvare og utforske fordelene med den. Den brukes i flere bransjer for å administrere forretningsprosessene deres. De ulike brukstilfellene av BPM-verktøy er:

 • Kontoåpning
 • Investeringer
 • Onboarding av ansatte
 • Skadebehandling
 • Risiko- og samsvarsstyring
 • Justere data på tvers av systemene
 • Forespørsler om avspasering
 • Reisetillatelse
 • Fakturabehandling
 • Utviklende forretningsprosesser
 • Transkripsjonsforespørsel
 • Innkjøp og oppkjøp
 • Prisantydninger
 • Arbeidsordrer
 • Budsjettgodkjenninger
 • Helse og forsikring
  4 beste Samsung FRP Bypass-verktøy å prøve

Og mange flere.

La oss nå gå inn på noen av de beste BPM-verktøyene på markedet. Hvert verktøy har sine egne funksjoner og tilbyr ulike pakker for små bedrifter til store bedrifter.

Monday.com

Administrer forretningsprosessene dine og automatiser arbeidsflyten med Monday.com og få viktig innsikt i prosjektets status, budsjettforbruk og mer. La automatiseringen ta over dine repeterende oppgaver og spar tid for deg.

Integrer Monday.com med dine favorittbedriftsverktøy for å sentralisere alle dataene på ett sted. Det vil forhindre deg i å slite med å administrere tid og oppgaver samtidig som det hjelper deg å holde deg på toppen av oppgavehåndtering.

Monday.com fungerer godt for å kartlegge forretningsprosessene med sin interaktive og brukervennlige plattform som sporer hver kostnad i hvert prosjektstadium. Du kan organisere alle prosjektene på ett enkelt sted for enkelt å administrere forretningsprosessene dine og tilpasse verktøyet i henhold til forretningskravene.

Med Monday.com er det superenkelt og pålitelig å administrere og holde oversikt over teamets oppgaver. Du kan også gi teamet ditt tilgang til programvaren for å oppdatere arbeidsstatusen. Hvis du er en enkeltperson eller et team på to medlemmer, kan du bruke det gratis abonnementet for å dra nytte av mange fordeler, inkludert et innholdsbibliotek, ubegrensede markedsføringsarbeidsflyter, grunnleggende filter, oppgavebehandling, 30+ maler og mer.

For å bruke flere funksjoner kan du velge hvilken som helst plan fra $10/sete/måned. Ta en 14-dagers gratis prøveperiode for å forstå hvordan det fungerer.

Zoho Creator

Det er mer effektivt og enkelt å bygge prosessbaserte apper, administrere dataene dine og automatisere rutineoppgaver Zoho Creator. Administrer ende-til-ende forretningsprosessadministrasjon uten å investere krefter og tid.

Kartlegg dine interne prosesser basert på KPIene og organisatoriske retningslinjer med et BPM-rammeverk. Dette resulterer i riktig kommunikasjon med interessenter slik at de kan kommunisere prosedyrer på en bedre måte.

La Zoho Creator forenkle jobben din med å designe, overvåke, utføre og optimalisere prosesser. Det vil til gjengjeld redusere arbeidsmengden din og eliminere manuelle feil eller inngrep. Dessuten hjelper det organisasjoner med å sette mål og forbedre deres stabilitet og pålitelighet.

Zoho Creator er bygget for automatisk skalering, noe som betyr at når bedriftens behov vokser, skaleres backend-infrastrukturen til Zoho Creator sømløst. Bruk kraften til automatisering i forretningsprosessene dine og slapp av på sofaen. Du vil også få mer enn 600 forhåndsbygde integrasjoner for å få alle avdelingene til å bo på ett sted og enkelt snakke med hverandre.

Med API-integrasjon kan bedrifter koble seg til tredjepartsapplikasjoner. Du kan også få en ordentlig oversikt over detaljene gjennom rapporter og statistikk i dashbordene. Det er rett tid for å plukke opp enhver plan og begynne å administrere prosessene dine. Ta en 15-dagers gratis prøveperiode for å oppleve Zoho Creator tett.

Kissflows arbeidsflyt

I stedet for å slite med å administrere prosjekter og oppgaver og gjøre arbeidet til en hodepine, bare slapp av og se bedriftens produktivitet forbedres med Kissflows arbeidsflyt. Det er en smidig, kraftig, praktisk, teamvennlig og brukervennlig plattform som lar deg enkelt implementere løsninger for forretningsprosessadministrasjon i organisasjonen din og utmerke deg med det.

Med denne neste generasjons BPM-programvaren kan du administrere alle prosessene smart. Kissflow tilbyr intuitive verktøy uten kode slik at en ikke-koder enkelt kan implementere løsningen. Begynn å administrere om dager, ikke om måneder. Kissflow gir bedriftseiere og ledere mulighet til å ta intelligente valg.

Kissflow er en fleksibel, skalerbar og tilpasningsdyktig plattform som kommer med et raskt og imponerende brukergrensesnitt for å utføre alle funksjonene. Den introduserer deg også til demokratisk databehandling og presenterer sanntidsinformasjon om hver prosess i et forståelig format.

Du kan bruke dashboards og bygge tilpassede rapporter for å utlede handlingsvennlig innsikt. Med dynamisk rapporteringsfunksjonalitet kan du raskt få nøkkelinnsikt i forretningsprosesser. Optimaliser forretningsprosessene dine ved å utføre dypere drill-downs, eliminere flaskehalser og gjøre endringer i arbeidsflyten når som helst. Du vil også få et utskrivbart eller digitalt papirspor av hvert trinn i prosessen.

Se hvor robust plattformen er ved å benytte deg av en GRATIS prøveversjon. Velg mellom ulike planer fra $9,90/bruker/måned eller $495/50 brukere.

Microsoft Power Automate

Ta vare på essensielle ting og automatiser resten av prosessene med Microsoft Power Automate. Den lar deg strømlinjeforme alle papirløse prosesser og repeterende oppgaver slik at du kan fokusere på andre ting.

Gi teamet ditt mulighet til å bygge automatiserte prosesser ved å bruke dra-og-slipp-verktøy, forhåndsbygde koblinger og lavkode og raskt automatisere hverdagslige oppgaver. Du kan også visualisere de registrerte ende-til-ende-prosessene ved hjelp av en prosessrådgiver som gir anbefalinger for å skape dyp innsikt og flyter.

  Hvordan ulike noen på POF

Øk virksomhetens effektivitet ved å bruke disse dataene til å automatisere og spore hver oppgave og gjøre automatiseringen smartere med en smart AI-bygger. Du kan også raskt behandle skjemaene gjennom dokumentautomatisering, oppdage bilder og tekst, lage med forhåndsbygde modeller og behandle godkjenninger.

Utvid Microsoft Power Automate-funksjonen på tvers av nett, mobil og skrivebord med applikasjonene. Du kan også koble arbeidsflytene dine til mange datakilder via et bibliotek med koblinger som samler alle dataene dine på ett sted. Dette lar deg avdekke innsikt og tilpasse applikasjoner. Du kan også utvide funksjonene til Dynamic 365, Azure, Microsoft 365 og mer.

En individuell bruker kan analysere prosessene for å skape ubegrensede skystrømmer til $15/bruker/måned. Du kan også velge den andre planen med en RPA som inkluderer 5000 AI-byggertjenestekreditter hver måned. Du kan til og med velge en GRATIS prøveversjon.

Appian

Opplev kraften i automatisering av forretningsflyt med Appian og akselerere virksomhetsstyring, resultater og effektivitet. Appian forenkler arbeidsflytdesignet ditt for å gi brukere og profesjonelle utviklere mulighet til å tegne prosesser, for eksempel et flytskjema.

La teamet ditt bruke AI til å lage og lagre prosesser for raskere design, automatisere administrasjonsarbeidet og organisere teknologier, data og mennesker på ett sted. Appian lar deg også analysere behov, regulatoriske endringer, ineffektivitet og trender i organisasjonen din for å tilpasse deg raskt og effektivt.

Utvid grensen for forretningsprosessadministrasjon for å automatisere prosessene, øke brukerengasjementet og samarbeide. Med Appian kan du tegne prosesser, utnytte intelligente tjenester, håndheve organisasjonsregler og bygge inn arbeidsflyter i applikasjonene.

I tillegg kan du bygge og distribuere regler, samle data og distribuere arbeidsflyt for en konsistent opplevelse. Integrer andre verktøy med forretningsverktøyene dine for å trekke teamets oppmerksomhet mot én enkelt oppgave. Det er ikke nødvendig å utvikle noe ekstra; i stedet leverer brukeropplevelser direkte på mobil på tvers av bedriften.

Begynn å bruke Appian GRATIS og få online opplæring, guider og et dedikert skymiljø.

Nintex

Få en komplett automatiserings- og prosessadministrasjonsplattform for å forbedre produktiviteten din med Nintex. Det er en kraftig og brukervennlig prosessplattform som akselererer din digitale transformasjon.

Nintex er bygget for å forbedre måten folk jobber på og gjør hele forretningsprosessen din rask, enkel å administrere og enkel. I tillegg automatiserer og optimerer den forretningsprosesser slik at du kan fokusere på viktige ting.

Kartlegg, planlegg og administrer oppgavene visuelt med de brukervennlige verktøyene som deltakere og eiere elsker å bruke. Hvis du vil, kan du legge til tredjepartskonsulenter for å hjelpe deg med å kartlegge, administrere, standardisere og forbedre prosessene når som helst.

Nintex vil bidra til å eliminere det manuelle og repeterende arbeidet med automatiserte arbeidsflyter og fange opp informasjon raskere på riktig måte. Den kan overvåke prosessene for å identifisere og raskt løse problemene og peke på prosessforbedringer ved å bruke datavisualisering.

Ta standardabonnementet på $955/måned for ubegrensede brukere og 100 prosesser. Du vil få prosesskartlegging, ledelse, tilbakemelding, samarbeid, personlige dashboards, lean tagging og standardstøtte her.

Kintone

Administrer forretningsprosessene dine enkelt med Kintone’s hendige BPM programvare med kraftig automatisering, og glem å gjøre alt manuelt. Fra å kartlegge trinnene dine og tildele oppgaver til å automatisere de kjedelige oppgavene, er Kintone klar for å gjøre arbeidet ditt enklere.

Du kan sette opp en automatisk påminnelse slik at alle på listen får tilpassede varsler og varsler i henhold til fristene deres. Kintone er mobilvennlig; derfor kan du få tilgang til arbeidsflyter, redigere og administrere dem fra hvilken som helst enhet.

Sørg for at de riktige personene kan se arbeidsflytene og angi tillatelser deretter for å gi godkjenninger til teamene dine. Kintone organiserer nøye alle registreringer av arbeidsflytprosessene og lar deg foreta revisjoner på få minutter.

Styr opplevelsen din med utvidelser og integrasjoner. Du vil få mer enn 1000 nye applikasjoner med Kintone. Du kan også bruke malbiblioteket til å komme i gang med en gang, legge til tredjepartsverktøy i applikasjonene dine for å forbedre produktiviteten og endre arbeidsflyter med bare noen få klikk.

Begynn å administrere alle prosessene med letthet til $24/sete/måned for minimum 5 brukere. Ta din 30-dagers GRATIS prøveperiode i dag.

Process Street

Process Street er en gratis, kraftig og enkel plattform som gir en enkel måte å administrere ulike arbeidsprosesser og sjekklister på. Det er en enkel plattform for å administrere alt ved å lage en arbeidsflyt, kjøre flere forekomster av samme arbeidsflyt, spore fremgang og samarbeide med teamet.

  Hvordan få tilgang til gammel Hotmail-konto

Det enkle grensesnittet lar deg forbedre deg ved å lage strukturerte dokumenter på sekunder og raskt tilordne dem til teamet ditt. Du kan også spore hver aktivitet fra dashbordet og få varsler når oppgavene er fullført. I tillegg gjør dra-og-slipp-funksjoner og intuitive hurtigtaster administrasjonsarbeidet enklere enn før.

Bruk dataene til å kjenne teamets ytelse og tilordne oppgaver deretter. Lag dynamiske arbeidsflyter med betinget logikk som tilpasser seg dine skiftende behov og strømlinjeforme prosessene som krever en annen persons autorisasjon. Integrer med 1000+ applikasjoner for å automatisere prosesser.

Prøv denne plattformen GRATIS og få én arbeidsflyt, én aktiv arbeidsflytkjøring, ett medlem, ubegrenset lagringsplass, ubegrenset antall sider og mer. Benytt deg av flere fordeler på $25/medlem/måned.

Bizagi

Optimaliser forretningsprosesser og oppnå bedriftseffektivitet med Bizagis BPM-programvare. Det er et gratis verktøy med et intuitivt grensesnitt og dra-slipp-alternativ for enkelt å kartlegge og visualisere forretningsprosesser og finne bedre måter å utføre oppgaver på i hele bedriften.

Du kan ta en rekke nettkurs og utvikle dine kunnskaper og ferdigheter innen prosessmodellering sammen med ulike nødvendigheter, utvikling, administrasjon, drift og integrasjon.

Bizagi tilbyr menneskesentriske BPM som fokuserer på menneskesentriske ledelsesprosesser, dokumentsentriske prosesser og integrasjonssentriske prosesser. BPM-livssyklusen består av design, modellering, utførelse, overvåking og optimalisering av prosesser.

Last ned Bizagi BPM-programvare for din Windows-PC og begynn å eliminere det manuelle arbeidet med ekte automatisering.

Camunda

Camunda er den universelle prosessorkestratoren som gjenoppfinner arbeidsprosessautomatiseringen for din moderne og digitale virksomhet. Det kan strømlinjeforme alle de komplekse prosessflytene på tvers av systemer, enheter og mennesker.

Du kan bruke Camunda fra hvor som helst og transformere virksomheten din mot den digitale fremtiden. Du vil også få de nyttige komponentene du trenger fra Camunda og strømlinjeforme arbeidsflytene dine.

Med Camunda kan du koble til, samarbeide og skalere raskt. Plasser Camunda inn i prosessendepunktene organisasjonen din trenger for å automatisere flyten og bringe IT og virksomhet sammen for å samarbeide effektivt.

Dessuten tilbyr Camunda uovertruffen hastighet, spenst og skala gjennom hele prosessen, med et ubegrenset antall transaksjoner med lave ventetider. Integrer enkelt med tekniske rammeverk og arkitekturer og la utviklerne dine integrere ethvert verktøy med åpne APIer.

Klar til å starte? Ta en GRATIS prøveperiode først og velg senere en perfekt plan for deg.

Pipefy

Design og automatiser bedriftens arbeidsflyter på få minutter med Pipefy og forbedre virksomhetens effektivitet. Integrer enkelt ende-til-ende-operasjoner på en lav kode og sikker arbeidsflyt og BPA-plattform.

Med Pipefy kan du samarbeide om inntektsdrift, HR-drift, økonomi- og innkjøpsdrift, og IT samt Governance. Løs alle forespørsler fra dine kunder, partnere og kolleger med heroisk presisjon og effektivitet.

Kontroller arbeidsflyten for å oppfylle alle forespørslene riktig, pålitelig og raskt slik at backoffice-teamet ditt kan frigjøre mer tid. Pipefy tilbyr smart automatisering for å redusere hodepine ved å administrere alle prosessene og forbedre produktiviteten ved å la dem fokusere på annet verdifullt arbeid.

Pipefy produserer automatiske rapporter basert på aktivt arbeid. Siden driften din endres daglig, hjelper den deg med å justere prosessene dine i henhold til endringene. Glem å laste inn utdataene manuelt til back-office-systemet; bare beskriv hele prosessen fra begynnelse til slutt, og Pipefy vil gjøre resten og forvandle måten du jobber på.

Bli med i en startpakke GRATIS, som er spesialdesignet for små team, frilansere, studenter og startups. Hvis du trenger ekstra fordeler for den store bedriften din, kan du gå med $22/bruker/måned.

Konklusjon

Siden verden forvandles digitalt, endres også funksjonene og mulighetene til administrasjonsprogramvare. BPM-programvare brukes til prosessmodellering og automatisering for å øke produktiviteten, strømlinjeforme oppgaver og spare mer tid og energi. Den kommer også med andre funksjoner for å hjelpe deg med å administrere prosesser effektivt med mindre kompleksitet.

Hver BPM-programvare nevnt ovenfor har forskjellige muligheter for å hjelpe deg å vokse mer med mindre innsats og tid. De kommer med praktiske pakker slik at alle kan utnytte fordelene sine, enten du er en liten bedrift eller bedrift.

Så velg det beste BPM-verktøyet i henhold til antall ansatte, type prosjekter og budsjettet ditt og opplev fordelene selv mens du administrerer forretningsprosessene.

x