11 Chat-løsninger i appen for å bygge bedre brukerengasjement

Vil du holde deg oppdatert på brukerengasjementet for produkt- eller tjenesteappen din? Du må bygge inn en chat-løsning i appen i appen. Og du kan få de beste resultatene når du prøver de supereffektive verktøyene som er nevnt nedenfor.

Chat-funksjonen i appen øker fordi den gjør det mulig for bedrifter å komme i kontakt med sine kunder, publikum og potensielle kunder 24 ganger 7. Brukere utvikler også tillit og lojalitet til virksomheten din for å sikre at kundestøtte er der når det trengs.

Men å utvikle og administrere slike systemer fordi det krever mye innspill fra front-end og back-end utviklingsteam. I stedet kan du bare få en chat-løsning i appen fra en av de følgende leverandørene og fokusere på ting som betyr mest.

Hva er chat i appen?

In-app chat er et tekstgrensesnitt i mobilapper eller nettapper som lar forbrukere samhandle med kundeopplevelsesteamet til bedriften.

Du må ha brukt apper som WhatsApp eller Facebook Messenger for å kommunisere med venner, familiemedlemmer og profesjonelle forbindelser. Tenk deg hvordan du inkluderer den funksjonen i apper som Amazon, eBay, Walmart, AT&T, Uber, etc.

Bare forskjellen er at du nå chatter med kundeservicerepresentanter, og grensesnittet viser merkevarebygging fra de respektive virksomhetene. Men det overordnede temaet er det samme, en toveis samtale.

Slike systemer eksisterer allerede for appene ovenfor for å støtte brukere og kunder av de respektive virksomhetene. Dette er praktiske eksempler på chat i appen.

Forskjellen mellom chat i appen og meldinger i appen

Meldinger i appen og chatter i appen er fundamentalt forskjellige tjenester. Men begge bidrar til brukerengasjement og verdiskaping.

Toveis kommunikasjon

Chat i appen er en 1:1-kommunikasjon mellom selskapet og dets kunder, leverandører, kunder, leveringspartnere, kundeservicerepresentanter og så videre. Motsatt viser meldinger i appen rik og ensidig informasjon fra bedriften til kundene.

Gruppekommunikasjon

Chatter i appen kan forenkle gruppemeldinger blant kundegruppene, fellesskapet, arbeidsgruppene osv. Men meldinger i appen kan ikke legge til rette for denne tjenesten.

Informativ

Meldinger i appen er en informativ løsning som informerer kunder eller brukere om handlinger som ordrestatus, kampanjer, rabatter, kommende salg osv. Tvert imot fokuserer chat i appen på å løse brukernes spørsmål og problemer knyttet til produktene eller tjenestene.

Hvorfor er chat i appen svært nødvendig for apper?

I dag har de fleste bedrifter apper og har også kundestøtte. Men ikke alle har integrert kundeservice med appene sine. Store merker som Amazon og Uber tilbyr sømløs kundeopplevelse gjennom chatter i appen.

Finn nedenfor hvorfor chat-løsningen i appen blir et tidsbehov:

Evig brukeropplevelse

Kunder kan starte chat eller anrop fra appen de kjenner bedre. Hvis du ruter brukeren til et tredjepartsgrensesnitt, kan det bli utfordrende for dem. Noen kan også velge bort appen din.

Personlig kundestøtte

Når chatten eller telefonstøtten er i appen, kan representantene dine enkelt tilpasse kommunikasjonen avhengig av kundens preferanser for språk, kontakttider, prioritet osv.

  Hvordan klone Kodi-konfigurasjon og duplisere oppsettet ditt

Oppdage produkt/tjenester problemer

Når du integrerer den kundevendte appen med en chat-funksjon i appen, blir det lettere å oppdage bestilling, serviceproblemer eller appproblemer direkte fra servicerepresentantens side.

Feilsøking

Teknisk støtte eller nivå to-støtteteam kan enkelt veilede kunden gjennom ekstern støtte mens de holder kontakten med dem via appen din. Det er mer sannsynlig at brukere stoler på fjernstøtteforespørsler fra appen din i stedet for tredjeparter som kan være svindlere.

Integrasjon med Business Apps

Du kan enkelt importere brukerstøttesamtaler til CRM-er og analysere data for å forbedre appene, produktene eller tjenestene dine.

Medievedlegg

Kunder kan enkelt sende skjermbilder, videoer, bilder, dokumenter og mer gjennom chat-løsninger i appen.

Mersalgsmuligheter

Ettersom representantene kan se brukervalg og preferanser, kan de presentere oppgraderinger, tillegg og mer.

Dette var det grunnleggende om meldinger og chat i appen for å komme i gang. Nedenfor finner du noen ekstraordinære verktøy for å skape unike kundeopplevelser:

OneSignal

OneSignal er en av de mest populære løsningene for meldinger i appen på nettapper, mobilapper osv. Denne løsningen kan bli din gode venn når du trenger å ombord på nye kunder, sende kampanjetilbud, forklare oppgraderte produktfunksjoner og mer.

Appen kommer med populære meldingsmaler i appen du kan bruke på mobilappen din. Alle løsningene er uten kode, så alle med grunnleggende kunnskap om mobilappfunksjonalitet fra backend kan bruke de fleste funksjonene til OneSignal.

Viktige meldingsfunksjoner i appen er:

 • Implementering av meldinger uten kode i appen
 • Du trenger ikke å få godkjenning fra App Store eller Google Play
 • Den kommer med innebygd dataanalyse for markedsførings- og produktforbedringsformål
 • Egnet for meldinger i appen som e-handelsvogner, tilbud, undersøkelser, rangeringer, tillatelsesmeldinger, henvisninger, etc.

Du kan prøve gratisplanen for å bli raskt kjent med tjenesten. Prøv appen din og se hvordan kundene reagerer. Hvis du og kundene dine liker det, kan du gå for betalte planer som Growth, Professional eller Enterprise.

CometChat

Ønsker du å legge til rette for meningsfylt og fruktbart en-til-en engasjement og samtale i virksomheten din? Leter du etter en brukervennlig løsning for chat i appen som må være skalerbar? Deretter må du prøve ut CometChat sin kommunikasjonsløsning i appen.

Software Development Kit (SDK) kommer for de fleste av de populære rammeverkene og språkene for mobilapputvikling. Mobilapputviklerne dine kan for eksempel bruke SDK i prosjekter bygget på Swift, Kotlin, React, React Native, Laravel, PHP og mer.

Nøkkelfunksjonene til denne chat-SDK-en i appen er:

 • Utviklere trenger bare å installere SDK, koble til med en enkelt kodelinje og begynne å bygge fantastiske opplevelser.
 • En-til-en tekstmeldinger
 • Gruppe-teksting
 • Taleanrop
 • Videosamtaler
 • Medievedlegg

CometChat tilbyr for tiden gratis byggemuligheter ved å bruke kjernefunksjoner, forhåndsbygde UI-sett og widgets. Du kan støtte opptil 25 aktive brukere per måned i gratisplanen. For skalering kan du få betalte abonnementer.

Freshchat

Freshchat er ikke bare en løsning for praktiske chatsystemer i appen. Det er også en robust kundestøtteløsning. Bortsett fra chattegrensesnittet, tilbyr det følgende kraftige funksjoner:

 • Chatbots imøtekommer enkle spørsmål og regelmessige spørsmål fra brukere og kunder.
 • WhatsApp Business-kontointegrering for chatboten.
 • Moderne meldingstjenester gjennom nettwidgeter.
 • Du kan tilpasse messenger-språket på 33+ språk.
 • Freshchat SDK lar deg implementere alle de robuste funksjonene for nettapper i mobilapper.
 • Du kan lagre hermetiske svar og spare tid og krefter for kundeservicerepresentantene dine.
 • For kundestøtte på bedriftsnivå kan du bruke IntelliAssign-funksjonen til å rute chatter til riktig agent automatisk.
  Hvordan telefonselskaper endelig bekrefter oppringer-ID-numre

Det beste er at Freshchat tilbyr en gratis plan for å starte med opptil 100 agenter. Hvis du liker tjenesten, kan du skalere opp ved å få en passende prisplan.

PubNub

PubNubs vanlige meldingsfunksjoner lar deg bygge en-til-en, gruppe- og storskala chatter i appen for publikum og brukere. Videre trenger du ikke vedlikeholde serverinfrastruktur for chatten eller chat-backend.

Viktige funksjoner til denne leverandøren av chatløsninger i appen er:

 • Alle typer mediedeling
 • Telling av uleste meldinger
 • Reaksjoner i chatter i appen
 • Skrivemelding og indikatorer
 • Metadata for bruker, gruppe og kanal
 • Banningskontroll, spamfiltre, brukerforbud osv.
 • Sletting og oppdatering av meldinger
 • Push meldinger i appen
 • Brukerpreferanser

PubNub tilbyr også en gratis tjenesteplan som du kan bruke til å lage det første chat-konseptet i appen for appen din. Den har de fleste grunnleggende funksjonene for et begrenset antall MAUer. De betalte abonnementene inkluderer Starter- og PRO-pakker.

Chat i appen

In-App Chat tilbyr neste generasjons løsninger for mobil- og nettapp-kundeservicesamtaler. Den tilbyr chatbots for å administrere hele kundeservice- og støttefløyen. Du kan bruke én chatbot for å imøtekomme enkle henvendelser som er tilgjengelige for kunnskapsbasen din.

Du kan tilordne flere chatbots til én sak når du trenger et robust system for å imøtekomme komplekse spørsmål. Disse chatbotene utfører maskin-til-maskin-kommunikasjon og maskin-til-kunde-kommunikasjon for å løse innkommende spørsmål.

Og for de øyeblikkene når maskinene ikke kan løse henvendelsene, kan du ta med kundeservicerepresentanten din til stedet.

Ved å bruke gratisplanen kan du prøve chat-funksjonene i appen for opptil 5000 brukere. Når du er klar til å oppgradere abonnementsplanen, kan du velge Premium Starter eller Professional.

Chat fra Twilio

Chat by Twilio er et essensielt applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) som lar deg legge til en-til-en chat-funksjoner til nett- eller mobilappen din. Bortsett fra chatten, gir den deg også mulighet til å bygge et meldingssystem i appen.

Conversations API håndterer meldingstjenesten, mens Programmable Messaging API henvender seg til meldingstjenester i appen. Du kan også integrere disse funksjonene i WhatsApp Business-kontoen din hvis du for øyeblikket serverer kunder som bruker WhatsApp.

Og ikke bare WhatsApp, du kan også administrere kundeservicen din for bedrifter på andre kanaler som Facebook Messenger for Business, Googles Business Messages, konvensjonelle chatter, MMS og mobil kortmeldingstjeneste (SMS).

Firebase fra Google

Hva med at Google hjelper deg med å bygge en topp moderne meldingsløsning i appen for Google Play-appen din? Du hørte det riktig! Google Firebase er verktøyet for å lage kraftige meldingssystemer i appen som får flere treff og klikk.

Du kan levere innholdsrettede og målrettede meldinger ved hjelp av Google Firebase. For eksempel, når en bruker fullfører et spesifikt nivå, kan du takke brukeren eller vise en engangsrabatt som en pop-up.

Det meste av oppsettsprosessen er visuell. Derfor kan du sjekke det ut før du diskuterer kundeopplevelsesbygging med en utvikler.

  Reparer Square Enix-feilkode i2501

MirrorFly

MirrorFly er en robust API-løsning i appen som du kan integrere i enhver applikasjon for en bedre brukeropplevelse. Den lar deg legge til mer enn 150 moderne meldingsfunksjoner til din nåværende app. Mens du gjør det, kan du ha total kontroll over brukeropplevelsen og dataene.

Nøkkelfunksjonene til MirrorFly-appen er:

 • Krypterte meldinger for å styrke bedriftene
 • Tekstmeldinger
 • Videosamtaler for globale brukere
 • Frakoblede meldinger
 • Push-varsler
 • Direktestrømming og kringkasting
 • Kompatibilitet med flere enheter
 • Flere kanaler
 • Innebygd modereringsverktøy
 • Sikker fildeling
 • Analytics-data

Du kan prøve det gratis hvis du vil se hvordan denne plattformen fungerer før du velger noen av dens betalte abonnementsplaner.

Strøm

Stream er en av de beste chat-API-ene i appen for tilpassede meldingsapper. Ved å bruke dens pålitelige chat-infrastruktur og funksjonsrike SDK-er, kan du bygge sanntids chat-meldinger med høy hastighet. Dens uthevede funksjoner inkluderer:

 • Bidrar til å skape en sikker meldingsinfrastruktur som er kompatibel med HIPAA, Soc2 og GDPR
 • 5 millioner+ samtidige tilkoblinger uten problemer i en enkelt kanal
 • Alternativer for å legge til funksjoner som reaksjoner, URL-berikelse, tråder, skriveindikatorer, lesestatus, etc.
 • Støtte for flere leieforhold for å bygge SaaS-applikasjoner

Stream tilbyr en 30-dagers gratis prøveversjon for alle med funksjoner som chat-meldinger og fleksible APIer. Du kan også velge fra hvilken som helst av dens betalte planer.

ZEGOCLOUD

Hvis du vil bygge en skalerbar og sanntids chat i appen, er ZEGOCLOUD det perfekte alternativet. Den tilpassbare chat-SDK-en lar deg raskt bygge en kraftig chat-opplevelse inn i nett- og mobilapper. De beste egenskapene til ZEGOCLOUD er:

 • Antall uleste meldinger for å få tilbake brukere på chatten
 • Privat en-til-en chat
 • Privat gruppechat
 • Rich media vedlegg
 • Frakoblet melding
 • Offentlig kanal
 • Meldingshistorikk
 • Push-varsel

Hver måned gir ZEGOCLOUD de første 10 000 minuttene gratis, og etter det må du betale mens du går. Du kan sjekke prisene for hver tjeneste på denne plattformen.

Intercom

Intercom lar deg etablere en direkte kommunikasjonskanal mellom deg og kundene fra din app eller nettside. Denne engasjementskanalen kan brukes til salg, markedsføring og support.

Bedrifter kan få flere konverteringer med ABM, chatbots og automatiserte møteoppsett. Den lar deg også utføre kampanjer og undersøkelser i produktet og flere kanaler for å øke engasjementet på tvers av alle berøringspunkter. Du kan til og med gi personlig og proaktiv støtte til kundene dine.

Siste ord

Så langt har du oppdaget noen fantastiske verktøy, SDK-er og API-er som tilbyr enestående chat-løsninger i appen til en overkommelig pris. De fleste funksjonene er også tilgjengelige foran deg, og du trenger kanskje ikke å bruke mer tid på å undersøke.

Du kan også være interessert i den beste open source live chat-programvaren for å støtte dine globale kunder.

x