11 gratis verktøy for tegnsettingskontroll på nettet for innholdsmarkedsførere

Hemmeligheten med å forbedre en vellykket blogg er muligheten til å skrive magnetiske innlegg.

Det uimotståelige innholdet har kraften til å drive mer og mer trafikk til det. Feilfri skriving er avgjørende for dette.

Tegnsettingsfeil som ofte virker små, kan ødelegge hele skrivingen din. Hvis du er en og annen forfatter, kan det være veldig vanskelig å skrive feilfritt innhold. Selv vanlige forfattere begår ofte små tegnsettingsfeil som komma, semikolon, kolon osv.

Upassende bruk av tegnsettingselementer kan forvandle betydningen av en setning. La oss ta et lite eksempel. I det nevnte tilfellet kan du forstå hvordan et enkelt komma endrer betydningen.

La oss spise mamma!

La oss spise, mamma!

Men med bruk av de riktige tegnsettingsverktøyene kan du unngå slike dumme feil.

Hvordan påvirker tegnsettingsfeil SEO?

Du vil bli overrasket over å se at de fleste forfattere over hele verden ikke engang bryr seg mye om tegnsetting. Men dette har en langsiktig ulempe i forhold til innhold skrevet uten slike feil.

Hvis du vurderer å skrive ditt eksemplar uten feil, vil du få et konkurransefortrinn.

Dette er fordi Google og andre søkemotorsøkeprogrammer skanner innhold for å fastslå kvaliteten på innholdet. Hvis bloggen din har flere skrivefeil, tegnsettingsfeil osv., vil de rangere den lavere enn tilsvarende deler, men uten feil.

Imidlertid er det fortsatt veldig vanskelig å skrive feilfritt innhold.

Ikke bekymre deg; det er mange nettbaserte tegnsettingskontrollverktøy som kan hjelpe deg å eliminere alle slike feil. La oss få et glimt av ulike gode verktøy for tegnsettingskontroll tilgjengelig på nettet.

  Borderlands 2 Golden Key-koder: Løs inn nå

Grammarly er en av de mest kjente skriveappene som er tilgjengelig gratis. Det hjelper forfattere med feilfri og effektiv skriving.

Grammarly tilbyr også en gratis tjeneste for tegnsettingssjekking som du kan bruke i mobil- og nettappen deres. Du må skrive eller lime inn teksten i den angitte inndataboksen. Dette tegnsettingsverktøyet understreker alle problemene i teksten din.

Den gir riktige forslag som du kan erstatte den feilaktige teksten din med. Her kan du også forbedre kunnskapen din om tegnsetting, da den gir nyttige veiledninger for å forstå tegnsettingskonvensjoner.

Forfatter

Du kan også bruke Writer som ditt gratis online tegnsettingskontrollverktøy. Det hjelper deg med å rette ulike tegnsettings-, grammatikk- og stavefeil.

En AI-drevet avansert skriveassistent støtter skribentens tegnsettingskontroll. Dette skanner teksten din effektivt og fremhever feilene i den.

Du kan skrive inn teksten på den angitte plassen og rette de uthevede feilene i henhold til forslagene.

Ingefær

Gingers tegnsettingskontroll lar deg forklare tankene dine i ordene dine på den beste måten. Med dette kan du forhindre at tegnsettingsfeil ødelegger innholdet ditt.

Du kan bruke Ginger gratis på nettet og få det permanent som en Chrome-utvidelse. Den oppdager effektivt tegnsettingsfeil som komma, semikolon, stavefeil, etc.

Grammatikkoppslag

Grammatikkoppslagsverktøyet kan rette problemer med grammatikk, stil og tegnsetting. Du trenger bare å lime inn innholdet i inndataboksen, og det vil fremheve ordene med problemer.

Når du flytter musepekeren over de uthevede ordene, vil du få de riktige alternativene for å erstatte feilene. Dette verktøyet støtter amerikansk og britisk engelsk. Dette er gratis å bruke som verktøy.

  Slik bruker du Manjaro på Raspberry Pi 4

ProWritingAid

ProWritingAid er et flott AI-drevet verktøy som hjelper deg å korrigere tegnsettingsfeil i skrivingen. Det lar deg forbedre skrivestilen og grammatikken din og få mer klarhet i innholdet ditt.

Dette verktøyet kan kontrollere og korrigere ulike typer tegnsetting, for eksempel komma, semikolon, kolon, apostrof og store bokstaver. Den understreker de problematiske ordene og gir forslag for å rette opp feilene.

Dette er et fantastisk verktøy for kreative forfattere, studenter og forretningsforfattere.

Trinka

Trinka hjelper deg umiddelbart å korrigere tegnsettingsfeilene med sin AI-drevne assistent. Du kan trygt lage dokumenter, innhold for markedsføring og mer med dette tegnsettingskontrollverktøyet.

For å bruke dette verktøyet, må du registrere deg på Trinka og bruke dets gratis online verktøy. I tillegg til tegnsetting hjelper den deg med å rette opp grammatikk-, stil- og stavefeil. Du kan bruke dette verktøyet gratis.

Editpad

Prøv Editpad for dine behov for tegnsettingskontroll og spar god tid du ellers trenger til redigering. Den hjelper deg med å korrigere tegnsettingsfeil og sjekker innholdet ditt for grammatikk, stavemåte, ordforråd og mer.

Det enkle grensesnittet lar deg lime inn teksten i inntastingsboksen. Den oppdager feil umiddelbart og hjelper deg med å forbedre innholdet ditt.

SEO-verktøysenter

Dette er et annet enkelt og brukervennlig tegnsettingskontrollverktøy fra SEO Tools Center. Det hjelper deg å gjøre skrivingen mer effektiv og imponerende ved å følge alle tegnsettingsreglene.

Det er et gratis verktøy som du kan bruke på nettet. Du må enkelt lime inn innholdet på den angitte plassen. Den sjekker innholdet for grammatikk- og tegnsettingsfeil og fremhever feilene. Du kan erstatte de feilaktige ordene med de riktige alternativene umiddelbart.

  Hvordan fjerne blokkering av en nettside fra bak en brannmur

Ungplante

Finn tegnsettingsfeil i innholdet ditt umiddelbart med Sapling. Tegnsettingskontrollverktøyet fungerer fantastisk på nettet og sikrer at hvert tegnsettingselement er på plass.

Sapling støtter også tegnsettingskontroll på flere språk. Den støtter språk som engelsk, nederlandsk, italiensk, portugisisk, fransk og andre.

Grammatikkkontroll

Grammar Checker presenterer et gratis tegnsettingskontrollverktøy som du kan bruke til å rette opp tegnsettingsfeilene dine.

Du trenger bare å lime inn teksten i den angitte inndataboksen. Den fremhever alle grammatikk-, tegnsettings- og stavefeil, sammen med korrigeringsforslag.

Stavekontroll

Stavekontroll kan fungere som din daglige assistent for dine daglige behov for forbedring av innhold. Det kan umiddelbart hjelpe deg med å finne alle tegnsettingsfeilene og fikse dem raskt.

Bare lim inn teksten i inntastingsboksen, og den vil fremheve feilene umiddelbart. Det kan i stor grad hjelpe deg med å forbedre skrivestilen din også.

Siste ord

Dette er noen gode tegnsettingskontrollverktøy som kan hjelpe deg med å utvikle overbevisende innhold for forskjellige formål. Prøv noen av disse, og du vil oppleve en forskjell i skrivingen din.

Det kan også være lurt å utforske profesjonelle skriveverktøy for alle bloggere og tekstforfattere.

x