11 Programvare for abonnementsfakturering for å assistere og administrere gjentakende betaling

Ønsker du å motta gjentakende betalinger fra globale kunder? Prøv en av følgende programvare for abonnementsfakturering i dag!

Gjentakende fakturering for et app-, produkt- eller tjenesteabonnement er livslinjen for enhver nettbedrift. Bedrifter som videostrømming, spillstrømming, nettmagasin, fysisk magasin, treningsstudio, matpakker fra e-handelssider, etc., er hovedsakelig avhengige av abonnementsbetalinger.

Hvis du også er inne på abonnementsfaktureringssystemet og ser etter en nettapp som vil tilby uanstrengte gjentakende betalinger, har du funnet den rette artikkelen. Fortsett å lese for å utforske noe håndplukket abonnementsfaktureringsprogramvare som vil hjelpe deg med å øke kundeopplevelsen og dermed inntektene.

Abonnementsadministrasjon og fakturering for bedrifter

Den primære utfordringen for enhver nettbedrift med kun en betalingsgateway er at de er avhengige av kunden for rettidige betalinger. Brukerne dine også inn i deres profesjonelle og personlige liv. De vil garantert mislykkes med betalinger eller bare ignorere å betale den andre måneden hvis betalingsprosessen er manuell.

Problemet hoper seg opp når forbrukerne også trenger å administrere abonnementene sine ved å sende e-post eller ringe salgsteamet ditt.

Her kommer abonnementsadministrasjonstjenester og abonnementsfaktureringsverktøy.

De sikrer at kunden din sikkert abonnerer og betaler for den første måneden eller året. Og så fortsetter gjentakende betalinger med mindre de kansellerer eller endrer abonnementet fra sin egen profil.

Dermed kan du og salgsteamet ditt fokusere på å skaffe nye brukere, løse produkt-/tjenesteproblemer eller komme med oppsalgsideer.

Hva er programvare for abonnementsfakturering?

Programvare for abonnementsfakturering er et betalingsbehandlingsverktøy som jobber tett sammen med abonnementsadministrasjonsverktøyet og betalingsgatewayen.

Slike systemer lar brukerne dine sette opp automatiske betalinger for ukentlige, månedlige, årlige osv. faktureringsplaner. Verktøyene lagrer sikkert alle betalingsmåtedetaljer med dobbel kryptering (under transport og hvile) sikkerhetssystem.

Dermed kan kundene betale uten problemer uten å møte problemer med tjenesteavbrudd.

Disse verktøyene tildeler også automatisk faktureringssykluser for nye brukere slik at du effektivt kan samle inn betalinger, sende inn skatteinnfyllinger, planlegge virksomhetsutvidelser og mer.

På dette tidspunktet er det greit å presisere at et abonnementsfaktureringssystem selv ikke kan behandle betalinger. Du trenger fortsatt en betalingsbehandlingsløsning for e-handel for å samle inn betalingen på bedriftens brukskonto.

I et nøtteskall, et abonnementsfaktureringsverktøy sikrer at du har en jevn strøm av inntekter fra din genuine kundebase.

Nå kan du oppdage noen populære abonnementsfaktureringsprogramvare som de fleste vellykkede e-handelsnettsteder og andre digitale virksomheter er avhengige av:

Zoho-abonnementer

Hvis du er en bedrift i vekst som har vanskelig for å administrere faktureringssyklusen for ende-til-ende abonnement, la Zoho Subscriptions håndtere hele prosessen for deg. Du kan ta hjelp fra denne plattformen til å administrere abonnementer, automatisere gjentakende fakturering, sende profesjonelle fakturaer og motta betalinger på forfallsdatoen.

Ved å bruke funksjoner som automatisk prorasjon og oppsett av faktureringssyklus, kan du automatisere faktureringsprosessen over hele verden, samtidig som du overholder skatteregler. Den støtter også betalingsinnkreving online og offline. Dessuten kan selskaper godta flere valutaer for abonnementsbetalinger.

Bortsett fra disse, tilbyr Zoho Subscriptions en skreddersydd abonnementsopplevelse til kundene dine med funksjoner inkludert en selvbetjeningsportal, kupongtilbud, konsoliderte fakturaer, betalingssider med hvite etiketter, widgets for pristabeller, metrikk-dashboards og webhooks.

  Ingen kabel nødvendig: Slik streamer du NBA All-Star-spillet

FreshBooks

Når det gjelder små bedrifter, tilbyr FreshBooks komplette regnskapsløsninger, inkludert gjentakende betalinger. Denne programvaren kan håndtere dine fakturaer, betalinger og andre økonomiske oppgaver.

Dessuten kan du bruke den til å spore ansatte og kunder. Plattformen tilbyr en brukervennlig klientportal for å hjelpe deg med å administrere kundene og deres abonnementer.

Du kan også bruke den gratis prøveversjonen før du velger noen av planene.

Chargebee

Du trenger ikke gå gjennom tilpassede koder for å administrere gjentakende faktureringsoperasjoner når vi introduserer deg for Chargebee. Denne plattformen håndterer hele faktureringsprosessen fra å sette opp arbeidsflyten til å automatisere fakturaer.

Ved å bruke dette verktøyet til å automatisere fakturering og fakturering kan du bli kvitt sjansen for manuelle feil. Selv i komplekse scenarier som globalt publikum og flere inntektskanaler, kan Chargebee spare deg tilbake som en proff.

Ved å bruke denne programvaren kan bedrifter tilby tilbud og lage forhåndsfakturaer for en forenklet godkjenningsprosess. Den tilbyr også kalenderfaktureringsfunksjonen som lar deg angi faktureringsdatoen for individuelle kunder, uansett når de registrerte seg for tjenester.

Bølge

Når du lar Wave automatisere den tilbakevendende faktureringsprosessen til bedriften din, kan teamet ditt fokusere på noe viktigere og mer presserende. Denne applikasjonen lar deg bytte mellom manuell og automatisk fakturering og gjør det superraskt å sette opp kredittkortbetalinger.

Brukere kan ikke bare bruke denne programvaren til å sende fakturaer til flere mottakere, men også skreddersy dem med firmalogo og merkefarge. Ved å bruke Wave kan bedrifter også tilpasse fakturaer for enhver dato, tidssone og frekvens. Automatiske betalingskvitteringer, filtrering av fakturaer etter status og dra-og-slipp-redigering er andre fremhevede funksjoner på denne plattformen.

SuiteDash

SuiteDash er en alt-i-ett forretningsprogramvare som kommer med alle nødvendige løsninger for å sende fakturaer og motta betalinger. Ved å bruke det blir det en sømløs prosess å lage og sende estimater og fakturaer.

Bedrifter kan sette opp tilpassede abonnementsplaner som automatisk belaster dem etter en tidsplan. Om nødvendig kan du bruke den til å generere regelmessige fakturaer på en vanlig tidsplan.

SuiteDash lagrer dataene dine i en PCI-kompatibel tredjeparts betalingsprosessor. Derfor kan abonnentene lagre betalingsinformasjonen sin i portalen uten bekymringer. Den bruker også kryptering på banknivå mens den sender forespørsler til kunder som ber om betalingsinformasjon.

Zuora

Zuora-abonnementet kommer også med faktureringsløsninger som organisasjoner kan utnytte for å tjene penger på innovasjonene sine. Den lar deg automatisere faktureringsoperasjoner og sette fleksible prisstrategier på plass for å gjøre ting enkelt for kundene.

Enten du vil velge planer for gjentakende, engangs- eller bruksbaserte avgifter, tilbyr den deg mer enn 50 prismodeller. Ved å bruke Zoura kan du gi kundene smarte priser og en jevn opplevelse, uavhengig av deres markedsføringskanal.

Denne plattformen kan også kombinere abonnementer og andre engangsavgifter i én ordre. Det reduserer også manuelle operasjoner og sentraliserer komplekse faktureringsoperasjoner.

Lad opp

Leter du etter en applikasjon som tilbyr fleksible og automatiserte gjentakende faktureringsløsninger mens du skalerer opp virksomheten din? Gå for Chargify, en applikasjon som hjelper deg å gjøre unna å skrive og vedlikeholde tilpassede faktureringskoder.

  Hvordan fikse denne nettsiden er ikke tilgjengelig feil

Enten din forretningsmodell er B2B, B2C, krysssalg eller videresalg, kan du bruke dette verktøyet til å utføre komplekse beregninger. Den bruker konfigurerbare gjentakende faktureringsregler for å imøtekomme tusenvis av permutasjoner på tvers av forskjellige forretningsmodeller.

Ved å bruke Chargify kan du tilby kundene dine flere betalingsalternativer som kredittkort, PayPal, manuell betaling og mer. Den støtter også integrasjon med 20+ populære betalingsgatewayer og globale valutaer.

Billsby

Hvis du er interessert i abonnementsbransjen, kan du stole på Billsby for nøyaktig og uanstrengt gjentakende fakturering. Denne robuste programvaren forenkler inntektsoperasjonene for deg gjennom tilpasning og integrasjon.

Ved å bruke den avanserte faktureringsfunksjonen kan bedrifter samle inn flere gjentakende inntekter. De kan også introdusere forretningsregler og logikk i arbeidsflyten samtidig som de tilbyr fleksible planer til kundene sine. Dessuten kan alle disse gjøres uten kode eller lav kode.

Før du velger noen Billsby-planer, kan du også bestille en demo for å sjekke ut hvordan plattformen fungerer. Plattformen er også fullstendig PCI-DSS-kompatibel for å sikre økt sikkerhet.

2Kasse

Ser du etter en gjentakende faktureringsløsning for forenklet abonnementsfakturering? 2Checkout er applikasjonen som vil maksimere kundens levetidsverdi ved å administrere prosessen over hele livssyklusen til abonnementer.

Denne enkeltplattformen er nok for deg til å administrere kunder, abonnementer, fakturaer og gjentakende fakturering. Det hjelper deg også med å sette opp og tilpasse den sømløse kundeopplevelsen på tvers av ulike kanaler.

Verifone lar deg selge abonnementer med alle fleksible priser og emballasje på forskjellige salgskanaler. Du kan også automatisere ordre-, fakturerings- og gjentakende faktureringsprosesser for rask kundeintroduksjon.

Ved å bruke dette verktøyet kan bedrifter også enkelt administrere oppgraderinger og nedgraderinger. I tillegg tilbyr den omfattende global betalingsstøtte for regelmessig fakturering og automatiske fornyelser.

FastSpring

FastSpring er en dedikert plattform for SaaS- og programvareselskaper for global abonnementsadministrasjon og fakturering. Denne komplette e-handelsløsningen hjelper bedrifter med å administrere hele klientens livssyklus, inkludert aktivering, oppgraderinger og fornyelse.

Nå, få tak i alle potensielle salgsmuligheter med sine fleksible, tilbakevendende abonnementsmodeller og faktureringsplaner. Dette verktøyet lar deg lage abonnementet eller faktureringsplanene som passer best for virksomheten din med viktige funksjoner, som freemium og betal-per-bruker: lagdelte brukere, fast pris og betal-etter-bruker-priser.

FastSpring tilbyr også en selvbetjeningsportal der brukerne dine kan se ordrehistorikken deres og administrere abonnements- og betalingsmåter. Denne plattformen tilbyr også lokale betalingsalternativer for det globale publikummet.

Torget

Med Square blir prosessen med å få betalt gjentatte ganger mye enklere. Denne applikasjonen hjelper deg med å skape forutsigbare inntektsstrømmer. Du kan bli med på denne plattformen gratis, og det er ingen månedlige kostnader – bare betal et behandlingsgebyr for hver transaksjon.

Siden dette verktøyet passer for alle bransjer, kan man bruke det til å angi gjentakende betalinger for medlemsavgifter, donasjoner, profesjonelle tjenester osv. Dessuten kan du sømløst legge til, pause, redigere og gjenoppta abonnementer. Bedrifter kan også tilpasse faktureringsmodeller og utnytte fleksible fakturerings- og faktureringsmetoder.

Hvis du tilhører en tradisjonell virksomhet, kan du lage QR-koder og dele dem med kundene. Bedrifter kan også tillate brukere å abonnere via e-post, SMS og sosiale medier.

Fordeler med en abonnementsfaktureringsprogramvare

Den primære fordelen med et abonnementsfaktureringsverktøy er uanstrengt gjentakende betaling fra kundens side og betalingsinnkreving hos mottakeren. Andre bemerkelsesverdige fordeler er:

 • Du kan unngå menneskelige feil ved gjentakende fakturering gjennom manuelle fakturaer og dermed spare inntektslekkasjer.
 • Siden abonnementsfaktureringsappen automatisk beregner oppgraderingskostnader, forholdsmessige refusjoner, ad-hoc-kjøp osv., unngår du manuelle fakturajusteringer.
 • De fleste av disse verktøyene kommer med PSD2/SCA, PCI Standard, etc. Derfor kan du overholde kundenes forskrifter for lagring av betalingsmåter.
 • Profesjonelle og teknologikyndige kunder foretrekker nettfakturering med automatisk betaling. Hvis du kan tilfredsstille disse behovene, vil brukerne forbli med merkevaren din på lang sikt.
 • Tilpass betalingsplanene, tjenestefunksjonene, tilleggskjøp osv., i henhold til kundenes preferanser.
 • Hvis du henvender deg til tusenvis til millioner av abonnenter, er disse applikasjonene ditt eneste alternativ for å fakturere kunder effektivt.
  Slik legger du til CAGR-formelen til Google Sheets-regneark

Funksjoner for å se i en abonnementsfaktureringsprogramvare

Det riktige abonnementsfaktureringssystemet må tilby følgende funksjoner:

 • Automatisert gjentakende fakturering med kuponger, rabatter, prorasjoner, kalenderfakturering, etc.
 • En enkel overgang fra freemium-brukere til premium-abonnenter
 • A/B-testmulighet med prisplaner
 • Abonnement grandfathering alternativ for å beholde eksisterende brukere på din gamle prisplan. I tillegg ser nye kunder automatisk de nye prisdiagrammene.
 • Ulike faktureringsalternativer som konsoliderte, tilpassede, avanserte og automatiserte fakturaer
 • Uanstrengt migrering av alle produktene under ett tak med lettfattelige pristabeller
 • Ett-klikks betalingsalternativer med automatisk betaling. Tilbyr også OTP og manuell autentisering for kunder som er svært skeptiske til automatiske betalinger.
 • Verktøyet kan effektivt fange opp alle ad-hoc-kjøp og fakturere dem i de riktige faktureringssyklusene.
 • Streng sikkerhet, kryptering og overholdelse av personvern for lagring av betalingsmåter
 • Minimer mislykkede betalinger ved å tilby det beste betalingsalternativet til brukeren når de lagrer flere kort

Programvare for abonnementsfakturering: Forfatterens notat

Siden du driver med virksomhet, vet jeg at det er svært utfordrende å investere i å undersøke nettet for å finne den beste programvaren for abonnementsfakturering. Derfor har jeg undersøkt og valgt noen av de ledende gjentakende faktureringsverktøyene som enhver bedrift kan stole på.

Det vil spare deg for tid. Du lærer om funksjonene, funksjonene og mer om 11 populære abonnementsfaktureringsverktøy i en kortfattet artikkel.

Alle appene er gode å gå. Du kan imidlertid starte med apper som Zoho Subscriptions, FreshBooks, FastSpring og Verifone. Hvis du finner disse mangler funksjonene du leter etter, ikke glem å prøve resten.

Innpakning

Programvare for abonnementsfakturering gjorde det mulig for dagens skybedrifter å skalere opp gjentatte betalingsaksepter fra hvor som helst globalt.

I tillegg hjelper slike apper deg med å lage tilpassede abonnementsplaner for nettstedet ditt eller appbrukere for å vise dem at du bryr deg. Du kan også lage komplekse abonnementer, ad hoc-betalinger for plug-ins, betalingssyklusjusteringer, proporsjonale refusjoner og mer.

Bruk et av verktøyene ovenfra og se forskjellen selv!

Neste opp er de beste ferdiglagde fakturamalene og fakturageneratorene som bedrifter kan bruke til å samle inn betaling med stil!

x