12 apper som alle hundeforeldre må laste ned

En hund er et menneskes beste venn. Når du tenker på et kjæledyr, tenker du på hunder. Hunder er superstjerner i kjæledyrverdenen. De lokker mennesker med sine store øyne og logrende hale og blir adoptert på kort tid.

Hunder kan dra på turer, reise verden rundt, gi følelsesmessig støtte og forstå eierne sine som ingen andre dyr. De bringer lykke uansett hvor de går. En hund er en sky av glede og elsker å leke.

Ikke bare i parken, men nå kan du leke med hunden din på telefonen. Det er mange apper for kjæledyr som kan fange hundens oppmerksomhet og som kan gjøre deg sjalu.

Viktigheten av kjæledyr i livene våre

Det er mange fordeler med å eie et kjæledyr.

La oss diskutere disse fordelene i lengden.

Bra for helsen

Kjæledyr bringer positivitet og lykke. Et par minutter med å klappe hunden din vil frigjøre velværehormoner i kroppen din. Det senker kortisol, kroppens stresshormon. Dette vil slappe av i sinnet og senke blodtrykket også. Kjæledyrseiere lider også sannsynligvis av mindre depresjon sammenlignet med de uten kjæledyr.

Følelsesmessig støtte

Hunder er gode følgesvenner for mennesker. De kan hjelpe mot ensomhet. Bare å tilbringe tid med dem kan løfte humøret ditt. Hunder er spesielt nyttige når deres menneskelige foreldre går gjennom sorg og depresjon. De gir deg en grunn til å komme deg ut av sengen når du føler deg nedstemt. Når du føler deg trist eller engstelig, vil hunden din raskt komme til å slikke hendene dine og kose seg inntil deg.

Øk treningen

Hunder er vaneskapninger. De har sin faste tidsplan for gåturer, mating og leketid. Regelmessige turer og fotturer med hunden din vil gjøre deg i form. Uansett hvordan du føler deg, vil hundens insisterende dytt og logrende hale dytte deg til å reise deg og gi dem det de ber om.

Sosialisere

Kjæledyr er vennlige pelsballer. De vil gå til enhver fremmed eller leke med andre hunder i hundeparker. De får venner uansett hvor de går. De får møte andre dyreeiere i klubber, dyrebutikker, treningsklasser og hundearrangementer. Alt dette sosialiseringen hjelper også kjæledyrforelderen enormt.

Hvordan holde et kjæledyr sunt?

Et forhold er sunt når begge sider tar vare på hverandre. Bare å ta med et kjæledyr og ikke bry seg om dem vil ikke fungere for noen av dem i det lange løp. Å sikre riktig ernæring, regelmessige kontroller, trening, forebyggende medisiner, hengivenhet, sosialt samvær og stell kan styrke båndet ditt med hunden din.

Disse aktivitetene er også fordelaktige for deg. Mennesker har en tendens til å være mye i telefonen. Dette kan få hunden til å føle seg oversett. Du kan laste ned en app for kjæledyr og leke med hunden din. Men her er noen punkter å merke seg for å holde et kjæledyr sunt.

Riktig næring

Riktig ernæring kan løse hundens helseproblemer og forhindre alvorlige sykdommer. Riktig type og mengde mat bidrar til å opprettholde en sunn vekt. Overvekt kan skape alvorlige utfordringer for hunden din. Når kjæledyrforeldre begynner å belønne kjæledyrene sine med overdreven godbiter, kan kjæledyr bli avhengige av dem og begynne å kreve godbiter urimelig. Dette kan resultere i vektøkning. Så gi hunden din riktig diett anbefalt av en veterinær.

Regelmessige kontroller

Å oppdage tidlige tegn på alvorlige sykdommer kan være fordelaktig. Hunden din kan starte behandlingen tidlig og raskt bli bedre. Regelmessige helsesjekker gir deg beskjed om hvor helsen til hunden din står og om den trenger noen justeringer i ernæring og trening. Forebyggende medisiner som ormekur, loppe- og øreinfeksjoner, etc., kan også holde kjæledyret ditt fri for helseproblemer. Du kan sette opp avtalevarsler for hundekontroller i hvilken som helst kjæledyrapp. Det er ingen frykt for å gå glipp av det neste gang.

  Fiks Microsoft Store 0x80246019-feil

Trening

Daglige gåturer, apportering, svømming og fotturer kan holde kjæledyret ditt i form og fysisk aktiv. Du må ta vare på mental stimulering også. Gi hundene dine noen leker å leke med, hinderløyper å løpe, lær dem nye triks, gjem godbiter og ta dem med til arrangementer hvor de kan løpe mot andre hunder og konkurrere. Du kan knytte deg mer til hunden din ved å gjøre alle disse aktivitetene. Å besøke andre hundevenner, slektninger og menneskelige venner vil ha en positiv innvirkning på hundens mentale helse.

Grooming

Grooming er viktig for hunder. Bortsett fra å hjelpe til med å sjekke eventuelle hudsykdommer eller underliggende helseproblemer, vil pleie få hunden til å se pen ut og holde pelsen ren. Trimming av negler og pels og børsting av hår og tenner er en del av stell. Det er også et perfekt tidspunkt å se etter støt og klumper.

Kjærlighet

Hunder er veldig følsomme. De elsker kjæledyr, oppmerksomhet og omsorg fra menneskene sine. Kos, magegnissing og kløing bak ørene setter hunden din pris på. Dette kan styrke ditt bånd og følelsesmessige forbindelse med hunden din. Hunder blir lett deprimerte og opplever separasjonsangst hvis eierne deres ikke er glad i dem eller lar dem ligge i flere dager. Så vær mer oppmerksom og kjærlig mot dem.

Utfordringer hundeeiere møter

Som alle levende skapninger på denne planeten, har hunder sitt eget sett med problemer. Disse kan utgjøre en stor utfordring for hundeeiere, fra separasjonsangst, trang til å stikke av, overflatetygging og kløing til å forstyrre harmonien hjemme. Imidlertid kan disse problemene løses gjennom trening, oppmerksomhet, hengivenhet og god ernæring.

Separasjonsangst

I likhet med mennesker lider også hunder av separasjonsangst. Hvis hunden din drar frem sokkene når du er borte, er det et tegn på at den savner deg. Hvis hunden din er uvanlig klam og forstyrrer dine daglige aktiviteter, kan du tildele en trener, og de vil veilede hunden din om hvordan du kan bekjempe ensomhet på en bedre måte.

Oppfordring til å stikke av

Hunder eller andre kjæledyr har en tendens til å stikke av hvis de ikke kjenner deg godt eller ikke har knyttet seg til deg. Hvis hunden din ofte prøver å rømme eller grave en tunnel, må du være forsiktig. Rømming kan føre til alvorlige skader eller ulykker. Så du må sørge for bedre sikkerhet for kjæledyret ditt. Du kan overvinne dette hinderet ved å være mer kjærlig, tilbringe kvalitetstid med hunden din og styrke båndet ditt.

Overflatetygging og riper

Hunder er kjent for å skrape tepper, puter, sofatrekk og tyggetråder, tøfler og alt deres nysgjerrige munner og poter kan finne. Dette kan irritere eieren. Overdreven riping kan også forstyrre husets renslighet og orden. Dette kan enkelt løses gjennom skikkelig opplæring og kjøp av tyggeleker.

La oss nå se på noen av de beste appene for kjæledyr som kan hjelpe deg å knytte bedre bånd til hunden din.

Seig

Seig er en utmerket app for kjæledyr som gir mat, godbiter og utstyr som medisiner, leker, bånd, halsbånd, seler osv. Appen dekker alle hundens behov. Det være seg ernæring, medisin, leker, sjampo, kammer eller tilbehør.

Det er det mest pålitelige og praktiske reisemålet for kjæledyrforeldre. De leverer de beste produktene og tjenestene. De har alle de populære, pålitelige merkene og tilbyr det best mulige utvalget. Prøv ut deres lopper, flått og hjerteormforebyggende medisiner og hold hunden din sunn og trygg mot alvorlige sykdommer.

  Hvordan legge til musikk i PowerPoint-presentasjonen

Plystre

Whistle er en smart app for din smarte hund. Det finnes Whistle-smartenheter som er designet for å avsløre det komplette bildet av kjæledyrets helse. I likhet med personlige kjæledyroversettere hjelper deres intelligente enheter deg å forstå kjæledyrets helse og velvære dypere og mer omfattende. De forvandler millioner av datapunkter til daglig innsikt for kjæledyret ditt, slik at du kan avdekke nye måter å ta vare på, støttet av vitenskap.

Smartenhetene deres med GPS forteller deg nøyaktig hvor hunden din er med posisjonsoppdateringer hvert 15. sekund og varsler når de forlater et angitt trygt sted. Så du trenger ikke å bekymre deg mye og gjenforenes raskere hvis de kommer på villspor.

Puppr

Puppr er en hundetreningsapp. Den har blitt omtalt i Google Plays redaksjonelle valg og er populær blant hundeeiere. Puppr inkluderer videoinstruksjoner som hjelper deg med å trene hunden din i grunnleggende lydighet som «bli» og «sitt» til avanserte triks som «sitt pen» og «hent bånd.»

Den passer for både nye og erfarne hundeeiere. Det er over 80 leksjoner som kjendishundetrener Sara Carson underviser. Sara Carson er den beste hundetriksinstruktøren i verden. Det er en gratis app med abonnementsplaner som låser opp premiumfunksjonene.

GoodPup

GoodPup er en personlig treningsapp for hunder. Følg et treningsprogram laget spesielt for å møte hundens behov. Omplanlegg økter, hopp over uker og endre treningsemner når som helst. GoodPup bruker vitenskapsbaserte, humane treningsteknikker støttet av American Veterinary Medical Association.

Du må svare på noen spørsmål om hunden din og bygge det perfekte treningsprogrammet. Planlegg din første videosamtale med treneren din og start treningen. Du vil få full tilgang til GoodPup gratis i syv dager, inkludert din første videosamtaleøkt og 24/7 chat med deres trenere.

Kjæledyret mitt

Kjæledyret mitt er en app for helse og velvære for kjæledyr. Kjæledyrs helse er viktig for kjæledyreiere. Hvert vær gir sine egne utfordringer for hunder. Du må registrere deg, og du vil få gratis medisinpåminnelser. Den gir nyttige tips for kjæledyrforeldre og finner også kjæledyr i nærheten.

Du kan samle all informasjon om hvordan du behandler og forebygger sykdommer som lopper, flått, kjæledyrdiabetes, øreinfeksjoner, hjerteorm og andre parasitter. Du kan også finne tips til kjæledyrpleie som primærpleie, ernæring og sesongtips. Så meld deg på et nyhetsbrev og få all informasjon direkte i innboksen din.

Rover

Rover er en bokbetrodd app for barnepassere og hundekjørere. Den tilbyr ulike tjenester for hver hund som internat, huspass, hundeturer, hundestell og drop-in besøk. Møt lokale hundepassere som vil behandle kjæledyrene dine som familie.

Les bekreftede anmeldelser fra hundeforeldre og velg en barnepasser som passer utmerket for deg og kjæledyrene dine. Det er enkelt å bestille. Du får 24/7 support og Rover-garantien. Koble til hvor som helst med Rover-appen. Det er ikke behov for verken sjekk eller kontanter, da du kan foreta en sikker betaling gjennom selve nettsiden eller appen.

11 kjæledyr

11 kjæledyr er den mest oppmerksomme kjæledyrpleieplattformen. Denne appen gjør det mulig for alle mennesker å dele informasjon og samarbeide for å gi best mulig omsorg. Fagpersoner, krisesentre og familier kan dele omsorgsjournaler. Velg hva du vil dele, med hvem og hvor lenge.

Den lar deg beholde hver detalj som er viktig for et kjæledyr. Dette inkluderer komplette journaler, hjemmehjelp, hygiene og forebyggende behandling som vaksinasjoner og ormekur. Det er en enkelt løsning for familier med kjæledyr, dyrevelferdsorganisasjoner og profesjonelle frisører.

VitusVet

VitusVet er en app for helsetjenester for kjæledyr. Med VitusVet-appen er kjæledyrets helsestyring i lommen. Tjenestepåminnelser og planlegging, forespørsler om påfylling, registreringslagring for vaksinasjoner og laboratorier, og logg også informasjon om kjæledyrforsikring og mikrochip i selve appen. Umiddelbar tilgang når som helst, hvor som helst.

  Slik roter du den internasjonale Samsung Galaxy S5 (SM-G900F)

Få tilgang til medisinske journaler, be om avtaler og send inn forespørsler om reseptpåfylling. Med denne appen blir det enkelt å opprettholde den gode helsen til kjæledyret ditt. Du kan få tilgang til all nødvendig informasjon om kjæledyret ditt på ett sted.

BarkHappy

Utforsk hundevennlige steder og arrangementer, ta kontakt med hundeeiere i nærheten, og gå deg vill og bli funnet varsler og avtaler med BarkHappy. Søk etter hundevennlige butikker, restauranter, hoteller, parker osv. Gå gjennom deres retningslinjer og tjenester for kjæledyr fra selve appen.

Se kommende hundearrangementer og lag eller vær vert for dine egne gruppelekdatoer med venner. Få kontakt med andre hunder i nærheten og få nye venner. Send logring, meldinger osv. Lag nyheter som er tapt eller funnet og varsle andre brukere i området med hundens bilde og viktig informasjon.

er en klikkerhundtreningsapp. Den er tilgjengelig på både Android- og iOS-enheter. Få personlige treningsprogrammer. Ta en kort test under onboarding og få et perfekt treningsprogram skreddersydd for hundens behov. Bruk den innebygde klikkeren for å redusere treningstiden med 40 %.

Den har et aktivt hundeforeldresamfunn. Delta i ukentlige fotoutfordringer og utveksle erfaringer med andre hundeforeldre. Denne appen er gratis å bruke i syv dager. Få tilgang til 100+ øvelser og gi tilbakemelding på valpens ytelse innen 12 timer.

Ta med Fido

Ta med Fido er et reise- og livsstilsmerke for kjæledyr. Kjæledyreiere kan sømløst sammenligne og bestille tusenvis av kjæledyrvennlige hoteller og ferieleie direkte på appen, alt uten bestillingsgebyr. Å bruke BringFidos database med valpegodkjente restauranter, hundeparker, turstier og shoppingdestinasjoner, er en lek å planlegge en biltur med hunden din.

Kjæledyrforeldre kan få tilgang til katalogen over lisensierte veterinærer, groomers og sitters. Enten du drar på tvers av byen eller rundt om i verden, er BringFidos team av kjæledyrreiseeksperter tilgjengelig på telefon eller chat for å hjelpe deg med å finne kjæledyrvennlige ressurser eller bestille et kjæledyrvennlig hotell.

PetDesk

PetDesk er en gratis, intuitiv og brukervennlig app som hjelper deg med å administrere kjæledyrets velvære fra håndflaten din. Den er tilgjengelig på begge iOS og Android enheter. Be om en avtale når som helst og hvor som helst. Du kan se og legge til din veterinær, groomer, internat, barnehage, etc.

Kjæledyrforeldre kan legge til flere kjæledyr i appen. Spor laboratorieresultater, avtaler, vaksinasjoner, resepter osv. Unngå enkelt tapte avtaler og gebyrer for manglende oppmøte ved å motta e-post, tekstmeldinger eller apppåminnelser. Sett påminnelser for ulike kjæledyrhelsebehov, fra medisiner og behandlinger til trening og sunt kosthold.

Sammendrag

Å ta vare på en hund eller en valp er ingen enkel oppgave. Det er så mange ting å huske og avtaler å holde styr på. Appen for kjæledyr kan komme godt med for dine ulike hunders behov. Det er viktig å være i kontakt med dyrepleiere, få påminnelser, be om avtaler og få tilgang til informasjon.

I denne travle hverdagen er det lett å gå glipp av avtaler. Å leke med hunden hver dag er heller ingen enkel plikt. Disse appene har alt du og hunden din trenger i denne moderne verden, fra hundeturer, hundepass og trening til å anbefale hundevennlige steder.

Hvis du også er en katteelsker, her er noen apper for å engasjere katten din.

x