12 beste apper for foreldrekontroll for bedre sikkerhet

Hold barna tryggere på nettet.

Teknologi er det beste vi har i dag. Vi har en smarttelefon i lommen, og vi kan koble til nesten hvem som helst umiddelbart. Vi kan også spille spill på denne enheten, få oss oppdatert om de siste hendelsene i landet, klikke på bildene våre og sende det til venner og familie.

Barn er til og med fascinert av teknologi fordi disse tingene er helt nye for dem.

Som voksen er du klar over at teknologi også kommer med negative aspekter. Men barna dine vet det ikke ennå. De kan bli utsatt for aldersupassende innhold, bli offer for svindel på nettet uten å vite det, eller til og med få tilgang til voldelige bilder, som kan påvirke deres uskyldige hjerner.

Hva gjør du i en slik situasjon?

Et alternativ er å stoppe barna dine fra å få tilgang til en smarttelefon eller noen form for teknologi helt. Men med det alternativet tar du fra deg friheten deres. Dessuten ville de se vennene sine bruke de nyeste telefonene, spille de siste spillene, og ville be deg om det samme.

Så hvis du ønsker å gi barna dine akkurat nok tilgang til teknologi til at de bare bruker de gode delene av den og lar de dårlige, er apper for foreldrekontroll noe som vil komme deg til unnsetning. Foreldrekontrollapper er enkle smarttelefonapper som du kan installere på enhetene dine. Disse appene vil begrense spesifikt innhold slik at barna dine ikke blir utsatt for det.

Hvis du ønsker å kontrollere hele hjemmenettverket eller ikke vil bruke appene, kan du alternativt prøve innhold/DNS-filtreringsløsning.

Bark

Bark ville la deg overvåke mer enn 30 sosiale nettverk uten mye intervensjon fra din side. Mesteparten av tiden er foreldre bekymret for hva slags sosiale nettverk barna deres har tilgang til. Appen har innebygde algoritmer som fortsetter å overvåke barnets aktivitet.

Appen sender deg varsler når de prøver å få tilgang til noe de ikke bør gjøre. Bark-appen er tilgjengelig på Android og iOS og hjelper deg med å overvåke barnets sosiale medier, e-post og tekstaktiviteter. Du kan også konfigurere skjermtid og filtrere web.

uMobix

Hold oversikt over nettbrettet til barnet ditt eller en smarttelefon i sanntid og overvåk alt som en moderne forelder med uMobix-mobiltelefonsporing. Den lar deg overvåke mer enn 30 apper som Kik, Facebook, Chrome, Skype, WeChat, Instagram, Snapchat, Messenger, WhatsApp, etc.

Du kan se utgående og innkommende anrop, få varighet, tidsstempler og oppringerinformasjon. Overvåk alle SMS, enten de er mottatt, slettet eller sendt sammen med kontaktinformasjon og tidsstempler. Du kan også se og lese meldinger sendt eller mottatt på sosiale medieplattformer som Facebook, WhatsApp og mer.

  Fix Kan ikke oppdatere World of Warcraft BLZBNTAGT00000840-feil

Få en nøyaktig plassering av barna dine sammen med historien til besøkte steder. Hold styr på mediefilene som er lagret på enheten og lagre dem lokalt hvis du vil. Du kan logge alt som brukeren skriver på enheten, sammen med passord og tastetrykk.

Du kan sjekke all nettleserhistorikken, ta et skjermbilde umiddelbart hvis du vil, og få vite om brukeren bytter ut sim-kortet. Tillat uMobix for automatiske oppdateringer for å få sanntidsoppdateringer. Videre kan du begrense bruken av apper, samtaler og mange flere.

Hver funksjon du ser og bruker er ment å beskytte barnet ditt mot en rekke trusler. Alt du trenger er å velge den beste planen; gi litt tid til å sette opp og velg sanntidsoppdateringer. Dessuten støtter uMobix nesten alle Android OS4+-enheter, alle iPhones og iPads.

Qustodio

Vær en ansvarlig forelder ved å kontrollere barnets daglige skjermtid fra et enkelt dashbord fra Qustodio. Det er digital en trivsels- og foreldrekontrollløsning som hjelper foreldre å holde barna sine trygge mot skadelig eller upassende innhold på nettet.

Du kan overvåke slik du vil ved å angi tidsbegrensninger, få rapporter, blokkere apper, filtrere nettsteder og mye mer ved å bruke verktøyet. Det skaper et beskyttet digitalt miljø for barnet ditt å ha et vennlig og sunt forhold til moderne teknologi.

I tillegg kan du overvåke barnets aktivitet via nettleserhistorikk i sanntid, bruk av sosiale medier, skjermtid, YouTube-visninger, plassering osv. Se hver melding og se samtaleoppføringene deres på en enkel måte og spor deres plassering. Du kan også motta varsler når de når og forlater de lagrede stedene.

Qustodio sender deg daglige, ukentlige og månedlige rapporter om hver aktivitet til barna dine via e-post. Du kan også la barnet ditt sende en SOS når de trenger deg og motta varsler for deres bestemte aktiviteter.

Verktøyet bidrar til å redusere visse bekymringer angående barna dine, for eksempel nettmobbing, nettavhengighet, upassende innhold, psykiske helseproblemer. Det kan også være nyttig ved søvnproblemer, utdanningsproblemer, balanse mellom nett og offline, spillavhengighet og mye mer.

Qustodio fungerer på Mac, Chromebook, Android, Kindle, iPhone og iPad og Windows. Øk barnas ytelse ved å begrense deres online tilstedeværelse til best mulig pris.

FamiSafe

FamiSafe er en ganske populær app for foreldrekontroll fordi denne appen lar deg bla gjennom historien til barnets smarttelefon. Du kan sjekke hvilke nettsteder de besøkte og hvor mye tid de brukte på hver av dem. En annen nyttig funksjon i denne appen er at du kan angi tider når barnet ditt er begrenset fra å bruke telefonen.

Hvis du ikke vil at barna dine skal bruke telefonen hans i sengetiden, er det bare å sette den opp i appen, så er du i gang.

ClevGuard

Tilgjengelig for Android, iPhone, iCloud og Whatsapp, ClevGuard hjelper deg med å holde oversikt over barnas nettaktiviteter, filer, chatter og til og med lagring. Denne tjenesten kan ikke bare hjelpe deg med å holde øye med barna dine, men også på forholdet ditt til din bedre halvdel for å holde all tvil unna. For ikke å glemme, det er også nyttig for bedriftens personvern og sikkerhet.

  Blockchain-teknologi: En guide for nybegynnere

ClevGuard er tilgjengelig i over 200 land og har mer enn 400 000 registrerte brukere. Det har blitt omtalt i noen av de største kildene på nettet gang på gang, inkludert XDAdevelopers.

Du kan teste demoen deres før du registrerer deg.

Vår pakt

Vår pakt vil filtrere innholdet som barnet ditt får tilgang til. Hvis du vil blokkere en app eller et nettsted på barnets telefon, kan du sette det opp raskt. Denne appen har også en posisjonssporingsfunksjon som vil holde deg oppdatert om hvor barnet ditt befinner seg.

I tillegg er det et alternativ for å angi skjermtidstillegget.

Norton Family Premier

Norton er én app som du kan installere på flere enheter med ett abonnement. Når du først har fått Norton, kan du være bekymringsløs om barnet ditt bruker smarttelefonen, smarttelefonen, nettbrettet som du noen ganger glemmer i salongen, eller til og med sin personlige datamaskin. Du kan sette opp nettstedskontroll på én enhet, og den vil bli delt på tvers av alle enhetene. Du kan også sette opp advarsler.

Hvis du ikke vil begrense deg fullstendig, men vil at barnet ditt ikke skal bruke for mye tid på en app/nettside, er denne appen nyttig.

WebWatcher

WebWatcher ser på alt, inkludert samtaler, plassert og mottatt, tekster sendt og mottatt, bruk av sosiale medier, GPS-aktiviteter og mye mer. Selv om barnet ditt har sendt en tekstmelding og slettet den, vil denne appen kunne informere deg om det.

Du kan koble til appen eksternt og motta varsler når en risikofylt aktivitet oppdages.

NesteDNS

Med rundt 28 serverplasseringer over hele verden og massevis av strålende anmeldelser, NesteDNS kan være alternativet du har vært ute etter for barnets sikkerhet. Den er laget med en sterk intensjon om å beskytte barnet ditt mot utilsiktet tilgang til vokseninnhold og andre skadelige kilder.

I et nøtteskall, her er hva NextDNS gjør for deg:

 • Blokkerer nettsteder som fremmer porno, vold eller forbannelse
 • Evne til å blokkere dine valgte nettsteder som Tinder eller Fortnite
 • Blokkerer upassende annonser og skadelige, ondsinnede kilder
 • Hindrer deg fra å få tilgang til phishing-nettsteder
 • Detaljert rapportering av din internettatferd

Prisplanene deres starter fra $0,99/måned etter at du har brukt opp 300 000 DNS-spørringer i løpet av en måned. Det betyr at det er helt gratis å komme i gang.

AdGuard

Betrodd av selskaper som Forbes, USA Today og The Guardian, AdGuard er muligens verdens mest avanserte annonseblokkering som er tilgjengelig. Og jeg sier ikke bare at funksjonene deres helt taler for det. Den tar kontroll over surfevanene dine og beskytter deg mot massevis av ekle saker.

  Hvordan sletter du en gruppe på FaceTime

Noen av de beste funksjonene inkluderer:

 • Beskyttelse mot malware-angrep og phishing-triks
 • Blokkerer annonser som popup-vinduer og bannere permanent.
 • Beskytter personvernet ditt ved å sikre dataene dine
 • Begrenser barna dine fra å få tilgang til upassende kilder
 • Begrenser besøk på nettsteder som ser mistenkelige ut
 • Google chrome-utvidelse for nettlesersikkerhet

Du kan laste ned programvaren for Android, IOS, Windows og Mac.

Skjermtid

Skjermtid kan være din gode venn hvis du er bekymret for at barnet ditt bruker for mye tid på smarttelefonen sin. Ikke bare sporer denne appen tiden barnet bruker på hver app individuelt, men den har også kraften til å stoppe all smarttelefonaktiviteten med en gang.

En fantastisk funksjon i denne appen er at du kan angi en oppgave for barnet ditt og deretter belønne ham med litt ekstra skjermtid. Det ville være en fin måte å få ham til å fullføre leksene sine uten distraksjoner og deretter la ham spille en ekstra runde med favorittspillet sitt.

Lokalisering

Lokalisering ville være det beste alternativet når du trenger en mekanisme som ikke blokkerer visse apper fra barnets telefon helt, men som kan kontrollere hvor lenge de kan bruke disse appene. For eksempel vil du ikke at barnet ditt skal bruke for mye tid på Facebook. Med denne appen kan du få tilgang til barnets posisjon i sanntid.

Du kan også få tilgang til et barns plassering fra de siste fire dagene. Dette gjør den til en utmerket app for foreldre som ikke ønsker å sjekke barnets aktivitet daglig, men som ønsker å gjøre det hver 3-4 dag.

Konklusjon

Når du velger riktig app for foreldrekontroll, sørg for at du forstår appen godt. Noen apper fungerer bedre i nettsideversjoner, mens de andre fungerer bedre på telefoner. Husk hvordan du får tilgang til kontrollene. Hold også påloggingsinformasjonen din skjult for barna dine. Du tenker kanskje på dem som barn, men tenåringer er smarte i disse dager. Fortsett også å oppdatere foreldrekontrollappen som du regelmessig velger, slik at du er klar over de siste appoppdateringene.

Hvis du bruker Android, kan du også foretrekke å bruke antivirus for ekstra beskyttelse.

I slekt:

12 grunner til at du bør bruke apper for foreldrekontroll.

x