tipsbilk.net

12 beste og billige muser for draklikking

Forbedre klikk-per-sekund (CPS) og forbedre spillytelsen utrettelig med en perfekt dra-klikkemus.

Dra-klikke mus lar deg gjøre flere klikk uten den ekstra innsatsen eller energien du ellers trenger for å klikke raskt. Med denne musen trenger du bare å gjøre én bevegelse av fingeren, og det vil være en mengde klikk.

Bevegelsen av fingeren over musen lar deg registrere mange klikk. Det er ikke nødvendig å kjøpe en veldig dyr mus for å dra-klikke. Dette er fordi en billig og lavbudsjettmus kan hjelpe deg med dette.

Hvordan dra-klikk?

Rengjør først overflaten på musen og tørk hendene helt. Dette er fordi støv og svette kan forstyrre friksjonen når du beveger fingrene.

Hold musen slik du vanligvis gjør. Tommelen skal støtte venstre side, og lilleringfingeren skal støtte høyre side. Plasser pekefingeren og langfingeren på toppen av musen på henholdsvis venstre og høyre knapp.

For å dra-klikke, svir litt på håndleddet i en vinkel mens du trykker museknappen forsiktig nedover. Den skal ikke presses for hardt. La fingrene gli over knappene. Hvis du gjør det nøyaktig, vil du høre en malende lyd. Du vil også kunne føle små vibrasjoner.

Hvordan hjelper dra-klikking?

Dra-klikking kan gi deg et konkurransefortrinn i spill. Det kan utrolig øke din CPS. Gjennomsnittlig antall spillere har en CPS-rate på 6,51. Ved hjelp av dra-klikking kan du ta dette til et ekstremt høyt nivå, som 32+ CPS.

Dermed kan dra-klikking hjelpe deg med å forbedre ytelsen og være mer produktiv i spill.

Hvordan kan dra-klikking skade musen din?

Ikke alle mus er ment for dra-klikking. Og spesielt hvis du gjør det for ofte på en mus som ikke er i stand til å tolerere det. Vanlig mus kommer ikke med brytere av høy kvalitet. Som et resultat kan musen din slites raskt hvis du prøver å dra og klikke på den.

  Hvordan finne og bruke alle Siri-snarveisforslagene dine

Dessuten, hvis du ikke har godt grep om musen, kan du skade den ved å dra-klikke uten noe resultat. Den vanlige musen kan slutte å virke om noen måneder hvis du kontinuerlig prøver å dra-klikke over den.

Så for musens lang levetid og gode dra-klikkresultater, bør du kjøpe en mus ment for det.

Det finnes et bredt utvalg av mus tilgjengelig som er ideelle for dra-klikking. La oss utforske noen fantastiske alternativer du kan vurdere.

Razer Viper Mini Ultralett mus

Razer Viper Mini Ultralight er en av de letteste og kompromissløse miniatyrmusene som bare veier 61g. Den har en 8500 DPI optisk sensor som fungerer fantastisk for spillere. Den har seks programmerbare knapper og en drafri ledning som gjør at den fungerer praktisk uten å måtte ledninger.

Den er ganske raskere enn tradisjonelle mekaniske mus da den bruker aktivering basert på lysstrålen. Knappene den bærer fungerer med lynrask hastighet for å gi deg absolutt kontroll. Den kommer med en Chroma RGB-fargeprofil som kan tilpasses og består av rundt 16,8 millioner kombinasjoner av farger.

D19 Kablet ultralett mus

Dette er en kablet og ultralett dra-klikkemus fra MAGIC-REFINER. Den har en innebygd vektjusteringsfunksjon som gjør at PC-spillere kan glede seg over personlige vekter og balanse.

For ultimat spillkontroll har den en anti-skli rulle. Musepakken kommer med en ekstra utskiftbar bakplate.

Den kommer med 13 fantastiske RGB-fargemoduser og puste- og lyseffekter. Du kan lage din personlige lyseffekt. Den har en ergonomisk form som gir ultrajevn og mer komfortabel kontroll enn noen gang.

Den lar deg ha seks forskjellige DPI-nivåer som går opp til 12000. Dette hjelper deg med å møte dine forskjellige spill- og arbeidsbehov.

Modell O Glorious Mouse

Denne Model O-musen fra Glorious PC Gaming Race har en Ambidextrous lett design som passer for mellomstore til store hender. Den kommer med en ultra-fleksibel oppstigningskabel som er veldig lett i vekt og gir en dragfri opplevelse.

Selv å være en kablet mus gir en følelse av å være trådløs. Den har 100 % rene Virgin PTFE skøyter som glir utrolig uten overflategrep.

Den kommer med en 6-trinns DPI, pollingfrekvens, RGB-lyseffekter, løfteavstand og seks knapper med makrostøtte. Dens honeycomb-design gir en ultimat lett museopplevelse.

  Hvordan lage en flyer i Google Docs

Redragon M801 mus

Redragon M801 er en kablet mus designet spesielt for spillere. Den tilbyr maksimalt 16000 DPI, som er brukerjusterbar med en akselerasjon på 35G.

Den har høypresisjonssensorer som er i stand til å levere stor nøyaktighet. Omron Micro-bryterne sørger også for ekstrem respons og lang levetid.

Det er en programmerbar mus med RGB LED-bakgrunnsbelysning og åtte lyseffekter. Den leveres med ni brukerprogrammerbare knapper, hurtigutløsende knapper, to sideknapper og fem minneprofiler.

Dens ergonomiske design gir en komfortabel og presis opplevelse. Den har også en korrosjonsfri USB-kontakt og en høyhastighets flettet fiberledning.

Pauroty spillmus

Pauroty tilbyr spillmus med ergonomisk design og frostet tekstur. Den er designet med tanke på håndens komplette form. Denne spillmusen er et ideelt alternativ for høyrehåndsspillere. Den kommer i en matt tekstur, noe som gjør den støvtett, svettesikker og delikat.

Den nederste lysknappen lar deg bytte mellom de syv forskjellige lysmodusene. Den tilbyr fem nivåer av DPI opp til 8000DPI.

Dens fire-trinns pollingfrekvens på opptil 1000Hz gir en spillhastighet på opptil 1 millisekund. Du kan programmere de åtte knappene for å utføre smarte funksjoner som å lage makroer, justere DPI, quickfire, etc.

Redragon M711 Cobra mus

Redragon M711 Cobra tilbyr deg fem DPI-alternativer opptil 10000 DPI, noe som gjør den ideell for rutinearbeid og spill. Programvaren har en innstilling for musepunkthastighet som lar deg endre bevegelseshastigheten. Den har syv programmerbare knapper som forbedrer spilleffektiviteten og produktiviteten.

16-Million Color bakgrunnsbelysning pustende RGB LED lar deg skape en personlig lyseffekt og atmosfære. Denne spillmusen tar i bruk den nyeste brikken AVAGO som sikrer rask og nøyaktig bevegelse og perfekt kontroll.

Logitech G203 kablet mus

Denne Logitech G203 er en kablet mus med 8000 DPI-sensorer, ideell for spilling. Den lar deg tilpasse følsomhetsinnstillingene i henhold til dine behov ved å bruke Logitech G HUB-spillprogramvaren.

Lightsync RGB-fargeeffektene lar deg angi de mest strålende fargeeffektene og skape ønsket atmosfære. Du kan velge mellom 16,8 millioner farger. Den kommer med et layout med seks knapper som gir maksimal komfort og kontroll.

Redragon M602 RGB kablet mus

Denne M602 er en kablet mus for spilling fra Redragon som tilbyr fem nivåer av DPI opp til 7200 DPI. Den viser en akselerasjon på 10G. Dens høypresisjonssensorer sikrer nøyaktighet, mens spill- og mikrobrytere sikrer holdbarhet, lang levetid og respons.

  Slik setter du inn en tekstboks i Google Dokumenter

Den kommer med syv programmerbare MMO-knapper som gir deg en flott måte å tilpasse funksjonene. De fem minneprofilene tilbyr forskjellige LED-fargealternativer. Dens ergonomiske design gir ultimat komfort og passer perfekt til håndens form. Det kan fungere utrolig med Redragon musematte og tastatur.

DeLUX ergonomisk mus

DeLUX tilbyr denne unike og ergonomiske musen med en spesiell volutt bionisk design. Denne unike musedesignen hjelper til med å eliminere håndstivhet og ubehag. Dens RGB-belysning gir en flott arbeids- eller spillopplevelse.

Denne musen har en avtakbar håndleddsstøtte for å sikre ekstra komfort for armen mens du jobber. Den har fem justerbare DPI-alternativer opp til 4000DPI. Den kommer med en 12-måneders garanti og livstids teknisk støtte gratis.

VEGCOO C8 Silent Click Mouse

Leter du etter en mus som fungerer lydløst? Gå for VEGCOOs C8 trådløse mus med en lydløs klikkfunksjon. Den har en strømlinjeformet og symmetrisk design som passer perfekt til hendene dine. Det er en oppladbar mus som kommer med ladekabel og USB-port i musen.

Den tilbyr syv pustende LED-farger som gjør at du kan skape en fantastisk atmosfære. Litiumbatteriet på 400 mAh gir en levetid på rundt 30 dager etter full lading. Gummi-rullehjulet gir komfortabel og jevn bruk.

Redragon M801 mus

M801 er en spillmus av profesjonell kvalitet fra Redragon som kan tilby deg ultrarask trådløs eller kablet tilkobling. USB type-C-kabelen tilbyr en kablet tilkobling. Det er en oppladbar mus som kan kjøre i 35 timer etter full lading.

Den har opptil 16000 justerbar DPI med 40G akselerasjon. Dens høypresisjonssensorer gir stor respons og nøyaktighet.

Den har åtte lyseffekter, ni programmerbare knapper, ti lysstyrkenivåer, fem minneprofiler og to sideknapper. I tillegg til dette har den hurtigutløsende knapper og makroopptaksfunksjoner.

Honeycomb kablet mus

Honeycomb kablet mus har en høyytelses optisk sensor som sikrer stor nøyaktighet og respons. Den tilbyr fire forskjellige DPI-alternativer, som er justerbare opp til 7200DPI.

RGB-lysmodusene lar deg velge mellom 16 millioner fargealternativer og angi ønsket atmosfære for spill. Sidetastene og det komfortable hjulet bidrar til å forbedre arbeids- eller spilleffektiviteten.

Siste ord

Hvis du er ute etter en ultimat spillopplevelse, prøv en av disse musene. Disse kan levere svært responsiv og komfortabel kontroll til rimelige priser.

Det kan også være lurt å lære hvordan du høyreklikker uten mus.

x