12 topp smarttelefonstabilisatorer for stabile og jevne opptak 🎥

Nå trenger du ikke et speilreflekskamera eller et speilreflekskamera for å ta film av høy kvalitet. Med fremgangen innen smarttelefon bakre kameraer, har det vært en økning i populariteten til mobil video gjennom årene.

Velinvesterte telefoner gir deg avanserte objektivspesifikasjoner for å registrere ditt beste arbeid. I mange tilfeller kan det være utfordrende å oppdage noen merkbar forskjell mellom de to. Men området det kommer til kort, tar jevne og jevne opptak mens du er i bevegelse.

Det var der smarttelefonstabilisatorer brøt inn i scenen. Stabilisatorer lar deg ta actionsekvenser eller langskudd, og eliminerer den menneskelige bevegelseskorreksjonen fullstendig.

En telefonstabilisator korrigerer enhver bevegelse som gjøres av en smarttelefon mens du tar et bilde eller en video. En smarttelefonstabilisator bruker tre akser – vippeaksen, panoreringsaksen og rulleaksen for å motvirke bevegelsen.

Kom, la oss få vite viktigheten av smarttelefonstabilisatorer.

Hvorfor bør du bruke smarttelefonstabilisatorer?

👉 Utvid kreativiteten: Du kan eksperimentere med en rekke kunstneriske tilnærminger som krever stabil film ved hjelp av en smarttelefonstabilisator. Med presis og stabil ytelse kan man ta time-lapse-filmer, panoramabilder og sakte filmklipp.

👉 Økt bildekvalitet: For å ta bilder som er skarpe og klare, er stabilitet avgjørende. Smarttelefonstabilisatorer hjelper til med å redusere håndbevegelsesuskarphet, noe som resulterer i skarpere bilder. Når du bruker lengre eksponeringsperioder eller under dårlige lysforhold, er dette ekstremt avgjørende.

👉 Ristreduksjon: De naturlige bevegelsene til hånden når du holder en smarttelefon kan forårsake rystende opptak når du tar bilder eller tar opp filmer. Ved å gi stabilitet og garantere at kameraet er stabilt, hjelper smarttelefonstabilisatorer med å eliminere denne ristingen.

👉 Superenkel å bruke: Smarttelefonstabilisatorer har som mål å gi en lett, bærbar og brukervennlig opplevelse. De lar deg montere telefonen sikkert og begynne å fotografere umiddelbart. Dessuten kan disse stabilisatorene ofte tilpasses og tilpasses forskjellige smarttelefonstørrelser.

Alt i alt er de et nødvendig utstyr for enhver entusiast eller produsent av mobilt innhold, ettersom stabilisatorer lar smarttelefonbrukere produsere opptak av høy kvalitet som tidligere kun var oppnåelig med profesjonelt kamerautstyr.

Nøkkelfunksjoner å passe på

✅ Kompatibilitet: Sørg for at stabilisatoren passer til modellen og størrelsen på smarttelefonen din. Selv om de fleste stabilisatorer er laget for å fungere med en rekke mobiltelefoner, er det fortsatt viktig å dobbeltsjekke.

✅ Stabiliseringsevne: For oppgaver inkludert å starte og stoppe opptaket, zoome, veksle mellom foto- og videomodus og endre eksponering, har enkelte stabilisatorer separate knapper.

✅ Kvalitet: Vurder stabilisatorens generelle konstruksjonskvalitet. Velg materialer som er sterke og stabile og tåler gjentatt bruk.

✅ Batterilevetid: Lengre batterilevetid garanterer at du kan bruke stabilisatoren kontinuerlig i lengre perioder.

✅ Bærbarhet: Vær på utkikk etter bærbare, lette og små design. Stabilisatorer som brettes opp er veldig praktiske for reiser.

✅ Kostnad: Tenk på forbruksgrensen din og kontrast med egenskapene som tilbys av ulike stabilisatorer i det området.

Nå, ettersom du har kommet så langt, er det på tide for deg å bla gjennom de beste stabilisatorene der ute på internett for å gjøre kjøpet ditt mye enklere.

Hohem iSteady M6

I 2023-utgaven inneholder iSteady M6 Kit gimbal fra Hohem den helt nye 3-akse modellen og funksjoner som aktiv sporing av AI, gestkontroll, CCT-fyllingslys og 360 RGB-belysning. Dessuten tilbyr den 18 timers kjøretid, noe som sikrer at kreativiteten din ikke lider!

 • Prøv den nyopprettede «Inception»-modusen ved å bruke telefonens videostabiliserende funksjon! I denne modusen kan du snurre telefonen på ubestemt tid og vertikalt i 360 grader mens du fotograferer uten at noen apper begrenser deg. Du kan også oppnå en betydelig rotasjonsvinkel på 335° ved rulling og pitching.
 • Banebrytende AI-tracker som kan overvåke ansikter og kropper uten Bluetooth-tilkobling eller apprestriksjoner. Motivet er hele tiden i bildet takket være bevegelser som aktiverer eller deaktiverer AI-synssensoren.
 • Telefonstabilisatoren kan støtte en tung vekt på 0,88 lbs og inkluderer fire utvidelsestilkoblinger som lar deg legge til forskjellige dingser, for eksempel LED-lys og mikrofoner. Sportsmodus, et ultravidt objektiv, zoom, fokus, AB-bevegelse og andre enkle innstillinger lar deg registrere de vakreste øyeblikkene.
  Hvordan lage en masovn i Minecraft

Med den stødige 7.0 Anti-shake-teknologien kan du nå redefinere videoen din for vlogger, ruller og andre innholdsmedier.

AOCHUAN Smart S2

AOCHUAN Smart S2 er spesialdesignet for smarttelefonfilmskaping med topp presisjon og kvalitet. Du får allsidige portrett- og horisontale moduser, 360° rullestartmodus, en kardioidmikrofon og integrerte utfyllingslys som produserer både lys- og lydopptak. Produktet er kompatibelt med iPhone 14/13/12/11 mini/Pro/Plus og Android.

 • Aochuan Smart S2 smarttelefon gimbal stabilisator integrerer spesifikt tre profesjonelle ortogonale akser for å tilby deg flere alternativer og et bredere synsfelt.
 • Stabilisering ved hjelp av Smart 7.0 Selv under live-streaming-omstendigheter holder sporingsfunksjonen deg i bildet ved å enkelt følge motivets bevegelser.
 • Fokushjulet på venstre side av Smart S2 gimbal gir en uovertruffen sømløs overgang, slik at du kan utføre Hitchcock Zoom uten grenser.

Dette produktet kommer med en stabilisator, bæreveske, USB-C-ladekabel, USB-C til lightning-kabel, stativ, flerspråklig brukerveiledning og en 12-måneders garanti.

Zhiyun Smooth 5

Vi introduserer den 3-aksede håndholdte gimbalen fra Zhiyun. Denne stabilisatoren støtter 360-graders magnetisk belysningsevne med et optimert kontrollpanel som inneholder et modusdisplay, en fyllelysknapp, en joystick og en modusbryter. Dessuten er det allsidige kontrollhjulet en virkelig prisverdig funksjon lagt til modellen.

 • Trykk på parameterjusteringsknappen, og drei deretter justeringshjulet for å endre parameterens verdi. Profesjonelle runde joysticker ble lagt til for å fullføre bevegelsesopptakene. Kontrollhjulet lar deg justere fokus og brennvidde.
 • Omfattende kinematografi med en 3-akset stabil konstruksjon og en ny motoralgoritme.
 • Gir deg innovative filmmaler. Du kan spille mer fantasifullt ved hjelp av funksjonene SmartFollow, Gesture Control, Timelapse og Panorama.

På det raskeste tar en full lading bare to timer, og under typiske omstendigheter kan batteriet vare i opptil 25 timer. Gjør Zhiyun Smooth 5 til en av de beste smarttelefonstabilisatorene.

DJI Osmo

Egnet for opptak av YouTube, TikTok og vlogging-videoer; bare brett ut enheten for å slå den på. Ja, det er det DJI OSMO Gimbal bringer til bordet. Moderne 3-akset stabiliseringsteknologi korrigerer uønskede bevegelser og fanger scenen med jevnhet som ligner en film.

 • Denne bærbare gimbal-stabilisatoren er lett (bare 309 g) og sammenleggbar, noe som gjør den praktisk å bruke hvor som helst.
 • Oppgradert ActiveTrack 5.0 holder motivet ditt i midten av bildet mens du følger dem sømløst. Ta bilder av dem når de snurrer rundt eller snur seg til siden.
 • Denne DJI-gimbalen er hendig og har en rekke enkle å bruke skytingsretningslinjer.
 • Den har et sklisikkert belegg, flekkmotstand og et ergonomisk grep som holder den godt i hendene.

Tilgjengelig i en skifergrå nyanse, den er kompatibel med telefontykkelse på 7-10 mm, bredde på 67-84 mm, og ladetemperatur innenfor 5-40 grader C. Emballasjen inkluderer Osmo 6, et grepstativ, en strømkabel, en oppbevaring veske og en magnetisk telefonklemme.

Insta360 Flow Creator Kit

Kompatibel med Android- og iOS-telefoner, gir Insta360 Flow Creator Kit gimbal Deep Track 3.0 – en neste generasjons AI-drevet sporing som husker motiver selv når skuddet ditt er blokkert. Settet inkluderer et stativ og en innebygd selfiestang med stabilisator. Bare brett ut, utplasser og brett det ned i lommen – så enkelt er det å bruke!

 • Fra soloppgang til natt eliminerer Flows 3-akse gimbal-stabilisering skjelvinger i filmen din.
 • 2900 mAh strøm. Den beste tilgjengelige ytelsen varer hele dagen med en 12-timers ytelse.
 • Ett sted for alle nøklene. Rask og enkel tilgang til en rekke nyttige funksjoner, som skytekontroller og videoavspilling, er muliggjort av designets enkelhet.
  22 Ofte stilte Spring Boot-intervjuspørsmål og svar

Dette er en avtale verdt å se opp for for å utvide dine kreative ferdigheter!

FUNSNAPs 3-akse kardanstabilisator

FUNSNAPs 3-aksede Gimbal Stabilizer har en langvarig batteribackup på 13 timer og fantastisk anti-shake-teknologi for å ta opp livlige, urokkelige videoer.

Den har en brukbar nyttelast på 0,57 lbs takket være raske børsteløse motorer med høyt dreiemoment og den tilpasningsdyktige telefonholderen på 2,16-3,47 tommer (skjermstørrelse). Se ned for de lovende egenskapene som gjorde at den sikret seg en plass i våre kart-bursters.

 • Capture 2s lar deg bevege deg fleksibelt siden den har 320 graders mobilitet på alle tre aksene. Start-, FPV- og PhoneGo-modus kan brukes til å lage ditt eget spesielle synspunkt.
 • Ved å bruke fokushjulet som allerede er der, kan du fokusere og zoome som en ekspert. Bytt mellom fokus- og zoommodus med bare ett klikk!
 • Få tilgang til nyttige funksjoner som automatisk ansiktssporing, håndbevegelser, time-lapse og mer ved å bruke Capture2-appen.

Settet er kompatibelt med iPhone 14/13/12 Pro/Max/XS/X/XR og Samsung Galaxy S-serien.

Fantaseals håndgrepsstabilisator

Det er én egenskap som kan oppsummere Fantaseals håndgrepsstabilisator. Og det er det unike! Her er grunnen – Den uttrekkbare fingerformede håndtaksstabilisatoren kan redusere håndvibrasjonen.

Det hjelper også med jevn og jevn filming for å forbedre videoen tydelig og effektivt, for å eliminere muskeltretthet. Ved å bruke et håndholdt kamera kan du fange det perfekte øyeblikket uten å måtte håndtere det ubehagelige problemet med at fingrene skjuler linsen.

 • Håndtaksstabilisator som er både lett og solid er bygget av høykvalitets ABS-materiale. Den har et deksel som føles som hud og er lett å feste med en tommelknapp som er festet til en sikkerhetshåndleddsrem for praktisk og sikker griping for å redusere risikoen for å falle.
 • En sterk universal 360-graders roterende telefonklemme som støtter både stående (vertikal) og liggende (horisontal) orientering gjør det enkelt å installere og fikse mobiltelefoner med et bredt område på 60-100 mm i størrelse.

Nesten alle mobiltelefoner, kameraer og videokameraer er kompatible med det!

Wensot Gimbal stabilisator

«Never blur any moment» – er hva Wensots gimbal-stabilisator foreslår. Produktet muliggjør 360-graders flip og autolås-funksjoner, som automatisk bytter posisjonen til klipshodet med knapper.

En selfiestang kan trekkes opp til 68 cm; du kan velge den ideelle posisjonen ved å justere høyden på den firedelte aluminiumslegeringsstangen.

 • Kombinerer de tre modusene: den utvidede selfie-pinnen, håndholdt gimbal-stabilisator og telefonstativstativ.
 • Det stativintegrerte kortsporet i den trådløse Bluetooth-fjernkontrollen eliminerer behovet for en ekstra app. Den har en innebygd fjernkontroll som har en rekkevidde på 10 meter.
 • Wensot Gimbal Stabilizer kan forbedre videoopptakseffekten til mobiltelefonen uten å riste og beholde stabiliteten.

Wensot Gimbal Stabilizer er ekstremt bærbar siden den er kompakt og lett. Praktisk talt alle mobiltelefoner er kompatible med den.

JCROBOT Gimbal stabilisator

Du kan ha en tendens til hovedsakelig å skjelve på hender eller ustø bevegelse av hender etter langvarig fotografering – i begge tilfellene gjør JCROBOTs gimbal livet enkelt for deg!

AI-ansiktssporingsfunksjonen holder motivet til videoen i stor fokus, og funksjonen for bevegelseskontroll lar deg styre bildet med hånden.

 • Med 3-akse stabiliseringsfunksjonen til gimbalen kan du gjøre ustabile videoer til feilfrie teatralske bilder.
 • Med den enkle Gimbal Pro-programvaren kan du enkelt administrere iSleeky L7C Pro Gimbal på telefonen din. Du kan bruke Moment Mode av JCROBOT iSleeky Gimbal-maler som Inception, Dolly Zoom, Motion Timelapse og Panoramas med bare ett trykk.
 • Den bærbare og hendige L7C Pro profesjonelle mobiltelefonstabilisatoren lar deg ta stabilitet i profesjonell kvalitet uansett hvor aktivitetene dine fører deg.
  Hvordan dempe varsler på iPhone

Med denne JCROBOT Gimbal Stabilizers hurtigladefunksjoner kan du raskt gjenoppta opptak. Mens den er i bruk, kan du også raskt lade den opp.

FeiyuTech Gimbal Stabilizer

Med denne bestillingen vil du motta en gimbal med stativ, en 7,8-tommers forlengelsesstang, en oppbevaringspose og en USB-C-ladekabel. Vel, det er ganske mye, ikke sant? Når vi snakker om noen kule funksjoner, har FeiyuTech Gimbal Stabilizer en dobbel kombinert zoomkontrollmekanisme som roterer fokuseringsrullen for å endre fokus og skyver zoomstøtstangen for å endre brennvidden.

 • Ved å koble til via Bluetooth kan Vimble 3 direkte administrere det innebygde kameraet på smarttelefoner og den godt likte Beauty Cam-appen.
 • Trekk ut den 7,8-tommers forlengbare stangen for ekstremt høy eller vidtrekkende skyting.
 • Ett trykk kan brukes til å bytte mellom fotografering og opptak eller mellom landskaps- og portrettmodus.
 • Teknisk støtte er tilgjengelig for å løse alle spørsmålene dine i tide.

FeiyuTech Gimbal Stabilizer fungerer med et ultravidt objektiv i både portrett- og landskapsmodus og har et rimelig vippeområde mens den er i låsemodus.

MOZA Mini-MX Gimbal Stabilize

Hvor mange skytemoduser tror du en gimbal bør tilby? 1,2,3. Mini-MX tilbyr 6 moduser: vertigomodus, sportsgirmodus, startmodus, time-lapse, slow-mo og hurtigsporing. Modellen er en perfekt definisjon av en alt-i-ett-kombinasjon! Men historien slutter ikke her.

 • MOZA lar deg skrive din fantastiske fortelling mens du jogger takket være dens «Deep Red» anti-shake-algoritme og superglatt stabilisert teknologi.
 • Du kan enkelt og komfortabelt utvide oppsettområdet ved å koble et stativ og annet tilbehør til 1/4 forlengelsesporten. Nyt hvor enkelt det er å redigere videoen din med MOZA genie-appen.
 • Kompakt og lett å bære.

Bare 2,5 timer er nødvendig for lading, og er i balansert tilstand. Du kan bruke MOZA Mini-MX Gimbal Stabilize i 20 timer uten noen begrensninger.

PowerVision S1 smarttelefon Gimbal

Designet med anti-shake og autobalanseteknologi, sørger PowerVision S1 Smartphone Gimbal for at kinematografi forblir jevn og vertikal hele tiden.

Bevegelseskontroll og smart sporing lar deg fange øyeblikk med hendene dine. Å holde seg i rammen er ikke lenger et mas med enhetens AI-teknologi.

 • Gjennom gester og ansikts-/objektkontroll muliggjør denne gimbalens banebrytende AI-teknologi enkel, håndfri betjening.
 • Denne gimbalen muliggjør langvarige opptaksøkter og har en innebygd trådløs lader for å holde telefonen ladet og klar til å ta det neste fantastiske bildet.
 • For filmer og fotografier av profesjonell kvalitet, bruk 3-akset anti-shake-teknologi og integrert stativ til Gimbal Stabilizer.

Denne PowerVision S1 Smartphone Gimbals lette og bærbare design gjør den praktisk å ta med på ferier, utendørs utflukter og daglig bruk.

Siste ord

Men å velge den ideelle smarttelefonstabilisatoren kan forbedre kvaliteten på videoopptaksopplevelsen din betraktelig. Du kan velge en stabilisator med selvtillit ved å vurdere aspekter, inkludert stabilitet, brukervennlighet, kompatibilitet og ekstra funksjoner.

Disse stabilisatorene lar deg ta opp flytende, stabil video med smarttelefonen din, uansett om du er ekspert eller amatør.

Som et resultat kan filmene dine bli dramatisk forbedret ved å investere i en pålitelig stabilisator, som kan fjerne uønsket skjelving og gi resultater som virker profesjonelle.

En omfattende analyse av noen av de beste alternativene på markedet er gitt i dette blogginnlegget. Så ta deg tid til å vurdere dine krav og identifisere det ideelle for dine behov og prisklasse.

Deretter kan du sjekke ut verktøy for å fjerne uskarpe bilder og forbedre bildekvaliteten.

x