13 beste videointervjuplattformer i 2022 for raskere ansettelser

Da covid-en rammet alle, omfavnet bedrifter fjernarbeid og fjernintervjuer. Her er noen av de beste videointervjuplattformene som styrker ekstern ansettelse og tilbyr logisk ansettelse.

Videointervju har blitt en av favorittmodusene for rekruttering de siste årene. Det er en praktisk, raskere eller enklere høyere prosess å gjennomføre intervjuer hvor som helst. Spesielt med sosial distansering har den eksterne ansettelsesprosessen blitt ekstremt populær, slik at ansettelsesledere kan få kontakt med jobbsøkere.

Rekrutteringsplattformene og bemanningsprogramvaren er i ferd med å bli en Software-as-a-Service (SAAS) og online videointervjuløsninger for ansettelsesledere og rekrutterere. Videointervjuløsninger sikrer at ikke-lokale kvalifiserte kandidater kan ha like muligheter på jobben og bruke mindre tid i ansettelsesprosessen.

I henhold til rapporten fra Gartner i april 2020 begynte 86 % av organisasjonene å velge virtuell teknologi for ansettelsesprosessen, som var rundt 60 % før COVID-19.

Men å bruke et videointervjuverktøy er mer tilgjengelig enn å velge det rette som passer bedriftens krav. Vi tar sikte på å tilby en god forståelse av de beste videointervjuverktøyene som organisasjoner kan utnytte, unngå fallgruver og screene kandidatene.

Denne bloggen vil dekke flere videointervjuplattformer med noen bemerkelsesverdige funksjoner.

Spark Hire

Med mer enn 6000 organisasjoner som bruker det, Spark Hire har blitt en av de populære videointervjuplattformene. Verktøyet kan bidra til å ta bedre ansettelsesbeslutninger og sikre at kandidatene kan få resultatet snart. Spark Hire videointervjuprogramvare kan screene kandidater effektivt, inkludert forhåndsinnspilte økter for kandidater.

Den inkluderer funksjoner som:

 • Gjennomgang av komplette videointervjuer
 • Få innsikt i kandidatene
 • Intervjuer kandidater på kortere tid
 • Utvid talentmassen din og ta opp intervjuet i et sentralisert dashbord
 • Samle inn evalueringer basert på intervjuobjektets prestasjoner
 • Investere innsats og tid i de engasjerte kandidatene
 • Gå gjennom et strukturert videointervju

Verktøyet for videovurderingsintervju har som mål å kjenne kandidatene dypere uten å møte dem ansikt til ansikt. Det er et effektivt verktøy som kan hjelpe bedrifter å identifisere talentet fra utvalget av kandidater, og sikre at ansettelsesprosessen går problemfritt. Målet er å nå rekrutteringsmål på tvers av bransjene og identifisere toppkandidater.

Hireflix

Hireflix har drastisk endret, strømlinjeformet og jevnet ut screeningsprosessen for rekrutterere, bedrifter og institusjoner. Det har sørget for at ansettelsesledere eller rekrutterere sparer hundrevis av timer og ansetter raskere. Hireflix enveis videointervjuprogramvare som eliminerer kravet til planlegging, integrert med ATS og delte innspilte intervjuer.

Videointervjuverktøyet er utviklet for å intervjue mange kandidater samtidig ved å bruke de innspilte spørsmålene. Det har gjort det lettere å unngå å planlegge telefonsamtaler eller intervjuer med potensielle kandidater. Kandidatene kan registrere svarene på de forhåndsinnspilte spørsmålene som ansettelsesteamet kan analysere.

Arbeidsgiverne kan også angi automatiske varsler på WhatsApp-meldinger, SMS og e-post for kandidater. Hireflix er lett å integrere med den eksisterende prosessen (ATS) uten vesentlige endringer.

Breezy

Sammenlign, screen, intervju, kvalifiser og ansett kandidater effektivt og raskere med Breezy. Verktøyet lar den ansatte finne passende søkere og gjennomgå deres profiler på kortere tid. Breezy vil gjøre det mulig for ansatte å slå opp rørledningen mens de holder et fugleperspektiv for å kommunisere, administrere og se kandidatens detaljer.

  Slik finner du Apple-kortnummeret ditt

Ansettelsesteamet kan dra og slippe rørledningen for å administrere kandidater og tilpasse stadiene for å ta informerte beslutninger. Det hjelper med å kompilere og tilby et handlingsvennlig syn på CVer og sosiale kontoer til kandidater. Funksjonen inkluderer:

 • Kandidatenes målkort for gjennomgang
 • Planlegge et møte
 • Sender invitasjon via tekstmelding eller e-post
 • Vurderingsgjennomgang
 • Bakgrunnssjekk

Breezy tilbyr strømlinjeformet tilgang til e-postene og SMSene som sendes til kandidatene. Brukere kan synkronisere den i Slack for å få oppdateringer umiddelbart for å svare raskere på kandidatene. Den berøringsfrie forhåndsscreeningen er datastyrt som inkluderer tilpassede spørreskjemaer for å forstå kandidatens ferdigheter og evner.

Talview

Bruk den AI-aktiverte videointervjuplattformen for å raskere rekrutteringen din. Talview tilbyr en problemfri ansettelsesopplevelse og automatiserte intervjuer for å bremse den lange intervjuprosessen. Målet er å redusere ressurser og tidsbruk på intervju av kandidatene og raskere screeningrunder.

On-demand-videointervjuene kan også hjelpe med å måle kroppsspråk, myke ferdigheter og kulturtilpasning i løpet av første runde for å redusere ansettelsestiden. Talview online videointervju inkluderer maskinlæring og naturlig språkbehandling for å analysere tone, måle følelser og psykolingvistikk.

Talview lar brukere engasjere seg med kandidater som gir et godt førsteinntrykk. Den bygger en idiotsikker og omfattende profil som fremhever videosvarene til kandidatene. Målet er å analysere kandidatprofilen i sømløse automatiserte og uanstrengte arbeidsflyter for rekruttering. Ansatte kan integrere programvaren med alle rekrutteringssystemer som IBM Kenexa, iCIMS, Greenhouse, Taleo, etc.

Brukbar

Flytt rørledningen raskere og fremover mens du ansetter eksternt med Workable. Videointervjuverktøyet er en førsteklasses enveis screeningplattform som lar ansatte få innspilte svar fra kandidater og analysere dem når det passer dem.

Brukbar tilbyr en fleksibel prosess som lar ansatte effektivisere og fremskynde ansettelsesprosessen. Sammen med dette kan de ansatte enkelt samarbeide med teamene, gi tilbakemeldinger og ta informerte beslutninger. On-demand videointervjuverktøy tillater også opptak som passer til enhver tidssone eller tidsplan.

Gjennom det nettbaserte intervjuverktøyet kan ansettelsesteamet velge spørsmålene de skal stille, sende lenker til kandidatene der de kan registrere svarene, samarbeide med teamet for tilbakemelding og gå til neste fase av pipelinen.

mittintervju

Med mottoet «Meet People, Not Resume» har myInterview klart å vinne popularitet de siste årene. mittintervju Intelligence bruker spesialbygde maskinlæringsalgoritmer som hjelper deg med å velge ut kandidater. Den bruker forskjellige data for å skanne de innspilte videoene og analysere de som passer perfekt med profilen.

Det automatiserte verktøyet kuraterer intervjudetaljene og kortlister de passende kandidatene som samsvarer med stillingsbeskrivelsen. Den kommer med kraftige funksjoner og skjevhetsfrie vurderinger som analyserer personlighetstrekk, myke ferdigheter og nøkkelord i videoen. Verktøyet lar medlemmer av ansettelsesteamet holde seg oppdatert for å utveksle tilbakemeldinger og meninger.

Willo

For å møte den rette kandidaten kan de ansatte stole på videoscreeningsverktøyet som tar minimum tid. Willo kan være et flott tillegg til ansettelsesverktøyene dine som gjør ansettelse mer tilgjengelig og hjelper deg med å vokse virksomheten din. Programvaren for kandidatscreening er enkel å bruke og tilgjengelig, og fremskynder ansettelsesprosessen.

  Fiks denne appen støtter ikke den kontraktspesifiserte feilen

Willow lar intervjuere sette opp intervjuspørsmål, dele lenken med kandidater, få videosvar fra kandidatene og se gjennom svarene. Brukerne kan enkelt liste kandidatene ved å analysere hvert svar.

Verktøyet har strømlinjeformet intervjuprosessen slik at ansatte kan spare tid (i stedet for å screene kandidater via samtaler), spare penger og øke produktiviteten. Det lar også ansatte se forbi CV-en til kandidatene for å ansette høyere kvalitetskandidater over hele verden med inkluderende velstand. Selv de ansatte kan fritt gi intervjuet hvor som helst og ha kontroll over hele prosessen.

Jobvite

On-demand videoscreeningsverktøyet bygger konsistens, forbedrer kvalitetsansettelsen og akselererer screeningsprosessen. Jobvite er også lett å integrere med eksisterende ATS-programvare for å tilby enkel rekruttering og en sømløs opplevelse. Det lar brukere ansette kandidater til teamet sitt og samarbeide med ansettelsesteamet for å ta informerte beslutninger.

Jobvite tilbyr en raskere screeningsprosess for å gi kandidater mulighet med tidsbestemte spørsmål som lar dem registrere svarene. De ansatte kan ta informerte beslutninger og screene rettferdig uten skjevheter som gir like og rettferdige sjanser til alle. Dette verktøyet gir en samarbeidsskjerm med ansettelsesteamet for å bidra med tilbakemeldinger og vise videoer.

IntervjuOps

Se kandidatens potensial og kjenn dem utover CV-en med InterviewOpps. IntervjuOps er neste generasjons plattform for screening og videointervjuer for kandidater som lar ansatte dykke dypt inn i profilen til kandidater og kjenne dem bedre. Det er et flott verktøy for å spare penger og tid ved å bruke målrettede søkerscreeningsvurderinger og videointervjuer for å ansette potensielle kandidater raskt.

Det elektroniske verktøyet hjelper med å tilpasse intervjuprosessen og enveis bedre. Ansatte kan legge til spørsmålene, sende lenker til kandidater og se gjennom svarene. Kandidatene tar opp svaret i et forhåndsinnspilt videoscreeningsverktøy. Verktøyet samler inn og analyserer tilbakemeldinger og tilbyr kandidatledelse å ta en informert beslutning.

EasyHire.me

EasyHire.me er et intelligent talentanskaffelsessystem med en tilpassbar jobbtavle, søkersporing og videointervjuer (AI/ML). Dette live- eller on-demand-intervjuverktøyet tilbyr automatisert transkripsjon, datadrevne ansettelsesbeslutninger, fleksibelt spørsmålsformat, panelintervjuer, etc.

EasyHire.me kan også analysere følelser ved å bruke den nyeste AI/ML-emosjonsgjenkjenningsteknologien som fremskynder rekrutteringsprosessen, henter mer data fra videoer og tar datadrevne beslutninger. Det lar brukere ta datadrevne beslutninger for å måle ansettelsessuksessen, holde data på ett sted og sammenligne kandidater.

Dette nettbaserte verktøyet inkluderer også en jobbtavle som automatiserer forhåndskontroll, tredjeparts annonseringssider og tilpasning og aksept av søknader via Google Assistant, nett eller mobil. Den består av en teknisk vurdering for å skape tekniske utfordringer, se på kandidaters kode, velge spørsmål ved hjelp av en bank, sjekke kode og få tilbakemelding fra teamet.

Avature

Avature videointervjuverktøy gir en intuitiv brukeropplevelse og global skala for alle interessenter. Det nettbaserte videointervjuverktøyet tilbyr on-demand og live-intervjuer avhengig av forretningslandskapet, og sparer tid for å ansette ledere, rekrutterere og kandidater.

Avature hjelper kandidater og rekrutterere å komme ansikt til ansikt (uten fysisk møte) fra den mobiloptimaliserte, merkede og tilpassbare portalen. On-demand videointervjuverktøy gjør det mulig for ansettelsesledere og rekrutterere å se gjennom innspilte videoer av kandidater for å ta informerte beslutninger.

  Hvor kan jeg få tak i juridiske dokumentmaler for bedriften din?

Brukere kan også forhåndsvise video- og lydopptakene, tekstsvarene og kandidatens profil. Den kan også planlegge muligheter for å eliminere panelvideo, gruppe- og en-til-en-intervjukoordinering. Nettverktøyet viser tilgjengelige tidsluker som man kan velge mellom, og så fikser det møtet.

VidCruiter

VidCruiter videointervjuverktøy lar ansettelsesledere bruke færre ressurser og mindre tid til å ansette potensielle kandidater. Det tilbyr en moderne og populær tilnærming som gjør det mulig for ansettelsesledere å få de beste kandidatene til en rimelig, rask og praktisk pris. VidCruiter tilbyr en tidsbesparende prosess samtidig som man eliminerer bruken av de tradisjonelle og utdaterte intervjuprosessene.

Programvaren for videointervjuer oppfyller sanntidskriteriene med forhåndsinnspilte og live-intervjuer. Det er enkelt å forbedre ansettelseskvaliteten, fremskynde ansettelsestiden, skape en positiv kandidatopplevelse og ansette kostnadseffektivt, og sikre strukturert ansettelse uten skjevheter.

Kodesignal

Bruk den avanserte IDE med CodeSignal for tekniske intervjuer ved å bruke live samarbeid. Kodesignal tilbyr nøyaktig vurdering av ferdigheter i et realistisk kodemiljø for å ansette den rette kandidaten. Det elektroniske intervjuverktøyet gir faktiske resultater og koding med det avanserte utviklingsmiljøet. De ansatte kan skape en overlegen kandidatopplevelse, skalere intervjuer raskere og samle dypere innsikt.

De ansatte kan møte, snakke og kode med kandidater i samarbeid med lyd- og videosamtaler. Det tilbyr flysimulatorer for utviklere i et hyperrealistisk utviklingsmiljø for å evaluere kandidater. Verktøyet har gjort det enklere å vurdere kandidater med pakkeadministrasjon, byggeverktøy og interaktiv forhåndsvisning.

Konklusjon 👩‍🏫

Du har en liste over den beste programvaren for videointervjuer, men det er ikke nok. Her er noen retningslinjer du må følge når du velger riktig programvare:

 • Økonomiske beregninger – Man må kjenne rekrutteringsbudsjettet deres, da det avhenger av selskapets ansattes vekst, oppbevaringsgrad, skala og lønnsomhet.
 • Produkt – Forstå produktet og hvordan det kommer til å hjelpe deg. Flere produkter er ideelle for å ansette programmerere, men ikke seniorledere. Sørg derfor for at den er fullpakket med funksjonene du ønsker.
 • Best for use case – Prøv ulike løsninger, men det er best å vite hva som er best for dine behov.
 • Tilbakemelding fra brukere – Det er best å sjekke opplevelsen til andre organisasjoner før du ferdigstiller produktet.

Videointervju kan spare mye tid og er mindre partisk. Sammen med dette kan kandidatene spille inn videosvarene sine og gi intervjuer på fritiden. Et kraftig videointervjuverktøy på forespørsel gir umiddelbart avkastning og setter forventninger.

x