tipsbilk.net

13 kule spill å spille på Apple Arcade

Å ha spill på telefonen kan være en stor stress-buster og hjelpe deg å fordrive tiden, spesielt når du er på transport.

Hvis du er en Apple-produktbruker, kan du glede deg over en stor samling spill på Apple Arcade. Det er en markedsplass for spillabonnement som tilbyr mer enn 200 spennende premiumspill fra talentfulle utviklere som er ivrige etter å gi deg den beste spillopplevelsen.

Du kan få tilgang til Apple Arcade på iPhone, iPad, iPad touch, Mac og Apple TV. Den kan nås på Apple Store ved å bruke Arcade-fanen.

Her er noen av de mange grunnene til at du vil elske Apple Arcade:

 • Nye spill legges til hver uke
 • Spill på Apple Arcade er annonsefrie, og det er ingen kjøp i appen
 • Du kan heve spillopplevelsen din med kontrollerstøtte ved å integrere den med Siri-fjernkontroll, trådløse Xbox-kontrollere, MFi-spillkontrollere og PlayStation DualShock 4
 • Den lar deg stille inn skjermtid og foreldrekontroll
 • Alle spillene er tilgjengelige online og offline, da det også gir deg muligheten til å laste dem ned og spille offline

La oss raskt komme inn på litt mer om Apple Arcade.

Apple Arcade-abonnement og priser 💲

For det første er den gode nyheten at nye Apple-enhetsinnehavere får tre måneders gratis abonnement, så hvis du er en som nettopp har fått tak i en ny iPhone eller annen Apple-enhet, er du kvalifisert for dette tilbudet.

Generelt tilbyr Apple Arcade en måneds gratis prøveversjon for alle, hvoretter du må betale $4,99 per måned. Med familiedeling kan du dele kontoen din med opptil 5 forskjellige familiemedlemmer.

Hvis du kjøper Apple One, kan du kombinere Apple Arcade med iTunes, Apple TV og iCloud til en lav månedlig pris.

Spillkategorier du finner på Apple Arcade 🎮

Apple Arcade inkluderer ulike spill som passer alle sjangere og generasjoner, for eksempel eventyr, action, puslespill, mystikk, strategi, sport, simulering og mer. Du vil også finne tidløse klassikere som tar deg tilbake til den gode gamle tiden.

Nå som du er kjent med Apple Arcade, la oss sjekke ut de beste Apple Arcade-spillene du kan legge hendene på med en gang.

A Fold Apart

Et prisvinnende puslespill, A Fold Apart, er en historie om et par – en lærer og en arkitekt i et langdistanseforhold.

Nå som de er borte fra hverandre, er de i uro i kompleksiteten av feilkommunikasjon og følelsesmessige opp- og nedturer.

  Slik bruker du Adobe Flash på iPhone eller iPad

I dette spillet må du redde forholdet deres i en verden av brettepapir. Velg det paret som passer deg best, og begynn å brette, vende og brette ut papiret for å overvinne barrierene i forholdet deres.

Backgammon+

En absolutt klassiker, dette brettspillet kalt Backgammon+ kan dateres tilbake nesten 5000 år. Apple Arcade har brakt dette til live ved hjelp av en treplate og atmosfære fra skjermen. Strategi, ferdigheter og flaks er ingrediensene du må mestre for å vinne dette spillet.

Du kan spille dette spillet alene, med venner eller med onlinespillere. Den støtter horisontale og vertikale bordorienteringer.

Spillet er ganske enkelt – hver spiller får 15 brikker av en annen farge, som de må flytte rundt på brettet etter tallene som rulles av et par terninger. 🎲

Den første spilleren som får alle brikkene sine rundt og av brettet vinner spillet.

Oddmar+

Oddmar+ er tildelt som «Årets spill» av Stuff Magazine og Touch Arcade, og er en supersøt viking som sliter med livet sitt i landsbyen sin og blir avskåret av jevnaldrende. Dermed blir han kastet ut av Valhalla og på reise for å finne sin verdi til en pris.

Dette spillet består av 24 spennende eventyrlige og komiske miljøer, håndlaget og utviklet av teamet bak Leo’s Fortunes prisvinnende spill.

Dette håndlagde spillet består av fysikkbaserte gåter og plattformutfordringer støttet av magiske skoger, våpen, skjold, snødekte fjell, venner og fiender. Du kan også spille dette spillet med en spillkontroller.

NBA 2K22 Arcade Edition

Et ultimat paradis for basketballelskere, NBA 2K22 Arcade Edition, er en eksklusiv av den bestselgende NBA 2K-serien kun for Apple Arcade-brukere.

Du kan spille i 1v1, 3v3 eller 5v5 spillmodus sammen med legender som:

 • Luka Doncic
 • Damian Lillard
 • Kevin Durant
 • Jayson Tatum
 • Sion Williamson
 • Anthony Davis
 • Rui Hachimura
 • Karl-Anthony Towns

Velg favorittlaget ditt i NBA og utfordre konkurrentene i en rask kamp med 2022 NBA-brennere.

Du kan også starte din egen NBA-karriere ved å bygge drømmelaget ditt, speide etter kommende stjerner, ansette gratis agenter, gjøre bytter og administrere lagets økonomi.

Den lar deg velge karakter, lagtrøye med nummer og plassering i kamper. Kontrolleroptimalisering og spillalternativer på tvers av plattformer lar deg spille online med venner eller andre lag.

Badland Party

Spilt av over 150 millioner brukere over hele verden, er Badland Party en oppfølger til det prisvinnende Apple Arcade-spillet Badland og Badland 2.

Med flere verdener, episke sjefskamper, 30 opplåsbare karakterer og konkurrerende festspillemoduser med 40 nivåer, er dette spillet utstyrt med fantastisk grafikk, oppslukende lyd og nyskapende fysikkbasert spilling.

Når du snakker om spillopplevelsen, kan du spille Badland Party med en spillkontroller og kontroller med delt skjerm. Du kan velge å spille med vennene dine, som en nettspiller eller som en enkel AI-ledsager.

  Hvordan laste ned WebEx for Microsoft Outlook

Den har også poengtavler som fremmer sunn konkurranse og gir rettidige oppdrag, utfordringer og prestasjoner for å holde farten i gang.

Manifold hage

Manifold Garden ønsker deg velkommen til en verden hvor lovene for fysikk og geometri er forskjellige.

I denne Escheresque gjentas geometrien uendelig i alle retninger, noe som resulterer i at du faller tilbake til retningen akkurat der du startet. Du må nå trosse tyngdekraften med et nytt perspektiv og fylle den golde verden med vegetasjon.

Lagret med tankevekkende gåter og slående bilder, gir dette spillet deg en sjanse til å se på verden fra forskjellige perspektiver. Det lar deg også utforske den berømte Escheresque-arkitekturen på uendelig gjentakende måter.

Sett sammen med omhu

En fullstendig håndillustrert historie i 12 objekter, Assemble with Care dreier seg om Maria – en antikkrestauratør som ankommer byen Bellariva, som viser seg å være ødelagt.

Bli med henne i en søken etter å redde byens innbyggers mest elskede eiendeler og hjelpe dem å få kontakt med seg selv og byen.

I tillegg byr spillet på nostalgi i store sprang ettersom lydene fra 80-tallet inspirerer det. Gjengitt i en impresjonistisk stil, er det å utforske objektene gjennom Marias linse en fengslende reise du kan bli med på gjennom dette spillet.

Skate City

Har du lurt på hvordan det ville være å skate verden rundt? Vel, her har du sjansen til å oppleve det ved å spille Skate City.

Sett stemningen riktig ved å bruke øretelefonene og rusle rundt i byen med litt lo-fi-musikk. Dette spillet lar deg velge karakterer, individuell stil og skøyteevner.

Med utgangspunkt i solfylte LA, vil du finne deg selv på skøyter gjennom gatene i Barcelona, ​​Miami og Oslo med uventede værforandringer på kort tid.

Selv om dette spillet kan høres kult ut, kan du også velge å utfordre deg selv ved å spille det med en venn eller ta på deg utfordringer i hver by du besøker for å gjøre det mer intenst.

Altos Odyssey – remasteret

Som navnet antyder, bli med Alto og vennene hans for å finne den tapte byen mens du reiser gjennom forskjellige biomer, The Dunes, The Canyons, The Temples, og til slutt, The Lost City.

Altos Odyssey – Remastered har seks unike karakterer med forskjellige evner, og den lar deg avdekke nye hemmeligheter i luftballonger, bevegelige grindskinner, veggridning og wingsuiting.

Ikke nøl med å låse opp mysteriene til ørkenen og tårngigantiske bygninger. Hvis utfordringene blir for store, kan du meditere ved å bruke Zen-modusen, som destillerer Odysseys til sin reneste opplevelsesmodus, fri for poeng, mynter og power-ups.

Hvis du har lyst, kan du gjerne ta bilder fra turen til ørkenen og dele dem med venner og familie.

  6 løsninger for å sikkerhetskopiere dine Synology NAS-data til skyen

Fantasisk

Fantasian er et fantastisk eventyr kuratert av Hironobu Sakaguchi med lydspor komponert av Nobuo Uematsu.

Dette er imidlertid bare starten. Dette asiatiske spillet er laget med 160 dioramaer som blander fysiske miljøer og 3D-karakterer. Hver del fokuserer på historien til karakterene, etterfulgt av oppdrag som gir deg friheten til å utforske miljøet.

Dette spillet har også kule funksjoner, for eksempel å sende fiendene dine inn i et eget dimensjonalt fangehull, som tillater en uavbrutt utforskning av verden.

Du kan også velge å bytte karakterer i henhold til strategikrav og bruke power-ups for å snu slaget.

Alba: Et dyrelivseventyr

Leter du etter et feel-good-spill som har eventyr og utforskning og som har gjort gode gjerninger? Vel, det er det Alba: A Wildlife Adventure handler om, og hun gjør alt i sitt middelhavseventyr til en øy full av rolige strender, gamle slott, varme byer og mange dyr.

Dette spillet kalles «Chillectathon», og gir deg friheten til å fullføre eventyret i ditt eget tempo.

Alt du trenger å gjøre er å finne forskjellige dyrearter, samle frivillige, finne AIWRL og redde øya med Albas bestefar. Kirsebær på kaken? Musikken er medkomponert av Lorena Alvarez.

Det visuelle er levende og beroligende nok til å ta deg tilbake til barndommen.

Castlevania: Grimoire of Souls

Opplev en ny historie i en actionfylt gotisk fantasy-serie som inneholder karakterdesign av Ayami Kojima og musikk av Michiru Yamane. Med 60 nivåer, flere utfordringer og nye karakterer å låse opp, har Castlevania: Grimoire of Souls mye å tilby.

Etter hvert som nivåene skrider frem, kan du låse opp andre legendariske karakterer som Simon Belmont, Charlotte, Shanoa og Maria. Mestre dem alle for å beseire mektige fiender og fryktinngytende sjefer.

Oregon Trail

Din strategi, beslutningstaking og overlevelsesferdigheter vil avgjøre skjebnen til Oregon-løypa. Velg å legge ut på en uforglemmelig reise med festen din og overvinne hundrevis av vanskeligheter du vil møte på veien.

Fra slangebitt til brukne lemmer til overlevende snøstormer, hver avgjørelse du tar vil påvirke din og partiets skjebne.

Nå kan du også velge innfødte amerikanske karakterer og lære mer om ekte mennesker ved hjelp av en interaktiv reise.

Du vil også lære ledelse ved å administrere partiets ressurser, helse, moral og ofre i 7 oppdrag inspirert av historiske hendelser. Ikke glem å nyte det originale lydsporet og de fantastiske bildene.

Konklusjon

Apple Arcade tilbyr et bredt utvalg av spill som vil underholde din interesse og holde deg hekta. Hvis du er en casual gamer som ser frem til å spille morsomme spill, er Apple Arcade noe for deg. Dessuten fungerer det bra for Apple-familiemedlemmer, og funksjonene er verdt avtalen.

Deretter vil du kanskje spille inn spillingen din med disse fantastiske verktøyene.

x