13 verktøy for å hjelpe deg med å kjøre ditt tilknyttede program

Å få ordet om produktet ditt er uten tvil det viktigste og mest utfordrende aspektet ved digital markedsføring. Selv om det finnes mange gode teknikker for å markedsføre produktet ditt på nettet, kan det virke skremmende å få rytmen i gang.

Kanskje en av de mest oversett markedsføringsteknikkene er affiliate marketing. Ikke bare kan du tjene konsekvent inntekt fra partnerprogrammet ditt, men du kan også generere mye buzz om produktene du tilbyr.

Og her er hvorfor:

 • Nyttige produkter er alltid etterspurt. Enten i bloggebransjen eller administrerende en oppstart, vil folk bruke produktene dine hvis det hjelper dem. Det gir bare mening at de samme menneskene ønsker å tjene en passiv sideinntekt fra et tilknyttet program.
 • Mange som deltar i affiliate-programmer skriver ofte blogginnlegg om produktet ditt for å generere mer affiliate-salg. Dette betyr gratis markedsføring for produktet ditt, inkludert bygging av høykvalitets tilbakekoblinger.

Tilknyttede programmer fungerer spesielt godt med digitale oppstarter. Dette er fordi kunden ikke trenger å bestille et fysisk produkt for å bruke det. På samme måte gjør det det enklere for andre å markedsføre produktet ditt fordi det er lett tilgjengelig i digital form.

Det grunnleggende om tilknyttede programmer

Hvis du er usikker på om du kjører et tilknyttet program, er her en fortettet primer for å berolige deg. Et tilknyttet program lar deg invitere tredjeparts-samarbeidspartnere (bloggere, utgivere osv..) for å hjelpe til med å markedsføre produktene dine i bytte mot en provisjon.

Selv om de fleste tilknyttede programmer har sine forskjeller, brukes noen kjernekonsepter av de fleste:

 • Salgsdrevne provisjoner. Affiliate marketing lar deg være fleksibel med hvordan du betaler andre for deres innsats for å markedsføre produktet ditt. Du trenger ikke å betale provisjon hvis det ikke er salg. Som sådan er det ekstremt kostnadseffektivt å opprettholde et tilknyttet program. På toppen av det oppfordrer det tredjeparts tilknyttede selskaper til å investere i deres innsats for å tjene provisjoner.
 • Løpende provisjoner. Du kan velge å betale et strengt engangsgebyr for hver nye kunde, eller du kan la dine tilknyttede selskaper tjene provisjoner på løpende basis. For eksempel, utbetaling av en provisjon når kunden bruker et visst beløp på produktene dine. Merker som DigitalOcean er kjent for å bruke denne tilnærmingen.

Alt annet er helt opp til deg. De andre funksjonene du kan tilby vil også avhenge av tilknyttede programplattformen du bruker. Noe som tilfeldigvis også er det denne veiledningen handler om.

For å hjelpe deg med å starte ditt affiliateprogram, har vi satt sammen en liste over de beste affiliateprogramverktøyene på markedet. Disse verktøyene vil hjelpe deg å skalere tilknytningsprogrammet fra nybegynnernivå til bedrift om nødvendig. I tillegg legger vi til mye variasjon, inkludert spesifikke tilknyttede programverktøy for WordPress- og bedriftsnettsidebrukere.

La oss ikke kaste bort tid og komme til de gode delene.

Belønnende

Driver du et SaaS-selskap?

Belønnende tilbyr noen av de enkleste verktøyene for bedrifter å lage sitt eget tilknyttede program ved å bruke Stripe-betalingsporten.

Plattformen automatiserer alt fra provisjonsadministrasjon til utbetalinger og refusjoner. Og for å toppe det, har Rewardful en av de enkleste oppsettsprosessene fra alle tilknyttede programplattformer.

 • Ha en Stripe-konto klar
 • Opprett en konto
 • Koble til Stripe-kontoen din med Rewardful
 • Kopier og lim inn en enkel JavaScript-kodebit
 • Lag kampanjene dine fra dashbordet

Når trinnene ovenfor er fullført, vil kodebiten du la til nettstedet ditt aktivere tilknyttet administrasjon for produktet ditt. Rewardful tilbyr et dedikert dashbord for alle tilknyttede selskaper som registrerer seg for programmet ditt.

  Hvordan endre marginer i Google Dokumenter

Dette dashbordet inkluderer koblingsadministrasjon, bannerannonser, utbetalinger og mye mer. Siden den integreres med Stripe, spores og administreres alle betalinger automatisk.

Prisen starter på $19 per måned for den mest grunnleggende planen, med muligheten til å gå Enterprise til omtrent $299 per måned.

Tapfiliate

Tapfiliate er også en kodebitbasert tilknyttet programplattform. Skjønt, deres vekt lener seg mot en jack of all trades-tilnærming. Med andre ord, Tapfiliate retter seg eksplisitt mot et bredt utvalg av innhold og nettstedsystemer. Deres tilknyttede programprogramvare kan integreres med Shopify, WordPress, WeeblyWix og andre kjente plattformer.

Her er de viktigste funksjonene:

 • Automatisert integrasjon med de mest populære innholdsstyringssystemene.
 • Tilpassbart dashbord med forhåndsbygde arbeidsflyter, triggere og tilknyttede administrasjonsfunksjoner.
 • Tilknyttede selskaper kan merke dashbordet sitt.
 • Egendefinerte regler for provisjoner, inkludert eksterne som bonuser og belønninger.
 • Fungerer med alle større betalingsgatewayer.

Planene starter på $69 per måned, med 0% transaksjonsgebyr.

Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro er et tilpasset tilknyttet sporingsverktøy for å administrere salg, utbetalinger og tilknyttede brukere. Den inkluderer et alt-i-ett-dashbord for å vedlikeholde ditt personlige tilknyttede program. Videre trenger du ikke ha teknisk erfaring fra før for å bruke denne plattformen. Nesten alle installasjonstrinnene er helt kodeløse og grundig forklart.

Plattformen dekker salgssporing, individuell produktstøtte, kuponger og provisjonsstyring. I tillegg hjelper Post Affiliate Pro med å forhindre misfornøyde kunder ved å overvåke potensielt feilaktige transaksjoner; svindelbeskyttelse.

Hver affiliate som registrerer seg for å markedsføre produktene dine vil ha sitt individuelle dashbord. Dette dashbordet inneholder de nødvendige verktøyene for å opprette tilknyttede lenker, administrere betalinger og spore nye potensielle kunder.

Kiflo

Kiflo spesialiserer seg på å hjelpe merker som ditt med å utføre en strategi for partnerrelasjonsstyring. I kjernen er det rettet mot voksende virksomheter som ønsker å ta neste skritt i å markedsføre produktet sitt.

Når du føler at salget følger en lineær kurve, kan du bruke Kiflos omfattende PRM-verktøy for å øke din langsiktige eksponering. Alt fra tilknyttet dashbord og tilpasset koblingsadministrasjon er tilgjengelig til din disposisjon.

Videre kan du bruke Kiflos enhetlige dashbord for å koble til partnerne dine og bygge langvarige relasjoner. Partnerne dine er sannsynligvis selv produktbrukerne.

WP Affiliate Manager

WordPress er et kraftsenter i et innholdsstyringssystem. Opprinnelig beryktet for den beste bloggfunksjonaliteten – WordPress er nå sett til å drive mediesider, SaaS-oppstart, forretningsplattformer og e-handelsbutikker. Hvis du driver virksomheten din eller oppstart fra WordPress, vil WP Affiliate Manager være en gave.

Denne plugin-en er utformet for å integreres med din eksisterende produktadministrasjonsprogramvare og lar deg invitere tilknyttede selskaper til å bli en del av programmet ditt. Eksisterende støttede plattformer inkluderer WooCommerce, Easy Digital Downloads, WP eStore, S2Member og mange andre.

Og fordi det er WordPress-basert, får du det tradisjonelle arbeidsflytmiljøet som er lett å følge. Dette verktøyet bruker din eksisterende WordPress-informasjon til å generere brukerdashboard og gi praktiske tilknyttede administrasjonsfunksjoner.

CJ-tilknyttet

På begynnelsen av 2000-tallet, Commission Junction var kjent for sitt beryktede rykte innen affiliate markedsføring. Nesten alle digitale markedsførere på den tiden brukte Commission Junction spesifikt siden den hadde det største tilgjengelige produktutvalget å markedsføre. I disse dager fokuserer CJ Affiliate på både å hjelpe Annonsører så vel som forlag.

I motsetning til frittstående tilknyttet programvare, gir CJ spennende fordeler for å få tilknytningsprogrammet i gang. For det første lar annonsørfunksjonen deg liste opp alle produktene dine i ett enkelt dashbord. Derfra kan du spesifisere de minste detaljene om produktet eller tjenesten du prøver å markedsføre.

  Ta fonter fra FontShop for en prøvekjøring på et hvilket som helst nettsted

Og for det andre er CJ også en plattform for utgivere. Dette resulterer i en praktisk måte for deg å umiddelbart tiltrekke deg nye tilknyttede partnere. CJs Publisher-styre viser alle tilgjengelige produkter for markedsføring. Og publikummet er mangfoldig nok til at det alltid er noen som leter etter et produkt i en bestemt kategori.

Del ASal

Del ASal går også tilbake til tidlig på 2000-tallet. Plattformen har overlevd mange forskjellige endringer i markedsføringsfeltet, men er fortsatt et solid valg for alle som ønsker å markedsføre produktet sitt ved å bruke et tilknyttet system.

Den viktigste fordelen med ShareASale er at det er en svært kjent plattform. Selv kjente merker som Fantastisk motiv bruker ShareASale for å administrere deres tilknyttede behov.

En del av det har å gjøre med at ShareASale gjør det enkelt for utgivere. Alle kan markedsføre et produkt og tjene tilknyttede provisjoner veldig effektivt. Betalingshistorikken deres er solid, noe som gjør det til et enkelt valg for tilknyttede promotører.

innvirkning

Affiliate markedsføring handler ikke bare om bunnlinjen. Det handler også om partnerskap – menneskene som gjør det mulig for deg å tjene mer langsiktige inntekter. Impact Engage er en plattform designet for å hjelpe deg med å holde en åpen linje med alle partnerne dine.

Du vil se hvilke partnere som presterer eksepsjonelt godt ved å ha tilgang til detaljerte rapporter. Og hvis du er fornøyd nok, kan du tilby dem spesialtilbud og bedre provisjonssatser for deres harde arbeid.

Vanligvis vil du gjøre dette på en magefølelse eller av et godt hjerte. I stedet hjelper Impact deg med å ta beslutninger basert på data. Du kan til og med unngå å utelate de partnerne som gjør det bedre enn du hadde forventet.

Volum

Volum er en alt-i-ett-annonseringssporer for virksomheten din. Med dette verktøyet kan du gjøre mer enn å administrere tilknyttede programmer.

Som et eksempel:

 • Du kan spore annonsekampanjene dine på nettsteder som Facebook, Instagram, Twitter og andre.
 • Sett dataene dine på prøve ved å analysere dem for mønstre og annen innsikt.
 • Få praktiske råd for å forbedre den neste kampanjens generelle ytelse.
 • Spor dine tilknyttede kjøp og deres opprinnelse. Finn ut hvem som har størst innvirkning på salget ditt, og dra nytte av det.

Hvis du allerede har en etablert mellomstor bedrift, er Voluum et verktøy som vil gi deg en statistisk fordel i forhold til konkurrentene dine.

KAKE

KAKE er et ytelsesbasert markedsføringsverktøy for å administrere potensielle kunder, optimalisere flerkanalsstrategi og fremme partnerrelasjoner. Det er best brukt for et eksisterende tilknyttet system internt. Og det vil være fordelaktig å samle inn kvantitative data for å optimere din tilknyttede ytelse.

Selv om det i utgangspunktet kan virke komplekst, er det enkelt å lære CAKE, siden de fleste funksjonene er intuitive. Du kan generere rapporter, spore spesifikke partnere eller sende ut kampanjer uten å bruke annet enn verktøyene i dashbordet.

Henvisning

Henvisning er en altomfattende affiliate-markedsføringsplattform som hjelper deg med å lage et affiliatesystem for produktet ditt. Men hjelper også med å tiltrekke nye partnere. Alle Refersion-kunder får tilgang til en spesiell markedsplass hvor mer enn 5000 utgivere søker etter nye produkter å markedsføre.

På toppen av det finner du mange informative guider og videoer om hvordan markedsføre produktet ditt gjennom affiliate markedsføring.

Dette tilknyttede plattformverktøyet vil fungere ekstremt bra med e-handelsbutikkeiere. For eksempel har du en Shopify butikk, og du ønsker å utvide virksomheten din. Refersion har sømløse integrasjoner både for Shopify men også WooCommerce og andre populære e-handelsplattformer.

  Hva er avbestillingsreglene for Great Wolf Lodge?

AffiliateWP

WordPress er uten tvil en av de enkleste å bruke nettstedsadministrasjonsplattformene. Og for mange er ideen om å bytte til en annen løsning utelukket. Hvis du elsker WordPress og ønsker å administrere tilknyttede selskaper fra hoveddashbordet, har vi noen gode nyheter.

AffiliateWP er en WordPress-første plugin for administrasjon av tilknyttet markedsføring for å hjelpe deg med å tjene mer. Siden du allerede publiserer produktene dine ved hjelp av WordPress, vil det være ekstremt enkelt å bruke AffiliateWP.

Du starter med å gjøre en grunnleggende installasjon og spesifisere spesifikke regler for ditt tilknyttede program. Etterpå vil du kunne legge til en affiliateprogramside på nettstedet ditt. Denne siden vil tjene som et middel for dine nye partnere til å registrere seg og motta tilknyttede lenker.

På samme måte kan partnerne dine spore fremgangen deres og be om betalingsuttak når en viss terskel har passert. Som administrator for ditt tilknyttede program kan du velge å tilby tilpassede bannere eller andre annonseringsalternativer. Partnerne dine vil da ha direkte tilgang til disse ressursene.

Hvis du allerede vet hvor enkelt WordPress er, er AffiliateWP-pluginen ikke noe unntak fra den samme trenden. Det er lett å forstå, veldig fleksibelt og lar deg utføre så mye tilpasning du vil.

EasyAffiliate

EasyAffiliate er en alt-i-ett-plugin for WordPress som hjelper deg med å lage et selvdrevet tilknyttet program for e-handelsbutikker eller WordPress-nettsteder i løpet av minutter.

Øk salget med et tilknyttet dashbord, sanntidsrapporter, svindeloppdagelse, e-handelsintegrasjoner, e-postmarkedsføring, ett-klikks utbetalinger og ingen transaksjonsgebyrer. Oppsettet er superenkelt – ingen fiksing med databasen eller spesielle skript.

WordPress Customizer hjelper deg med å justere det forhåndstilte dashbordet for å passe til merkevaren. Videre gir dashbordet enkel tilgang til tilknyttede selskaper for å redigere kontoinformasjonen, overvåke status, se betalingshistorikk og laste ned bannere og lenker.

Alt er der i WordPress admin for å kjøre tilknyttede programmet mer praktisk og sikkert. Det er en sikker plugin du kan stole på for å spore hver kommisjon nøyaktig og beskytte den mot ulike angrep. Easy Affiliate hjelper også med å lage tilpassede sporingslenker. Med støtte fra Pretty Links ser koblingene dine flotte og korte ut.

Easy Affiliate integreres med e-postmarkedsføringstjenesteleverandører som ActiveCampaign, ConvertKit og MailChimp for å forbedre e-postmarkedsføringen din. Det gir en fullverdig plattform for å administrere bannere og lenker slik at du vet at din tilknyttede markedsføringsstrategi er på punkt.

For sikre betalinger støtter den PayPal. Du vil også finne det enkelt å oppgradere til Easy Affiliate fra AffiliateRoyale med et enkelt klikk og få tilgang til all informasjon raskt.

Prisen starter fra $99,50/år for et enkelt nettsted.

Avslutningsord

Å starte et affiliateprogram er ikke vanskelig. Hvis du har et solid produkt å selge, er sjansen stor for at det er noen der ute som vil hjelpe deg med å markedsføre det produktet. Og fordelene ved å gjøre det er uvurderlige.

Avhengig av størrelsen på produktet/bedriften din, må du vurdere og veie alternativene dine for den beste tilknyttede markedsføringsplattformen.

Denne guiden for tilknyttede markedsføringsverktøy bør ha nok mangfold til å dekke dine behov i små bedrifter og bedrifter.

x