tipsbilk.net

14 beste Slack-apper for å øke produktiviteten

Bruker du slappe apper, men vet ikke hvordan de kan øke produktiviteten din? Her er noen av de beste slappe appene spesielt for produktivitet som kan komme godt med.

Utvilsomt har Slack blitt en av de mest eksepsjonelle kommunikasjons- og teamadministrasjonsapplikasjonene. Millioner av brukere og hundrevis av selskaper bruker Slack som sin primære kommunikasjonsapp for å få kontakt med eksterne teamarbeidere og forskjellige avdelinger.

For å drive virksomheten jevnt, må man fokusere på flere applikasjoner som kan gjøre samtaler, diskusjoner og oppgaver sømløse. Den beste egenskapen til Slack-applikasjonen er at den er enkel å integrere med andre applikasjoner.

Fra å få varsler om prosjekter, tildele oppgaver, spore fremdrift, få tilbakemeldinger og sette tidsfrister, kan Slack-applikasjonen med dens integrasjoner hjelpe deg mye. Det beste er at du ikke trenger å logge på ti søknader for å få jobben gjort.

På toppen av det er det enkelt å installere plugin fra nettleseren og integrere den med Slack for å komme i gang. Slack integrasjoner er lett tilgjengelige og fungerer ved å legge til nye funksjoner som dokumentbiblioteker, arbeidsflyttavler, spill og videochatter.

Her er noen av de beste slakke applikasjonene som kan øke produktiviteten ved å strømlinjeforme kommunikasjonen, justere oppgaver, automatisere resultater, møte mål og hjelpe deg med å holde kontakten.

fredag

Hva gjør den? – fredag er administrasjonsverktøyet som man kan bruke for maler, tips og produktivitetshack. Det hjelper brukerne med å rydde opp i kalenderen og bidra til å overvinne betydelige utfordringer. Målet er å øke produktiviteten samtidig som man følger opp synkron og asynkron kommunikasjon.

Fredagsintegrasjoner hjelper deg med å lime arbeidsplassen i orden, for eksempel dokumenter, chat, prosjektstyringsverktøy og HRIS. Det vil hjelpe med å integrere de spredte verktøyene og gjøre kommunikasjon på jobben mer tilgjengelig, og er den perfekte løsningen for nyansatte.

Funksjoner

 • Oppsummering av ukentlige oppgaver for å hjelpe teamet med å utføre oppgavene sine.
 • Få direkte rapporter og oppdateringer uten å planlegge et nytt møte.
 • Dele de daglige oppgavene med alle for å effektivisere arbeidet.
 • Tilpassbare nattverdruter som påminnelser, spørsmål og tråkkfrekvens.
 • Få overbevisende rapporter til interessenter uten å kaste bort tid på umiddelbare trender.
 • Automatiserte arbeidsrutiner og planleggere for å få kontakt med kollegaer umiddelbart.

Man kan integrere Friday med Slack for å effektivisere oppgavene og prosjektledelsen. Med Slack-integrasjon kan man automatisere regelmessige oppdateringer som ukentlige oppgaver, standup-møter og mer. Det er enkelt å konfigurere Friday med Slack, og du (sammen med lagkameratene) vil få oppdateringen regelmessig.

Røtter

Hva gjør den? – Røtter har som mål å redusere kontorutbrenthet, øke teamsamarbeidet og skape en mer robust bedriftskultur. HR Slack-pluginen er designet for å hjelpe de ansatte å strømlinjeforme sine daglige oppgaver og øke produktiviteten. Det er en flott HR-løsning for å sikre at du kan starte med arbeid uten å investere i flere verktøy.

Funksjoner

 • Den kommer med et onboarding-system som lar brukere bygge en automatisert arbeidsflyt for å automatisk tildele oppgaver og for orientering av nye ansatte.
 • Spor hver enkelt ansatts spor, og forberede ansatte for bedre flyt og komfort for Slack.
 • Følg opp et organisasjonskart for å forstå kommunikasjonslinjene og forbedre synligheten med Slack-varsler i sanntid.
 • Hjelp teamet med å holde kontakten og knytte bånd om interesserte grupper, vannkjøler-emner og møte-rulett.
 • Bruk intelligente undersøkelser for medarbeiderengasjement og finn ut hvilke skritt du kan ta for å forbedre opplevelsen deres.
  Spor, slett og sikre sendte Gmail-vedlegg med docTrackr

Røtter er enkle å distribuere, noe som gjør at brukere laster ned, installerer og setter opp plugin-modulen i løpet av få minutter. Sammen med dette, verktøyet som følger med ubegrenset kraftuttak for Slack-appen for å be om, spore, analysere og godkjenne ansattes bruk.

monday.com

Hva gjør den? – Monday.com-integrasjon anses som et ideelt tillegg til Slack-plattformen. Den tilbyr sømløs kommunikasjon for ansatte, hjelper dem å motta regelmessige oppdateringer, synkronisere samtaler på begge plattformene og spore eventuelle endringer i sanntid. Målet er å holde seg på samme side for å jobbe som et team.

Funksjoner

 • Spor alle tidsfrister og varsle teammedlemmer umiddelbart over Slack direkte.
 • Synkroniser dataene automatisk, for eksempel samtaler og oppdateringer om Slack over monday.com.
 • Opprett nye oppgaver og tilordne dem til teammedlemmer umiddelbart.

monday.com-integrasjon kan hjelpe teamet til å jobbe uanstrengt med hverandre ved å dele fremgang i sanntid med andre. Det lar ansatte endre status, opprette nye oppgaver, varsle andre og fullføre prosjekter uten å gå glipp av tidsfrister.

Smultring

Hva gjør den? – Ta i betraktning Smultring som en one-stop for å komme i kontakt med ansatte uten å vente på akvarellpausene. Det er en måte å nyte virtuell kaffe, DEI-diskusjoner og kollegalæring. Målet er å bygge meningsfulle relasjoner mellom ansatte, strømlinjeforme samarbeid og oppdage nye ritualer i teamet.

Funksjoner

 • Det hjelper med å opprettholde personvernet til du vil dele oppgaven eller hendelsen med noen som en kanal.
 • Meldingene og varslingen sendes til de du vil invitere.
 • Gratis tilgang til Donut-funksjonene for ansatte som å sende invitasjoner, feire arrangementer og ha vannkjøler-chatter.
 • Den kommer med flere funksjoner som er delt inn i to betalte planer som Premium- og Standard-planer.

Donut er lett å jobbe med for å bringe folk nærmere. Det letter ny tilkobling, oppmuntrer til gjensidig feiring og automatiserer tilfeldig samtale. Det beste er at brukerne ikke trenger å kompromittere personvernet for å få ting gjort.

Hei Taco

Hva gjør den? – Hei Taco hjelper arbeidsgivere med å bygge lykkeligere og sterkere eksterne team. Det hjelper med å strømlinjeforme arbeidsflyten, ikke bekymre deg for å gjenkjenne teammedlemmer og ha det gøy mens du jobber sammen.

Funksjoner

 • Man kan avsløre aktivitetsfeeder for å se hva teamet jobber med.
 • Vedlikehold og aktiver ledertavler for å motta og gi taco til de ansatte.
 • Lag minneverdige øyeblikk med venner basert på spesielle anledninger eller prestasjoner og gi dem virtuelle gaver.
 • Det hjelper bedrifter med å skape en anerkjennelsesrik kultur for sine ansatte for å redusere omsetningskostnader og beholde teammedlemmer.

HeyTaco er lett å integrere med Microsoft Teams og Slack; inkludere tack-emojier når du sender meldinger til kolleger for å vise takknemlighet og ros for å få et smil på ansiktene deres. På toppen av det lar den deg holde oversikt over alle lagets aktiviteter.

Polly

Hva gjør den? – Polly får alle oppdateringene og bringer dem til Slack-applikasjonen din, enten det er et stort spørsmål eller et mindre spørsmål. Den svarer på alle spørsmålene umiddelbart uten å rote rundt på forskjellige plattformer.

Funksjoner

 • 7-10 ganger raskere og umiddelbar respons enn skjema eller undersøkelse
 • Den kommer spesialbygd for Slack.
 • Ta informerte beslutninger med umiddelbare og visualiserte resultater ved hjelp av CSV-databasefiler.
 • Automatisering av repeterende oppgaver med ukentlige innsjekkinger, 1-til-1 møteagendaer, daglige standups og andre rutiner.

Polly-verktøyet kan også forsterke forskjellige stemmer ved å bruke strukturert tilbakemelding nedenfra og opp for å forbedre ansattes opplevelse og få anonymitetskontroll på sensitive emner.

Jibble

Hva gjør den? – Ta i betraktning Jibble som det gratis Slack-tidssporingsverktøyet som kan hjelpe arbeidsgivere med å spore klokken inn og ut av ansattes tid. Det kan hjelpe med å se forenklede timelister og fungere som et meldingsverktøy. Løsningen kan bidra til å oppdage kommandoene som kan fungere for bedriftene å komme i gang.

  Slik slår du på tofaktorautentisering for Amazon-kontoen din

Funksjoner

 • Spor ansattes tid med skråstrekkommandoer for å forstå fremgangen deres.
 • Spor daglige logger av ansatte med lønnstimer, sporede timer og daglige oppføringer.
 • Se aktiviteter og prosjekter for å spore tid og sjekke hvem som jobber med hvilken modul.
 • Forenkle timelistedataene med regelmessige logger, ukentlige oppdateringer og daglige sammendrag uten å bytte applikasjon.
 • Forstå prosjektaktivitetene til alle de ansatte umiddelbart mens du blar gjennom detaljer.
 • Få øyeblikkelige og sanntidsvarslinger for å spore ansattes aktiviteter som å klokke i tid, forstå arbeidet deres osv.

Brukere kan opprette en Jibble-konto, integrere den med Slack, invitere medlemmer og begynne å bruke den.

Status helt

Hva gjør den? – Status helt er et verktøy med umiddelbar synkronisering med automatiserte standups og samkjøre team umiddelbart. For å få innsiktsfulle og konsise rapporter, kan man holde seg asynkron med data og innsjekkinger. Målet med å bruke Status Hero er å erstatte lange møter, avbrudd og skuldertrykk.

Funksjoner

 • Det er enkelt å automatisere daglige innsjekkinger med tilpassede innstillinger, sende Slack, SMS eller e-post, og være oppmerksom på tidssonen.
 • Spor helsen til teammedlemmene dine mens du sporer målene deres, innsjekkingsrater, forespørsler og aktiviteter med retros og 1:1s-rapport.
 • Gjennomgå den ansattes aktiviteter umiddelbart i sanntidsaktivitetsstrømmen og innsjekkinger fra prosjektstyringsverktøy uten å bytte app.

Den er ideell for Microsoft Teams, Slack og e-post for å sjekke inn og kompilere aktiviteter for å avklare intensjoner, prestasjoner og blokkere. Målet er å hjelpe hybride og eksterne team på tvers av tidssoner og arbeidsflyter med å få rapporter, dele tilbakemeldinger og vurdere teammedlemmene.

Geekbot

Hva gjør den? – Geekbot kan hjelpe til med å kjøre undersøkelser og standup-møter og få daglige rapporter om Microsoft Teams og Slack-applikasjoner. Målet er å spare tid, få automatiserte rapporter og gjøre rutineoppdateringer sammen med å angi frekvens og tidspunkt for standup-møter.

Funksjoner

 • Å vedlikeholde rapportene basert på ansattes lokale tidssoner er enkelt uten å be dem om å motta rapporten ved midnatt.
 • Bruk maler for å starte med rapporter, kompilere datasett, arbeid med bare noen få klikk, og få live support tilgjengelig.
 • Send en vennlig rapport til ansatte for å dele rapporter i sanntid og slumre standupen for å få svar.
 • Den er ideell for salgsrapporter, daglige standups, båndøyeblikk, møtenotater, teamtilbakemeldinger, private 1-mot-1-er, team-retrospektiv og mer.
 • Angi autopilotteamarbeid for tilbakevendende oppgaver, del svar, samle undersøkelser, kjør daglige standups og legg ut oppdateringer på Microsoft Teams og Slack.

Geekbot hjelper også med å få svar fra Microsoft Teams og Slack.

Workast

Hva gjør den? – Workast har som mål å organisere arbeidet for teamene på Slack mens delegerer oppgaver, effektiviserer prosesser, kjører møter, administrerer prosjekter og øker synligheten av teammedlemmenes oppgaver. Det er enkelt å installere Workast med noen få klikk og begynne å samarbeide med teammedlemmer.

Funksjoner

 • Øyeblikkelige påminnelser og varsler i Slack uten å oversvømme verktøyene dine.
 • Samarbeid med teammedlemmer uten separate passord, invitasjoner eller nye kontoer.
 • Lag oppgaver på Slack enkelt og fange statusen umiddelbart.
 • Få synlighet over oppgavene som er tildelt teammedlemmene, omfordel ressurser til oppgaver og hold styr på dem.

Workast har gjort det enkelt å spore og fange opp arbeidsdetaljene på Slack gjennom tavler, lister, tidslinjer og kalendere. Det hjelper brukerne med å lage unike arbeidsflyter og strømlinjeforme oppgavene via e-post, kalendersynkronisering, arbeidsflytbygger, webhooks og API, Zapier og skjemaer.

  Hvordan skjule private bilder og videoer på iPhone eller iPad

Område

Hva gjør den? – Område lar brukere holde styr på sine ansatte fra Slack uten å bytte mellom applikasjoner. Fra innsjekking til utsjekking kan den dekke alle viktige funksjoner. Hvis du har plaget teamet ditt om alle oppgavene og oppdateringene, er det best å gå for Range som vil eliminere behovet for å sende meldinger til teamet.

Funksjoner

 • Angi en påminnelse om å spore oppgavene uten å gå inn i mikroadministrasjonsfasen.
 • Få kraftige statusoppdateringer for å få produktive, fokuserte og tilkoblede resultater.
 • Skrive innsjekkinger raskt og raskere uavhengig av oppgavene teamet ditt jobber med.

Det er enkelt å koble til med Slack; besøk integrasjonsinnstillingene, sett opp Slack, koble til Slack og Range, følg de nødvendige trinnene og begynn å nyte integreringen.

PigeonBot

Hva gjør den? – PigeonBot er et flott verktøy for å integrere med Slack uten å plage teammedlemmene dine. Det er enkelt å bruke /email-kommandoer for å sende e-post via Slack for å diskutere enhver oppgave og holde fokus. Faktum er at ansatte hater å få Slack-meldinger for hver eneste oppgave.

Funksjoner

 • PigeonBot hjelper til med å unngå distraksjon med e-poster via Slack som kan strømlinjeforme oppgaver for teamet.
 • Send og motta e-postpinger direkte på Slack uten å endre applikasjonen.

Det er best å sende en e-post med alle oppgavene og ta den videre derfra. PigeonBot håndterer e-poster enkelt for teamet uten å bytte mellom Slack og e-post (for å sjekke eventuelle nye oppdateringer).

Bonusly

Hva gjør den? – Bonusly integrasjoner fungerer bra med Slack, og hjelper teammedlemmer til å samarbeide og kommunisere effektivt. Brukerne kan bli med i gjenkjennelseskanalen på Slack for å kjenne den ansattes status og deres jevnaldrende. Den tilbyr live feeds av ansatte ved hvert trinn gjennom hele arbeidsdagen.

Funksjoner

 • Det hjelper med å øke engasjementet med teammedlemmer uten å forlate Slack.
 • Bygge et sterkere team og skalere opp anerkjennelsen blant medlemmer, direkte rapporterende ledere, jevnaldrende og andre.
 • Å fremme kjernevirksomhetsverdier med kommunikasjon og samarbeid er en bonus.
 • Regelmessige oppdateringer om bursdager og anledninger sikrer at alle kan feire begivenheten sammen.
 • Automatisert varslingsfunksjon i Slack uten ekstra innsats for ledere eller ledere.

Bonusly sender anerkjennelse til teammedlemmene med en enkel kommando /gi som en modus for å tjene prestasjonen, få priser og motta en bonus.

Enkel avstemning

Hva gjør den? – Enkel avstemning er et innebygd og enkelt integreringsverktøy for Slack som kan hjelpe med å komme i kontakt med kolleger i løpet av få minutter. Det er enkelt å lage en meningsmåling ved å bruke /poll-kommandoen slik at andre kan avgi en stemme.

Funksjoner

 • Lag anonyme meningsmålinger for å skjule for å se hvem som har stemt hva enkelt.
 • Sett opp gjentakende avstemninger basert på uke, dag eller måned.
 • Begrens stemmegivningen til én stemme per person eller flere stemmer i henhold til dine krav.
 • Lag spørreundersøkelser med flere spørsmål for å gjøre det enkelt å kjenne medarbeiderens erfaring.

Konklusjon

Med dette sagt håper vi at du kan utnytte denne listen og øke produktiviteten umiddelbart. Disse applikasjonene og integrasjonene vil hjelpe deg med å få de beste resultatene, øke oppbevaringen og lette samarbeidet uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Du kan også se på disse produktivitetsappene hvis du er en ekstern arbeider.

x