tipsbilk.net

14 beste spillkort for å ta opp spilløktene dine

Et Capture Card kreves hvis du ønsker å ta opp høyoppløsnings- eller standarddata fra PS4-, Xbox One- eller Wii-lignende enheter.

Capture Card er populært blant spillere som spiller inn ulike spillvideoer. Disse opptakskortene kan ta opp høykvalitets live-streaming og konvertere DVDer til HD-format. Disse innspillingsvideoene vil bli lagret etter opptak og kan senere lastes opp til internett.

Men med så mange spillkort på markedet, kan brukere finne det vanskelig å velge ett. Her er en liste over noen Game Capture-kort som hjelper deg med å bestemme hvilket du trenger for din neste spill- og strømmeopplevelse.

Hva er et Game Capture Card?

Et spillopptakskort er en enhet som tar opp eller streamer video og lyd fra en annen kilde. For eksempel, hvis du vil fange spilling fra Xbox One, trenger du et opptakskort som kobles til konsollens HDMI-port fordi Xbox One ikke kan fange og streame spill samtidig.

Streaming, fangst og deling av hele spillet er mulig med et Capture Card og annet tilbehør, for eksempel en HDMI-kabel. Du kan lagre et spennende PlayStation-spill for senere gjennomgang eller opplasting til sosiale medieplattformer.

Hvorfor bruker folk Game Capture-kort?

Å bruke et fangstkort har flere fordeler hvis du er en streamer eller en YouTuber. Til å begynne med lar opptakskort deg ta opp eller streame HD-opptak, noe som er avgjørende for alle som ønsker å lage innhold av profesjonell kvalitet.

For det andre kan noen opptakskort ta opp eller streame video fra flere enheter samtidig, noe som gjør dem ideelle for oppsett med flere kameraer.

Capture-kort forenkler også opptak av kommentarer eller andre lydkilder, da de vanligvis inkluderer innebygde mikrofoninnganger. Den lar deg koble en mikrofon direkte til opptakskortet og ta opp lyd av høy kvalitet for å komplementere spillopptakene dine.

Spillfangstkort vs. vindu- og skjermopptak ved bruk av programvare

Spillfangst og visning eller vindusfangst er de to modusene for opptak av spillingen din. Hovedforskjellen er at spillopptak bare registrerer spillvinduet ditt. Den vil ikke fange opp noe utenfor spillskjermen din. Hvis du minimerer spillskjermen, vil den fortsette å ta opp det aktuelle spillet.

  Viktige stadier av kontraktsadministrasjon å vite

På den annen side kan skjerm- eller vindusfangst være alt som kjører på skjermen, som en nettleser, meldinger, filmer eller mer. Det betyr at uansett hva du vil gjøre på skjermen, vil den fortsette å ta opp.

Selv om flere fangstkort er tilgjengelige på markedet, er det viktig å få de beste for oppsettet ditt. Her er noen gode fangstkort på markedet.

Elgato HD60 S+, ekstern

Dette Game Capture Card lar deg fange spillingen din i 1080p 60fps. Nå kan du dele spillingen din i suveren visningskvalitet. Plug-and-play-funksjonen gjør den enklere å bruke. Spill HiFi-spillene dine for Xbox One X, Xbox Series X/S, PlayStation 5 og PlayStation 4 Pro i deres originale format. Bruk teknologi med ultralav latens for å forbedre arbeidsflyten din.

Den har en ubegrenset fangstmodus. Nå kan du spare timer med opptak på harddisken. Den har også en flashback-opptaksfunksjon som lar deg gå tilbake i tid og lagrer episke øyeblikk med tilbakevirkende kraft.

Rybozen 4K Audio Video

Du kan nå ta opp videokilder med oppløsninger på opptil 1080p, og den passer for alle HDMI-enheter som PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, DVDer, Wii U, DSLR, sikkerhetskameraer, kamera og set-top-bokser.

Det er ikke behov for en ekstern driver fordi den er plug-and-play. Når den er koblet til, gjenkjenner enheten seg selv som et webkamera. Den kan automatisk oppdage inngang og justere utgang. Ingen CPU-bruk, valgfri lydopptak.

Det fungerer med både Windows og Mac OS. Høyhastighets USB 3.0-teknologi og overlegen teknologi med lav latens gjør direktestrømming til Youtube, Twitch, Facebook, OBS, Twitter, Potplayer og VLC enklere.

Den kan fange opp et enkeltkanals HD HDMI-videosignal og er basert på høyhastighets USB 3.0-teknologi. Når du spiller et livespill, er det ingen etterslep. Du kan bruke mikrofoninngangen på Kedok-opptakskortet til å legge til eksterne kommentarer mens du spiller et spill. Vær oppmerksom på at det bare fungerer med 3,5 mm TRS standard mikrofonhodesett.

EVGA XR1 lite

Du kan ta opp med 1080P/60FPS og spille med 4K/60FPS. Den har lav latens og liten størrelse.

Den er ideell for å fange og streame PC/konsoll-spilling, eller du kan koble den til DSLR-kameraet for et webkameraalternativ av god kvalitet. Den har en USB 3.0 Type-C-port. Dette Capture-kortet er OBS-sertifisert.

FILMSHOP 4K HDMI Video

USB 2.0 Video Capture Card har en maksimal inngangsoppløsning på [email protected] og en maksimal utgangsoppløsning på 1920×[email protected] Den lar deg samtidig fange opp video- og lydsignaler og ta opp videoer med høy oppløsning på 30 fps direkte til harddisken uten forsinkelser.

  8 beste online skjemabyggere for bedriften din

HDMI Video Capture Card med HDMI loop-out-port har overlegen teknologi med lav latens, så det er ingen forsinkelse når du spiller spill live.

Nyt spilling med vennene dine mens du tar opp videoer med HDMI-signalsløyfefunksjonen for sanntidsstrømming på Twitch, YouTube, OBS, Potplayer, VLC og andre plattformer, og ta opp videoer direkte til PC-ene eller smarttelefonene dine. Det er ingen komprimering eller forsinkelse i utgangen.

MYPIN 1080P HDMI-video

HDMI Game Video Recorder tar opp video og spill i 1080P-oppløsning og lagrer dem på en USB-flash-stasjon eller ekstern harddisk. Men fordi den ikke støtter live streaming, vil den ikke fungere med OBS Studio, VLC, Youtube og andre lignende programmer.

Du kan få videoen hvor som helst, når som helst, ved å koble direkte til en USB Flash-stasjon (FAT32). Dette opptakskortet har en mikrofoninngang og kan brukes til å legge til eksterne kommentarer til spill, men det tar ikke opp partychatter. Den er enkel å bruke og lagrer videoer til en USB-enhet, men den fungerer ikke direkte med en PC.

TKHIN spillvideo

TKHIN spillvideokort er bygget med en avansert smartbrikke og et stilig og kompakt aluminiumslegeringsskall. Det støtter [email protected] HDMI-inngang og plug-and-play-funksjonalitet gjør at enheten kan jobbe umiddelbart med strømmemedier som OBS.

Ideell for live streaming, spillsendinger, videoopptak, konferanserom og andre lignende applikasjoner.

Du kan koble lydvideoopptaksenheten til øretelefonene dine via 3,5 mm lydutgang. Du kan også koble videoopptaksenheten til en 3,5 mm mikrofon via portene for å streame og ta opp stemmen din enkelt.

AVerMedia GC513 Live Gamer passer for alle streamere, enten de er hobbyister, innholdsskapere, nybegynnere eller godt erfarne. Dette opptakskortet lar deg nyte 4K-spilling mens du redigerer i 1080p60.

Takket være den forsinkelsesfrie integrerte passthrough-funksjonen, kan LGP2 ta opp fantastisk spilling med Full HD 60 fps uten irriterende forsinkelse og i 4Kp60.

LGP2s portabilitet er et kjennetegn. Det kan dermed enkelt konfigureres til å ta opp spill uansett hvor du er – enten det er på din iPhone eller en PC-turnering, alternativene dine er ubegrensede.

Elgato HD60 X

Denne enheten tar opp i 4K30 HDR10- eller 1080p60 HDR10-kvalitet, samt 4K60 HDR10, 1440p120 og 1080p120 med VRR-gjennomgang. Dette Capture Card krever ingen ekstra driverinstallasjon.

Du kan streame til hvilken som helst plattform, inkludert OBS, Streamlabs, Vmix, Zoom, Microsoft Teams, YouTube, Twitch, Facebook Gaming og andre.

  Hvordan lage NFT gratis uten gassavgift

DIGITALNÅ

Denne har en videokildeopptaksoppløsning på opptil 1080p ved 60 fps (bilder per sekund) og passer for alle HDMI-enheter som PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch, Wii U, DSLR, DVDer, sikkerhetskamera , kamera og set-top-boks.

Høyhastighets USB 3.0-teknologi og overlegen teknologi med lav latens gjør direktestrømming til Youtube, Twitch, OBS, Facebook, Twitter, VLC og Potplayer enklere.

MOYOON

MOYOON HDMI-opptakskort er laget av aluminiumslegering og designet med avanserte smarte brikker, med HDMI-inngangsoppløsning på opptil [email protected] og videosignalopptak opp til 1080p 60fps. Det gir en høykvalitets og feilfri opplevelse for spillere.

Med en ekstra mikrofonlydinngang gjør dette 4K HDMI-opptakskortet det mulig for spillentusiaster å streame, ta opp og integrere stemmen sin i spillingen. Det er ikke behov for en driver eller ekstra kraft, og mulighetene er allerede innebygd i gjeldende programvare for en jevn overgang.

Utspennende tråder 4K HDMI

Audio Capture Card har en maksimal inngangsoppløsning på [email protected] og en utgangsoppløsning på [email protected] Nå kan du ta opp videoer direkte til harddisken uten tidsforsinkelse. HDMI Video Capture passer for enheter med HDMI-utgang, for eksempel PS4 og Switch.

USB-opptakskortet støtter 1080P 60fps høykvalitetsopptak og livestreaming. Audio Video Capture Card kan samtidig fange opp HDMI-video og -lyd og overføre video- og lydsignaler til PC-er og smarttelefoner for lagring og forhåndsvisning.

MOYOON Capture Card USB 3.0

K-fangstkortet er laget av aluminiumslegering og har en avansert smartbrikke. Med høyhastighets USB 3.0-teknologi eliminerer spillopptakskortet forsinkelser og forenkler og øker hastigheten på direktesending, deling og opptak.

Støtter HDMI-inngangsoppløsninger på opptil [email protected] og videosignalopptak på opptil 1080p 60fps for høykvalitets og feilfri spillvideo og streaming media.

Papeaso Capture Card

Vårt video HDMI-opptakskort har en inngangsoppløsning på 3840×[email protected]en maksimal utgangsoppløsning på 1920×[email protected]og en oppløsning på [email protected] Ta opp HD-videoer med 60 bilder per sekund med svært lav ventetid direkte til harddisken din.

Dens tobruksgrensesnitt støtter USB- og Type-C-grensesnittdatamaskiner/mobiltelefoner/nettbrett for datainnsamling og opptak samtidig som de oppfyller ulike grensesnittkrav.

MYPIN 1080P HDMI

HDMI Game Video Recorder tar opp video og spill i 1080P-oppløsning og lagrer dem på en USB-flash-stasjon eller ekstern harddisk. Fordi dette opptakskortet ikke støtter live streaming, vil det ikke fungere med programmer som OBS Studio, VLC og Youtube.

Koble nå til en USB Flash-stasjon (FAT32) for å få videoen hvor som helst, når som helst.

Siste ord

Som du kan se, er dette noen gode Capture Card-alternativer for å få en sømløs strømmeopplevelse. De kommer alle med noen unike funksjoner og er ganske enkle å bruke. Du kan bruke dem og enkelt bli en streamer.

Det kan også være lurt å utforske de beste GOG-spillene gratis.

x