14 iPad-apper for å holde deg organisert gjennom dagen [2023]

I dagens hektiske verden bør det å holde seg organisert være toppprioritet for å oppnå suksess.

Det er noe som kan hjelpe deg på mange områder av livet, inkludert produktivitet. Et organisert sinn og miljø har en direkte sammenheng med å være produktiv, noe som kan hjelpe deg:

✅ Prioritere oppgaver

✅ Forhindre utsettelse

✅ Spar tid

✅ Reduser den store mengden stress

Siden det alltid er to sider av en mynt, vil det være riktig å si at teknologien på en måte har gjort det vanskelig og også enkelt for deg å holde orden. For mange sosiale apper er for eksempel et produkt av teknologi, noe som kan føre til mange distraksjoner hvis de ikke brukes innenfor grensen.

På den andre siden har vi det positive aspektet ved det som gjør det lettere å holde seg på toppen av dine daglige oppgaver og ansvar.

I dette innlegget skal vi se på de positive sidene ved teknologi, og det er de beste iPad-appene som vil hjelpe deg å holde deg organisert gjennom dagen.

La oss hoppe rett inn.

Todoist

En app som er flott for enkeltpersoner og lag, Todoist-appen lar deg organisere arbeid og liv på den mest sømløse måten. Det hjelper deg å oppnå mental klarhet ved å hjelpe deg med å sortere dine daglige oppgaver og oppnå mer på slutten av dagen.

Du kan starte med å opprette og organisere oppgaver i prosjekter, angi forfallsdatoer og påminnelser, ta med teamet ditt for samarbeid og mye mer.

En veldig kul funksjon i denne appen er at den lar deg prioritere oppgaver ved å bruke fargekodede etiketter. Du kan også sortere og se oppgaver etter forfallsdato og bruke det visuelle dashbordet til å overvåke fremgangen din.

Les også: Slik organiserer du apper gjennom mapper på iPhone

Any.do

Du kan bruke en rekke svært nyttige funksjoner fra Any.do, en produktivitetsapp som er nesten som en må-ha for hver iPad-bruker.

En av nøkkelfunksjonene til denne appen er oppgavestyringssystemet. Den lar deg lage oppgaver, angi påminnelser, prioritere oppgaver og kategorisere dem i mapper for den mest praktiske tilgangen.

En annen funksjon som jeg fant veldig nyttig er kalenderintegrasjon. Den hjelper deg med å holde oversikt over tidssensitive avtaler og oppgaver ved å la deg synkronisere appen med kalenderen din. Dette gjør det utrolig enkelt å administrere tiden din og unngå å føle deg overveldet.

I tillegg lar den deg bruke dagligvarelister, planleggere, gjøremålslister og mye mer.

Trello

Denne listen ville ikke vært komplett uten Trello, en veldig populær app for prosjekt- og arbeidsflytadministrasjon. Den har alt du trenger for å holde deg organisert og produktiv hver dag.

  9 AWS-øvingstest for å hjelpe deg med å bestå de ekte eksamenene

Den tilbyr mange tilpasningsalternativer for å hjelpe deg å bruke appen i henhold til dine krav i stedet for å følge en mal som ikke er personlig tilpasset deg.

Her er noen av hovedfunksjonene til Trello:

 • Visuelt organisasjonsdashbord for å lage tavler for forskjellige prosjekter
 • Samarbeidsmulighet for å invitere teammedlemmer og jobbe i styre sammen
 • Fremdriftsanalyse for å spore reisen din
 • Kalendervisning for forfallsdatoer

Det er en flott app for å bytte tradisjonelle klistrelapper med digitale tavler. Det minimerer belastningen du legger på hjernen din for å huske ting og hjelper deg med å fokusere på det som er viktigere.

Vekkerklokke

En stor del av å holde seg organisert er i tide, og det er akkurat det Alarm Clock vil hjelpe deg å oppnå. Da jeg så på hva denne appen tilbyr, ble jeg litt overrasket fordi funksjonene er noen av de mest unike som finnes.

Her er noen av disse funksjonene som vil endre måten du bruker alarmer på:

 • Notater og gjøremålslister som påminnelser om vekking
 • Personlig tema eller bilde som din klokkebakgrunn
 • Vær og temperatur rett ved siden av vekkerklokken
 • Angi maksimalt antall ganger du kan trykke på snooze
 • Lag alarmer for ulike formål

Den har også vekkeoppdrag som du må fullføre for å avvise alarmen. Min favoritt er for eksempel matematikkoppgaven som ber deg løse matematiske problemer for å stoppe ringingen.

Vekkerklokke for meg

Når du installerer Alarm Clock for Me, er det stor mulighet for at du aldri vil sove gjennom alarmene igjen. Den har en samling av vakkert designede urskiver, værdetaljer, en multifunksjonell tidtaker og en lommelykt, alt innebygd i én enkelt app.

Det er en flerdimensjonal løsning for når du vil våkne i tide, holde oversikt over arbeidstiden din, utføre oppgaver enkelt og gjøre andre formål.

Denne appen har forskjellige alternativer for å slå av alarmen, inkludert å løse et matematisk problem eller bare riste den. Dessuten kan du lage din egen vekkespilleliste, endre skjermens lysstyrke, legge til notater og gå i dvale til hvit støy.

Pomodoro Focus Timer

Som navnet antyder, bruker Pomodoro Focus Timer Pomodoro-teknikken for å hjelpe deg med å holde deg organisert. Den forbedrer produktiviteten din ved å gi deg en timer konfigurert med dine preferanser, og hjelper deg med å fokusere på den gitte oppgaven foran deg.

Noen høydepunkter i denne appen er:

 • Tilpassbare timerintervaller for forskjellige varigheter
 • Tilpassbar bakgrunn og stil
 • Integrert hvit støy med hver timer
 • Praktisk planlegging og varsler
 • Avslappende lydspiller

Den synkroniserer også godt med Apple Watch og iPhone.

Fokus på gjøremål

En app som kombinerer Pomodoro-timeren med oppgavestyring, Focus To-Do vil hjelpe deg å holde deg motivert og fokusert på å få ting gjort (den er vitenskapsbasert).

  9 Ethical Hacker Online Training Grounds

Hvis du har ønsket å implementere Pomodoro-teknikken mens du har en oppgavelistefunksjon på forespørsel, kan dette være den perfekte appen for deg. Den lar deg opprette og organisere oppgaver i oppgavelisten din, fokusere på en bestemt oppgave ved å bruke tidtakeren, stille inn påminnelser for viktige hendelser og mye mer.

Du får også detaljert statistikk over fremgangen din, som inkluderer fullførte oppgaver, tidsfordeling og totalt medgått tid på fokustimeren.

skog

Forest inkorporerer Pomodoro-teknikken veldig godt i appen ved å tilby en fokustimer. Du kan bruke den til en rekke formål, inkludert de gangene du ønsker å være i øyeblikket og nyte nåtiden.

Jeg elsker måten den visualiserer hele prosessen i appen. Det starter med å gi deg et frø til et tre som du skal vokse ved å være i nuet. Hvis du fullfører oppgaven, vokser treet fullt ut mot slutten av timeren.

Men hvis du ikke kan motstå fristelsen av å bruke telefonen, vil treet ditt visne, og det ville være en oppgave som mislyktes.

Det er et veldig interessant konsept som gir deg en følelse av ansvar for dine egne handlinger. Hvis du er disiplinert, vil du lykkes; hvis du ikke er det, dør treet ned.

Kalendere

Brukt av over 20 millioner brukere over hele verden, hjelper Kalendere deg med å holde orden ved å samle tidsplaner, kalendere, oppgaver og rutiner for å administrere dem under ett tak.

Det hjelper deg å se hele bildet og eie tiden din ved å la deg koble til kalendere fra Google, iCloud eller Outlook sammen med Google Tasks and Reminders.

I tillegg kan du også lage maler for de spesifikke oppgavene du ofte gjør, for eksempel:

 • Trene
 • Matlaging
 • Lesning
 • Øver på gitar

Det er like enkelt som å dra og slippe oppgavene dine inn i kalenderen og fullføre dem i tide uten feil.

Liten kalender

Administrer hendelser, tidsplaner og oppgaver effektivt med Tiny Calendar, en veldig ren og minimal app som faktisk er «ikke så liten» når det kommer til funksjoner. Du kan synkronisere Google-kalenderen din med den og forsterke oppgavebehandlingen din ved å ha alt du trenger å oppnå i ett enkelt dashbord.

Her er noen andre fantastiske funksjoner i denne appen:

 • Støtte for gester
 • Dra og slipp støtte
 • 9 forskjellige standardvisningsalternativer
 • Sanntidssynkronisering med Google Kalender og iOS lokal kalender
 • Push-varsler for påminnelser i tide

Tiny Calendar fungerer selv når du ikke har tilgang til en internettforbindelse, alt takket være det faktum at den cacher endringene dine og synkroniserer dem når du er online igjen.

Otter

En veldig hendig app og sannsynligvis en av mine favorittorganisasjonsapper der ute, Otter hjelper deg med automatiserte notater for Zoom, Google Meet og andre møteapper. Den transkriberer automatisk møtene dine, slik at du ikke går glipp av en eneste gullklump som høyttaleren falt mens du ikke fulgte med.

  8 beste video- og bildegenererings-API for sosiale medier, e-handel og mer!

Det er også supernyttig når du trenger skriftlige notater for det som ble sagt i møtet for å se tilbake og fullt ut absorbere all informasjon (jeg er også sånn!).

Noe av det beste Otter tilbyr, er deres sett med tilgjengelighetsfunksjoner rettet mot mennesker som er døve, tunghørte og andre.

Les også: Kjør onlinemøtene dine bedre med Otter

Bare trykk på Record

Opplev ett-trykks opptak, transkripsjon og iCloud-synkronisering på en gang ved å bruke Just Press Record. Som navnet antyder, er alt du gjør å trykke på opptaksknappen, og det vil automatisk transkribere det som blir sagt.

Uansett om du ønsker å fange dyrebare øyeblikk som barnets første gang du sier «mamma» eller for noe profesjonelt som et viktig møte, er det egnet for alle formål der ute.

Etter at appen er ferdig med innspillingen, kan du redigere og justere noen få ting, for eksempel å forbedre transkripsjonen om nødvendig og kutte ut de ekstra delene du ikke trenger.

ATracker

Bli bedre til å bygge gode vaner, nå målene dine og øke produktiviteten med ATracker. Det er en app som hjelper deg å knuse målene dine, fullføre oppgaver i tide og sette den perfekte rutinen.

Den har et veldig enkelt brukergrensesnitt, men du kan se dataene dine i visuelle former, for eksempel sektordiagrammer og søyler. Når du fortsetter å bruke denne appen på iPaden din, samles dataene inn, og fremgangen din er synlig for deg.

Du kan administrere tiden din effektivt med denne appen, og jeg tror dette er en av de selvutviklingsappene der ute som ikke overvelder deg.

Hvis det er din prioritet å bli bedre enn ditt tidligere selv, må du laste ned ATracker med en gang.

Clockify

Hvis du er frilanser, vil du ha mye nytte av Clockify. Det er en gratis tidssporingsapp som lar deg spore tiden din med bare ett trykk.

Dessuten lar den deg:

 • Kategoriser tid etter tagger
 • Spor produktiviteten din på tvers av forskjellige områder
 • Se timelister for ulike oppgaver
 • Se overordnede rapporter

Dessuten tillater det et ubegrenset antall teammedlemmer, prosjekter og arbeidsområder. For en gratis app gir Clockify så mye mer enn du forventer. Faktisk, hvis kravet ditt er minimalt, kan dette være den mest passende appen for deg.

Avsluttende tanker

Ved å dra nytte av appene ovenfor, vil du kunne forbedre produktiviteten din, holde deg på toppen av oppgavene dine og til slutt leve et mer organisert liv. Og den beste delen? Alt dette er mulig med kun din iPad.

Deretter kan du sjekke ut disse gjøremålsappene for Android og iOS for aldri å gå glipp av noe.