15 beste apper for å lage musikk med bare telefonen din (Android og iOS)

Livene våre er uforutsigbare uten smarttelefoner, ettersom telefoner lar oss kommunisere med familie og venner.

I tillegg gir dette oss muligheten til å få tilgang til en rekke nyttige applikasjoner. Grunnen til å få tilgang til slike apper kan være for å eliminere kjedsomhet, forbedre hverdagen eller jobbe eksternt.

Smarttelefoner har nå gode alternativer for folk som brenner for musikkproduksjon for et tidsfordriv eller et helt liv. Avansert teknologi har brakt et stort antall musikkproduksjonsapper for musikkelskere.

Disse appene lar deg få tilgang til en rekke prøvepakker, instrumenter, royaltyfrie spor og redigeringsalternativer. Disse funksjonene lar deg lage din egen musikk og dele den med dine kjære.

Hvorfor bruke musikkproduksjonsapper?

 • Musikkproduksjonsapper gjør det ganske enkelt og praktisk å lage musikk. Du trenger ikke hengi deg til komplisert programvare når disse appene har enkle brukergrensesnitt.
 • Disse appene tilbyr et godt utvalg av instrumenter. Du kan også få tilgang til sample beats og dermed lage fersk musikk uten særlig dyktighet.
 • Musikkproduksjonsapper er ganske rimelige. Noen av appene er tilgjengelige med tilstrekkelige funksjoner gratis.

La oss nå utforske noen av de beste appene for Android-enheten din.

FL STUDIO MOBIL

FL STUDIO MOBILE lar deg lage og lagre flersporsprosjekter på bare din Android-smarttelefon eller nettbrett. Den har funksjoner som lydopptak, effektmoduler, Chromebook touch, musstøtte, fullskjerms DeX, støtte for MIDI-kontroller, pianorull og mer.

FL STUDIO MOBILE har også en trinnsekvenser, delingsmulighet via Wi-Fi eller sky, og et virtuelt pianotastatur. Den kommer med flere trommeprøver som hatter, cymbaler, snarer, spark, stigerør og mer. Den inkluderer også forhåndsinnstillinger for SuperSaw og MiniSynth.

KORG Kaossilator

KORG Kaossilator er en synthesizer-app for Android-enheter. Den kommer fullpakket med elektroniske lyder og akustiske instrumenter som lar deg spille et bredt spekter av lyd. Den tilbyr også en sequencer som er perfekt for å lage sanger.

KORG Kaossilator lar deg utføre bare ved å bruke berøringsbevegelser. Du kan utforske mer enn 150 forskjellige lyder som du kan bruke til å produsere et bredt spekter av musikk. Den kommer med en Key/Scale-funksjon som eliminerer enhver form for feil tone. Dens loop-sequencer muliggjør enkel liveopptreden og sporskaping.

Roland Zenbeats

Roland Zenbeats er et nydelig musikkskapende program som lar deg lage musikk på telefonen. Det gir deg mange muligheter for moderne og legendariske lyder. Den lar deg enkelt lage beats og flersporssanger.

  Slik aktiverer du skrivebordsmodus på Android-nettlesere

Roland Zenbeats gir deg avansert redigeringsfunksjonalitet for å finjustere lydene. Økosystemet gir deg tilgang til flere tidsbesparende verktøy for å redigere, dokumentere og avgrense ideene dine.

Beat Maker Go

Beat Maker Go er en trommeputemaskinapplikasjon som lar deg lage beats og komme opp med fantastiske musikkspor. Det enorme biblioteket består av over 200 lydpakker. Du kan enkelt dele kreasjonen din med venner og familie.

Denne appen passer for nybegynnere så vel som PRO-beatmakere. For nybegynnere tilbyr den også leksjoner for å lære prosessen med å lage musikk på riktig måte. Du kan utforske musikk og lyder fra sjangere som Techno, House, Hip-Hop, Trap, Dubstep, Rock og mer.

BeatMaker 3

BeatMaker 3 kombinerer kraften og effektiviteten til ekte maskinvare og tradisjonell stasjonær programvare i én løsning. Denne appen lar deg opptre, spille og spille inn ved hjelp av inspirerende verktøy som roll, repeat, swing, etc.

Denne appen bringer deg over 128 banker med 128 pads. Disse lar deg ta opp live, hakke, mangle, sette sammen og resample enkelt. Den nøyaktige sekvenseringen gir deg fantastiske redigeringsfordeler. BeatMaker 3 har et fantastisk bibliotek med eksklusivt innhold.

Figur

Lag rungende musikk på få minutter med Figure. Den lar deg lage vanedannende beats hvor som helst og når som helst på din iPhone. Denne appen er ideell for nybegynnere så vel som dyktige musikkskapere.

Denne enkle appen lar deg lage komplette spor ved hjelp av melodier, bass og trommer. Den enkle XY-automatiseringen lar deg legge til spennende effekter til sangene dine. Du kan manipulere sangene dine raskt.

Denne appen er ideell for iOS 11 eller høyere versjoner.

Garasjeband

GarageBand gir deg et fullverdig musikkstudio til fingerspissene. Live-loopene lar deg produsere musikk som en profesjonell. Multi-touch-tastaturet lar deg spille en rekke instrumenter med stor letthet.

Du kan enkelt fange nesten hvilken som helst lyd og bruke lydeffekter på studionivå. Her kan du legge til virtuelle økttrommeslagere til sangen din og spille grooves. Dens smarte strenger lar deg spille hele strykeorkesteret.

Den tilbyr 24-bits lydoppløsning for opptak, miksing og eksport av sanger. Du kan lagre sangene dine på iCloud og dele dem når som helst med venner og familie.

KORG Gadget 2

KORG Gadget 2 er en alt-i-ett-app for musikkproduksjon med et intuitivt grensesnitt. Den tilbyr rundt 40 trommemaskiner og små synthesizere som du kan kombinere fritt.

  3 gratis GIF-tastaturer for iOS 8

Gadgetsamlingen inkluderer kompakte synthesizere, samplere, trommemaskiner, MIDI-verktøy, lyd og mer. Du kan koble til riktig maskinvare og få tilgang til uendelige muligheter.

BandLab

BandLab er en fantastisk gratis applikasjon for musikkoppretting og musikkopptak som mer enn 50 millioner brukere bruker over hele verden. Du kan lage musikk uavhengig av ferdigheter og bakgrunn. Den kommer med et multitrack-studio som du kan bruke til å lage, redigere og remikse musikken din.

Den lar deg legge til kreative effekter, lage beats og bruke samples og loops fra deres royaltyfrie lydspor. Disse lydpakkene kommer fra sjangere som dubstep, EDM, hip-hop, garage, rock, house, rap, etc.

BandLab har også en sosial nettverksfunksjon som lar deg finne nye venner. Du kan også starte et band med andre musikere eller få kontakt med samarbeidspartnere.

Her kommer du over 180+ vokal/bass/gitareffekter, 330+ virtuelle MIDI-instrumenter, looper, videomiks og flere spennende funksjoner.

Denne appen er tilgjengelig for både Android- og iOS-smarttelefoner.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Etsende 3

Caustic 3 er en app for musikkskaping i sanntid inspirert av rackmonterte samplere/synthesizere. Den lar deg lage et tilpasset stativ ved å legge til opptil 14 maskiner fra flere valg. Denne applikasjonen kommer med et effektstativ som støtter to effekter per maskin.

Den tilbyr også et mikserbord, globale Reverb/Delay-effekter, en master-sequencer, en parametrisk EQ for masterseksjonen og en limiter.

Du kan laste ned denne appen fra Google Play Store eller App Store.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Music Maker JAM

Music Maker JAM er en gratis musikkapp som lar deg enkelt lage beats, musikk eller sanger. Det er en brukervennlig app som tilbyr et bredt spekter av musikksjangre.

Disse sjangrene inkluderer EDM, trap, rap, hip-hop, dubstep, garage, house, rock, pop og mer. Enten du er nybegynner eller erfaren, gir denne appen deg den enkleste måten.

Her kan du utforske over 300 mikspakker med over 500 000 looper. Du kan ta opp musikken din og bruke dens 8-kanals mikser for en perfekt blanding. Å lage beats og remikse er bare et spørsmål om å riste smarttelefonen med denne appen.

Last ned denne appen for Android- og iOS-telefoner fra de respektive appbutikkene.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

n-Track Studio DAW

Det er en kraftig applikasjon som gjør smarttelefonen til et perfekt verktøy for musikkskaping. Den lar deg ta opp et ubegrenset antall lyd-, tromme- og MIDI-spor, blande dem under avspilling og legge til effekter til dem.

  Fiks YouTube-videoer som ikke spilles av på Android

Du kan også redigere sanger, bli med i Songtree-fellesskapet, dele sangene på nettet og samarbeide med andre artister.

Denne appen gir deg tilgang til Mono- og stereosporene. Den kommer med en step-sequencer beatmaker. Den kommer med funksjonene til Aux- og Group-kanaler, piano roll Midi Editor, skjermbasert Midi Keyboard, innebygd metronom og mer.

Du kan få denne appen for din Android- eller iOS-smarttelefon fra henholdsvis Google Play Store eller App Store.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Groovebox

Groovebox er en gratis musikkstudio-app med flotte tromme- og synthmaskiner. Den lar deg begynne å lage melodier og beats og spille instrumenter i verdensklasse raskt.

Med denne appen kan du utforske et stort antall lyder med mange rytme- og melodimønstre. Du kan lage dine egne melodier og lyder ved å spille berørbare instrumenter. Her kommer du over fem solide instrumenter, inkludert MiniMon, Horizon, RetroBass, Drumbox, etc.

Den lar deg arrangere sporene dine ved å bruke sangbyggefunksjonen. Du kan dele kreasjonen din med andre. Du kan laste ned denne appen til din Android- eller iOS-smarttelefon.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Groovepad

Vil du produsere musikk som DJs? Groovepad kan la deg gjøre dette uten høye musikkferdigheter. Denne appen lærer deg å lage sanger og spor. Her kan du avansere steg-for-steg og eksperimentere på en lang rekke måter.

Den kommer med et stort bibliotek med musikkspor og lyder. Noen populære sjangre som du kan finne på denne appen inkluderer House, EDM, Dubstep, Hip-Hop, Drum and Bass, etc. Du kan enkelt dele kreasjonen din med familie og venner.

Du kan laste den ned for din Android- eller iOS-smarttelefon.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Soundtrap Studio

Soundtrap er en fantastisk samarbeidende podcast- og musikkstudioapp som lar deg lage musikk etter eget valg. Du kan invitere vennene dine til samarbeid. Lag forbløffende musikk ved hjelp av profesjonelt innspilte looper.

Den lar deg bruke et stort utvalg av profesjonelle effekter av høy kvalitet. Du kan abonnere på Antares Auto-Tune® og redigere vokalen din. Den lar deg lagre alle kreasjonene dine i skylagringen og hente dem når det er nødvendig.

Last ned for din iOS- eller Android-telefon.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Forfatterens notat

Etter min mening er GarageBand den mest allsidige og pålitelige appen for musikkproduksjon rundt om i verden. Tilgjengeligheten av lydeffekter og instrumenter og dets enorme bibliotek gjør den ideell for alle. Dette er imidlertid begrenset til iOS-brukere, da det ikke er tilgjengelig for Android-enheter.

BandLab er et flott alternativ som er tilgjengelig for iOS så vel som Android-brukere. Den kan virkelig forvandle enhetene dine til programvare for musikkproduksjon og tilby en rekke funksjoner.