tipsbilk.net

18 beste gruveplattformer for kryptovaluta [High Performing Pool]

Utvinning av kryptovaluta er gratis penger, men bare hvis du er smart nok. Du kan tjene ved å bidra til programvareteknologien som driver kryptoblokkjeden!

Til og med den personlige datamaskinen din kan tjene noen dollar mens du ser favorittprogrammene dine på Netflix. I denne artikkelen vil jeg dele forskjellige plattformer for gruvedrift for kryptovaluta for deg å tjene litt passiv inntekt.

Gruvedrift er livslinjen til kryptoverdenen. Den validerer pågående transaksjoner og setter nye mynter i omløp. I enkle termer løser en gruvearbeider noen komplekse matematikkproblemer for å verifisere transaksjonene.

Det er prosessen der en gruvearbeider bytter ut sin datakraft og elektrisitet for blokkbelønningen. Blokkbelønning er insentivet for gruvearbeideren til å bidra til å opprettholde blokkjedeteknologien bak kryptovalutaer.

Enkelt sagt, blockchain er grunnlaget for alt krypto og NFT-universet. Det er en digital distribuert hovedbok som har en manipulasjonssikker oversikt over hver oppføring.

Den følgende delen vil diskutere ulike fordeler med kryptogruvedrift.

Fordeler med Crypto Mining

Hvis du er en kryptogruvearbeider, kan det være en ganske god sidejobb. Med lite analyser kan du generere passiv inntekt basert på datakraften din uten å gjøre noe med det. Get–Set–Glem.

Deretter kan du være en viktig del av kryptobevegelsen, ettersom gruvearbeidere er de viktigste bidragsyterne til å gjøre desentralisert finans til en realitet.

Til slutt har du vetorett for enhver endring i nettverksprotokollene.

Utvunnet vs. ikke-utvunnet kryptovaluta

En konsensusmekanisme er en metode for å godkjenne transaksjonene i et desentralisert system som en blokkjede. Det hjelper også med å holde systemet sikkert mot mulige sårbarheter som et 51 % angrep.

Et angrep på 51 % er en situasjon der en dårlig aktør kontrollerer mer enn 51 % av blokkjeden. Dette flertallet gir svindleren makt til å forme protokollene etter vilje. En konsensusmekanisme holder makten desentralisert. En slik grad av desentralisering krever enorme databehandlingsevner og arbeid for å utføre et 51 % angrep. Til slutt er en svindler tilbøyelig til å tape mer enn de muligens ville oppnå.

Det er mange konsensusmetoder som bevis-på-arbeid, bevis-på-innsats, bevis-på-kapasitet, bevis-på-aktivitet.

Avhengig av typen konsensusmekanisme, kan kryptomynter kreve gruvedrift eller annet.

Utvunnet kryptovaluta

Blokkjeder som bruker en konsensusmekanisme for bevis-på-arbeid, trenger gruvedrift.

De bruker gruvearbeidere for å godkjenne oppføringene (transaksjoner). Når transaksjoner går opp for verifisering, begynner gruvearbeidere å konkurrere om å finne et 64-sifret heksadesimalt tall.

Den første som finner løsningen, sender den til hele nettverket som bevis på arbeidet. Denne seieren gir belønningen til vinneren mens andre venter på neste utfordring.

Denne prosessen gjentas hver gang for en blokkverdi av transaksjoner. En blokk er ikke annet enn en gruppe transaksjoner på totalt 1 megabyte i data.

Bitcoin og Ethereum, de to største kryptovalutaene, bruker proof-of-work sammen med mange andre. Derfor trenger de gruvedrift for å sjekke dobbeltforbruk.

Den eneste ulempen med proof-of-work er energien som forbrukes og tiden det tar per transaksjon, ettersom alle gruvearbeiderne bortsett fra vinneren ender opp med å kaste bort datakraften sin for ingenting.

Ikke-utvunnet kryptovaluta

Alle kryptoer som ikke bruker proof-of-work er ikke-utvinnbare som Ripple, Cardano, etc.

De bruker mer energikonservative metoder for å validere transaksjonene. Proof-of-stake er en slik konsensusprotokoll som er et alternativ til bevis-på-arbeid.

Proof-of-stake fjerner konkurransen. Blokker utvinnes ikke. I stedet blir de validert av interessentene. Validatorer velges tilfeldig. De satser sin andel av krypto for å godkjenne en blokkering. Og de mister sin eierandel (delvis eller full) basert på graden av feil oppførsel.

Selv om proof-of-stake er miljøvennlig, har det sitt eget sett med ulemper slik at det fremmer innsamling av krypto i stedet for utgiftene.

Så for tiden, i overskuelig fremtid, har bevis-på-arbeid (gruvedrift) ingen sterke alternativer.

Hvem kan utvinne kryptovaluta?

Generelt kan alle med en støttet lommebok, internettforbindelse og kraftig maskinvare begynne å utvinne kryptovaluta. Det avhenger også av hvilken type kryptovaluta du velger å utvinne.

Du kan enten gå med solo mining eller pool mining.

I solo løser du alene for hasjen, mens det er mer en gruppeinnsats i bassenget. På samme måte er det også basert på typen maskinvare du har distribuert, CPU, GPU eller de profesjonelle ASIC (applikasjonsspesifikke integrerte kretser) gruvearbeiderne.

Vennligst gå gjennom denne veiledningen for å forstå kryptomining i detalj.

Krypto-gruveplattformer

De følgende delene vil diskutere noen av de store gruveplattformene og verktøyene som gjør gruveprosessen enkel – å kutte mye av det tekniske oppsettet.

Før du starter, sørg for at du har en kryptovaluta-lommebok og gruveprogramvare som støtter ditt valg av kryptovaluta.

Uten videre, la oss starte med noen av de beste gruveplattformene.

Ecos

Ecos kaller seg en fullverdig kryptoinvesteringsplattform. Og når du ser bredden deres i kryptodomenet, tenker du kanskje det samme.

Den har en kryptovaluta-lommebok, børs, skygruvekontrakter og kryptoporteføljer for investorer. I tillegg har ECOS en praktisk mobilapp. Den er tilgjengelig på App Store og Google Play.

Skygruvekontraktene deres er imidlertid bare for Bitcoin-gruvedrift. Du kan opprette en kontrakt som strekker seg fra USD 75 til USD 50000 gyldig i 15 måneder til 50 måneder.

  Atari Remix gjenoppliver kjente titler; Asteroider, tusenbein, utbrudd

De aksepterer betalinger fra kort og i noen få kryptoer: BTC, ETH, XRP og LTC.

Interessant nok kan du kjøpe en Bitmain Antminer fra nettstedet deres. Og det vil utvinne Bitcoins på deres gruveanlegg. Til slutt har du valget mellom å få den sendt til din adresse når det passer deg. De betaler daglig for skygruvedrift og gruvedriftskontrakter. All detaljert statistikk kan du se på kontoen din.

Hovedfunksjonen til ECOS-plattformen er at de tilbyr en gratis skygruvekontrakt i 1 måned for å teste plattformen deres!

StormGain

StormGain er en av de enkleste gruveplattformene. Den har en gruveprosess med ett klikk som ikke spiser fra dine lokale ressurser, og den er gratis. Men det er en hake!

Som annonsert er dette en alt-i-ett kryptoplattform. Du kan kjøpe, selge, bytte, bytte og mine. Gruvedrift er begrenset til Bitcoin og gjøres på StormGain-servere.

Nå er fangsten først, gruvedriften gjøres på 4 timers skift. Så du må klikke for å aktivere gruvearbeideren hver fjerde time. I tillegg, hvis du ikke handler på StormGain, er gruvehastigheten sakte i den grad at du ville minuskulere 0,5 USDT (~USD) per gruveøkt.

Og for det andre må du øke handelsnivået ditt for å øke gruvehastigheten din. Spesielt er det seks flere nivåer i tillegg til starteren. Det høyeste nivået er VIP 3 for tradere som har 75 000 000 USDT handelsvolum per kalendermåned. Med dette toppnivået kan du ha en gratis gruveinntekt på nær 16 000 USDT per måned.

Handels-, bytte- og uttaksgebyrer er spesifikke for mynttype. Men innskuddet er uten provisjon.

StormGain har native applikasjoner for Android og iOS. Du kan også bruke den som en nettapplikasjon.

Avslutningsvis er StormGain kun egnet hvis du gjør alt med krypto. Fortsett å lese for å vite om kryptoplattformene hvis du er interessert i gruvedrift alene.

Slushpool

Slushpool er et utmerket sted å gå inn for alle som sikter på bassenggruvedrift.

Det er en av veteranene innen bitcoin-gruvedrift som for tiden miner rundt 3,5 % av alle bitcoins.

SlushPool krever en poolavgift på 2 % for å bruke plattformen. Den har også et alternativ på 0 % bassenggebyr for noen støttede ASIC-gruvearbeidere.

Den har også en offisiell mobilapp for iOS og Android. Appen kan brukes som et kontoovervåkingsverktøy. SlushPool sier tydelig at du ikke kan mine med mobilappen.

Plattformen har tofaktorautentisering (2FA) for ekstra sikkerhet. I tillegg til de vanlige engangspassordene, kan du bruke FIDO2-kompatible fysiske autentiseringsenheter som TREZOR eller Yubikey.

Mens minimumsutbetalingen er 0,001 BTC, betaler du et utbetalingsgebyr på 0,0001 BTC for transaksjoner lavere enn 0,01 BTC. Det samme gjelder utbetalinger av Zcash.

SlushPool har Bitcoin-gruveservere på tvers av kontinentene: USA, Europa, Canada, Japan og Singapore. Zcash gruveservere er lokalisert i USA og Europa.

Fantastisk gruvearbeider

Neste på listen over kryptogruveplattformer kommer Fantastisk gruvearbeider, som ligner på Cudo Miner. Det er et gruveadministrasjonsverktøy for Windows- og Linux-brukere.

Den kan brukes gratis for 2 gruvearbeidere. Etterpå starter den betalte planen, og starter med USD 4 per månedsfakturering årlig.

Den har også et skyabonnement som tilbyr gruvedrift fra hvor som helst med bare en internettforbindelse. Denne tjenesten starter med USD 4 per måned, fakturering årlig for 10 gruvearbeidere. Denne tjenesten har en 30-dagers prøveperiode hvis du har mindre enn 400 gruverigger.

Det er også månedlige planer som er litt dyrere enn deres årlige kolleger.

Awesome gruvearbeider virker som en utmerket løsning for store gruvegårder. Den har rik dokumentasjon og hjelpeseksjoner for å hjelpe brukere på alle mulige måter.

Sionoder

Zionodes er uten tvil den mest tilgjengelige BTC-gruveplattformen vi kom over. Denne plattformen kommer inn med det jevneste brukergrensesnittet og hjelper deg ombord og starte gruvedrift på bare sekunder. Det beste er at dashbordet deres er dynamisk; du ser at inntektene dine oppdateres hvert minutt.

Fremveksten av denne plattformen kan hovedsakelig tilskrives dets strategiske partnerskap med ViaBTC, og mange flere fremtredende aktører i gruveindustrien. Slike strategiske partnerskap sikrer deres fotfeste i ekstern bitcoin-gruvedrift domene.

Vi anbefaler denne plattformen fordi, når du kjøper fra dem, er du den eneste eieren av maskinvaren, og du trenger ikke å bekymre deg for tilgjengeligheten til datakraften. Å være vert for maskinvaren i datasentrene hjelper deg med å få en forbløffende oppetid på 99,99 %, så effektivt er det ingen vedlikeholdspauser.

De aksepterer flere kryptobetalingsmetoder som USDP, TUSD, DAI, BUSD, USDT og USDC. Den ekstra fordelen med å kunne legge til disse myntene på tvers av flere nettverk som Ethereum, Binance Smart Chain og TRON. Zionodes har sitt datasenter over hele Nord-Amerika, Sør-Afrika, Europa og Russland.

Videre, hvis du planlegger å massebestille fra handelsbord du kan foreta betalingen med bare noen få klikk ved å bruke MetaMask USDT ERC-token.

Avslutningsvis er Zionodes et bedre alternativ til forskjellige skygruveplattformer, da det fungerer på eksterne gruvemoduler der du er eieren av gruvearbeideren og kan betjene den etter eget ønske.

Hint! Registrer deg på markedsplassen og send dem en linje, så kan de gi deg gratis prøveversjon av gruvearbeideren du ønsker.

BitFuFu

BitFuFu tilbyr både cloud mining og hostingprodukter. Dette er cloud mining-plattformen som er strategisk investert av BITMAIN.

For øyeblikket bruker alle de oppførte produktene på nettstedet deres S19 Pro-gruvearbeidere, flaggskipmodellen fra BITMAIN. De samarbeider også med gruvenettsteder som Core Scientific og gruvebassenger som Antpool.

  Slik bruker du Google Passordsjekk

På BitFuFus nettsted kan du velge antall hashrate fra 30 T til 500 T eller enda større bulker og planens varighet fra 30 dager til 360 dager. Gruvemodellen deres er at du kan velge å betale for kun 10 dagers elektrisitetsavgift på forhånd og få følgende avgifter trukket etter planen eller betale i et engangsbeløp.

Du kan også overvåke gruveprosessen ved å klikke på lenken fra din personlige side på BitFuFu for å hoppe til tredjeparts gruvebassengers backstage-styringssystem for å undersøke ytelsen til gruvearbeideren.

De har en iOS- og Android-app som lar deg holde et øye med markedet og legge inn bestillingene dine i henhold til siste pris.

Hint! De tilbyr eksklusive tilbud på mobilappene sine og henvisningsgebyrer på opptil 3 %.

Bitfly (Ethermine.org)

Bitfly er der du kan utvinne seks kryptomynter: ETH, ETC, ZEC, BEAM, RVN og ERG. Hver av dem har et annet domenenavn og konfigurerte instruksjoner som samsvarer med den spesifikke mynten.

Den krever en standard poolavgift på 1 % uavhengig av mynten du miner. Den har tredjepartsapper for overvåking som støttes på Android og iOS.

Bitfly har spesifikke konfigurasjonsveiledninger avhengig av operativsystem, grafikkort og mynt.

Når du klikker Start Mining, tar den deg til serverdetaljene og alternativene for gruveprogramvare. Etter det laster du bare ned det foretrukne gruveverktøyet og setter opp gruveprogramvaren for å starte gruvedrift.

Den har gruveservere i Europa, Asia og USA.

Bitfly kan skryte av umiddelbare utbetalinger. Den har også en Discord-kanal, et sted å dele kunnskap med andre gruvearbeidere. Dette kan være nyttig hvis du er ny på gruveområdet.

CryptoTab-nettleser

Dette er et unikt konsept for å utvinne kryptovaluta mens du surfer. Den har gruvefunksjoner innebygd.

CrytoTab-nettleseren lover automatisk algoritmebytte for å øke fortjenesten. På samme måte sikrer den ingen overoppheting eller batteritømming mens du surfer med den interne nettleseren.

Den konverterer alle belønningene i Bitcoin. Minimumsutbetalingen som er oppført er 0,00001 BTC. Du kan tjene på gruvemaskinvaren din samt motta provisjon for henvisninger.

Denne nettleseren er tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS.

Dette anbefales for ikke-teknologiske brukere som ønsker å ha en minimumssmak av gruvedrift av kryptovaluta.

Cruxpool

Et veldig moderne nettsted som sier: «Stabile og prediktive inntekter fra kryptogruvedrift.»

Du kan mine ETH, ETC, BEAM og Ravencoin på Cruxpool. Og de legger til nye mynter mens vi snakker om dette.

Men når du går til gruvesiden deres, viser de bare to gruvebassenger, ETH og ETC.

Disse to er de største av bassengene deres. Imidlertid deres hjelpeseksjonen viser de to andre gruvebassengene, Beam og Ravencoin.

Cruxpool krever et bassenggebyr på 1 %.

Hurtigstartguiden deres er detaljert og nyttig for å sette opp gruvedrift Ethereum og Ethereum Classic. Det hjelper å starte med ulike operativsystemer (Windows og Linux).

Minimumsutbetalinger er:

Ethereum – 0,01 ETH
Ethereum Classic – 0,1 ETC
Ravencoin – 50 RVN
Bjelke – 1 BJELKE

HashCity

Du kan utvinne 14 kryptovalutaer med HashCity.

Det som er bra med denne plattformen er at du ikke har noen utbetalingsavgift som med SlushPool.

Bassenggruveavgiften er 1 %.

Du kan finne oppstartsveiledninger ved å klikke på «Hvordan starte»-knappen mot hver kryptovaluta.

For eksempel, når du klikker «Hvordan starte» for Litecoin, vil dette dukke opp:

Du kan finne riktig gruvearbeider og andre filer direkte fra denne delen.

På samme måte kan du laste ned detaljerte instruksjoner for hver kryptomynt for å sette opp gruvedrift med HashCity.

De har en HashCity-app for Android og en Telegram-kanal for bassengmedlemmene.

NiceHash

Nicehash er den mest komplette av bassengene/tjenestene vi har vurdert så langt. Men nettstedet kan lett overvelde en ny gruvearbeider.

Det er en hashrate-markedsplass, kryptogruveverktøy og kryptoutvekslingsportal – blandet i ett.

Gruvedrift kan ikke være enklere hvis du har Windows 10. Sjekk denne videoen for detaljer:

Med Nicehash har du to alternativer, enten bruk deres interne gruveapplikasjon: NiceHash Quickminer, eller du kan bruke hvilken som helst tredjeparts gruveapplikasjon med NiceHash Miner.

Avhengig av maskinvaren – CPU/GPU eller ASIC – kan du finne detaljerte veiledninger for å starte mining med dem.

NiceHash OS (NHOS) ligner det vi har COS med CoinFly. Du kan koble til ubegrensede gruverigger gratis med NHOS. Det er en ekstra fordel sammenlignet med COS, som vil begynne å lade utover 4 rigger.

NiceHash er kompatibel med en rekke bassenger: F2Pool, SlushPool, 2Miners, etc.

Nicehash har også en mobilapp for Android og iOS.

Enkel BTC-gruvedrift

Enkel BTC-gruvedrift tilbyr en problemfri gruveopplevelse med en skygruvekontrakt. Cloud mining lar deg kjøpe en viss mengde hashkraft for kontraktsperioden.

Prosessen er å registrere seg med en e-post og deretter signere en kontrakt for å starte Bitcoin-gruvedrift.

Minimumsutbetalingen er 0,0001 BTC, og deres plattform sikrer umiddelbare og automatiske betalinger.

Denne plattformen støtter gruvedrift av BTC, ETH og LTH.

ZHash.pro

ZHash.pro tilbyr bassengutvinning til en 0% bassengavgift.

Du kan utvinne 4 mynter med dem: ZEC, ZEN, BTG og TENT.

Prosessen til min er enkel og krever ingen registrering. Man trenger bare en støttet lommebok og kan velge hvilken server du ønsker. Etterpå, konfigurer gruveprogramvaren din, og du er klar.

De har gruveservere i Europa, USA og Asia.

Detaljerte instruksjoner er tilgjengelige med alle fire bassengene i henhold til gruvemaskinvaren.

  Slik sletter du Upwork-konto

De har også en Discord-kanal for å få hjelp fra andre bassengmedlemmer.

Men bassengstørrelsen, i det minste på uenighet, virker liten med bare 89 online-medlemmer sammenlignet med Ethermine, som har 7 371 online-medlemmer på samme plattform.

Små puljer er ikke nødvendigvis en dårlig ting, og utbetalingene er større sammenlignet med store puljer. Sannsynligheten for å finne en blokk kan imidlertid være mindre med mindre bassenger på grunn av den mindre bassenghashraten.

For å sidelinje eventuelle bekymringer med ZHash.pro, kan du sjekke ut deres siste utbetalingsliste for hver pool.

Minimumsutbetalinger er 0,01 ZEC, 0,1 ZEN, 0,05 BTG og 0,5 TENT.

K1Pool

K1Pool har muligheten til å gå for en solo gruveopplevelse. Du kan enkelt finne blokkene og holde hele belønningen for deg selv.

Men solo mining anbefales bare hvis du har kraftig maskinvare eller utvinner kryptovalutaer med minst nettverksvansker.

Du kan utvinne 16 kryptovalutaer med K1Pool. Den har servere i Kina, Europa og USA.

Du må opprette en konto for å komme i gang. Etterpå kan du konfigurere i henhold til maskinvaren og serverplasseringen.

Man kan også mine med hashraten kjøpt på NiceHash. De har et eget NiceHash-kontrollpanel for det.

De har en nedlastingsseksjon for nesten all større gruveprogramvare. Nedlastingsportalen deres hjelper med å velge den beste gruveprogramvaren i henhold til gruvealgoritmen.

Hver puljeside består av viktig informasjon om den aktuelle poolen, for eksempel minimumsutbetalinger, poolhashrate, utbetalingsfrekvens.

De har også en discord- og telegramkanal for å få hjelp fra bassengmedlemmene. Basert på discord-kanalens antall ansatte, virker K1Pool også ny i gruveområdet.

Likevel er brukergrensesnittet rent og har mye informasjon for å hjelpe nybegynnere – verdt et forsøk.

MinerGate

Minergate har 7 aktive gruvebassenger for å komme i gang. Du kan mine ETH, XMR, LTC, ZEC, blant andre. Det lover en gruveprosess med ett klikk.

De har en intern gruveapplikasjon: MinerGate XFast, som de kårer som den raskeste i gruveindustrien. Denne applikasjonen støtter utvinning av 5 mynter. For resten skal gruveserverne konfigureres manuelt.

Prosessen er ganske grei, til å begynne med. Du kan bla gjennom bassengdelen deres og velge det foretrukne bassenget, som lenker til applikasjonsnedlastingen eller serverdetaljer.

MinerGate belaster opptil 1,5 % bassengavgift avhengig av kryptomynten og belønningssystemet. De har også en MinerGate-kontrollapp for Android.

SimpleMining

SimpleMininig ligner på Coinfly ved at den har et gruveoperativsystem.

Du kan bruke tjenestene deres gratis med én gruverigg i 30 dager.

Brukergrensesnittet er enkelt nok med nyttig informasjon for å komme i gang.

Man kan registrere seg hos dem og sette inn beløpet for å fortsette å bruke tjenestene deres etter prøveperioden.

Sjekk dette for en flott videoopplæring for å bruke SimpleMining OS:

CudoMiner

Cudo Gruvedrift tilbyr programvareløsninger for gruvedrift for kryptovaluta.

Dens Cudo-gruveplattform hjelper til med automatisert gruvedrift med minimum manuell konfigurasjon. Det kan skryte av å administrere 100 000-vis av gruverigger og ASIC-gruvearbeidere med en enkelt plattform.

Den har en automatisk myntbyttefunksjon som holder seg til den mest lønnsomme algoritmen for å utvinne for best mulig fortjeneste.

De har også en CudoOS for dedikerte gruverigger. Oppsettet ligner på gruveoperativsystemet vi har sett i denne artikkelen.

Du kan utvinne 9 mynter med deres automatiserte gruvedrift når dette skrives og over 100 kryptovalutaer med manuell konfigurasjon.

Den har en telegramkanal med over 6,5k medlemmer. Brukergrensesnittet er utmerket, og det er tonnevis av artikler som hjelper deg med å komme deg rundt kryptogruvedrift.

De har en provisjonsbasert prismodell, så ingen forhåndskostnader. Gruveprogramvaren deres er tilgjengelig for store stasjonære operativsystemer, inkludert Windows, Linux og Mac.

BetterHash

BetterHash er et automatisert gruveverktøy eksklusivt tilgjengelig for Windows OS fra og med nå. Den oppdager maskinvaren din og velger den beste algoritmen for maksimal gevinst.

Sjekk ut denne videoen for å få en introduksjon til automatisert gruvedrift med BetterHash:

Du kan utvinne 9 kryptovalutaer med BetterHash, inkludert den berømte BTC, ETH, XMR, ZEC.

Det er to gruvemoduser: manuell og profittbytte (automatisk).

Selv om det ikke er noe gruvegebyr for noen kryptomynt, er det et uttaksgebyr for Bitcoin (for ikke-myntbaserte kontoer) og FIRO.

Oppsummering 👨‍🏫

Med kryptovaluta i ferd med å bli et husholdningsbegrep, er kryptogruvedrift på en all-time high. Det finnes utallige kryptogruveplattformer for å hjelpe både en teknisk nybegynner og en profesjonell gruvearbeider.

Selv om det virker logisk å sette den ledige datakraften til gruvedrift, er en viss grad av teknisk kompetanse avgjørende for å oppnå fortjeneste og unngå tap. Mens du velger hvilken som helst kryptogruveplattform, forblir de kritiske faktorene støttede mynter, gruvealgoritmer, belønningssystemer, minimumsutbetaling, uttaksgebyr og brukeranmeldelser.

Alternativt bør du vurdere å få dedikert maskinvare som Antminer.

Til tross for sin popularitet, er ikke kryptogruvedrift for alle – spesielt den med ineffektiv maskinvare bør unngå gruvedrift.

Mens cloud crypto mining virker som den enkleste metoden å gruve, er utbetalingene ikke garantert. Det er omtrent som å investere i aksjemarkedet. Og når du signerer en kontrakt, er du forpliktet til å betale beløpet uavhengig av eventuelle gruveinntekter.

Så rådet som følger med skygruvedrift er: fortsett med forsiktighet og grav dypt før du går inn i denne spennende verdenen av passiv inntekt.

Vil du lære mer om krypto? Her er 7 online kryptovalutakurs for nybegynnere til avanserte nivåer.
Vil du ha gratis krypto? Her er 7 måter å tjene gratis kryptovaluta på.

x