4 mordmysteriespill å prøve

Uformelt spill kommer i mange forskjellige former. Noen spiller spill på telefoner og nettbrett, andre spiller på konsoller, og atter andre spiller enkle nettleserbaserte spill. I noen tilfeller blir populære brettspill omgjort til nettspill som brukere liker å spille.

Beste Clue-lignende nettspill

Clue er et mordmysterium brettspill. Det kan virke komplisert å spille når du først prøver det, men det er ganske enkelt og morsomt. Spillet har mange bevegelige brikker. Hvis du ser etter nettspill som ligner på Clue, prøv følgende.

  Hva er mikrotransaksjoner, og hvorfor hater folk dem?

Merk: Clue er et registrert varemerke. Du vil finne spill som er som Clue, men ikke en eksakt kopi av det.

1. Offisiell ledetråd på Steam

De offisielt Clue-spill er tilgjengelig på Steam. Det er ikke det samme som å spille spillet i nettleseren din, men Steam-versjonen er en trofast tilpasning av spillet.

Spillet er ikke gratis. Den er for øyeblikket tilgjengelig for $16,36 etter 10 % rabatt. Hvis du vil spille med venner, må de også kjøpe spillet på Steam (eller en av de andre støttede plattformene).

Du kan også finne tilfeldige spillere på nettet å spille med.

  Hvilke iPhones har portrettmodus?

2. New York Mysteries: The Lantern of Souls

New York Mysteries: The Lantern of Souls er tilgjengelig på Steam. Det er et mordmysteriespill, men det spiller ikke som et brettspill. I stedet er det ment for enkeltspillere. Du utforsker forskjellige steder og finner ledetråder for å finne ut hvem morderen er.

Dette spillet er et kapittel i en serie med lignende spill. New York Mysteries: The Lantern of Souls koster $7.

3. Danse Macabre: Crimson Cabaret

Danse Macabre: Crimson Cabaret er en samling av mordmysteriespill på Steam. Spillet tilbyr gameplay som er noe nærmere et brettspill. Du må utforske Paris, samle ledetråder og prøve å ikke bli myrdet selv. Spillet koster $5,49.

  Del filer, mapper og skjermbilder med et klikk

4. Crime Secrets: Crimson Lily

Crime Secrets: Crimson Lily er tilgjengelig på Steam og det er en kombinasjon av mordmysterium og skjult objekt. Du vil finne at spillet er noe nær det til et brettspill, men ikke en kopi av Clue siden det ikke er noen kort involvert. Det er enkeltspiller og koster $9,99. Hvis prisen virker høy, er det verdt å nevne at spillet har en god vurdering.

Konklusjon

Murder mystery-spill er noen av den eldre sjangeren innen spill. Brettspill spilles kanskje ikke så mye som før, siden det nå er bedre plattformer for spill, men sjangeren er fortsatt populær. Du vil finne at det er mange andre mordmysterier og funnobjekt-spill på Steam. Gå gjennom katalogen og denne listen, og du vil garantert finne noe morsomt å spille.