5 måter å bruke din foreldede iPhone 4 på

Nå som iOS 8 er ute, er iPhone 4 din faktisk foreldet når det gjelder OS. Der iPhone 4 ikke vil motta en OS-oppdatering, støtter den heller ikke noen hovedfunksjoner fra iOS 6 og iOS 7 som Siri og muligheten til å ta panoramabilder. I tillegg taklet ikke telefonen iOS 7-oppdateringen så godt; det bremset telefonen, og det var ikke før Apple ga ut en oppdatering med en ytelsesfix for iPhone 4 at ting ble bedre. Så hvis du fortsatt har en iPhone 4 du brukte, eller hvis du har en liggende ubrukt, hva kan du gjøre med den nå som vesentlig raskere enheter er tilgjengelige? Her er fem foreslåtte bruksområder som kan la deg bruke den som noe mer enn en seriøst dyr papirvekt.

Spill

Vi vet at iPhone 4 er gammel, vi vet at den ikke har Siri, og vi vet at den kjører tregt med iOS 7, men det betyr ikke at maskinvaren enheten bærer er helt håpløs. Det er mer enn i stand til å kjøre spill som vi alle vet bruker mye batteri og plass. Du vil tenke deg om to ganger før du tar telefonen ut og spiller et Candy Crush-maraton, fordi du ikke har råd til å bruke batteriet mens du er på farten. Du kan dedikere iPhone til spilling og ta enheten med på lange turer for å underholde deg selv eller barn som kanskje reiser med deg. iPhone 4 kan enkelt kjøre spill som Candy Crush til Infinity Blade. Andre fantastiske titler som Dots, Letterpress, Tall Chess, Badland og Sword Sworcery kjører flytende på den.

  Hvordan forbedre Microsoft Words grammatikkkontroll

Din sosiale medietelefon

Hvis du er eksepsjonelt aktiv på sosiale medier, deler det du spiste til lunsj på Instagram, tweeter noe du nettopp har hørt, eller bare sjekker inn på favorittstedet ditt på Foursquare og/eller Facebook, så vurder å bruke din gamle iPhone 4 som din dedikerte sosiale medier telefon. Det blir lettere for deg å ta en pause fra det også ved å bare legge bort den gamle telefonen. Du kan også eksklusivt bruke den til å foreta Skype-anrop eller Facetime-samtaler og spare batteriet på hovedtelefonen din.

Kamera og fotografi… For barn

Hvis du bestemmer deg for å oppgradere til en iPhone 6 eller 6 Plus, er det svært usannsynlig at du vil bruke en iPhone 4 for å fange viktige eller til og med hverdagslige øyeblikk. Det gir deg en telefon og et fullt funksjonelt kamera på 5 MP. Gi det til barna i familien din. Barn bruker telefoner i yngre alder nå, så det er fornuftig å gi dem en enhet med et fungerende og rimelig godt kamera, sammen med muligheten til å støtte mange flotte fotoredigeringsapper.

  Slik låser du opp detaljert strømmestatistikk på Apple TV

Musikkbeholdningen din

Apple har avskaffet 32 ​​GB-modellen, så hvis du kjøper en iPhone 6/6 Plus, må du betale for mer lagringsplass. Hvis du vil nøye deg med en 16 GB enhet, eller en 64 GB enhet med visshet om at spill vil bli større, og det vil komme kraftigere apper for de kraftigere enhetene du kan vurdere å bruke iPhone 4 som iPod (nå utdødd) . Hold musikkbiblioteket ditt på enheten og bruk det til å lytte til musikk mens du er på farten. Du vil ikke bekymre deg for batterilevetid eller om å håndtere telefonen som om den er laget av glass (som er det, men du skjønner hva jeg mener).

  Hvordan aktivere (eller deaktivere) og bruke berøringsmodus i Word

Jailbreak og eksperimentering

Jeg kom nylig i besittelse av en iPhone 3G. Det var en eldgammel enhet, og det var en stor opplevelse å puste nytt liv i den. Ta din iPhone 4 med visshet om at den ikke lenger har noen av de viktige dataene dine og at det er usedvanlig vanskelig å mure en iPhone, og prøv ut alle de sprø ting du noen gang har ønsket å prøve med telefonen. Jailbreak det, prøv tweaks, eksperimenter. Jeg vil gå så langt som å foreslå at du åpner den og ser deg rundt, noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre med en iPhone, men som ikke har hatt mot til å prøve.

Gi oss beskjed om du har god bruk for en gammel enhet? Gi oss beskjed i kommentarene.