6 beste leverings-API for bedriften din for å spare tid og penger

Forsendelses-APIer er viktig integrasjon av frakttjenester for e-handelsindustrien eller en nettbedrift.

E-handelsindustrien har vært vitne til vedvarende vekst de siste par årene siden i dag foretrekker folk å bestille de nødvendige produktene på nettet.

Før fremveksten av forsendelses-APIer var arbeidsflyten for fraktadministrasjon manuell. Når en bestilling ble lagt inn, ble fraktdetaljer manuelt lagt inn i systemet. Den var svært utsatt for feil og krevde flere sporingsnivåer. Den manuelle tilnærmingen er kostbar for enhver e-handelsplattform og reduserer fortjenestemarginen.

Forsendelses-APIer tillater integrering av logistikkpartnerens funksjonalitet direkte i e-handelsselskapets system, og automatiserer dermed prosessen. Online-bedrifter kan nå bruke avanserte frakt-API-er fra flere avsendere for å bringe all informasjon om frakt og levering i ett enkelt omfattende dashbord. Denne tilnærmingen reduserer fraktadministrasjonskostnadene.

Selv om du finner UPS, FedEx og DHL som tilbyr forsendelses-APIer, er disse ikke fleksible nok til å integreres i dine egne systemer. Et e-handelsselskap har flere logistikkpartnere, og det kan være tungvint å inkludere hver av deres APIer individuelt i systemet. I denne artikkelen finner du de beste plattformene som tilbyr frakt-API, som støtter flere logistikkpartnere for e-handelsbedrifter.

ShipEngine

ShipEngine er en populær leverandør av nettbaserte frakttjenester og tilbyr en robust forsendelses-API. API-en er i stand til å hjelpe deg med å administrere små til store fraktadministrasjonsarbeidsflyter og hele ordreoppfyllingsprosessen.

Denne API-en integrerer mer enn 30 avsendere i fraktprogramvaren din, slik at du enkelt kan validere adressene til kundene dine eller få informasjon om fraktkostnader med et enkelt klikk. API-en kommer med automatisert integrasjon til toppavsendere som USPS, FedEx, UPS, Amazon, DHL, APC, Aramex, etc.

ShipEngine API tilbyr ulike tjenester som estimerte fraktkostnader, skrive ut etiketter, validere adresser, spore pakker, prissammenligning og mye mer. API-en hjelper deg å strømlinjeforme hele fraktstyringssystemet til e-handelsbedriften din.

  Hvordan trekke ut og endre ikoner på en Mac

Du kan enkelt finne den laveste prisen som tilbyr avsender til kundens adresse fra API-en og spare mye penger. Tilby også den beste sporingsopplevelsen til kundene dine siden API-en gir sanntids pakkestatus, nøyaktig plassering og personlig merkevarebygging.

ShipEngine-prissystemet er ganske enkelt siden det tilbyr bruksbasert fakturering. Du kan bare anslå månedlige fraktbehov fra 0 til 5000+ og registrere deg.

EasyPost

EasyPost er en annen trendleverandør av nettbaserte fraktløsninger som har utviklet en RESTful API for fleksible fraktbehov. Forsendelses-APIet er ideelt for små husholdningsmerker, lokale nettbaserte leveringsbedrifter, online markedsplasser, oppfyllelsessentre og bedrifter siden API-en virkelig er skalerbar.

En utvikler kan enkelt integrere API-en i fraktstyringssystemet ditt. Dessuten trenger du bare å integrere det én gang og spare mye penger som du vil investere i en intern utvikler, spesielt hvis du eier en liten nettbedrift.

EasyPost API støtter mer enn 100 nasjonale og internasjonale operatører. Det hjelper med utskrift av fraktetiketter, pakkesporing, estimerte fraktkostnader, adressebekreftelse og andre fraktadministrasjonsoppgaver. Noen av dets premium-fraktleverandørintegrasjoner er for UPS, DHL Express, FedEx, LaserShip, OnTrac og Canpar.

API-en har innebygde funksjoner for prissammenligning på tvers av en liste over transportører og kostnadseffektiv forsendelsesforsikring. EasyPost tilbyr to prisnivåer, og disse er Developer og Enterprise. Utviklerpakken, egnet for små e-handelsbedrifter, kommer med 120 000 forsendelser gratis hvert år, sammen med adresseverifisering og sporing.

Shippo API

Et annet pålitelig og pålitelig eksempel på en shipping API for e-handel er Shippo API. Det hjelper deg å komme raskt i gang med frakt og levering ved ganske enkelt å koble systemene dine til API-en og starte produktlevering.

Du kan enkelt fjerne flere trinn mellom at kunden legger inn en bestilling og levering av pakker, som å lete etter en passende transportør, forhandle priser, integrere transportører, skrive ut etiketter og mye mer.

  Hva du skal gjøre når Mac-en din ikke slår seg av

Shippo API passer for ulike virksomheter som logistikkleverandører, e-handelsnettsteder, online markedsplasser og forhandlere som trenger nettbaserte frakttjenester. Hvis du er en liten nettforhandler, kan du velge den grunnleggende API-en med viktige funksjoner som fraktetiketter, adressebekreftelse, sporing og refusjonsetiketter.

For bedrifter med flere funksjonskrav kan du få den avanserte API-en som tilbyr bestillinger, returer, forsendelse av flere deler, fraktforsikring, sammen med andre grunnleggende funksjoner. Shippo tilbyr tre forskjellige abonnementer: Starter, Professional og Premier.

Profesjonelle og Premier-planer er egnet for hyppige bestillinger og store e-handelsnettsteder. Men hvis du starter din nettbutikk, kan du starte med startpakken og nyte flere gratistjenester.

Pitney Bowes

Hvis du sliter med å oppfylle kundens forventninger til rettidig bestillingslevering, kan du prøve Pitney Bowes pakketjenester API. Utvikleren av fraktprogramvaren din kan enkelt integrere denne API-en i fraktappen slik at fraktteamet ditt kan få ett-klikks tilgang til transportørtjenester fra Pitney Bowes, USPS, FedEx og UPS.

Når du registrerer deg, får du API-nøkkelen din fra Pitney Bowes slik at du kan komme i gang med bekymringsfri og automatisert fraktadministrasjon. API-en hjelper deg med raskere transportørbehandling, fraktkanselleringer og refusjonsadministrasjon via et daglig fraktmanifest.

Pitney Bowes API kommer med REST-arkitektur og bruker HTTP-protokoll for kommunikasjon. Funksjonen for prissammenligning viser tilgjengelige fraktselskaper og faktiske priser for enhver pakke, slik at du kan spare mer når du leverer online bestillinger ofte. API-en kan også søke i USPS-databasen med postadresser.

Shyplite API

Shyplite er en programvareleverandør for shipping gateway i India og har sin egen shipping API. APIen har forskjellige nivåer av integrasjoner som handlekurver, online markedsplasser, ordrebehandling og fraktselskaper.

API-tilbudene inkluderer autentisering, bestillinger, forsendelser, manifest, sporing, servicevennlighet, priskalkulator og ordrekansellering. Derfor har du alle API-ene du trenger for e-handelsprogramvaren din under én paraply. Alle disse er REST APIer.

  Hvordan se hvor mye RAM som er på PC-en din (og hastigheten)

ShippyPro API

Hvis du driver en online markedsplass, logistikkstøtteselskap eller online salgsmerke, kan du også se nærmere på ShippyPro shipping API. Det sparer deg for uvanlige skjulte kostnader som følger med manuell fraktadministrasjon. ShippyPro har testet API-en for millioner av forsendelser slik at du kan få maksimal oppetid og feilfri fraktbehandling.

Dens API kommer i to teknologier: REST og SOAP. API-en er også tilgjengelig på 14 forskjellige programmeringsspråk, og derfor vil de fleste av fraktstyringssystemene støtte denne API-en.

ShippyPro API integrerer systemet ditt med 100+ operatører og 50+ salgskanaler. Du kan automatisere oppgaver som etikettoppretting, estimert fraktkostnad, pakkesporing, hentingsplanlegging og så videre. Du kan starte med den raskt voksende abonnementspakken som vil koste €29/måned.

Konklusjon 📦

Nå som du vet om de beste og trendende tjenesteleverandørene av shipping API for e-handel, kan du enkelt velge en avhengig av dine behov for frakt og levering av online forretningsprodukter.

Du kan også prøve noen av forsendelses-APIene nevnt ovenfor for prøveperioden og deretter bestemme hvilken som er best egnet i henhold til bedriftens CRM, IT-infrastruktur og budsjett. Hvis du virkelig ser etter kostnadseffektiv fraktadministrasjon for e-handelsnettstedet ditt, er frakt-API-er det må-ha-verktøyet for din nettvirksomhet.

Ulike fraktverktøy hjelper e-handelsbedrifter med å vokse. Du kan lære mer om fraktprogramvare for voksende e-handelsbedrifter.

x