6 beste pulsmålerapper for Apple Watch

Hjertet er et viktig organ i menneskekroppen og er grunnen til at du er i live.

I disse dager øker frekvensen av hjertesykdom selv hos ungdom, og statistikk nevner at én av fem hjerteinfarktpasienter er under 40 år. Noen av de vanlige årsakene til en dårlig hjertesykdom kan være:

 • Understreke
 • Usunn livsstil
 • Overdreven drikking og røyking
 • Mangel på fysisk aktivitet

For å holde disse forholdene i sjakk bytter mange mennesker nå til en sunnere livsstil som inkluderer å trene minst 3 ganger i uken.

De fleste leger foreslår minimum 30 minutters trening daglig og et sunt kosthold for å holde hjertet ditt aktivt og fri for medisinske tilstander.

Pulsmålerfunksjon på Apple Watch

Spørsmålet dukker opp, hvordan vet du om du pusser opp nok kalorier eller er på rett vei? Apple lanserte en løsning på dette svaret ved å inkludere en pulsmålerfunksjon i deres klokkeserier.

Den lar deg overvåke kroppen din under ulike fysiske aktiviteter som du utfører i løpet av dagen. Du kan sjekke pulsen når du går, trener, hviler eller pendler til jobb.

Den gir deg også en rapport om hjerteslag under og etter treningsøkten, og hjelper deg med å holde hjertetilstanden i sjakk.

I de siste Apple Watch-utgivelsene har funksjonen blitt enda bedre, og nå varsler den deg i tilfelle lav/høy hjerterytme. I tillegg støtter den en EKG-funksjon i systemet for å utføre testen uansett hvor du er. Og jeg forteller deg hva, eksperter har berømmet nøyaktigheten.

⚠️ Merk: Selv om resultatene av EKG er kjent for å være nøyaktige mesteparten av tiden, bør denne funksjonen kun brukes som en nødsituasjon og bør ikke erstatte medisinske diagnostiske tester.

Apple Watch-brukere bruker pulsmålerfunksjonen i stor utstrekning, men du vil kanskje fortsatt gjøre en ekstra mil og laste ned en ekstra tredjepartsapp for å bruke flere nyttige funksjoner. Dette vil sikre at du alltid er trygg når det gjelder helsen din.

  For Honor Løs inn koder gratis

I dette innlegget vil vi gå over de beste pulsmålerappene for Apple Watch som du kan laste ned og begynne å bruke umiddelbart.

Slik installerer du disse appene på Apple Watch

Å laste ned nye apper fra App Store på Apple Watch er superenkelt og kan gjøres i disse enkle trinnene:

Trinn 1: Åpne App Store på Apple Watch.

Trinn 2: Bruk kronen til å bla nedover listen over apper eller søkefeltet for å søke etter ønsket app.

Trinn 3: Når du ser appen du ønsker å installere, trykker du på «Hent», og det er det.

Appen installeres på Apple Watch og åpnes fra hovedsiden.

Fordeler med apper for hjertefrekvensmåler

Ulike apper har forskjellige og unike funksjoner, som alle koker ned til hvilken du velger.

Det er imidlertid noen vanlige fordeler som hver pulsmåler-app må ha. Her er noen av dem:

 • Overvåking av vitale oppgaver hjemme
 • Sporing av hjertefrekvens under trening
 • Overvåking av stress og aktivitetsnivå i løpet av dagen
 • Gi tilbakemelding i sanntid
 • Sjekker søvnkvaliteten

Nå som vi har samlet en anstendig mengde kunnskap om pulsmåler-apper for vår Apple Watch, la oss hoppe inn i listen over alternativer slik at du kan velge den du vil ha.

HeartWatch

Med over 1 million brukere over hele verden og en brukervurdering på 4,7/5 stjerner, gjør HeartWatch pålitelighet og nøyaktighet til sin første prioritet, og vi er her for det.

Denne appen lar deg overvåke pulsen når du går, sover, trener eller gjør andre aktiviteter. Den varsler deg også når hjerteslag plutselig blir lavt/høyt.

Du kan motta nøyaktig statistikk på treningsøktene dine og få sporet livepuls til enhver tid.

HeartWatch har vært et toppvalg for folk i over 50 forskjellige land, og det er også kompatibelt med mer enn 10 forskjellige språk.

For ikke å nevne, du kan alltid være sikker på at personvernet ditt er godt beskyttet. Siden dette er en betalt app, er den fri for annonser for å levere en uavbrutt opplevelse.

Hjerteanalysator V9

Heart Analyzer v9 er en pålitelig app som gir funksjoner på neste nivå for å gjøre hverdagen din stressfri, vel vitende om at hjertehelsen din holdes i sjakk.

  Hvordan lage et flytskjema i PowerPoint

Her er noen av de mange tingene den gjør:

 • Presenterer helsedata i grafer, rapporter og beregninger
 • Den gir deg en oppsummering av dagen på dashbordet
 • Lar deg se treningsøkter
 • Det gir deg muligheten til å eksportere helserapporter til PDF-filer

Du kan også utløse et manuelt pulsmål og bruke noen andre kule funksjoner, så jeg vil anbefale å sjekke ut denne.

Kardiogram

Hvis du leter etter en app som overvåker hjertefrekvensen din og hjelper deg med å spore symptomer på hjertesykdommer, er Cardiogram ditt valg.

Med over 6,2 millioner nedlastinger er denne hendige appen en klinisk validert pulsmåler som hjelper deg med daglige oppsummeringsberegninger i et interaktivt pulsvisualiseringsformat.

Du kan bruke den tilpassbare vanefunksjonen til å logge på medisiner, livsstilsendringer, daglige stemninger, notater og mer.

Dessuten blir treningsøktene og søvnsyklusene dine overvåket og analysert for medisinske formål.

Qardio hjertehelse

Qardio Heart Health er en prisvinnende app som kan kobles sammen med andre Qardio-enheter og kobles sømløst til med Apple Watch. Du kan spore følgende:

 • Blodtrykk og oksygen i blodet
 • Puls og uregelmessig hjerterytme
 • 12 beregninger for kroppssammensetning (BMI, muskler, kroppsfett, bein, vann og mer)
 • Kroppsvekt
 • Kroppstemperaturendringer

Denne appen er best kjent i markedet for sitt intuitive grensesnitt og nøyaktige resultater. For ikke å glemme, det lar deg også sette mål og påminnelser for personlig pleie.

Du kan abonnere på premiumversjonen av appen for å få maksimale fordeler.

Sjekk også ut: Topp smart helsesporing for bedre liv

Hjertegraf

Som navnet antyder, er Heart Graph en ekspertapp som gir deg hjertefrekvensinformasjon i sanntidsgrafer for å minimere medisinsk sjargong.

Du kan komme i gang med gratisversjonen uten annonser. Den støtter Bluetooth-sensorer som går hånd i hånd med Apple Watch. Du kan også se gjennom øktene dine offline og importere eksisterende treningsdata.

I tillegg lar den deg spore og angi et mål for kaloriforbrenning før en treningsøkt via Apple Health. Appen er veldig spesiell om treningen din, siden den sporer hjertefrekvensen deretter.

Når du snakker om hoveddelen, kan du spore pulsen din mens du utfører aktiviteter som dans, yoga, scenelek, etc., og forvente svært nøyaktige resultater.

  Hva betyr "IANAL", og hvordan bruker du det?

FITIV Pulspulsmåler

En flerbruksapp som lar deg holde deg i form på mange måter, FITIV Pulse Heart Rate Monitor, vil ikke skuffe deg. Den har live-aktiviteter, dynamisk øystøtte og en treningsøker.

Du får også en tilpasset treningsopplevelse som inkluderer live coaching, treningsanalyse, treningsmotivasjon og mye mer for å knuse målene dine.

Her er noen andre fantastiske funksjoner i denne appen:

 • Et blikk på treningsberegninger fra låse-/startskjermen
 • Lag separate dashbord for helse og trening
 • Stream live treningsdata fra Apple Watch til iPhone

Du får også tilgang til 100 innebygde treningstyper og tilpassede alternativer. Dette er det beste valget for deg hvis du er interessert i sport og hardcore-aktiviteter. Den støtter Watch OS9 som kjører.

Forfatterens notat

Den innebygde pulsmålerfunksjonen på Apple Watch kommer allerede med sine fordeler, men en tredjepartsapp kan hjelpe deg med å ta ting til neste skritt når det gjelder helse og kondisjon.

Husk å vurdere dine behov og forventninger før du laster ned en av appene ovenfor, da de alle varierer med funksjonene deres, så det er viktig å være sikker på hva du leter etter.

Det sier seg selv at alle av dem gjør en god jobb i sine respektive sett med evner, gitt at du bruker dem med tanke på dine krav.

Hvis kravet ditt bare er å overvåke pulsen din, vil en app som HeartWatch være nok. Men hvis du er interessert i intens trening og trenger hjelp på det området, vil FITIV Pulse Heart Rate Monitor fungere som en sjarm for deg.

Deretter kan du sjekke ut de beste treningsappene.

x