7 AI-bakgrunnsgeneratorer for å revolusjonere designprosessen din

Kunstig intelligens har sett en bratt økning i ulike domener, som kunstskaping, automatisering og mer. En slik bruk er tydelig i AI-bakgrunnsgeneratorer.

Disse praktiske verktøyene kan fjerne bakgrunnen til bildet ditt og erstatte dem med en ny, fantastisk bakgrunn som øker den generelle appellen til bildet.

I denne artikkelen har vi samlet noen av de beste AI-bakgrunnsgeneratorene for å revolusjonere designprosessen din. Les videre for å finne ut hvordan AI endrer kunstindustrien.

Hvordan endrer AI kunstskaping?

Som vi allerede sa, har kunstig intelligens i stor grad påvirket sektoren for grafisk design. Det har revolusjonert måten designere lager kunst på.

Ved hjelp av kunstig intelligens automatiserer designere enkelt kjedsommelige komplekse oppgaver. Dette gir dem mer fritid til å fokusere på andre viktige aspekter ved kunstskaping som faktisk trenger tiden deres. Personliggjøring blir også enklere når AI er på spill.

AI er i stand til å kjøre en grundig analyse av tilgjengelige data. Dette hjelper AI-støttede verktøy med å generere design som er rettet mot spesifikke målgrupper. Slik personalisering sikrer maksimal effektivitet. Derfor resonerer designene mer med målgruppen.

Dessuten bidrar denne automatiseringen utvilsomt til effektiviseringen av designprosessene. Ikke bare sparer det tid og energi, men det øker også presisjonen og den generelle konsistensen.

En annen ting som er verdt å nevne er at AI hjelper designere med å komme opp med ut-av-boksen design som kanskje ikke har vært mulig med designernes innsats. Nå, med den konstante utviklingen av kunstig intelligens, vil designere fortsette å få kraftigere designverktøy og nå nyere høyder.

Hva er en AI-bakgrunnsgenerator?

AI-bakgrunnsgeneratorer hjelper brukere med å erstatte bildenes vanlige, generiske bakgrunner med fantastiske, AI-genererte bakgrunner.

Slike verktøy fungerer hovedsakelig ved å bruke tekstbeskrivelsene brukerne gir. Men noen verktøy lar også brukere velge en mal og fortsette. AI-bakgrunnsgeneratorer er akkurat det motsatte av en bakgrunnsfjerner som i hovedsak fjerner bakgrunnen til bildene dine ved å analysere egenskapene.

I tillegg til tekstbeskrivelser lar disse verktøyene deg definere stiler, teksturer, lys osv., for å skreddersy de genererte bakgrunnene for å passe dine spesifikke behov. Fra høykvalitets e-handelsproduktbilder til profilbilder til videospillbakgrunner – AI-bakgrunnsgeneratorer kan lage fantastiske bakgrunner for ulike formål på et øyeblikk.

  Slik slutter du å slå fra å bremse datamaskinen ned

Fordeler med å bruke en AI-bakgrunnsgenerator

Å bruke en AI-bakgrunnsgenerator har mange fantastiske fordeler. Her er noen av dem:

✅ AI-bakgrunnsgeneratorer kan oppgradere hverdagsbildene dine til noe ekstraordinært. De kan generere kule bakgrunner ved hjelp av kunstig intelligens og erstatte de kjedelige bakgrunnene dine med dem for å gi fantastiske resultater.

✅ Å ansette profesjonelle grafiske designere er en kostbar affære. Men ved å bruke AI-bakgrunnsgeneratorer kan du enkelt lage iøynefallende grafikk selv. Fra produktbilder til innhold på sosiale medier til bannere – du kan designe hva som helst ved hjelp av disse verktøyene. Selv når tjenestene er betalt, er de fortsatt mye mindre enn hva en grafisk designer kan kreve.

✅ Menneskelig fantasi har ingen grenser. AI-støttede bakgrunnsgeneratorer kan bidra til å materialisere disse konseptene for å ta kreativiteten din til neste nivå.

Her er noen av de fineste AI-støttede bakgrunnsgeneratorene som er i stand til å skape noe ekstraordinært ut av et kjedelig, løpende bilde:

Fotorom

PhotoRoom er et nyttig verktøy for alle dine behov for bakgrunnsgenerering. Alt du trenger å gjøre er å tydelig beskrive hva du trenger (for eksempel en hvit vegg med livlig farget graffiti), og AI-algoritmen vil gi deg et ubegrenset antall bakgrunner som matcher forespørselen din. Husk at jo mer intrikat beskrivelsen din er, desto mer intrikat er bakgrunnen din.

I tillegg til grunnleggende beskrivelser, kan du legge til ekstra ting som fargedetaljer, belysning, bakgrunnsstil og mer for å få mer presise resultater. Basert på forespørselen din vil verktøyet generere unike bakgrunner i løpet av sekunder.

Brukere kan velge bakgrunnene de liker fra listen og bruke dem hvor som helst. Enten for å lage estetiske bilder eller vise frem produktene dine, tar PhotoRoom seg av det hele.

FYI, PhotoRoom bruker stabil diffusjon for å sikre nøyaktigheten til utgangene. Derfor kan du være sikker på at det alltid vil etterlate ingen stein ugjort for å matche din eksakte forespørsel.
For øyeblikket tilbyr PhotoRoom sine tjenester gratis. Så du trenger ikke å bruke en krone for å få favoritt-AI-bakgrunnen din.

Fotor

Ved å bruke Fotors AI Background Generator kan du få førsteklasses, unike bakgrunner uten problemer. Uansett formål, bare beskriv dine behov, og verktøyet vil generere mange fantastiske bakgrunner basert på forespørselen din.

I tillegg til å lage personlige bakgrunnsbakgrunner, produktbakgrunnsbilder for markedsføringsformål, etc., lar Fotor deg også lage fantastiske Zoom-bakgrunner. Dette lar deg erstatte de generiske, kjedelige Zoom-bakgrunnene dine med stilige AI-bakgrunner.

  Sjekkliste for cybersikkerhet for små og mellomstore bedrifter

For å gjøre ting mer interessant kan du legge til merkevarebilder og logo for å lage virtuelle merkebakgrunner. Fotor lar også brukere velge ønsket stil og justere forhold, belysning, detaljer osv. for å skreddersy bakgrunnen deres.

Og den beste delen? Fotor tar ingen penger for å lage AI-bakgrunner etter eget valg.

Picsart

Picsarts AI-bakgrunnsgenerator er en flott løsning på bakgrunnsrelaterte behov. Uavhengig av din visjon, lar Picsart deg bringe det til live ved å gi deg mulighet til å generere fantastiske AI-bakgrunner som er ideelle for ethvert formål.

Fra tilfeldig redigering av bilder til å gi et profesjonelt preg på din kunstneriske kreasjon – Picsart kan være din venn og guide.

Selv om du sliter med å utvikle ideer, kan du hoppe over tekstbeskrivelsen og velge en kunstnerisk stil fra listen, og AI håndterer resten. I tillegg, hvis du streber etter å oppnå en bestemt estetikk, kan du velge fra forskjellige bakgrunnsstiler som Sketch, Van Gogh, vintage, fotografi og så videre.

For øyeblikket lager Picsart to bakgrunner ved å bruke forespørselen din. Imidlertid planlegger de å oppgradere verktøyet for å generere mer unike bakgrunner.

På publiseringstidspunktet var Picsarts AI-bakgrunnsgenerator gratis for alle, og begrenset hvor mange bakgrunner brukere kunne lage på en dag.

Varm kjele

Hotpot kan hjelpe brukere med å lage fantastiske bakgrunner for bildene sine ved hjelp av kunstig intelligens. Det være seg å lage bakgrunnsbilder for e-handelsprodukter eller mønstre for spillobjekter, eller morsomme redigeringer – Hotpot er i stand til å oppnå det du ønsker.

Hotpot trekker først ut motivet til et bilde ved å pent fjerne bakgrunnen og sikre den generelle jevnheten til utdataene. Du kan deretter bruke hvilken som helst AI-generert bakgrunn for å slippe løs kreativiteten din. Når du er fornøyd med resultatet, kan du laste ned resultatene for å bruke dem i forskjellige prosjekter.

For juridiske formål lagrer Hotpot kryptografiske hashes av grafikken den genererer. Dette gir verktøyet mulighet til å oppdage all grafikken det genererer. Husk at Hotpot aldri lagrer grafikken selv. Så det er ingenting å bekymre seg for.

Hotpot lar brukere bruke kreasjonene sine gratis til ikke-kommersielle formål, forutsatt at de bruker CC BY-NC-lisensen. For full oppløsning og kommersiell bruk kan enkeltpersoner kjøpe kreditter på betal én gang, betal månedlig og betal årlig, fra henholdsvis 12 USD, 10 USD/måned og 100 USD/år.

  En introduksjon til AWS Lambda for nybegynnere

CreatorKit

CreatorKit er et ideelt valg for å lage fantastiske, profesjonelle produktbilder utenom vanlige bilder for å øke salget. For økt bekvemmelighet kommer CreatorKit med Shopify-integrasjon. Dermed kan du generere produktbilder direkte fra Shopify-kontoen din og bruke dem med CreatorKits praktiske videomaler.

Verktøyet bruker en tekst-til-bilde-diffusjonsmodell for å levere presise resultater ved hjelp av tekstmeldinger. Deres diffusjonsmodell er hovedsakelig optimalisert for e-handel, ikke kunstneriske formål. Imidlertid kan kunstnere fortsatt bruke funksjonene til å lage kunstverk hvis de gjør det riktig.

Per nå lar CreatorKit brukere generere et uendelig antall e-handelsproduktbilder, fra kun 0,99 USD/bilde brukt. Du trenger ikke betale for noen av de genererte bildene du ikke bruker.

Appy Pie Design

Ved å bruke Appy Pie Design kan du lage unike, AI-drevne appbakgrunnsdesign i løpet av minutter. Verktøyet har en stor samling av appbakgrunnsbilder. Brukere må velge sin foretrukne mal og tilpasse den for å passe deres behov.

I tillegg til samlingen, lar Appy Pie Design brukere bruke sine egne bilder. De kan endre fonter og skriftfarger, redigere tekster og mer for å designe noe attraktivt.

Appy Pie Designs profesjonelle bakgrunn eliminerer behovet for å ansette en designer. I stedet kan du være styrmann og designe fantastiske bakgrunner selv.

Appy Pie Design er et gratis verktøy. Så alle som er villige til å designe en bakgrunn kan bruke den uten å bruke penger.

Cutout.Pro

Uansett hva du prøver å oppnå – det være seg å designe bannere eller lage e-handelsproduktbilder, til å lage kataloger – kan Cutout.Pro hjelpe deg. Med Cutout.Pro til din disposisjon kan du lage fantastiske AI-bakgrunner for ulike formål.

Cutout.Pro lar deg endre bakgrunnen til et bilde for å vise kreativiteten din til verden. Verktøyet bruker bakgrunnsdiffusjon for å gi deg bakgrunnen du ønsker ved å bruke tekstbeskrivelser.

Til informasjon har Cutout.Pro en gratis for alltid-plan som gir deg fem gratis kreditter. For flere kreditter kan brukere velge sine betalte abonnementsplaner, som starter på 5 USD (0,125 USD/kreditt), og gir 40 kreditter/måned.

Siste ord

Som du kan se, er mange AI-bakgrunnsgeneratorer tilgjengelige på markedet som gjør det de hevder å gjøre. I artikkelen vår listet vi opp de beste AI-bakgrunnsgeneratorene for å revolusjonere designprosessen din.

Disse inkluderer både gratis og betalte verktøy. Identifiser dine behov og se listen vår for ditt ideelle AI-bakgrunnsgeneratorverktøy. Lykke til med dine fremtidige kreasjoner!

Nå kan du lese om hvordan du gjør bakgrunnen uskarp på en Zoom-samtale.