tipsbilk.net

7 beste verktøy for å generere unike bloggemneideer

Ser du etter nye innovative ideer til ditt neste blogginnlegg?

Føler du at du sitter fast på de samme gamle temaene? Da er du på rett sted.

Når du går tom for emner, la nettverktøy gjøre susen for deg.

Her er en liste over gratis og brukervennlige verktøy som hjelper deg med å generere fantastiske originale ideer du har gått glipp av.

Hubspot

Generator fra Hubspot skiller seg ut som en av de mest enkle bloggemnegeneratorene. For alle de gangene du står fast, vil du få en håndfull emner for å sette i gang skriveprosessen din.

Dette verktøyet gir deg fem eksklusive ideer for et sett med 3 søkeord eller fraser (hovedsakelig substantiv). Du kan legge inn et sett på opptil 3 ord i den gitte boksdelen, og verktøyet vil gi deg nye kommende ideer du kan bruke.

Hvis du vil endre resultatene, går du tilbake og setter inn søkeordet på nytt.

Vær spesifikk hvis du ser etter noe eksakt innhold.

Dette er ikke et ideelt verktøy hvis du leter etter et dusin nye emner, men for det første er dette det beste å finne.

Sumo

Sumo Headline Generator vet viktigheten av overskrifter. Å ha en iøynefallende og kickass overskrift anses å være det første trinnet i å lage en artikkel. Overskriften vil avgjøre sjansene for at artikkelen din blir klikket og lest. Så du bør fokusere mer på å lage overskrifter som tiltrekker publikum.

  Slik installerer du Zoom møte-appen

Hver virksomhet eller bloggskribent ønsker å lage en overskrift som faller i kategorien svært klikkbare. I stedet for å prøve forskjellige overskriftskombinasjoner, kan du ta hjelp av Sumo Headline Generator for å komme med gode overskriftsforslag.

Du kan velge mellom kategorier som nummererte lister, hvordan, forklarende og mye mer mens du lager en overskrift. Når du har valgt en bestemt kategori, trenger du bare å legge inn nødvendig informasjon i venstre kolonne. Resultatene vises på høyre side av siden, med mange overskriftsforslag å velge mellom.

Så du kan raskt generere mange overskrifter og velge den riktige for deg.

SEOPressor

SEOPressor er et verdifullt verktøy når du leter etter noen bloggideer. Med denne bloggtittelgeneratoren kan du få uendelige forslag til fengende bloggtitler. Det er ingen grunn til å sitte og klø deg i hodet for å finne et nytt bloggemne fordi du kan få et perfekt herfra.

Funksjonen til dette verktøyet er ganske enkel. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn et nøkkelord som du må ha bloggtitlene rundt. Bortsett fra det, må du også velge fra en rullegardinliste, enten det er et spesifikt merkenavn, et generisk begrep, en ferdighet eller til og med en hvilken som helst persons navn. Dette gjør det enklere å finne de riktige titlene effektivt.

Så snart du klikker på «Generer titler», vil du finne tusenvis av bloggemneforslag basert på søkeordet du søker etter. Du må være spesifikk mens du søker etter et emne for å få riktige og relevante emner.

  8 beste selvvertsbaserte e-postmarkedsføringsplattform

Du trenger ikke gå tom for bloggemner fordi SEOPressor er der for å redde.

Portent

Portent er et innovativt verktøy å bruke når du trenger emner. Selv om det bare foreslår ett emne om gangen, kan du få flere emner ved å klikke på oppdateringsknappen.

Gitt fire tomme mellomrom, bruker denne nettsiden søkeordet eller søkefrasen på noen av følgende hull og legger til annet relevant innhold i de andre. Det gir deg også grunnen til de tre andre emneordene som er brukt.

Dette er med andre ord et enkelt, men tidkrevende verktøy hvis du leter etter en liste over emner. Samtidig får du originale emneideer som du kan bruke direkte til bloggen din, i motsetning til andre sider hvor du får en nøkkelfrase.

Tweak Your Biz

Trenger du en massiv katalog med emner å velge mellom? Da er Tweak Your Biz sitt verktøy den riktige listen for deg. Tenk på et emne du kan ramme med søkeordet ditt, og du har alt her på denne listen.

Du kan også laste ned hele listen over emner på denne siden. Øk Facebook- og Twitter-populariteten din ved å velge riktig emne fra denne listen over varierte alternativer.

De gir deg emner under hovedoverskrifter som spørsmål, karriere, hvordan, hemmeligheter, forretninger, kjærlighet, blant mange andre.

Så hvis du trodde det bare kunne være noen få emner fra nøkkelfrasen din, her er en liste som aldri vil svikte deg.

  Hvordan kjøre en enkel webserver på iPhone

Bygg din egen blogg

Denne nettsiden gir deg en litt annen følelse enn de andre verktøyene nevnt ovenfor. I motsetning til de i dette post generatorfår du ikke sette inn et nøkkelord eller nøkkelsetning for søkeresultatet.

I stedet gir denne siden deg en halvfull overskrift til å begynne med.

Med bare ett resultat per søk kan du bruke dette verktøyet når du ikke søker etter noe spesifikt. Dessuten øker det sjansene dine for å være kreativ med emnet som foreslås av verktøyet.

Få på deg tankekapslene, og velg en strålende, nyskapende tittel for ditt neste innlegg.

Quora

Selv om Quora er ikke en direkte emnegenerator, vil du sikkert være enig i at det følgende nettstedet du lander på for et annet søk enn Wikipedia oftest er Quora.

Man er enig med meg i at denne siden har alt man trenger når man leter etter svar på alle spørsmål i verden. Her kan du slå opp spesielle emner av interesse eller direkte slå opp spørsmål for å få svar skrevet av kunnskapsrike mennesker over hele verden.

Dermed finner dette verktøyet også en plass på denne listen fordi det gir deg mer informasjon om enkel forståelse enn mange andre.

Flere andre alternativer er tilgjengelige for deg å velge mellom angående bloggemner og idégeneratorer. Imidlertid bør denne listen dekke alle dine behov.

Deretter optimaliserer du innhold og kopierer med AI-drevne verktøy.

x