tipsbilk.net

7 Se apper for juksende ektefeller å sjekke ut nå

Har du noen grunn til å tro at partneren din er utro? Å ha en åpen og ærlig samtale med partneren din om bekymringene dine er den beste metoden for å finne løsningen på det spørsmålet.

Dessverre er ting sjelden så enkelt som det ser ut ved første øyekast. Hvis din ektefelle har seksuelle interaksjoner med en annen person, vil de mest sannsynlig nekte for å ha en seksuell forbindelse med deg hvis du tar det opp i samtalen.

Hvordan finne ut om ektefellen din er utro?

Før du henvender deg til partneren din om deres mulige utenomekteskapelige forhold, bør du først prøve å bekrefte mistankene dine med konkrete bevis, hvis det er mulig. Hvis du ikke gjør det, kan de prøve å overføre ansvaret til deg ved å nekte for at de har jukset og si at du ikke stolte nok på dem.

Det spiller ingen rolle hvor lenge du har vært gift eller hvor lenge du har datet, det kan skje når som helst i forholdet, og noen ganger er det ikke engang tydelig hvorfor det oppstår. Du kan ha mange bekymringer om hvorfor partneren din er utro, så vel som tvil om hvorvidt de er utro i utgangspunktet.

Hvis dette er tilfelle, ser det ut til at teknologien endelig har innhentet tiden, og det finnes kreative metoder for deg å få svar på disse problemene uten å måtte takle dem direkte.

Du kan overvåke handlingene til en mobilenhet ved å bruke et stykke programvare kjent som en mobiltelefonsporing. Denne programvaren kan være installert på en smarttelefon. Det er uten tvil den mest effektive metoden for å fange en ektefelle i ferd med å utro.

Problemet er imidlertid at så mange spionapplikasjoner for å oppdage en juksende ektefelle er tilgjengelig på markedet akkurat nå at det kan være vanskelig å velge den som virkelig er verdt tiden og kreftene. Ikke bekymre deg for det; fortsett å lese denne artikkelen ettersom vi har forklart de beste 7 utroende ektefelle-appene i de påfølgende avsnittene.

uMobix

uMobix markedsfører seg selv som en applikasjon for foreldrekontroll som gjør det mulig for foreldre å overvåke barnas mobiltelefonbrukere uten deres viten. Programvarens funksjonalitet kan også brukes til å spionere på en partner som er utro. Du kan installere applikasjonen på målenheten din med bare noen få enkle trinn, og når den er der, kan du umiddelbart begynne å bruke den.

Ved hjelp av dette programmet vil du kunne spore målenhetens GPS-posisjon på riktig måte og overvåke partnerens samtaleoppføringer, tekstmeldinger, sosiale medier og surfeaktivitet. Denne programvaren vil kjøre i bakgrunnen uten å informere din ektefelle hvem du vil spionere på.

Funksjoner

 • Sporing av anropslogger som inkluderer tidsstempler.
 • Hold øye med all kommunikasjon, inkludert de som sendes, mottas og slettes.
 • Overvåke ens geolokalisering
 • Keylogger
 • Følg med på hva du gjør når du utforsker på nettet.

Pris

Gratis prøveversjon med begrensede funksjoner. 1 måned – $48,99/måned, 3 måneder – $27,99/måned, 12 måneder – $11,66/måned.

Hoverwatch

Hoverwatch er best for grunnleggende skjult mobilsporing. Det kan installeres raskt ved å følge noen få enkle trinn. Mens programvaren fungerer i perfekt stealth-modus, vil den gi deg den mest presise informasjonen som kan samles inn fra målenheten. Applikasjonen logger i hemmelighet hver tekst- og multimediemelding som sendes eller mottas av en målenhet.

  Hvordan endre hvordan Excel viser negative tall

Data fra sosiale nettverksapplikasjoner som WhatsApp, Facebook og Viber blir også registrert av Hoverwatch. Som et resultat er du fullstendig beskyttet og mer sannsynlig at din ektefelle blir utro hvis de engasjerer seg i slik oppførsel. I tillegg til å bruke signaler fra mobiltelefontårn og GPS, bruker programvaren Wi-Fi for å finne den nøyaktige posisjonen til enheten.

Funksjoner

 • Overvåking av SMS- og MMS-meldinger
 • Overvåke ens geolokalisering
 • Lytt med på telefonsamtaler og overvåk internettbruken

Pris

Prisen inkluderer en gratis prøveversjon med visse funksjoner begrenset. Enkeltpersoner kan overvåke én enhet med den personlige planen for $24,95 per måned. Med Professional-planen kan du overvåke opptil fem enheter for $9,99 per måned per enhet. Forretningsstrategien anslår at sporing av 25 enheter vil koste $6 per måned per enhet.

mSpy

mSpy er en av de mest brukte applikasjonene for å oppdage en utro partner. Ved å bruke bare ett stykke programvare kan ektefeller følge med på partnerens samtaler på sosiale medieplattformer som WhatsApp og Facebook, samt på datingapper som Tinder og Snapchat.

Du vil kunne få informasjon om partnerens bevegelser og selskapet de holder ved hjelp av denne teknologien ved å i det skjulte aktivere målenhetens kamera og utføre et overvåkingsoppdrag på dem. I tillegg kan enhetens lydopptaker være aktivert slik at du samtidig kan lytte til lydene og samtalene rundt telefonen.

Funksjoner

 • Keylogger
 • Skjermopptaker
 • GPS-sporing
 • Sporingsapplikasjon for sosiale medier
 • SMS-overvåking

Pris

Gratis prøveversjon med begrensede funksjoner, $48,99/måned i 1 måned, $27,99/måned i 3 måneder og $11,66/måned i 12 måneder.

Spion

Du trenger ikke å rote eller jailbreake målsmarttelefonen din for å installere Spyine siden det kan gjøres uten brukerintervensjon. Den forvandler øyeblikkelig nettleseren på datamaskinen din til en overvåkingshub, som overfører sanntidsinformasjon fra enheten som overvåkes.

Spyine har deg helt dekket hvis du vil overvåke partnerens telefonsamtaler, tekstmeldinger og aktivitet på sosiale nettverksplattformer som Facebook og Twitter.

Den kan overvåke iOS- og Android-enheter usynlig. Som et resultat av dens geolokaliseringssporing og geo-gjerde-funksjoner, kan den til og med bestemme hvor en enhet er plassert nøyaktig.

Funksjoner

 • Geofencing
 • Meldingsleser
 • Overvåking av anropslogger og nettleserhistorikk er også tilgjengelig.

Pris

Androids premiumplan koster ytterligere $9,99 per måned, mens grunnplanen er $39,99 per måned, og familieplanen koster $69,99 per måned. Apples iOS kommer med en premiumplan som koster $10,99 per måned, en grunnleggende plan som koster $99,99 per måned, og en familieplan som koster $399,99 per måned.

Spyzzz

Spyzzz er en mobilapplikasjon som fjernovervåker alle innkommende og utgående samtaler, lengden på hver samtale og kontaktlisten på din ektefelles håndsett. Det er en av de kraftigste applikasjonene for å fange den utroende ektefellen siden den lar deg undersøke nye kontakter, numre som har blitt fjernet eller numre som har fått nytt navn.

Funksjoner

 • Det er nødvendig å avsløre alle innkommende og utgående data.
 • Oppretthold årvåkenhet på hver av målenhetene.
 • Hvis noen anrop ble fjernet fra enhetene som er målrettet, slett dem.
 • Finn et bilde som er skjult på kameraet ditt.
 • Det gir deg tilgang til kommunikasjonen som sendes og mottas av partneren din.

Pris

Gratis 6 måneders tjeneste er inkludert med ethvert abonnement som koster minst $74,99 for 3 måneder.

eyeZy

Å holde øye med en utro partner har aldri vært enklere enn det er med eyeZy. eyeZy er blant de mest effektive programmene for telefonovervåking tilgjengelig over hele verden.

De er entusiastiske for å avgjøre om partneren din driver med utroskap på nettet eller ikke. På toppen av det hjelper de også til hvis du er forelder og ønsker å holde styr på hva barna dine gjør, slik at du kan føle deg trygg i deres nettaktivitet. Dette er fordi de vet hvor viktig det er for deg å føle deg trygg på barnas oppførsel på nett.

  7 måter å effektivt sikre virksomheten din mot cyberangrep

For å komme i gang med disse personene, er alt du trenger å gjøre å velge ditt medlemskap, installere programvaren deres, finne hvor de vil kunne hjelpe deg med 24/7 support, og så kan de hjelpe deg med å trekke ut riktig informasjon fra målenheten eller via dashbordet deres som er enkelt å bruke.

Funksjoner

 • Overvåk flere sosiale medieplattformer
 • Nettsideblokkering
 • Keylogger for Android-enheter

Pris

Du kan få et 1-måneders abonnement for $47,99 for iOS-enheter. Hvis du ønsker å få tilgang til den mer, kan du gå med 3-måneders planen for $27,99 og 12-måneders planen for $9,99.

SpyBubble

SpyBubble er allment ansett som en av Androids mest skjulte jukseapplikasjoner. Den har 25 unike funksjoner som hjelper deg med å fange partneren din i ferd med å jukse. Den kan spionere på praktisk talt alle de sosiale applikasjonene som nå er tilgjengelige, inkludert WhatsApp, Snapchat, Facebook og andre.

Du kan bruke hvilken som helst nettleser for å få tilgang til applikasjonen. Du kan eksternt overvåke og ta opp alle innkommende og utgående anrop gjort og mottatt av målenheten, sammen med viktige data som tidsstempler og kontaktens navn.

På toppen av det kan du også opprette virtuelle soner på et kart ved hjelp av denne programvaren. Når enheten du sporer forlater eller går inn i regionen som er angitt, sendes en umiddelbar melding til deg.

Funksjoner

 • Sporing av sanntidsanrop, SMS og MMS-meldinger
 • Spore hvor man befinner seg med GPS og geofencing.
 • Overvåking av sosiale apper.

Pris

 • Gratis prøveversjon med begrensede funksjoner, $48,99 per måned for den første måneden, $27,99 per måned i 3 måneder og $11,66 per måned i 12 måneder.

Hvordan fungerer apper for ektefellesjuksing?

Disse appene forenkler det for brukerne å lure andre ved å skjule tilkoblinger fra nysgjerrige partnere eller foreldre som kan oppdage dem ved å snoke gjennom tekstmeldingene eller samtalepostene deres på mobilenhetene deres.

Du vil kunne finne måltelefonen uavhengig av hvor den er ved å bruke GPS-sporingsprogramvaren som er inkludert i en telefonsporingsapp. Du kan gjøre dette i sanntid, og de kan også gi deg tidligere data om hvor de har vært.

I tillegg kan du motta GPS-varsler når et av familiemedlemmene dine er i nærheten. Flere sporingsapplikasjoner bruker GPS og mobiltelefonsporing for å maksimere batteriforbruket og presisjonen til posisjonen.

Hva er noen av de beste funksjonene som tilbys av disse appene?

Sporingssteder

Spor GPS-historikken og posisjonen til en fjern enhet, samt bruk geo-gjerde-funksjonen for å bli varslet om hvor de befinner seg.

Å overvåke hvor din kjære befinner seg gir en viss grad av beskyttelse og trygghet, og hvis du er i tvil om at partneren din er utro mot deg, kan du enkelt fjerne tvilen din med denne funksjonen. Med geofencing kan du velge bestemte steder for enheten du vil overvåke og få et varsel når den kommer inn i en av disse sonene.

Overvåking av sosiale medier

Overvåk kjente sosiale medier-applikasjoner, inkludert Snapchat, Facebook, WhatsApp, Viber og mange flere. Fjernovervåk partnerens deltakelse i alle sosiale mediekontoer for å sikre at de ikke utroer deg. Hvis de jukser, kan du til og med finne ut hvem den personen er.

Aktivitet på telefonen

Samtaler, kontakter, tekstmeldinger og SIM-kortinformasjon kan alle bli spionert på, sammen med den fjerne enhetens plassering. Sørg for at partneren din er ærlig med deg ved å fjernovervåke deres fullstendige telefonaktiviteter. Spioner på multimedieapplikasjoner som bilder og videoer ved hjelp av Multimedia Monitor. Du er i stand til å utføre fjernovervåking av hele galleridelen, noe som gir deg trygghet.

Applikasjonsfunksjonalitet

Samle informasjon fra kjente apper og nettsteder i tillegg til nettleserdata. Det kan sørge for at partneren din ikke leter etter måter å bryte ekteskapet ditt på og andre slike situasjoner ved å overvåke e-postene, programmene og nettleserhistorikken ved hjelp av en ekstern telefon.

  Slik gjør du et bilde uskarpt på iPhone

Undersøk loggene

Få tilgang til aktivitetsregistrene for fjerne enheter uten å trekke oppmerksomhet til deg selv. Du er i stand til å holde styr på tastetrykkene som brukes på sosiale medier. Dette vil hjelpe deg med å forhindre at din pluss én fra en utenomekteskapelig affære som kan bli funnet på nettet.

Varsling og varsling

Slike apper tilbyr en rekke varsler som telefonvarsler, SMS-varsler, kontaktvarsler og mer. Den vil varsle deg når målenheten ringer eller mottar et anrop fra en lagret kontakt eller et ukjent nummer, sammen med anropsdetaljene. Denne funksjonen er tilgjengelig på både iOS- og Android-enheter.

Brukere får en umiddelbar melding fra SMS-varslingsappen hver gang en melding sendes mellom målenheten og et kjent eller ukjent nummer. Du vil få raske varsler fra den lagrede kontaktvarslingsappen hver gang personen du overvåker legger til en ny kontakt i adresseboken sin.

Trenger du tilgang til partnerens telefon for å installere den?

Du trenger fysisk tilgang til telefonen du ønsker å overvåke for å bruke noen spionapplikasjoner for iPhone og Android. Den gode nyheten er at du bare trenger å få tilgang til telefonen én gang du vil overvåke.

For å dra nytte av de mer sofistikerte overvåkingsverktøyene som tilbys av visse selskaper, kan du i tillegg bli bedt om å rote måltelefonen.

Ved å bruke phishing-teknikker muliggjør noen av de nyeste applikasjonene installasjon uten å fysisk berøre telefonen. Sjekk med appen først for å se om den støtter denne måten før du kjøper den.

Hvilken digital informasjon kan du bruke som bevis eller bevis fra disse appene?

Den verste bekymringen for enhver gift person er å finne ut at ektefellen deres er utro mot dem. De har en utenomekteskapelig affære. Du vil være i stand til å være vitne til det selv. Hvordan bør du forholde deg til temaet sammen med partneren din?

For å begynne, trenger du noen bevis. Jeg anbefaler på det sterkeste at du bruker en datamaskin (ikke telefonen). Klikk på skjermbildene etter å ha gått gjennom de mest fordømmende bevisene. Sett dem på et trygt sted på datamaskinen.

To ting vil garantert skje når du møter partneren din:

 • I begynnelsen vil de benekte det. På grunn av dette trenger du at beviset skrives ut. De vil ikke kunne fortsette å bestride det når du har vist dem skjermbildene. Du har lykkes i å fange dem.
 • For det andre, og dette kan overraske deg, vil partneren din bli ekstremt sint på deg for å spionere på dem. Imidlertid var de utro mot deg, og du hadde et tydelig inntrykk av at noe var galt. Hva var det egentlig du hadde tenkt å gjøre? For å si det enkelt, dette er det beste eksemplet på menneskets natur. Ingen kommer til å akseptere at de gjorde feil handling.

Digitale bevis som bilder, videoer, meldingsskjermbilder eller skrivehistorikk kan avsløre mye om den andre personen. Du kan bruke dem alle til å konfrontere ektefellen din hvis de er utro mot deg.

Bunnlinjen

Den mest effektive handlingslinjen er å ta et skritt tilbake og undersøke faktorene som førte til jukset. Hva var det med partnerskapet som ikke fungerte? Hvilke av dine partners behov ble ikke oppfylt, og hvordan kan dette forbedres? Rådgivning for par kan ofte være nyttig i disse situasjonene. Men hvordan du takler denne saken er til syvende og sist utelukkende i dine hender.

Å bruke de ovennevnte appene vil sikkert gjøre det enkelt for deg å finne ut hva som er sannheten. Du kan ta ektefellen din på fersk gjerning hvis de er utro mot deg.

Du kan også utforske noen beste spionapper for Android og iPhone.

x