tipsbilk.net

8 Ansett markedsførerplattformer for å ansette den beste e-postmarkedsføringseksperten

Ser du etter en ekspert e-postmarkedsfører som kan øke merkevarebevisstheten? Du kan finne noe av det beste i disse leiemarkedsføringsplattformene.

Enhver digital virksomhet er avhengig av e-postmarkedsføring for å markedsføre sine produkter, tjenester og innhold til målgruppen. Noen oppretter et internt e-postmarkedsføringsteam for markedsføringskampanjer. Du kan imidlertid bare gjøre det hvis du er et e-postmarkedsføringsbyrå eller en stor bedrift med kontinuerlig kontantstrøm.

SMB-er og oppstartsbedrifter velger å ansette e-postmarkedsføringskonsulenter fra innleiemarkedsførerplattformer for rimelighet, effektivitet og fleksibilitet.

Les videre og oppdag noen av de ledende ansettelsesplattformene for e-postmarkedsførere som du kan rekruttere godkjente e-postmarkedsførere fra til den kommende digitale markedsføringskampanjen.

Betydningen av e-postmarkedsføring for bedrifter

E-postmarkedsføring er den billigste formen for markedsføring. Du kan nå ut til tusenvis av lesere, potensielle kunder og potensielle kunder via én enkelt markedsførings-e-post.

De fleste smarte digitale virksomheter investerer moderat i e-postmarkedsføring via interne eller outsourcede team for å øke merkevarebevisstheten. For ikke å nevne, distribusjon av personlige rabatter, tilbud og kuponger blir også enklere med e-postmarkedsføring.

Følgende nylige markedsstatistikker om e-postmarkedsføring viser hvor kritisk dette markedsføringsmediet er for dagens bedrifter:

 • En Statista-rapport viser at det er 4,14 milliarder e-postbrukere globalt som sender og mottar 319,6 milliarder e-poster daglig. Den samme rapporten sier også at den nåværende e-postmarkedsføringsinntekten er 8,49 milliarder dollar, og den bør passere 10 milliarder dollar innen 2023.
 • Halvparten av dagens medieplanleggere bruker e-postmarkedsføring og antallet vil vokse med 22 % ifølge HubSpot.
 • De fleste av de små bedriftene som driver online bruker e-postmarkedsføring for å utvide kundebasen. Tallet er 64 % ifølge Campaign Monitor.

Til slutt har en markedsundersøkelse av Litmus avslørt at 33 % av bedriftene vil øke budsjettene for e-postmarkedsføring.

Hva gjør en e-postmarkedsfører?

Stort sett alt for å levere resultater! Følgende er imidlertid standardoppgavene en e-postmarkedsføringskonsulent ville gjøre for merkevaren din:

 • Konfigurer e-postmarkedsføringsplattformene du bruker
 • Samarbeid med markedsføringsteamet ditt for å velge visuelle design
 • Lag en dryppkampanjeplan for merkevaren din og sett den opp på programvaren
 • Opprett transaksjonelle e-postkampanjer
 • Lag et automatisert e-postsystem for kalde e-postkampanjer
 • Bygg et tilpasset nettsted eller app-nyhetsbrevregistreringsskjema
 • Utkast til markedsførings-e-postinnhold
 • Revidere e-postmarkedsføringskampanjer og lage rapporter
 • Implementer A/B-testing

Hvordan ansette en e-postmarkedsfører

De fleste av plattformene for innleiemarkedsfører tilbyr en interaktiv ansettelsesflyt. Følgende trinn er imidlertid felles for alle markedsplasser:

List opp dine krav

Lag en liste over oppgaver du vil at e-postmarkedsføreren skal utføre for deg. Lag for eksempel kampanjer, lag utkast til e-postinnhold, bygg nettskjemaer, revider kampanjer, lag rapporter og så videre.

Sett opp et markedsføringsmål

Sikt mot et mål først. For eksempel kan målet ditt være å få 1000 nyhetsbrevabonnenter i løpet av de to første ukene, og så videre.

  12 Digital Rights Management (DRM) programvare i 2022

Sett et budsjett

Den gylne regelen for å ansette en entreprenør for en SMB eller oppstart er å følge et strengt budsjett som finans- og investeringsteamet ditt foreslår.

Utforsk toppprofiler

Velg ditt forretningsdomene eller gå gjennom de beste e-postmarkedsførernes profiler. De fleste plattformene vil tilby filtreringsalternativer.

Skann grundig tidligere kampanjer og besøk nettsidene der de kjørte disse kampanjene. Når du er fornøyd med noen få profiler, be om intervjuer.

Start med et testprosjekt

Begynn med et engangsprosjekt med et lite budsjett. Her vil du hovedsakelig evaluere evner til kreativitet, teknisk ekspertise og innholdsskaping forte.

Så, e-postmarkedsføring blomstrer! Vil du også hoppe om bord på denne vekstturen og få virksomheten din til å skinne? Start e-postmarkedsføring i dag! Du kan få noen hjelpende hender fra følgende leiemarkedsførerplattformer.

GrowTal

Det kan være vanskelig å finne en dyktig e-postmarkedsfører, men du kan ikke gå på akkord med det for effektive og vellykkede kampanjer. GrowTal er en populær plattform som hjelper deg å ansette kvalifiserte e-postmarkedsførere til å lage, optimalisere og administrere e-postkampanjer.

Gjennom denne nettsiden kan bedrifter få kontakt med e-postmarkedsførere som er i stand til å utvikle markedsføringsstrategier, skrive fantastiske kopier og sende dem til abonnentenes innbokser.

Du kan leie inn fagfolk for å pleie potensielle kunder, konvertere trafikk, utdanne abonnenter og øke kundelojalitet gjennom gjentatte kjøp. Dessuten er disse markedsførerne eksperter på å kjøre sofistikerte verktøy for automatisering av e-postmarkedsføring som ActiveCampaign, HubSpot, Pardot og Marketo.

GrowTal eier hele ansettelsesprosessen for deg slik at du ikke trenger å kaste bort verdifull tid på å intervjue og kryssjekke referanser. Siden alle e-postmarkedsførere av denne plattformen går gjennom en kraftig forhåndsvurderingsprosess, kan du velge hvem som helst uten å bekymre deg for ekspertisen deres.

MarkedsførerLeie

Når det gjelder raskere virksomhetsvekst, kundeoppbevaring og økt e-postkonvertering, trenger du en erfaren e-postmarkedsføringsekspert. MarketerHire er markedsføringstalentplattformen der bedrifter kan finne og ansette on-demand frilansere.

Du kan dele bedriftens størrelse, bransje, type markedsfører, ansettelsesbudsjett, mulig prosjektlengde, engasjementsnivå og type ansettelse. Fortsett deretter for å finne en stjerneutøver som kan ta merkevaren din til neste nivå.

På denne nettsiden tar det bare 48 timer å finne den perfekte markedsføreren som passer for dine forretningsbehov. Byråer kan også avtale en gratis konsultasjon og diskutere dine bemanningsbehov og potensielle løsninger.

Det er flere fordeler ved å bruke denne plattformen for å ansette markedsførere. For eksempel, i tilfelle du trenger mer enn én e-postmarkedsfører for teamet ditt, kan du ansette to eller flere e-postmarkedsførere fra denne plattformen og få 10 % rabatt. Det betyr mer suksess med mindre utgifter.

Mayple

Bedriften din trenger perfekte markedsførere for perfekte markedsføringsstrategier. Fra Mayple kan du få dyktige markedsføringsfrilansere som ble undersøkt basert på demonstrerte resultater. Nå er det ikke nødvendig å være avhengig av salgsargumenter og anmeldelser for å få tilgang til ferdighetene en markedsfører besitter.

  Slik deler du Apple Maps Live ETA på iPhone

Den lar deg kategorisere markedsførerne basert på deres ekspertise, plassering, bransje og mange års erfaring. Når du deler dine behov, bruker Maple AI-teknologi for å gå gjennom sitt globale nettverk av uttømmende e-postmarkedsførere for å finne den beste matchen.

Enten du tilhører en SMB eller Fortune 500, vil du dra nytte av denne nettsiden. Fra denne plattformen kan bedrifter også få VIP-støtte i ulike stadier av ansettelse og ledelse.

Frigjøre

Ved å bruke FreeUp kan du finne forhåndskontrollerte og topprangerte freelance-e-postmarkedsførere fra USA og andre land. Å ansette frilansere på denne plattformen er superenkelt.

Enkeltpersoner og bedrifter kan opprette en gratis konto på FreeUp og få tilgang til ekspert e-postmarkedsførere. Svar deretter på noen spørsmål for dine eksakte ferdighetskrav for å komme tilbake fra teamet innen én virkedag. Når de introduserer deg for ideelle frilansere, kan du sette opp et kort intervju med dem for å fullføre ansettelsen.

Markedsførere som er tilgjengelige her kan hjelpe deg med å lage en e-postmarkedsføringsstrategi, regelmessig sende e-poster, skrive e-postsamsvar, starte kampanjer for nye abonnenter og bruke e-postmarkedsføringsverktøy, som Mailchimp, InfusionSoft, Aweber, Constant Contact og mange flere.

Nær

Startups og bedrifter kan finne passende latinamerikanske e-postmarkedsføringsspesialister fra Near. Fra denne nettsiden kan du finne og intervjue frilanseksperter for å få noen ansatt for din bedrift i løpet av 21 eller færre dager.

Her er eksperter innen strategilegging, utvikling og gjennomføring av e-postmarkedsføringskampanjer til stede. Alle frilansere tilgjengelig her snakker engelsk og er eksperter på å håndtere nødvendige verktøy og teknologi.

Derfor bør du ikke ha noen problemer med å ta imot disse svært dyktige markedsførerne i teamet ditt. Videre kan bedrifter spare opptil 70 % på lønnen ved å ansette motiverte kandidater fra Near.

Vekstkollektiv

Uansett hvilke behov du har angående e-postmarkedsføring, kan Growth Collective gi deg forhåndskontrollerte og on-demand e-postmarkedsføringskonsulenter. Ettersom du deler dine behov om prosjektet og målene, vil plattformen matche deg med passende frilanskonsulenter innen én dag.

Du kan møte fagfolk fra den kuraterte talentmassen. I henhold til bedriftens etterspørsel kan du skalere opp eller ned teamet. I tillegg er det ingen problemer med å engasjere seg med frilansere gjennom langsiktige kontrakter.

På Growth Collective får brukerne også transparente priser med et veldefinert arbeidsomfang og fast ukentlig eller månedlig prissetting.

Traksjon

Traktion er en dedikert og førsteklasses plattform som kun markedsfører topp e-postmarkedsførere. Entreprenørene fra disse plattformene har sikret seg prosjekter fra toppmerker som Monzo, SAGA, Universal Music Group, etc.

Du kan spare mye tid når du ansetter fra Traktion fordi du ikke trenger å veterinære rekruttene selv. Plattformen har allerede intervjuet og testet e-postmarkedsførerne som dukker opp på denne nettsiden.

Du kan ansette et talent for markedsføringsvekst fra denne plattformen med noen få klikk som nevnt nedenfor:

 • Velge en prosjekttype
 • Valg av ekspertise som B2B-markedsføring, Drip-markedsføring, A/B-testing, etc.
 • Sette opp et månedlig budsjettområde
 • Deler kort om prosjektet
 • Til slutt, sender inn noen få forretningsdetaljer
  27 beste gratis modded Minecraft Server-vertsnettsteder

Fjernkontroll Ok

Remote Ok er et eksternt jobbnettsted for frilansere og nerdearbeidere. Her kan du se etter noen fremragende e-postmarkedsførere som leverer resultater. Bare registrer deg for en arbeidsgiverprofil og begynn å rekruttere e-postmarkedsførere fra en pool av 350+ kontraktører.

Under det første søket kan du legge til avanserte filtre som språk, ferdigheter i sosiale medier, ferdigheter i grafisk design og så videre.

Hvis du virkelig er opptatt og ikke har tid til å veterinære profiler, kan du ganske enkelt legge ut en ekstern jobb på Remote Oks jobbtavle. Frilanserne vil samhandle med de publiserte jobbene, og du vil enkelt finne en håndfull profiler å velge mellom.

Remote Ok viser forseggjort profesjonell informasjon om sine entreprenører som nasjonalitet, bosted, nettsted, LinkedIn, ferdigheter, språkflytende, per år eller per timelønn, etc.

Fordeler og ulemper med å ansette en e-postmarkedsfører

Fordeler

 • Du trenger ikke å ansette en eller flere e-postmarkedsførere, administrere dem, betale månedslønn osv.
 • Siden du vil bruke e-postmarkedsføringsentreprenører i en begrenset tidsramme, sparer du mye, og prosessen er også rimelig.
 • Du kan rekruttere noen få e-postmarkedsføringskonsulenter, sette opp markedsføringskampanjene du trenger, trene interne ansatte og deretter avslutte kontrakter med entreprenører.
 • Hvis markedsføreren ikke leverer resultater i henhold til en avtalt tidsramme, kan du avslutte kontrakten og ansette en ny e-postmarkedsfører.
 • De kommer med variert ekspertise innen e-postmarkedsføring, og du kan utnytte disse erfaringene til å utvide virksomheten din.

Ulemper

 • Tilgjengelighet og dedikasjon til prosjektet ditt er hovedutfordringene for enhver anerkjent e-postmarkedsføringskonsulent.
 • Du må bruke et svært sikret og tillatelsesbasert samarbeidsarbeidsområde for å beskytte forretningsdata.
 • Du må overtale entreprenøren til å signere en taushetserklæring av hensyn til konfidensialitet.
 • Anerkjente e-postmarkedsførere kan øke godtgjørelsen ofte.
 • Hvis du trenger tjenester på stedet, vil ansettelsesomfanget bli virkelig begrenset.

Ansett en e-postmarkedsfører: Forfatterens notat

Hvis du er en startup eller SMB, og fokuserer på inntektsvekst, kan du flytte noen av markedsføringsbudsjettene dine til e-postmarkedsføring. Du vil garantert få en håndfull potensielle kunder og prospekter fra denne markedsføringskanalen. Dessuten vil det være svært rimelig enn noen annen markedsføringskanal.

Nå, hvis du foretrekker å overlate e-postmarkedsføringsoppgaven til eksperter som kan bringe inn noen resultater innen en rimelig tidsramme, prøv e-postmarkedsføringskonsulenter.

Alle plattformene som er nevnt i denne artikkelen er de beste valgene. Jeg vil imidlertid starte med plattformer som GrowTal, Remote Ok, FreeUp og Growth Collective.

Innpakning

Nå vet du hvilke populære og pålitelige plattformer for å intervjue og ansette e-postmarkedsførere for enhver digital virksomhet. Bare besøk disse plattformene, velg virksomhetstype og gå gjennom hundrevis av kontrollerte profiler.

Når du ansetter noen som e-postmarkedsfører, ikke glem å gå gjennom sjekklistene for å ansette den rette kandidaten nevnt ovenfor i denne artikkelen.

Neste opp er stadier av kontraktsadministrasjon og populær kontraktsadministrasjonsprogramvare for bedriften din. Les for å forstå hvordan kontrakter kan hjelpe deg med å beskytte konfidensielle forretningsdata når du ansetter frilansere og kontraktører.

x