8 API-tilknyttede programmer Utviklere kan bli med for å tjene penger

Inflasjonen har tatt over verden med en hit, og vi er alle en del av det.

Kjøpekraften til penger faller hvert år på grunn av inflasjon. Enten du gjør en jobb eller driver en bedrift, er det alltid flott å ha en annen inntektskilde for å sikre økonomisk trygghet. Hvis du kan gjøre det til en passiv inntektskilde, er det det beste alternativet, da det vil kreve minimal innsats fra din side.

Passiv inntekt kan la deg tjene penger selv når du tar en lur eller sover godt ved å anstrenge deg lite eller ingen ekstra. En passiv inntekt etablerer den sårt tiltrengte ekstra økonomiske friheten og reduserer presset på kontoret ditt. Og hvis du allerede har en, ville det ikke skade å ha en til.

Passiv inntekt kan være en verdifull ressurs som gjør middelklassen rike og de rike mer velstående. Hvis den følges med flid og største dedikasjon, kan den gjøre de rikeste rikere. Den fungerer som en reserve- eller pensjonsplan med nok midler og sikrer en fremtid for deg selv og dine kjære uten økonomiske kompromisser. I tillegg er det alltid flott å ha litt ekstra penger i lomma.

Passive inntektskilder

Det er mange passive inntektskilder som du kan bruke til å generere noen ekstra midler. Noen av de mest populære er å selge digitale eiendeler som nettkurs og e-bøker, blogging, tilknyttet markedsføring og mange flere.

En av de beste måtene å generere en passiv inntekt på er affiliate marketing.

Tilknyttet markedsføring er ikke annet enn en teknikk som du kan tjene noen prosentandel av penger på ved å markedsføre og markedsføre et produkt for en annen person eller et selskap. Her trenger du bare å fokusere på ditt domene, markedsføring, utvikling eller annonsering, og du får betalt for det du gjør.

Det er en utmerket måte å generere passiv inntekt på av følgende grunner:

  • Du kan jobbe til ønsket tid hjemmefra eller hvilken som helst del av verden siden alt er online. Den eneste innledende investeringen som kreves er tid.
  • Det er en lavrisikosatsing å sette seg inn i, da den er kostnadseffektiv og ikke krever noe innledende beløp til å begynne med.
  • Belønningen (inntekten) du får er prestasjonsbasert. Jo bedre du presterer, jo mer belønning får du. Kort sagt, du høster det du sår.
  • Det er ikke nødvendig å utvikle produktet ditt. Her er produktet allerede tilgjengelig, og du trenger bare å markedsføre det.
  • Ingen kvalifikasjoner eller teknisk kunnskap kreves for å starte.

Affiliate markedsføring er ikke bare for tilknyttede markedsførere. Det er en fantastisk mulighet for hver enkelt der ute på forskjellige felt. Hvis du er kjent med produktene og har riktig kvalitet for å markedsføre produktet, så kan du tjene en kjekk sum gjennom affiliate markedsføring.

  25 beste romskipbyggespill på PC

Tilknyttede programmer for API-utviklere

Her vil vi snakke om noen tilknyttede programmer for API-utviklere.

Utviklere kan ha stor nytte av tilknyttet markedsføring ved å bruke tilknyttede programmer for API-plattformer. Noen av fordelene er:

  • Bruk av APIer vil gi utviklerne tillatelse til å koble til og jobbe uavbrutt med annonsørene uten å gå gjennom andre kanaler. Dette vil redusere den manuelle arbeidsbelastningen, og arbeidet vil bli utført problemfritt.
  • APIer vil gi data med høy presisjon. Det vil også gi tilknyttede selskaper tilgang til en enorm mengde data i løpet av kort tid.
  • Data vil forbli trygge og sikre ved å bruke en API-nøkkel som ikke kan kompromitteres.
  • Du trenger kun å legge inn dataene manuelt én gang. Etter det oppdateres den automatisk ved å bruke API-nøklene.

I henhold til dine ønsker og oppfyllelser kan du enten gjøre tilknyttet markedsføring til din passive inntektskilde eller en primær inntektskilde.

La oss utforske noen API-leverandører som kjører tilknyttede programmer som utviklere kan tjene penger på.

Endre nå

ChangeNOW er en av de mest fremtredende krypto-instant-utvekslingsplattformene over hele verden. Økosystemet inkluderer ulike kryptotjenester som mobilutveksling og digital lommebok samt et enestående tilknyttet program og en rekke B2B-løsninger.

ChangeNOWs tilknyttede program tilbyr den mest problemfrie måten å tjene penger på: bare velg en av de mange løsningene, og motta en provisjon fra hver transaksjon publikumet ditt gjør gjennom det valgte verktøyet.

De Exchange API er et flott verktøy for kryptoorienterte app- og nettstedutviklere, media og bloggere. Tjenesten vil i stor grad utvide funksjonaliteten til partnerens produkt ved å la brukerne deres kjøpe, selge og bytte krypto på gunstige vilkår. Ved å integrere API vil du automatisk bli med i affiliateprogrammet og motta opptil 1,8 % tilbake fra hver transaksjon som gjøres gjennom plattformen din.

Andre B2B-løsninger inkluderer en tilpassbar bytte widgeten plugin for WordPress for nettstedeiere, og henvisningslenker der du også vil kunne tjene en viss prosentandel fra kryptobørser.

Noen av fordelene ved tilknyttede program inkluderer rask integrasjon (fra 2 timer til 1 uke), et fleksibelt provisjonssystem (du kan sette opp et gebyr fra 0 til 1,8%), en personlig kontoansvarlig og 24/7 kundestøtte, et bredt utvalg av verktøy både for nybegynnere og erfarne utviklere.

ScrapingBee

ScrapingBee er en web-scrapping API som gir tilknyttede programmer fra API-plattformen. API-en den bruker er enkel å bruke og forstå. Det gir deg en sjanse til å tjene 25 % provisjon ved å bli med i henvisningsprogrammet. Du kan bli med i programmet hvis du er frilanser, lage blogger relatert til programmering på egen hånd, eller jobbe for et programvarebyrå som er involvert i nettskroppingsaktiviteter.

  Den beste måten å organisere e-postene dine på: Bare arkiver dem

Det gjør nettimplementeringen enkel siden den har kodeeksempler på alle språk som Java, Python, PHP og mer. Du kan også markedsføre ScrapingBee ved å blogge, legge til en lenke til nyhetsbrev eller bruke bannerannonser på nettstedet.

Å promotere ScrapingBee er ganske enkelt siden det er mange alternativer. Du kan opprette en konto på forskjellige sosiale medieplattformer som utvikler og promotere ScrapingBee der borte.

Apify

Apify er en komplett, tilpasset og automatisert webløsning. Den er åpen for alle og lar deg automatisere de kjedelige og tidkrevende oppgavene på nettet, og ta den ekstra dagbelastningen av skuldrene dine.

Den har en rask, automatisk og brukervennlig dataopphugging og webintegrasjon, som ellers viser seg å være svært kostbar og uproduktiv på grunn av manuelt arbeid og skaleringsproblemer.

Du kan tjene opptil 20 % av den tilbakevendende provisjonen på hver henvisning via en tilknyttet lenke. Det er ingen grense for beløpet du kan tjene gjennom tilknyttet markedsføring på denne plattformen.

Dashbordet lar brukeren spore arbeidet, og proxy-funksjonen fungerer tilstrekkelig med utmerket kundestøtte. Det mulige publikummet kan variere fra frilansutviklere og ministartups til store selskaper og hjelpe deg med å gi en drivkraft til inntektene dine.

Zyte

Zyte er en avansert API-plattform for affiliate marketing for å komme i gang med sidemaset. Det gir førstegangsbegynnere en 1-måneds gratis tilgang til smart proxy-manageren slik at du kan lage unikt innhold, som hjelper deg med å skalere nettskrapingen din og lar deg tjene opptil 50 % provisjon på salg opp til $1000.

Kundestøtteteamet er aktivt og svarer på dine spørsmål i løpet av kort tid med en kundesentrert tilnærming. Det gir brukerne automatisk datautvinning uten å skrive kode og bruker maskinlæring for å velge den mest gunstige IP-adressen for et bestemt nettsted.

Zyte er resultatdrevet, og proxy-serveren er en av de mest brukte og effektive serverne sammenlignet på tvers av forskjellige API-plattformer.

Octoparse

Octoparse er en av de voksende tilknyttede API-plattformene og er blant de beste verktøyene for å tjene en passiv inntekt. Her kan du tjene opptil 15 % av provisjonen på hver henvisning når en kunde registrerer seg og kjøper planen via lenken din. Octoparse gir brukere ubegrensede henvisninger.

Den vil gi deg en kode og en unik lenke når du blir en affiliate markedsfører etter å ha tatt opp tilknytningsprogrammet.

Utviklerens arbeid er gjort enkelt siden Octoparse har en skyplattform som støttes av hundrevis av servere som lar brukere trekke ut data raskt og lagres i samme sky. På toppen av det kan den nås fra hvilken som helst maskin på din dato og tid ved å planlegge prosessen.

  10 beste tilknyttede WordPress Plugin-programmer for å bli med og tjene penger

Abstrakt

Abstrakt er en annen API-plattform for tilknyttede programmer for å tjene en provisjon på opptil $500 per måned. Du får tilgang til allerede publiserte tilknyttede nyhetsbrev, HTML-kode og sporingskoder for gratis kuponger og avtaler ved å registrere deg i tilknytningsprogrammet.

Her er vedlikehold og oppdatering av siden brukerens ansvar. Dens nettskraping-API hjelper deg å trekke ut dataene fra et hvilket som helst nettsted via millioner av proxyer som er tilgjengelige til din disposisjon.

Prisen for programmet er nominell. Den er enkel og har høy gjennomsiktighet for å matche sine motpartsplattformer.

Jeger

Jeger har som mål å styrke fagfolk med kraften til å generere og pleie forbindelser med mennesker ved å lete etter e-postadresser fra forskjellige selskaper, og tilnærmingen er svært brukerorientert.

Plattformen gir deg en sjanse til å tjene opptil 30 % av tilbakevendende inntektsandel i løpet av det første året du blir en affiliate partner etter å ha tatt opp programmet for å komme i gang. Så dette er definitivt en utmerket mulighet til å tjene litt ekstra penger. Du kan få betalingen din etter 45 dager via PayPal etter hver vellykket henvisningskonvertering.

Abonnementskostnadene faktureres månedlig eller årlig i henhold til valget valgt av brukeren på Hunter.

CoinMarketCap

CoinMarketCap er et av de mest henviste prissporingsselskapene for kryptoaktiva i kryptoområdet, og oppdraget er å levere kvalitet og nøyaktig kryptodata i tide.

Tilknytningsprogrammet på CoinMarketCap gir brukeren mulighet til å opprette og etablere en unik tilknyttet henvisningslenke. Men for at du skal ha en henvisningslenke, må du ha 200 diamanter på kontoen din.

Her blir du belønnet med 20 diamanter først når personen du har henvist når 100 diamanter. Tjenesten er strengt begrenset til personlig bruk med mindre du godtar kommersiell bruk.

Konklusjon

Passiv inntekt fra å være en affiliate markedsfører kan vise seg å være svært fordelaktig. Det gir også et ekstra løft til din økonomiske stabilitet og planer for fremtidig sparing. Avhengig av din interesse, behov og tidsstyring, kan du starte som en affiliate som en deltidssidepress eller til og med som en heltidssatsing. Det er viktig å velge riktig plattform for å unngå nøling i fremtiden.

De ovennevnte plattformene har høye brukeranmeldelser og utmerkede APIer, programvare og proxy manager-servere for å utføre oppgavene effektivt.

Du kan også være interessert i Chat og Helpdesk-tilknyttede programmer.

x