8 beste apper for videosamtaler for bedriftsteam for å holde kontakten langveisfra

Videosamtaler har dukket opp som et uunngåelig medium for å fremme effektiv forretningskommunikasjon. I dagens raske forretningslandskap er det et must å være sammenkoblet og samarbeide effektivt. Fordi sømløs kommunikasjon er nøkkelen til suksess blant eksterne team spredt på forskjellige steder.

Heldigvis har avansert teknologi introdusert en rekke kraftige videosamtaler-apper for bedrifter. Disse videosamtalerappene tilbyr en rekke fordeler for å forbedre forretningsdriften. Derfor kan brukere få kontakt med andre på en mer engasjerende måte selv om de er langt fra hverandre.

Når det gjelder idédugnad om nye ideer, kan bedriftsteam samarbeide via videosamtaler og dele ideene sine. Dessuten kan det spare stresset med å reise siden brukere kan koble seg til hvem som helst fra sine egne skrivebord.

Til syvende og sist gjør det reisen til et forretningsteam mye enklere. Så la oss utforske noen av de beste appene som effektivt kobler sammen bedriftsteam eksternt.

Hvordan videoanropsapper kan forbedre virksomheten din

Å bruke en videosamtaleapp kan gi deg mange fordeler for å øke virksomheten din. Her er noen fakta som vil fremheve hvordan en videosamtaleapp kan hjelpe bedriften din:

Forbedret kommunikasjon

Sammenlignet med telefonsamtaler eller e-poster, gir videosamtaler en mer personlig og interessant måte å kommunisere på. Det bygger bedre relasjoner, øker forståelsen og forbedrer den generelle kommunikasjonseffektiviteten. Fordi videosamtaler gjør det mulig for brukere å dele ansiktsuttrykk, se kroppsspråk og høre stemmetonen.

Samarbeid i sanntid

Videosamtaler-apper lar medlemmer av et bedriftsteam samarbeide i sanntid med hverandre. Det spiller ingen rolle hvor brukerne fysisk befinner seg, likevel forblir kommunikasjonen intakt. Team kan effektivt samarbeide og ta beslutninger via gruppeaktiviteter som idégenerering, skjermdeling og felles prosjektutvikling.

Innsats og kostnadsminimering

Videosamtaler eliminerer behovet for dyre og tidkrevende reiser, noe som minimerer kostnader og innsats. Bedriftseiere kan samhandle med partnere, kunder og eksterne medlemmer over hele verden uten å forlate kontoret. Som et resultat reduserer det kostnadene forbundet med reiser og øker den totale produktiviteten.

Reach Beyond Borders

Grenser er ikke et problem for brukere av videoanropsapper over hele verden lenger. Disse appene gjør at bedriften din kan kommunisere fleksibelt med globale forretningspartnere, kunder og kunder. Som et resultat vil du få tilgang til et bredere marked og få muligheten til å samarbeide med utenlandske virksomheter.

Fleksibilitet for eksternt arbeid

Ankomsten av videosamtaler har gjort det lettere for bedrifter å ta i bruk fleksible arbeidsordninger. Derfor kan arbeidere nå jobbe hjemmefra og fortsatt opprettholde jevn kommunikasjon og forretningsdrift. Så arbeiderne kan nå ignorere stedet og beholde produktiviteten og sikre jevnt samarbeid.

Forretnings- og klientinteraksjon

Videosamtaler lar bedrifter ha ansikt-til-ansikt møter med kunder og kunder uten å være fysisk tilstede på ett sted. Som et resultat bidrar dette til å skape tillit, utdype relasjoner og gi personlig kundebehandling. Samlet sett bidrar det til en økning i total kundetilfredshet.

Online opplæring og verksted

Videoanropsapplikasjoner gjør det mulig for bedrifter å være vertskap for nettbaserte treningsøkter, workshops og seminarer. Det skaper en vinn-vinn-situasjon for selskapet og dets ansatte med enorme fordeler. Uten å møte personlig kan ansatte få spesialkunnskap via eksterne lokasjoner og minimere utgifter.

Høyere produktivitet

Videosamtaler-apper bidrar til høyere produktivitet siden det forenkler effektiv og effektiv kommunikasjon. Team er i stand til fleksibelt å løse vanskeligheter og ta valg med sømløst samarbeid. Dessuten er de i stand til å gjøre alle disse arbeidsaktivitetene fra sin komfortsone eller egen plassering. Dermed resulterer det i raskere gjennomføring av prosjekter og bedre resultater for bedrifter.

  Løs Nexus Mod Manager et problem som oppstod under installasjonen

Her er noen av de beste appene for videosamtaler som lar bedrifter koble sammen medlemmene sine fra et hvilket som helst eksternt sted:

RingCentral

RingCentral er en fremtredende skybasert plattform som er ideell for kommunikasjon og samarbeid. Den tilbyr et bredt utvalg av tjenester ment å forenkle bedriftskommunikasjon via videosamtaler.

Denne fantastiske appen lar bedrifter og organisasjoner av alle størrelser samhandle og samarbeide med hverandre. Den har noen fantastiske funksjoner som gjør den til et godt valg for selskaper og skiller den fra konkurrentene.

Nøkkelegenskaper:

 • Høydefinisjonsfunksjoner for forretningskonferanser gjør at team kan koble seg sammen i virtuelle møter.
 • Støtter store møter som kan inkludere opptil 500 deltakere som kommuniserer feilfritt.
 • Integreringsevne med produktivitetsverktøy som Google Workspace, Microsoft Outlook, Salesforce, etc.
 • Utvid virksomheten din sømløst ved å legge til nye linjer, enheter, kontorer og eksterne team på få minutter.
 • Få 24/7 kundestøtte via telefon eller chat
 • Tilbyr et sikkert og enkelt bedriftsnummer for taleanrop, faks, tekst og multimediemeldinger.
 • Tilbyr skjermdeling og fjernkontrollfunksjoner for sømløst samarbeid om prosjekter.
 • Gjør det mulig for brukere å foreta taleanrop med superklarhet, samtaleadministrasjonsfunksjoner, viderekobling, samtalescreening og transkripsjon av talepost til e-post.
 • Få verdifull informasjon om kommunikasjonsmønstre og ytelse via analyse- og rapporteringsfunksjoner.
 • Smarte AI-funksjoner som kommer med en forhåndsbygd tavle, direkte transkripsjon og avanserte møteoppsummeringer.

Tastatur

Med Dialpad kan bedriften opprettholde kommunikasjonen gjennom ubegrensede videosamtaler. Du kan enkelt registrere deg med Microsoft 365 eller Google-konto og nyte gratis tilgang til virtuelle møter ansikt til ansikt.

Dessuten kan du ta opp lyden, bruke virtuelle bakgrunner mens du ringer og få flere fantastiske funksjoner. Så kom i kontakt med kolleger og kunder sømløst med denne praktiske og profesjonelle løsningen for videosamtaler.

Nøkkelegenskaper:

 • Foreta nettleserbaserte videosamtaler av høy kvalitet for å spare ressurser og tid. Dermed kan du bruke appen uten å laste den ned til systemet ditt.
 • Du vil få full kontroll over videomøtene dine siden alle kontrollene er på ett sted. Så juster lyd, del skjerm og ta opp videoer via et brukervennlig grensesnitt.
 • Bruk et enkelt skjermdelingsalternativ og del det foretrukne vinduet, nettleserfanen eller hele skjermen. Du kan også dele mobilskjermer ved å sende en lenke til andre brukere.
 • Dialpad AI lar deg delta i mer produktive møter som kan transkribere samtaler umiddelbart.
 • Den integreres med ChatGPT og skaper en nøyaktig oppsummering etter samtalen som gir en klar oversikt over møtet.
 • Integrerer feilfritt med anerkjente apper som Microsoft, Google, Miro og mer. Som et resultat kan du praktisk talt møte lagkamerater og bli mer produktiv.
 • Sikrer møtesikkerhet med vertskontrollerte funksjoner. Du kan aktivere deltakerdemping, fjerning av gjester, møtelåsing, skjermdelingsbegrensninger og mer.
 • Få en alt-i-ett-løsning av denne appen for å snakke, sende meldinger og møte med én enkelt app.

Microsoft Teams

Microsoft Teams er en av de ledende samarbeidsplattformene, som inkluderer et bredt spekter av funksjoner. Den kombinerer chattealternativer, videokonferanser, skybasert fillagring og appintegrasjon for å øke kommunikasjonen og produktiviteten. Dermed kan teammedlemmer holde kontakten via datamaskiner, nettbrett og til og med mobile enheter.

Nøkkelegenskaper:

 • Bruk videochat-alternativet for sanntidssamarbeid på en mer personlig måte.
 • Enkel app for å opprettholde tale- og videosamtaler, tekstmeldinger, møter og teamsamarbeid.
 • Del ditt foretrukne vindu, en PowerPoint-fil, en tavle eller hele skjermen under en samtale.
 • Du kan lagre et opptak av videochatten din og bruke den i fremtiden. Du kan også dele opptaket med de som ikke var i stand til å delta på samtaleøkten.
 • Velg en bakgrunn fra et bibliotek med forhåndsbygde bakgrunner. Last også opp din egen bakgrunn eller gjør den uskarp.
 • Send direkte reaksjoner mens du er i en videosamtale ved å rekke opp hendene, svare med tommel opp, hjerte og mer.
 • Fremhev videoen til en bestemt høyttaler eller velg gallerivisning for å se mange brukere samtidig. Med sammen-modus kan du se alle i det samme virtuelle miljøet.
 • Tilgjengelig for både mobile enheter og stasjonære datamaskiner, slik at brukere kan holde kontakten fra hvor som helst.
 • Avanserte sikkerhetsfunksjoner inkluderer datakryptering, multifaktorautentisering og mer. I tillegg har administratorer mer kontroll over brukertillatelser, og sikrer personvern og overholdelse.
  Hvordan vise bilde i Zoom-møte

Zoho-møte

Zoho Meeting lar deg koble til teamet ditt gjennom live videosamtaler på nettet. Denne appen tillater sømløst eksternt forretningssamarbeid fra hvor som helst og når som helst. Dermed kan du holde kontakten med teamet ditt selv når du er på ferie. Denne videokommunikasjonsappen støtter gruppevideosamtaler, der 250 deltakere kan bli med ved hjelp av hvilken som helst enhet.

Nøkkelegenskaper:

 • Høykvalitets og live videokonferanser for virtuelle møter ansikt til ansikt med interaktive funksjoner.
 • Skjermdeling og fjernkontroll for effektive presentasjoner og samarbeid.
 • Hosting engasjerende webinarer og webcaster med live chat, spørsmål og svar og avstemningsfunksjoner.
 • Intuitiv møteplanlegging og automatiserte påminnelser for forbedret fremmøte.
 • Opptak og avspilling av møter og webinarer for referanse og gjennomgang.
 • Sømløs integrasjon med produktivitetsverktøy som Zoho CRM og Zoho Projects.
 • Forbedret sikkerhet med passordbeskyttelse, venterom og ende-til-ende-kryptering.
 • Analyse og rapportering for innsikt i møtedeltakelse og deltakerengasjement.
 • Tilpassede merkevarealternativer for å skape en profesjonell merkevareopplevelse.
 • Forenkler sømløst samarbeid på nett, forbedrer teamarbeid og kommunikasjon.

TrueConf

TrueConf tilbyr UltraHD (2160p) og FullHD (1080p) videosamtaleropplevelse med pålitelige og sikre løsninger for bedrifter. Appen er spesialisert for små team, bedrifter og eldre videokonferanser.

Den tilbyr også skyløsninger som TrueConf og innebygde løsninger som TrueConf Kiosk. Hver eneste kommunikasjon som foregår mellom kunder og rådgivere er kryptert og holdes sikret av appen.

Nøkkelegenskaper:

 • Høykvalitets videokonferanser med krystallklar lyd sikrer oppslukende og feilfrie møter.
 • Flerplattformstøtte for sømløs tilkobling på tvers av enheter og operativsystemer.
 • Alternativer for skjermdeling og innholdssamarbeid for interaktive diskusjoner. Brukere kan dele skjermer, presentasjoner, dokumenter og multimedia under møter.
 • Gruppevideosamtaler for effektiv kommunikasjon mellom flere deltakere.
 • Møter kan tas opp i høyoppløsningskvalitet for fremtidig referanse eller deles med fraværende deltakere.
 • Avspillingsfunksjonen er tilgjengelig for gjennomgang av viktige diskusjoner og presentasjoner.
 • Virtuelle bakgrunner og filtre lar brukere tilpasse videoutseendet sitt.
 • Sikrer datasikkerhet og personvern via krypterte kommunikasjonskanaler og sikre tilgangskontroller.
 • integreres med produktivitetsverktøy som kalendere og e-postklienter, strømlinjeforming av planlegging og møteadministrasjonsprosesser.
 • Gjør det mulig å være vertskap for webinarer og nettbegivenheter med et større publikum med funksjoner som spørsmål og svar-økter, meningsmålinger og analyser av deltakerengasjement.
 • Dedikerte mobilapplikasjoner for iOS- og Android-enheter.
 • Fleksible distribusjonsalternativer, inkludert lokale, sky- og hybridløsninger,

Rundt

Around er et fleksibelt videokonferanseverktøy utviklet for hybride og eksterne team for å koble sammen, samarbeide og feire sammen. Den har noen unike funksjoner som kommer med forskjellige filtre, for eksempel bakteppeeffekter. Derfor kan brukere bli med på en videokonferanse komfortabelt fra hvor som helst.

De fantastiske studiolignende lyseffektene og redigerbare bakgrunnsgradienten varmer opp brukerens atmosfære. Plattformen stoles på av tusenvis av fremtidsrettede team i over 170 land, og hjelper bedrifter med å utvide samarbeidet.

Nøkkelegenskaper:

 • Tilbyr en moderne og brukervennlig design som lar brukere enkelt starte, bli med og kontrollere en videosamtale.
 • Tilpassbare filtre og bakgrunner for å tilpasse det virtuelle møtemiljøet.
 • Leveres med smart fokus og støyreduksjonsfunksjon på videosamtaler. Så brukere kan fremheve aktive høyttalere og minimere bakgrunnsdistraksjoner.
 • Naturlig samtaleopplevelse implementeres ved hjelp av realistisk romlig lyd.
 • Integrert og interaktiv tavle for samarbeidende idédugnad og idévisualisering.
 • Skjermdeling og opptaksmuligheter for sømløs presentasjon og fange viktige diskusjoner.
 • Kryssplattformkompatibilitet for konsistent ytelse på tvers av skrivebord, nett og mobile enheter.
 • Personvern og sikkerhetsfunksjoner, inkludert ende-til-ende-kryptering og passordbeskyttede møter.
 • Brukere kan dele sin foretrukne skjerm under en samtale.
 • Brukere kan konfigurere lyd- og videoinnstillingene før de blir med i et møte.
 • Mens de deler en skjerm, kan brukere dele video fra bakkameraet.
 • Tilbyr sanntidstranskripsjon av en samtale under en videosamtale.
 • AI-funksjoner er tilgjengelige for å redusere støydistraksjoner som hoste, bærbare vifter, høyt pust og bjeffende hunder.
 • Gjør det mulig for hybrid-fjern-team å samarbeide med sine bærbare datamaskiner på ett sted uten lydekko.
 • Spill Icebreakers-spill med teammedlemmene dine og bli koblet unikt.
  10 beste vertsleverandører for rustservere i 2022 [Updated]

Bitrix24

Bitrix24 er en videokonferanseapp som kommer med en rekke funksjoner for eksternt videosamarbeid. Appen lar brukere tilpasse bakgrunnen og gjøre omgivelsene private mens de er i en samtale.

Dessuten holder den alle delte filer og samtaler sikret via et SSL-sertifikat. Derfor kan brukere delta feilfritt, sende meldinger, sette mål og samarbeide om en oppgave.

Nøkkelegenskaper:

 • Videosamtaler av høy kvalitet, som inkluderer høyoppløselig video- og lydkvalitet for fokusert samtale.
 • Høyoppløselig videokonferansealternativ med invitasjonsalternativ for brukere også utenfor Bitrix24-plattformen.
 • Brukere har lov til å inkludere opptil 24 personer i en enkelt videokonferanse.
 • Skjermdelingsalternativ som lar brukere laste opp bilder, presentasjoner, regneark og mer.
 • Legg til en tilpasset bakgrunn og uskarp bakgrunnen din for å tilpasse omgivelsene dine.
 • Oppdager dårlig tilkoblingsstatus og justerer samtalekvaliteten for å holde samtalen jevn.
 • Angi oppgaver, lag objektive lister og mer under en samtale uten å sette videosamtalen på pause.
 • Brukere kan gjøre endringer i CRM-dataene sine mens de snakker med en klient.
 • Brukere kan planlegge Zoom-møter med teamet og klientene deres ved å bruke Bitrix24 chat eller CRM.

Google Meet

Google Meet er et flott alternativ når det kommer til en pålitelig og brukervennlig løsning for videosamtaler. Denne utrolige plattformen gir deg en førsteklasses videomøteopplevelse der du kan holde kontakten og dele uten problemer.

Dessuten er den tilgjengelig for alle og klar til bruk fra alle enheter. I tillegg er den fullt integrert med Google Workspace, slik at brukere kan koble til mer fleksibelt og med bedre sikkerhet levert av Google.

Nøkkelegenskaper:

 • Videomøter av høy kvalitet med klar og skarp lyd og video.
 • Databeskyttelse sikret med sikker og kryptert kommunikasjon
 • Rask tilkoblingsmulighet fra Google-plattformer som Gmail og Kalender.
 • Tilbyr direkte teksting som gir en sanntidstranskripsjon av den talte samtalen. Derfor kan personer med hørselshemninger også kommunisere uanstrengt.
 • Minimerer bakgrunnsstøy ved hjelp av intelligent støykanselleringsteknologi for mer fokusert kommunikasjon.
 • Mobilkompatibilitet via Google Meet-appen som lar deg koble til direkte fra Gmail og Meet-appen.
 • Skjermdelingsalternativ tilgjengelig for presentasjon av innhold og demonstrasjoner.
 • Møteopptaksalternativet er tilgjengelig for fremtidig referanse og deling.
 • Støtter enorm møtekapasitet som kan romme opptil 500 deltakere.
 • Samarbeidsfunksjoner som lar deg redigere i Google Docs, Sheets og Slides.

Konklusjon

De ovennevnte appene for videosamtaler er noen av de beste når det gjelder å opprettholde jevn tilkobling og samarbeid. Husk at når du velger en, er det avgjørende å vurdere dine spesifikke forretningskrav og prioriteringer.

Så gå tålmodig gjennom alle funksjonene for å sikre at du passer best for organisasjonen din. Med en av disse toppappene kan du hjelpe bedriftsteamet ditt med å holde kontakten, jobbe sammen og lykkes selv når de jobber langt unna.

Du kan også utforske noen AI-notater som tar verktøy for å oppsummere møter på sekunder.

x