8 beste ferie-API-er for å bygge appen din rundt reiser

Folk elsker ferier. Helligdager er en viktig ting over hele verden i enhver kultur, religion og land.

Skoler, organisasjoner, arbeidsplasser og bedrifter lager en liste over høytider for å minnes noen festivaler eller begivenheter.

Og når de kommer, vil folk reise til steder og nyte dagene, slappe av og ta en pause fra hverdagens mas.

Så hvis virksomheten din dreier seg om reise, kan du utnytte denne mani for ferier for å lage løsninger som kan lette livet til reisende og tjene penger på disse mulighetene.

Du kan bygge en reiseapplikasjon og integrere den med en ferie-API. Dette vil berike appen din med nøyaktige og oppdaterte feriedatasett hver gang du trenger dem.

Men hva er egentlig dette ferie-API, og hvor fordelaktig er det?

La oss snakke om det, og så skal jeg diskutere noen av ferie-API-ene for å bygge applikasjonene dine.

Hva mener du med Holiday API?

Før vi snakker om ferie-APIer, la oss kaste lys over APIer først.

Et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt eller API er en programvareformidler som lar en applikasjon samhandle med en annen applikasjon.

Ved å bruke et API kan en app få tilgang til data for å samhandle med eksterne programvarekomponenter, mikrotjenester eller operativsystemer. Det er et grensesnitt eller felles grunnlag for to applikasjoner for å kommunisere med hverandre. Den inneholder et sett med funksjoner som leverer et brukersvar til systemet og igjen sender det systemets svar tilbake til brukeren.

På samme måte er en ferie-API en tjeneste der du sender en forespørsel til andre systemer programmatisk om forskjellige ferielister over hele verden og mottar programmatiske data umiddelbart.

Det er vanskelig å huske den nøyaktige datoen for en ferie og opprettholde hele listen. Det er derfor ferie-APIer er utviklet for å gjøre prosessen enkel.

Så hvis du ønsker en ferie i et bestemt land, må du be om det via kode, og du vil få nøyaktig informasjon.

La oss ta eksemplet med julen. I mange land er det erklært helligdag 25. desember hvert år. Men i noen land blir det erklært 7. januar hvert år, mens andre land kanskje ikke har det.

Hvis du er et multinasjonalt selskap, en flybransje, et aksjemarkedsselskap eller andre, må du være klar for fremtidige høytider for å forberede organisasjonen din til arrangementer. Med en ferie-API kan du til og med få data fra tidligere høytider og høytider.

Eksempel på ferie-APIer: Anta at du vil planlegge juleferien, og destinasjonen er Bahamas. Du kan enten bestille flyreisen fra ditt foretrukne flyselskaps nettsted, hvis tilgjengelig, eller bruke en online reisetjeneste som Expedia. Sistnevnte samler data fra flere flyselskapsdatabaser ved å samhandle med flyselskapenes APIer. På denne måten kan du bestille seter og planlegge ferien.

Hva er funksjonene til Holiday APIer?

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for alle apper, nettsteder eller nettjenester på nettet. Siden applikasjonen din bruker webtjenester, vil hackere prøve å fylle opp API-en din med millioner av forespørsler om gangen og stjele informasjonen din. Derfor må ferie-APIet du velger ha sikkerhetsfunksjoner, som DDoS-beskyttelse, for å holde informasjonen din sikker.

Opptreden

Moderne virksomheter ønsker å spare tid og krefter for å akselerere prosessene og forbli i konkurransen. Dette er grunnen til at API-en må tilby anstendig ytelse. Og for å sikre det, kan du sjekke funksjonslisten. Du kan også gå for en gratis prøveversjon som de fleste API-er tilbyr i disse dager, eller velge en gratis plan, hvis noen.

Deretter må du sjekke hvor mange millisekunder dette API-et bruker på å gi deg dataene du ba om. Jo mindre tid det tar, jo mer vil ytelsen være. Ideelt sett, enten du gjør mange forespørsler om gangen eller bare en enkelt eller dobbel, må en API ta noen få millisekunder for å få nøyaktige data.

  20 Ofte stilte DevOps-intervjuspørsmål og svar [2022]

Nøyaktighet

API er et sett med funksjoner designet for å produsere korrekte data hver gang for forespørselen din. En ferie-API må oppdateres og valideres med endringer i helligdager, slik at ingen enkelt bruker går glipp av nøyaktige data. Hvis et ferie-API tilbyr nøyaktig dato, klokkeslett og data, kan det være bra.

Dokumentasjon

En API er bygget av utviklere for utviklere. Holiday API må ha god dokumentasjon slik at en utvikler kan lese og forstå endepunkter, metoder, funksjoner og svaralternativer.

God dokumentasjon er også ment å være forståelig for enhver forbruker, selv brukere med null teknisk kunnskap. Derfor bør den ha et godt sett med eksempler for hvert punkt eller funksjonalitet. God dokumentasjon hjelper også med å integrere API enkelt i applikasjonen din.

Brukstilfeller av ferie-APIer

 • Salg og markedsføring: Holiday API-er hjelper salgs- og markedsføringsbaserte virksomheter med å forbedre salgskonverteringene sine ved å gi kampanjer og tilbud rundt høytidene.
 • Datavitenskap: Du kan forbedre maskinlæringsmodeller med ferie-API ved å mate inn ferieinformasjon.
 • Frakt og logistikk: Med en god ferie-API kan du øke nøyaktigheten av forsendelsesestimatene og tidsplanene for produktleveringen.

 • E-postmarkedsføring: Send smartere e-poster til brukerne dine ved å inkludere lokal ferieinformasjon via ferie-API i applikasjonen din.
 • Kundeopplevelse: Kommuniser effektivt med kundene dine ved å gi ut det nøyaktige estimatet om fullføringen av tjenesten og oppfylle kundenes forventninger. En ferie-API lar deg også estimere dato og klokkeslett, inkludert de lokale helligdagene i estimatet.
 • Lagerstyring: Du kan identifisere etterspørselskatalysatorene dine for å forbedre lagernivåene og innsatsen i forsyningskjeden.
 • Etterspørselsprognoser: Øk prognosemodellene for nøyaktige etterspørselsprediksjoner.

La oss nå sjekke ut de beste ferie-API-ene.

Abstrakt API

Hent offentlige, ikke-offentlige og religiøse høytider for mer enn 200 land over hele verden for en bestemt tid på året med Abstract’s Holidays API. Med denne ferie-API-en vil du finne historiske og fremtidige helligdager, som de oppdaterer hver uke.

Abstract Holidays API gir utmerket dokumentasjon, flere biblioteker og opplæringsprogrammer slik at utviklere vil stole på Abstract. I tillegg gir dens vennlige API deg også kraften til å kjøre forretningsprosessene og arbeidsflytene dine. Du kan også bruke ferie-API for ultrarask hastighet og ytelse i stor skala.

Dens utmerkede tekniske støtte og pålitelige oppetid hjelper deg med å få nettstedet ditt live umiddelbart, løse problemer og holde deg i gang. Den tilbyr de mest nøyaktige og nyeste feriedataene fra hele verden, og dekker over 190 land og 3500 regioner.

Abstracts feriedatasett gir deg omfattende informasjon om helligdager fra 1AD til og med år 2050. Du trenger bare å spesifisere ditt behov i API-et og få riktig informasjon uten å kaste bort tid. Siden mange land endrer helligdager, legger til eller fjerner feriedatoer eller endrer ferienavn, kan du samle inn oppdaterte og verifiserte data ved å bruke Abstracts robuste funksjoner.

Gjør 1000 forespørsler gratis, gjelder for 1 forespørsel/sekund. Hvis du er en startup, kan du sende inn 50 forespørsler/sekund eller 500 000 forespørsler/måned til $19/måned.

Holiday API

Det er vanskelig å legge ut helligdager, men Holiday API gjør det lettere for deg. Det hjelper deg enkelt å bygge produktet ditt, samle ferieinformasjon og vedlikeholde det. Holiday API er bygget av utviklere for utviklere slik at alle opplever at det er enkelt å bruke.

Denne API-en effektiviserer prosessen med å finne informasjon, laste inn data og sikre nøyaktighet. Den organiserer og vedlikeholder dataene dine på ett enkelt sted og forhindrer manuelle prosesser som krever mer tid og krefter.

Med Holiday API kan du forbedre produktet ditt. Det vil ha ryggen din enten du trenger tidligere, nåværende eller fremtidige oppføringer av høytider. Du vil også få feriedata fra mer enn 250 land, inkludert 3680 stater og provinser. Fra år 1 til år 2050 vil du ha alle nøyaktige data du trenger på mer enn 109 språk.

I tillegg hjelper Holiday API med å forbedre forsendelses- og leveringsestimater, blokkere planleggingskalendere og bedre salgsprognoser. Du kan få tilgang til API så raskt du trenger og når du vil, og også få oppdatert informasjon og klassens beste teknisk støtte. I tillegg gir Holiday APIs infrastruktur i bedriftsgrad alltid høyere oppetid og mer pålitelighet.

  Forstå 301-omdirigeringer for nybegynnere

Få din gratis API-nøkkel nå og foreta rundt 1 000 000 forespørsler hver måned.

Kalendermessig

Få tilgang til lokale, offentlige og helligdager med Kalendermessig, et verdensomspennende utviklervennlig RESTful API. Den spenner over 230 land, inkludert 3300+ stater, med letthet og støtter mer enn 100 språk slik at folk over hele verden kan dra nytte av denne ferie-API.

Calendarific leverer en utrolig opplevelse til kundene med sine enestående feriedata. Suiten tilbyr også:

 • Hastighet: Dens latensbaserte DNS-ruting hjelper til med å betjene mer enn 90 % av forespørslene på mindre enn 10 ms.
 • Pålitelighet: De skybaserte serverne som skaleres automatisk kan håndtere en halv milliard API-forespørsler hver dag.
 • Oppdatert: Alle dataene den viser er samlet og verifisert fra mange kilder. Den oppdaterer informasjonen regelmessig slik at du alltid vil få det mest nøyaktige og omfattende arbeids- og feriedatasettet uten anstrengelse.

På denne måten kan du spare tid og krefter du kan bruke ytterligere til å forbedre produktiviteten. Calendarific har et fleksibelt og enkelt prisalternativ slik at du enkelt kan velge hvilken som helst av planene.

Få 1000 forespørsler/måned til $0/måned eller benytt deg av ubegrensede API-forespørsler til $10/måned. Du kan også gå for tilpassede priser for å oppfylle dine unike behov.

PredictHQ

Få tilgang til helligdagsdata sammen med annen begivenhetsinformasjon med PredictHQs Public Holiday API. Den samler inn feriedata fra nesten 200 land for å levere en sømløs opplevelse og tilbyr mange datastrømmer i ett enkelt API.

Siden en helligdag kan variere fra sted til sted i henhold til konteksten, klokkeslettet og datoen, forstår PredictHQs Public Holiday API variasjonen for å kunne gi nøyaktig informasjon i løpet av et sekund. Så i stedet for å søke etter en ferie i forskjellige regioner, bruk energien din på å forbedre produktet ditt.

Last ned og lagre en lokal kopi av hendelsene for datamodellering og analyse. I tillegg kan du berike det samme datasettet for å produsere og selge dine avledede arbeider. PredictHQ hjelper også virksomheten din på mange måter, for eksempel etterspørselsprognoser, hendelsessynlighet, arbeidsstyrkeoptimalisering, leveringsoptimalisering, visualiseringer, innsikt, dynamisk prissetting og lagerstyring.

Bare integrer PredictHQs API i dataene dine for å få oppslukende resultater og transformere virksomheten din ved å bruke kraften til etterspørselsintelligens. Begynn å søke etter feriedata gratis med denne API-en eller lag en tilpasset plan ved å snakke med en ekspert.

Ta en 14-dagers gratis prøveversjon for å teste PredictHQs API.

Tid og dato

Time and Date’s Holiday API tilbyr tilgang til 7000 helligdager og høytider i 230 land på forskjellige språk. Du kan enkelt laste ned dataene på lokalt, føderalt og statlig nivå. Når du foretar en API-forespørsel, gir den deg raskt informasjon, inkludert:

 • Ferienavn og dato
 • Type helligdager, for eksempel religiøse helligdager, lokale helligdager eller helligdager
 • Nivå på en ferie som lokal, statlig eller føderal
 • Liste over stater eller samfunn der samme helligdag er observert
 • En fullstendig beskrivelse av ferien i henhold til forskjellige land.

Hvis du bare er interessert i tids- og datodata, men ikke koding, kan du laste ned dataene som en XML- eller CSV-fil. Med Time and Date’s Holiday API kan du få tilgang til nøyaktig informasjon for å finne ut hvor virksomheten er åpen eller stengt for pålitelig planlegging for neste år.

Oppdater deg selv med data i henhold til dato og klokkeslett for føderale helligdager og andre store begivenheter. «On This Day»-tjenesten eller OTD-tjenesten vil gi deg beskjed om de historiske, kulturelle og politiske hendelsene som skjedde på en bestemt dag.

Enten du bygger en kalender eller informerer om viktige datoer til brukerne dine, vil bruk av en OTD-tjeneste bidra til å forbedre brukeropplevelsen gjennom den nøyaktige konteksten til historisk informasjon. Flyselskaper, teknologigiganter og globale forhandlere bruker denne løsningen for å få nøyaktige feriedatabaser på flere språk for å drive virksomheten sin.

Velg pakken din fra $99/år for 50 000 forespørsler. Eller start din gratis prøveversjon i dag og test nøyaktigheten.

Nager.Date

Nager.Date er en verdensomspennende helligdag REST API som gir deg nøyaktig informasjon om høytidene fra fortid, nåtid eller fremtid og sparer innsatsen din. Dette er et prosjekt utført 1. mai 2022, basert på .NET som gir offentlig REST API slik at du kan sende inn en forespørsel om å få vite nøyaktige feriedata. Nager.Date støtter for tiden mer enn 100 land.

  Hvordan installere Unreal Engine 4 på Ubuntu

Nager.Date er en åpen kildekode-plattform som er utgitt under MIT-lisensen. Du kan enkelt delta i prosjektet for å forbedre kvaliteten. Vær i tillegg vert for din egen API-forekomst hvis du trenger flere forespørsler samtidig.

Når du sender en forespørsel, for eksempel Year-2017 og CountryCode-AT, vil du få svar i løpet av et sekund. Svaret inkluderer dato, lokalt navn, navn, landskode, fast, globalt, fylker, lanseringsår og type ferie (offentlig, skole, valgfritt, myndigheter, overholdelse eller bank).

AnyAPI

Få en liste over religion, offentlige og ikke-offentlige helligdager for forskjellige land, stater og regioner med AnyAPIs Holidays API. Den hjelper deg med å hente en fullstendig liste over helligdager eller be om en bestemt dato og viser den nøyaktige datoen for ferien for forskjellige steder.

AnyAPI tilbyr brukervennlige og enkle endepunkter og støtter mer enn 200 land. Den har en Datetime-parser og validator som hjelper deg med å utføre strenge kontroller for å sikre at dataene du får har nøyaktig og oppdatert informasjon.

Bygg ferieapplikasjonen din med AnyAPIs Holiday API og få tilgang til forskjellige helligdager for $0/måned som inkluderer 300 forespørsler/måned (1 forespørsel/sekund), DDoS-beskyttelse, SSL og API-nøkkelautentisering.

Festivo

Brukerne dine bryr seg om høytiden, så bruker Festivo vil gi deg en liste over ferier i forskjellige land. Det er en verifiserings- og dataintelligensplattform som samler millioner av kilder og verifiserer dem for å gi brukerne presise data.

Du kan bruke dataintelligensplattformen i dine datamodeller og prosjekter for å forbedre produktene dine. Du kan også tilpasse eksempler og kodebiter med landene du ønsker. Bruk i tillegg ditt favorittprogrammeringsspråk og begynn å komme med forespørsler.

Distribuer prosjektet ditt i løpet av sekunder med oppgradert og oppdatert informasjon. Festivo støtter mer enn 16 000 helligdager og høytider rundt 250 land og 3500 regioner. Det er en av de mest avanserte og raskeste ferie DaaS-tjenestene som tilbyr en gjennomsnittlig ventetid på 60 ms per forespørsel.

Festivo gir deg den mest pålitelige og nøyaktige informasjonen som er samlet inn fra maskinlæringen og det AI-drevne nevrale nettverket. Med kunnskapens kraft kan du vite når dine ansatte og kunder er på ferie i stedet for å vekke dem på feriemorgenen. Du kan implementere Festivo i AI-assistenten og se ferieinformasjonen.

Med et perfekt feriedatasett kan du gi nøyaktige forsendelses- og leveringsplasser og la kundene dine ønske pakken velkommen på dørstokken. Det hjelper callsentre med å tilby bedre støtte mens de snakker med kundene på ferier. Det lar deg også tilby kampanjer og kuponger for å øke konverteringene dine rundt spesielle anledninger som morsdag og høytider som jul og påske.

Opprett din gratis konto på Festivo og velg fra ulike planer som starter fra $16,58/måned hvis de faktureres årlig. Dette inkluderer 100 000 forespørsler, kommersiell bruk, ferietyper, e-poststøtte, HTTPS-kryptering, CDN-basert API og mer.

Konklusjon ✈️

Å spore ferieinformasjon fra hele verden er komplekst, men ferie-API-er kan forenkle det. Det er mange fordeler ved å bruke den beste ferie-API-en i applikasjonen din, fra å spare mye krefter til å forbedre markedsføringen. Det kan gi deg et nøyaktig feriedatasett slik at du kan bruke denne informasjonen til å drive virksomheten din.

Du kan også se på noen av Global News API-ene for reisende å vite hva som skjer på feriedestinasjonen deres.

x