8 beste klistrelapper på nettet for enkelt teamsamarbeid

Finn de beste klistrelappene på nettet for å skrive ned ideer og arbeidsflyter for maksimal produktivitet.

Klistrelapper er avgjørende for oppgavehåndtering, og du vil finne bruken av dem i smidige verktøy som Kanban-tavler, Scrmban-tavler osv. Papirbaserte lapper er imidlertid bare bra hvis teamet er på arbeidsplassen.

Hva vil du gjøre hvis du er i et hybrid- eller eksternt kontor? Du trenger virtuelle klistrelapper som er tilgjengelig for alle på nettet via en sikker lenke.

Med så mange alternativer for nettbaserte lapp-programvare, kan du sikkert bli forvirret. For å hjelpe deg med å bli sittende fast, har vi prøvd og testet mange klistrelapper-apper på nettet og laget den ultimate listen over den beste virtuelle lapp-appen nedenfor.

Hva er klistrelapper på nettet?

Du må være klar over 3M Post-It Note. Dette er små fargekodede stykker papir. Du kan enkelt skrive korte notater på den og lime dem inn på en hvilken som helst tavle, oppslagstavle eller rett og slett på dataskjerm.

Microsoft rullet ut digitale klistrelapper for første gang med sitt Windows 7-operativsystem. Deretter fulgte mange andre OS- og programvareutviklere det. Men disse er bare for personlig bruk og er veldig vanskelige å dele i et team.

Senere oversvømmet en avansert linje med digitale klistrelapper internett med full sving av arbeid hjemmefra, fjernarbeid og hybridarbeidsplasser under COVID-19.

Du kan lage en på PC-en eller mobilen din, skrive noe, dele den med teamet eller skolevennene dine, samarbeide med idédugnad ved å bruke flere digitale klistrelapper og så videre. Disse er populært kjent som klistrelapper på nettet.

Nå vet du hva virtuelle klistrelapper er. Nedenfor finner du noen nettapper som lar deg lage, bruke og dele virtuelle klistrelapper:

Miro

Hvis du er en del av et team som involverte digitalt samarbeid, tilbyr Miro klistrelapper på nett for å dele ideene dine med kollegene dine digitalt.

Disse klistrelappene kan legges til Miro-arbeidsområdet med bare noen få klikk. Du kan også tilpasse fargen og størrelsen på disse notatene og dele dem med lagkameratene dine umiddelbart.

Her får du mer enn 200 maler for klistrelapper for å begynne å jobbe med en gang. Plattformen gir deg også ubegrenset lerretsplass som du kan bruke til idédugnad eller projeksjonskartlegging.

Man kan bruke disse lappene under møter og workshops. Disse digitale klistrelappene støtter også å legge til bilder og PDF-filer bortsett fra ren tekst. Dessuten kan du konvertere bilder og post-its til klistrelapper ved å bruke dette verktøyet, slik at det elektroniske samarbeidet med interessentene kan fortsette.

Last ned: Miro for iOS | Android

  Veiledning for bortvelging og fjerning av FastPeopleSearch

Lucidspark

Lucidspark er en nettbasert tavle-app som tilbyr klistrelapper-funksjonalitet. Nå kan du enkelt notere ideene dine og dele dem med lagkameratene dine.

Med disse digitale klistrelappene kan brukere sømløst dele ideene sine ved hjelp av et uendelig lerret som er kompatibelt med alle stasjonære og mobile enheter. Den lar deg også utføre frihåndstegning på klistrelapper for ubegrenset kreativitet.

Videre sparer plattformen din tid og krefter ved å la deg laste opp klistrelapper i bulk fra en hvilken som helst Excel- eller CSV-fil. Selv mens du jobber eksternt, kan du kommentere, legge til emojier og nevne kolleger med @ for tilbakemelding i sanntid og jobbe med ideer som beholder det kreative momentumet.

Ettersom du kan redigere disse digitale klistrelappene uten problemer, blir det enklere å organisere idédugnaden din. Med funksjoner som tagger, assistert gruppering og fargekoding kan team raskt sortere og visualisere ideer og konvertere dem til handlinger.

På Lucidspark kan du enten starte idédugnaden fra bunnen av eller velge en mal for å legge til dine virtuelle klistrelapper. Dessuten støtter den integrasjon med verktøy som Lucidchart, Slack og Google Drive for bedre samarbeid.

Ideaflip

Vil du gjøre fjernmøtene dine effektive og interessante? Bruk ideaflip klistrelapper på nettet som gir deg følelsen av å bruke ekte klistrelapper. Det hjelper sanntidssamarbeid med eksterne lagkamerater ved å la deg dele lappetavlen.

Denne plattformen gir intuitive og enkle å velge klistrelapper, slik at selv en og annen samarbeidspartner kan bruke dem uten problemer. Den lar deg til og med invitere gjester eller interessenter til lappetavlene for bestemte økter.

MURAL

Ved å bruke klistrelappene til MURAL kan du enkelt fange dine spontane ideer og konvertere dem til resultater. Det hjelper deg å sette alle ideene dine i et enkelt, men delt digitalt rom for å lage arbeidsflyter, tankekart og diagrammer.

Her kan man organisere notatene ut fra tema eller initiativ for å prioritere de umiddelbare oppgavene. Det er også en privat modusfunksjon som du kan aktivere under idédugnad for å unngå gruppetenkning.

Å legge til kommentarer og merke samarbeidspartnere er MURAL-funksjonene som støtter asynkron kommunikasjon. Brukere kan legge til tilpassbare tagger til notatene for å organisere og kategorisere dem. Du kan også bruke disse notatene til å anonymisere tilbakemeldinger fra teammedlemmer.

Last ned: Veggmaleri for iOS | Android | macOS | Windows

Weje

Weje er et allsidig nettbasert skrivebord for samarbeid, enten det er profesjonelt eller personlig arbeid, du kan bruke det sammen med virtuelle klistrelapper. Hvis du bare bruker den til personlig bruk, er appen gratis. For forretningsbruk må du betale en liten avgift, en brøkdel av bedriftens fysiske seddelbudsjett.

Weje lar deg lage forskjellige oppgavetavler som Kanban, SWOT-analyse, sammenligningsdiagrammer (fordeler og ulemper), fiskebeindiagrammer, organisasjonskart og så videre.

Inne i slike tavler kan du lage raske klistrelapper fra alternativet Lag firkant i tegneverktøykassen nederst på skjermen. Når du deler tavlen med noen, deler du også de digitale lappene.

Last ned: Weje for Android

Hoylu

Hvis du er en del av et moderne team, er det på tide å droppe ideen om fysiske klistrelapper og omfavne Hoylu. Dette digitale klistrelappverktøyet tilbyr ekstra fleksibilitet, stabilitet og sikkerhet enn papirbaserte klistrelapper.

Lag kan bruke den til idédugnad, oppgavedelegering, retrospektiv og stemmegivning. Dra-og-slipp-funksjonen lar deg legge til notater i sanntid. Du kan til og med fargekode notatene, justere størrelsen og legge til koblinger for å vise flyten og forholdet mellom stickies.

  Hvordan finne årsaken

Stickies

Stickies gir deg digitale klistrelapper for alle dine behov, inkludert idédugnad og retrospektiver. Nå kan team opprette, flytte, gruppere og til og med stemme opp notater i sanntid.

Det tar bare to klikk for å lage en ny sticky på dette verktøyet. Du kan legge til en tittel, endre farge, gruppere og kopiere og lime inn tekst på disse notatene. Dens automatiske justering med ett klikk kan ordne alle stickies.

Man kan også invitere et hvilket som helst lagmedlem til styret for samarbeid. Disse smarte stickies støtter konsekvent formatering, inkognitomodus, timer og mer for smidige team.

CardBoardIt

CardBoardIt er en programvare for kartlegging av brukerhistorier som lar deg bygge delt kontekst på tvers av det eksterne eller hybride teamet ditt ved å bruke klistrelapper. Brukere kan integrere det med prosjektstyringsverktøy for å synkronisere begge verktøyene.

På denne plattformen kan du legge til kort som ser ut som klistrelapper for å generere historiekartet ditt. Nå er det enklere å utvikle brukersentriske produkter ettersom du kan dra og slippe disse kortene, dokumentene eller bildene for å fortelle historien til produktene dine.

Den støtter øyeblikkelig samarbeid fra hvilken som helst enhet og hvor som helst. CardBoardDet er enkelt å bruke og involverer ingen komplekse opplæringsprogrammer eller maler. Du kan til og med legge ved filer til disse lappene og tildele disse til lagkameratene.

Den integreres med smidige verktøy som Azure DevOps, Trello, Jira og Confluence. Med SSO-integrasjon og datakryptering tilbyr programvaren sikkerhet i bedriftsklasse.

Les videre for å lære mer om brukstilfeller og fordeler for virtuelle klistrelapper nedenfor.

Hvor bør du bruke klistrelapper på nettet

Fargekoding av oppgaver og ideer

På en virtuell tavle for prosjektledelse kan du bruke virtuelle klistrelapper hvis du trenger å fargekode oppgaver, deloppgaver, ressurser osv.

Online samarbeid

La oss vurdere at du jobber med et mobilapp-UI- og UX-designprosjekt på apper som Figma, Anima osv. Du samarbeider også med andre designere, utviklere og innholdsskapere.

Hvis du vil ha diversifiserte ideer, kan du be alle samarbeidspartnerne om å lage og feste klistrelapper på nettet på arbeidsområdet slik at du kan lese ideene deres og implementere dem.

Opprette en handleliste for dagligvarer

Noen mobil- og dataapper for virtuelle klistrelapper lar deg lage handlelister, forfallsdatoer for strømregninger, sosiale arrangementer osv. Du kan også dele de digitale lappene med familiemedlemmer for å distribuere oppgaver.

Opprette oppgavearbeidsflyter

Du kan bruke flere virtuelle klistrelapper til å lage et flytskjema, som en arbeidsflyt for oppgaver, jobber og så videre. Bruk forskjellige farger for å skille mellom prioriterte, rutinemessige og ikke-prioriterte oppgaver.

Ta notater mens du er på farten

Du kan bruke klistrelapper på nettet til å ta raske notater på frontlinjen, under forretningsreiser eller på ferie.

Synkroniser deretter klistrelappene med den primære arbeidsområdeappen for å dele notatene med andre samarbeidspartnere.

Online quiz for studenter

Lærere kan lage kohortbaserte kurs, spørrekonkurranser osv. for elevene sine ved å bruke virtuelle klistrelapper på en virtuell tavle-app.

  Topp 7 Bug Bounty-plattformer for organisasjoner for å forbedre sikkerheten

Fordeler med å bruke klistrelapper på nettet

Klistrelapper overalt

Du kan få tilgang til virtuelle klistrelapper fra forskjellige enheter når du logger på fra samme konto som du opprettet dem på. Derfor har du alltid tilgang til notatene dine for å friske opp tanker eller skrive ned spontane ideer.

Endre notater ved behov

Unline fysiske klistrelapper; du trenger ikke starte på nytt med en ny når du bruker klistrelapper på nettet. Du kan bare slette innholdet og begynne på nytt.

Samarbeidspartnere kan også gjøre det samme hvis de har skrive-, redigerings- og slettetilgang til den.

Hold notater organisert

Du kan organisere hundrevis og tusenvis av klistrelapper i forskjellige mapper. Likevel kan du få tilgang til den rette ved å søke på et nøkkelord for innholdet du eller teamet ditt skrev på det.

Samarbeids brainstorming

Samarbeidspartnerne kan lage sine egne klistrelapper på digitale eller nettbaserte tavler og lime dem inn på tavlen, akkurat som en fysisk tavle på arbeidsplassen.

Ingen krav til fysisk plass

Du trenger ikke å ødelegge designen og den estetiske skjønnheten til datamaskiner, bærbare datamaskiner, frysere, etc., ved å feste fysiske klisterlapper på dem. Selv du trenger ikke disse apparatene for klistrelapper lenger. Du kan få tilgang til virtuelle klistrelapper på mobiler, nettbrett, bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, etc.

Null risiko for feilplassering av en klistrelapp

Du kan ikke miste en klistrelapp på nettet fordi du alltid kan få tilgang til dem på nettet ved å logge på lapp-appen.

Autolagring er en stor lettelse

De fleste virtuelle lapp-apper kommer med autolagringsfunksjonen. Hvis du tenkte og enheten gikk tom for batteri, eller det var en blackout på kontoret, var det ingen problemer.

Når strømmen er tilbake, får du tilgang til den samme lappen på nettet. Du vil finne rester av skriftene dine som hjernen din automatisk vil gjenopprette hele ideen fra.

Du kan kopiere tekst fra virtuelle klistrelapper og lime den inn i en annen programvare som støtter tekster som Google Docs, Microsoft Word, Excel og så videre.

Integrer med prosjektledelsesapper

Noen prosjektstyringsapper lar deg også integrere virtuelle klistrelapper i oppgaver, underoppgaver, statuser, tidslinjer osv.

Dessuten kan arbeidsområdeapper opprette en ny oppgave hvis du legger til en klistrelapp i programvaren.

Ubegrenset tilførsel av klistrelapper

Glemt å fylle opp kontorbeholdninger og gå tom for Post-It-lapper? Ingen bekymringer, begynn å bruke klistrelapper på nettet, og du kan spare penger på papirbaserte klistrelapper.

Innpakning

Dette er de beste og populære klistrelappene på nettet som passer for korte notater på kontoret, skolen eller hjemmet ditt. Prøv disse og velg en for deg selv, avhengig av dine profesjonelle eller personlige behov.

Du kan også være interessert i disse beste notatappene. Dessuten vil disse beste tavlene på nett virkelig redusere innsatsen din for samarbeidsarbeid.

x