8 beste sikre digitale arbeidsområdeverktøy for eksterne virksomheter

Digitalt arbeidsområde er et begrep som refererer til samlingen av verktøy, applikasjoner og tjenester som gjør det mulig for eksterne forretningsteam å samarbeide og utføre arbeidet sitt hvor som helst.

Det gir et sikkert miljø for eksterne forretningsteam for sikker tilgang til, lagre og dele informasjon, dokumenter og eiendeler. Det bidrar også til å effektivisere forretningsprosesser, forbedre effektiviteten og redusere kostnadene.

Digitalt arbeidsområde er kritisk for eksterne virksomheter siden det gir den nødvendige infrastrukturen for å sikre at ansatte har ressursene som trengs for å utføre oppgavene sine samtidig som de sikrer at dataene er sikre og beskyttet.

I tillegg gjør det digitale arbeidsområdet det mulig for eksterne virksomheter å samarbeide mer effektivt med partnere, kunder og andre interessenter.

Digitale arbeidsområdeverktøy gir sikker tilgang til dokumenter, applikasjoner og tjenester og samarbeids- og kommunikasjonsverktøy for å hjelpe eksterne team med å holde kontakten og produktive. De tilbyr også avanserte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte data og forhindre uautorisert tilgang.

Utfordringer ved et digitalt arbeidsområde

Samarbeid

Det kan være utfordrende å sikre at alle teammedlemmer jobber effektivt og effektivt sammen i ulike fysiske rom. For å gjøre digitale arbeidsrom vellykkede, må bedrifter lage verktøy og systemer som muliggjør enkelt samarbeid og kommunikasjon.

Tilpasningsevne

Ettersom det digitale arbeidsområdet fortsetter å utvikle seg, må bedrifter sørge for at systemene deres kan holde tritt med det skiftende landskapet. Bedrifter må være forberedt på å implementere nye teknologier og prosesser etter behov.

Opplæring

Digitale arbeidsområder krever at brukerne er kjent med ulike verktøy og teknologier. Bedrifter må sikre at deres ansatte er tilstrekkelig opplært og har tilgang til de riktige ressursene for å gjøre jobben sin.

Sikkerhets- og personvernrisiko

Datasikkerhet og personvern har blitt mer et problem med den økte bruken av digitale verktøy. Uten riktige sikkerhetstiltak kan sensitive data være sårbare for ondsinnede aktører eller utilsiktede brudd.

Tekniske problemer

Som med all teknologi kan digitale arbeidsområder oppleve tekniske problemer. Dette kan inkludere langsomme lastetider, tilkoblingsproblemer og andre ytelsesproblemer.

Kompleksitet

Digitale arbeidsområder krever mer teknisk kunnskap enn tradisjonelle arbeidsområder, noe som gjør dem vanskelige å bruke for de mindre teknologikyndige. Dette kan spesielt gjelde for de som ikke er kjent med de digitale verktøyene som brukes i arbeidsområdet.

Tap av fokus

Med digitale arbeidsområder kan det være lett å bli distrahert av varsler, e-poster og andre distraksjoner. Med riktige tiltak på plass kan det være lettere å holde fokus på oppgavene.

Sikre et digitalt arbeidsområde: en absolutt nødvendighet

Å sikre et digitalt arbeidsområde er en absolutt nødvendighet i dagens verden. Etter hvert som flere selskaper bytter til digitale arbeidsområder, øker behovet for å beskytte disse arbeidsområdene mot ondsinnede angrep og brudd eksponentielt.

Det er flere måter å sikre et digitalt arbeidsområde på, som å implementere brannmurer, kryptere data, implementere brukertilgangskontroller og lage systemer for oppdagelse og forebygging av skadelig programvare.

I tillegg bør bedrifter også investere i opplæring og opplæring av ansatte i hvordan de kan beskytte sine digitale arbeidsområder og sikre at systemene deres regelmessig overvåkes og oppdateres med de nyeste sikkerhetsoppdateringene for å beskytte mot nye trusler.

  Hvordan stoppe Disney+-kontoen din fra å bli hacket

Ved å ta disse trinnene kan bedrifter sikre at deres digitale arbeidsområder forblir sikre og dataene deres forblir trygge.

Topp Secure Digital Workspace-verktøy

Det digitale arbeidsområdet er raskt i ferd med å bli en viktig del av moderne forretningsdrift. Det gir et sikkert virtuelt miljø der ansatte kan få tilgang til, samarbeide og dele viktige data og ressurser.

Organisasjoner må bruke de beste digitale arbeidsområdeverktøyene som er tilgjengelige for å sikre det høyeste nivået av sikkerhet og effektivitet i det digitale arbeidsområdet.

Vi analyserte noen av de beste sikre digitale arbeidsområdeverktøyene som kan hjelpe organisasjoner med å beskytte dataene og ressursene sine samtidig som arbeidsflytene strømlinjeformes.

Klikk opp

ClickUp er en plattform for prosjektledelse og produktivitet som hjelper team med å organisere seg, holde seg på sporet og nå målene sine. Det er best for team i alle størrelser, fra små bedrifter til store bedrifter.

ClickUp-funksjoner

 • Oppgavestyring
 • Automasjon
 • Integrasjoner med tredjepartsapper
 • Tilpassbare arbeidsflyter
 • Samarbeid
 • Varsler
 • Kommentarer og samtaler
 • Kalender og tidslinje
 • Rapporter og analyser

ClickUp gir brukere omfattende prosjektstyringsverktøy, inkludert oppgaveadministrasjon, planlegging, samarbeid, rapportering og mer.

Det lar også brukere tilpasse arbeidsområdet sitt og skreddersy det til deres behov. ClickUp samler data fra ulike kilder, inkludert oppgaver, oppgaver, samtaler og dokumenter, for å gi brukerne en organisert oversikt over prosjektene deres.

Tresorit

Tresorit er et sikkert skylagringssystem som gir ende-til-ende-kryptering og sikker fildeling for å beskytte dataene dine mot uautorisert tilgang. Det er best for bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner med sensitive data som må sikres.

Tresorit-funksjoner

 • Ende-til-ende-kryptering
 • Nullkunnskapsarkitektur
 • Automatisk synkronisering
 • Bruker- og rollestyring
 • Samarbeidsverktøy
 • Filtilgangskontroll
 • Forebygging av datatap
 • To-faktor autentisering
 • Overvåking av brukeraktivitet
 • Sikker dokumentlagring

Tresorit fungerer ved å kryptere data på enheten før de lastes opp til skyen og dekryptere dataene når de lastes ned igjen. Dette sikrer at dataene forblir beskyttet selv om skymiljøet brytes.

Informasjonen lagres også på flere steder for økt sikkerhet og redundans. Tresorit tilbyr flere andre funksjoner, for eksempel tofaktorautentisering, sikker koblingsdeling og fjernsletting av enheter.

VMware Workspace ONE

VMware Workspace ONE er en intelligensdrevet digital arbeidsplassplattform som hjelper organisasjoner med å effektivt administrere, sikre og distribuere appene og dataene deres på tvers av enheter.

Det er best for organisasjoner å levere og administrere applikasjoner og data på et hvilket som helst endepunkt på en sikker måte, samtidig som man automatiserer og administrerer hele enhetens livssyklus.

Med VMware Workspace ONE kan organisasjoner forene tilgangskontroll, enhetsadministrasjon, applikasjonslevering, identitets- og tilgangsadministrasjon, sikkerhet og samsvar i én enkelt digital arbeidsområdeplattform.

Det gir én enkelt plattform for å administrere alle mobile enheter, bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner og applikasjoner på tvers av alle plattformer. Den samler også inn data fra endepunkter for å gi sanntidsinnsikt i brukeratferd, aktiviteter og overholdelse.

Den gir analyser for å hjelpe organisasjoner med å ta bedre beslutninger om deres digitale arbeidsområde og optimalisere brukeropplevelsen.

VMware Workspace ONE-funksjoner

 • Unified Endpoint Management: Administrer, sikre og konfigurer enheter på tvers av alle operativsystemer, inkludert Windows-, macOS-, Android- og iOS-enheter
 • Identitets- og tilgangsadministrasjon: Autentiser brukere på en sikker måte og gi dem tilgang til deres nødvendige applikasjoner og ressurser
 • Applikasjonsaktivering: Lever og administrer applikasjoner på tvers av digitale arbeidsområder, inkludert virtuelle og fysiske enheter og virtualiserte mobile enheter
 • Dynamisk analyse: Overvåk og analyser data fra endepunkter, applikasjoner og brukere for å identifisere og adressere potensielle risikoer
 • Samlet sluttbrukeropplevelse: Lag en enhetlig, intuitiv opplevelse som forenkler brukerarbeidsflyten
 • Sikkerhet og samsvar: Sørg for samsvar med industri- og organisasjonsstandarder og beskytt data med innebygde sikkerhetsfunksjoner
 • Cloud Management: Orkestrere, overvåke og administrere skybaserte applikasjoner
  Hvordan finne Microsoft Teams-opptaksstedet

VMware Workspace ONE gir omfattende datasikkerhet og samsvar som sikrer enhets-, applikasjons- og nettverkssikkerhet.

Utgang

Egress er en avansert fildelings- og samarbeidspakke som gir sikker, kontrollerbar og kompatibel kommunikasjon og samarbeid. Det er best for bedrifter og organisasjoner som trenger å dele sensitiv informasjon med eksterne interessenter, som kunder, partnere og leverandører.

Egress lar brukere sikkert sende og motta filer, e-poster og meldinger til og fra eksterne samarbeidspartnere. Den bruker kryptering for å sikre at alle data er sikre og gir et revisjonsspor for alle aktiviteter.

Utgangsfunksjoner

 • Filredigering i sanntid, inkludert dokumentredigering og PDF-kommentarer
 • Granulære revisjonslogger registrerer bruker- og administratoraktiviteter, for eksempel åpninger, plassering, deling, redigering og nedlastinger, med klokkeslett og datostempler for visning av dashbord og omfattende revisjonsspor.
 • Beskytter data i hvile og under transport
 • Brukere kontrollerer og har tilgangstillatelse

Brukere kan også sette opp tilpassede brukertillatelser og tilgangskontroller for å sikre at bare de med de riktige tillatelsene kan få tilgang til dataene.

I tillegg gir Egress automatisk forebygging av datatap, detaljert tilgangskontroll og sikkert dokumentsamarbeid. Til slutt tilbyr Egress en enkelt påloggingsportal for alle brukere, slik at de enkelt kan få tilgang til dataene sine fra hvilken som helst enhet.

Google Workspace

Google Workspace er en skybasert samarbeidspakke som hjelper team med å jobbe bedre sammen. Det er best for bedrifter, skoler og organisasjoner som trenger å samarbeide, dele filer og kommunisere sikkert.

Google Workspace integreres med Gmail, Kalender, Drive, Meet og andre Google Workspace-tjenester, slik at brukere enkelt kan få tilgang til e-poster, dokumenter, videokonferanser og mer på ett sted.

Det gir også et sikkert miljø for samarbeid, med funksjoner som to-trinns autentisering, forebygging av datatap og sikkerhet i bedriftsklasse.

Med Google Workspace kan brukere opprette, lagre og dele filer i skyen, få tilgang til dokumentene sine fra hvilken som helst enhet og samarbeide med teammedlemmer i sanntid.

Google Workspace-funksjoner

 • Gmail: Profesjonell e-post for bedriften din, med omtrent 15 GB lagringsplass, tilpassede e-postadresser og sikker databeskyttelse.
 • Kalender: En kalender lar deg planlegge møter enkelt, dele dokumenter og holde deg oppdatert med kolleger.
 • Disk: Et sikkert skybasert lagringssystem med fil- og delingsmuligheter.
 • Dokumenter: Lag, rediger og samarbeid om dokumenter med teamet ditt i sanntid fra hvor som helst.
 • Regneark: Et intuitivt regnearkverktøy som hjelper deg raskt å lage, redigere og dele regneark og samarbeide med teamet ditt.
 • Lysbilder: Lag, presenter og samarbeid om fantastiske presentasjoner med teamet ditt i sanntid.
 • Skjemaer: Lag egendefinerte skjemaer og undersøkelser for å fange kunde- og kollegadata, tilbakemeldinger og innsikt.
 • Grupper: Opprett dedikerte rom der kolleger kan samarbeide og dele ideer, dokumenter og mer.
 • Møt: En sikker videokonferanseløsning for opptil 500 deltakere, med skjermdeling.

I tillegg tilbyr Google Workspace robuste analyse- og rapporteringsverktøy for å hjelpe organisasjoner med å måle ytelsen og ta datadrevne beslutninger.

Synkroniser

Sync er en skylagringstjeneste som gir brukere sikker, kryptert lagring og deling av dataene deres. Det er best for enkeltpersoner og bedrifter som ønsker å trygt lagre og dele filer, dokumenter og medier med teamet sitt eller offentligheten.

Synkronisering fungerer ved å kryptere dataene dine med en unik krypteringsnøkkel, noe som betyr at bare du har tilgang til dataene dine.

Synkroniseringsfunksjoner

 • Zero-Knowledge Security: Alle data er kryptert og dekryptert på brukerens enhet, noe som betyr at bare brukeren har tilgang til dataene
 • Privat nøkkelkryptering: Alle data krypteres med AES-256 GCM, låst med brukerens 2048-biters RSA-nøkkel
 • Aktivitetslogging: Spor brukeraktivitet på kontoen
 • Linkdeling: Del enkelt lenker til filer og mapper med hvem som helst
 • Automatiske sikkerhetskopier: Sikkerhetskopier data automatisk uten brukerinndata
  Beste Python-biblioteker for dataforskere

I tillegg lar Sync deg synkronisere dataene dine mellom enhetene dine, og sikre at alle dataene dine er oppdaterte og sikre. Det inkluderer også deling av mapper og koblinger med andre, ekstern filtilgang og versjonskontroll for å spore endringer i filene dine.

Skiff

Skiff er et privat, ende-til-ende kryptert digitalt arbeidsområde som beskytter dine konfidensielle data. Den gir brukerne en sikker, kryptert e-posttjeneste som anonymiserer all kommunikasjon og beskytter brukerdata fra inntrengere.

Skiff lar brukere skrive notater, dele filer og samarbeide i et sikkert, privat miljø. Skiffs brukervennlige grensesnitt gjør det enkelt å sette opp kontoer og raskt begynne å bruke det digitale arbeidsområdet.

Skiff-funksjoner

 • Intuitive og samarbeidsprosjekter: Lag og samarbeid om prosjekter med letthet
 • Robust sikkerhet og overholdelse: Sørg for samsvar med industristandarder, beskytt data og sikre organisasjonens sensitive informasjon
 • Smart filbehandling: Lagre, få tilgang til og del filer automatisk
 • Last opp, importer og del krypterte filer sikkert
 • Skiff tilbyr 10 GB gratis lagring og gjør bytte fra andre skylagringsleverandører enkelt, og gir deg full kontroll over dataene dine.

Skiff er best for alle som ønsker å beskytte data og kommunikasjon, for eksempel småbedriftseiere, gründere og fagfolk som trenger å beskytte konfidensielle data.

Slakk

Slack er et skybasert samarbeids- og kommunikasjonsverktøy på arbeidsplassen. Det er best for å holde kontakten med team og kolleger og lar brukere dele filer og informasjon raskt. Det fungerer ved å tilby et sentralt knutepunkt for kommunikasjon og samarbeid.

Slakk funksjoner

 • Sanntidsmeldinger og fildeling
 • Evne til å lage kanaler for separate emner, team eller prosjekter
 • Integrasjoner med andre tjenester
 • Evne til å dele og samarbeide om dokumenter
 • Mobilapp for tilgang på farten
 • Tilpasningsalternativer
 • Sikkerhets- og samsvarsfunksjoner

Brukere kan opprette kanaler for bestemte emner og deretter legge til personer i kanalene for å ha samtaler. De kan også sende meldinger til hverandre og dele filer, videoer og dokumenter. I tillegg lar det brukere sette opp gruppesamtaler og søke etter tidligere samtaler.

Konklusjon

Ingen virksomheter er like, og det samme gjelder digitale arbeidsromverktøy. Avhengig av størrelsen og omfanget av virksomheten din, kan det beste digitale arbeidsområdet variere. For noen selskaper kan en alt-i-ett-pakke med verktøy passe best, mens for andre kan en kombinasjon av verktøy som tjener forskjellige formål passe best. Til syvende og sist vil det beste digitale arbeidsområdet for virksomheten din avhenge av dens individuelle behov.

Når du velger et digitalt arbeidsområdeverktøy, bør du vurdere dine nåværende og fremtidige behov, brukeropplevelsen og sikkerhetsnivået du trenger. Det er viktig å finne et sikkert verktøy som kan skalere virksomheten din etter hvert som den vokser. Du bør også vurdere de totale eierkostnadene, inkludert kostnadene ved oppsett, løpende vedlikehold og støtte, og eventuelle tilleggsfunksjoner.

Ved å ta deg tid til å vurdere alle disse faktorene, kan du finne det beste digitale arbeidsområdet for bedriftens behov, slik at du kan øke produktiviteten, effektivisere driften og holde dataene sikre.

x