8 e-halsbånd for å hjelpe med å trene hundene dine

E-halsbånd for hunder er nygamle enheter som er nyttige for de dyreeiere som ønsker å sikre at hundene deres ikke forårsaker ugagn.

Selv om E-halsbånd først ble brukt på 1970-tallet, er det få hundeeiere som kjenner til denne utmerkede enheten. Denne enheten er et must for de hundeeiere som regelmessig får klager på hundens dårlige oppførsel og slemhet.

Denne artikkelen vil diskutere hva et e-halsbånd er og hvorfor det er et must for hundeeiere. Vi vil også diskutere de åtte e-halsbåndene som kan hjelpe deg med å trene hundene dine.

Til slutt vil vi diskutere hvordan e-halsbånd fungerer, metoder for å trene hunder, og om de involverer sjokk.

Hva er et e-krage?

Mange ganger kan oppførselen til kjæledyrene dine føre til alvorlige problemer. Å trene en hund til riktig oppførsel har vært en vanskelig oppgave i svært lang tid.

Selv etter å ha vist mye kjærlighet og hengivenhet, er det tider når kjæledyr blir uregjerlige. For å løse dette problemet med kjæledyreiere ble det introdusert e-halsbånd for kjæledyr.

Elektriske krager, eller E-halsbånd, ble opprinnelig brukt på 1970-tallet. De var ment å «sjokkere» hunder med en beskjeden elektrisk strøm for å tvinge til atferdsjustering.

I stedet for å bruke elektriske støt, bruker moderne E-halsbånd for hunder elektronisk stimulering. Hunden din opplever ikke noe ubehag fra halsbåndet; snarere stimulerer den bare nervereseptorene med sterke vibrasjoner.

Til tross for fravær av smerte, gjør stimuleringen fortsatt hunden din ukomfortabel. Det hjelper dem å knytte ubehaget til en bestemt handling, og oppmuntrer dem til å stoppe det.

Hvorfor bør du bruke e-krage?

Et e-halsbånd kan hjelpe deg med å lære hunden din å oppføre seg hvis den konstant bjeffer og hyler, tygger på eiendelene dine, løper bort og generelt gjør deg bekymret. Ved hjelp av et e-halsbånd kan du følge med på aktivitetene til dine gamle eller nye hjørnetenner og overvåke posisjonen deres gjennom kjæledyrsporere.

Du kan bruke et e-halsbånd til å trene hunden din til å oppføre seg ansvarlig i alle situasjoner. En av hovedfordelene med å bruke et e-halsbånd er at det kan hjelpe deg med å kommunisere med hunden din bedre, trene instruksjoner raskere, lære hunden din å ikke bjeffe, trene hunden mindre stressende og forhindre at hunden hopper.

Etter å ha diskutert så mye om e-halsbånd, må du lure på hvilket som er det rette e-halsbåndet for din hund. Her har vi presentert en liste over hundehalsbånd som kan komme deg til unnsetning når du er i tvil om hvilket e-halsbånd du bør kjøpe.

  Hvordan lage en stripet tabell i Microsoft Word

Educator E-halsbånd for hundetrening med fjernkontroll

E-halsbånd for hundetrening med fjernkontroll har en banebrytende ergonomisk design og gir hunder en bankefølelse som kan sammenlignes med vibrasjoner.

Når følelsesmengden øker, foretas et praktisk stimuleringstillegg. Kjæledyrseieren kan velge mellom stimuleringsnivåer fra 1 til 100 og ekstra boost-stimuli fra 1 til 60.

Alle varianter har en pavlovsk tone og en vanntett sender og mottaker. I tillegg inneholder den litium-polymer oppladbare batterier og en dobbel lader. Det tar 2 timer å lade helt opp. Den er også støtsikker. Sist men ikke minst har den et sporingslys.

PATPET støthalsbånd for mellomstore hunder

Den lette designen til PATPET e-halsbåndet lar hunder som veier 10 pund og opptil 130 pund leke og trene med større frihet.

Dette halsbåndet gir ikke unødig belastning på hundens nakke. Den har to kanaler og tre effektive treningsmoduser. Dette hundesjokkhalsbåndet tilbyr stimulering, vibrasjon og tone.

Nivå 1 til 15 er for generell stimulering; nivåene 16 til 36 er for økt stimulering. To halsbånd kan styres av en enkelt fjernkontroll, noe som gjør det enkelt å bytte mellom hunder.

Den har en sikkerhetslås og et nattlys. I tillegg har den en fjernkontrollrekkevidde på opptil 3000 fot uten hindringer og en lang rekkevidde, vanntett krage.

Du kan trene hunden din ute fordi mottakerhalsbåndet og fjernkontrollen begge har forlenget batterilevetid og kan lades opp på 2 timer via USB-C hurtiglading.

PetSafe Remote Treningshalsbånd

PetSafe 300 Yard Remote Trainer er en middels rekkevidde for mellomstore til store hunder. Denne kragen er designet for bruk i huset og bakgården. Rekkevidden på 300 yard gir hunden din litt frihet mens den forblir i kontakt.

Selskapet laget bevisst kontrollene for å være intuitive, noe som gjorde dem enkle å huske og nøyaktig der du forventer at de skal være. Fjernkontrollen ligger godt i håndflaten til dyreeieren. Selv om natten er den kolossale tekstvisningen enkel å lese.

Dette treningssystemet er designet for å vare livet ut og er sterkt nok til å tåle selv de mest dristige reiser. Kragen er laget av overlegen belagt nylon, og fjernsenderen, sammen med kragen, er vanntett, noe som gjør dem ideelle for tilfeldig søppelhopping.

SportDOG Brand 425X fjerntrenere

Det minste og letteste e-halsbåndet designet for trening i felt eller jakt med nært arbeidende hunder er SportDOG Brand FieldTrainer 425X Remote Trainer.

Du kan raskt kontrollere fjernkontrollen uten å se på den, slik at du kan konsentrere deg om hunden din i stedet for verktøyene dine. Med tone, vibrasjon og 21 forskjellige grader av statisk stimulering, kan denne treneren justeres for å passe temperamentet til enhver hund.

Dette robuste systemet bruker DryTek-teknologi for å være vanntett og nedsenkbar til en dybde på 25 fot. Så du kan fungere effektivt med den i alle miljøer. Denne enheten bruker oppladbare litium-ion-batterier med en 2-timers hurtigladetid som varer 50–70 timer mellom ladingene.

PetSpy P620 hundetrening sjokkhalsbånd

PetSpy P620 hundetreningshalsbånd er spesielt laget for å hjelpe erfarne hundetrenere og førstegangseiere av kjæledyr med å raskt trene hjørnetennene sine.

  Slik fikser du krasj-apper på en iPhone eller iPad

Den har 16 bevegelige nivåer og tre skånsomme treningsmoduser. Halsbåndets mottaker og kontroller er både oppladbare og fullstendig vanntette. Fjernkontrollen kan brukes blindt ved berøring og inkluderer lett gjenkjennelige knapper.

Fra opptil 650 meter unna kan du lære hunden din raskt og vellykket. I tillegg hjelper det med å løse problemer som bjeffing, forvillelse, voldelig trekking i bånd, nærme seg fremmede og mer. Enhver rase eller størrelse som veier 10 til 140 lbs er trygg å bruke.

Pecole hundetreningshalsbånd med fjernkontroll

Den uovertrufne kvaliteten og holdbarheten til Pecole hundetreningshalsbånd med fjernkontroll lar deg bruke dem i mange år og lage dyrebare øyeblikk med hundevennen din.

Den har fire kanaler og tre treningsmoduser: pip, vibrasjon (nivå 0-9) og statisk sjokk (nivå 0-99). Fra 1 til 99 kan forskjellige vibrasjons- og støtnivåer velges. Uten forstyrrelser er den fjerne avstanden 1600 fot.

Den har IPX7 vanntett mottaker. Det er trygt å bruke ettersom fjernkontrollens sikkerhetstastaturlås kan stoppe misbruk og utilsiktet sjokk. Til slutt er det passende for raser som varierer i størrelse fra 10 til 110 lbs.

Bousnic sjokkhalsbånd for hunder

Målet med Bousnic Dog Training Collars er å hjelpe eiere med å rette opp hundenes dårlige oppførsel og lære dem med et enkelt verktøy som vil forbedre atferden og gjøre eiere lykkeligere.

Ved hjelp av hundetreningshalsbåndet med fjernkontroll kan du glede deg over å lære hunden din fra en avstand på opptil 1000 fot.

Bousnic hundetreningshalsbånd eliminerer vellykket uønsket atferd ved å lære hunden din grunnleggende lydighet gjennom pip, vibrasjoner og tilpassbare treningsnivåer.

Treningskragen er IPX7 vanntett, og tilbyr fleksibilitet i utendørsaktiviteter. Når de plasseres rundt hundens hals, kan myke, ledende silikonbelegg overføre ikke-pipemodus og beskytte huden og pelsen til kjæledyret ditt. Den passer for hunder i alle størrelser, som veier 8 til 120 lbs.

INVIROX X2 Hundestøthalsbånd

INVIROX X2 hundesjokkhalsbånd har 123 treningsnivåer, pipenivåer (1 til 8), vibrasjonsnivåer (1 til 16) og sjokkmodus (1 til 99). Den har også et særegent fjernkontrolldesign.

Du kan justere stimuleringen med dette e-halsbåndet til det ideelle nivået for rolig samtale med kjæledyret ditt. Den kan operere opptil 3350 fot, og den middels høye ytelsesstøthalsbåndet til hunder lar deg trene to hunder i alle miljøer samtidig.

Det er en lett 49g hundestøthalsbånd med vanntett mottaker. Kragen leveres også med barkkragefeste. Den er ideell for hunder fra 8 til 110 pund. Lang batterilevetid, ett års garanti og kundebehandling døgnet rundt er inkludert.

Hvordan fungerer e-krage?

Typisk består e-halsbånd for hunder av en trådløs fjernkontroll som du bærer og en mottaker som festes til et halsbånd som hunden din bærer rundt halsen.

E-krage er en form for negativ forsterkning som bruker skånsom elektronisk stimulering i stedet for et sjokk som du kan aktivere med fjernkontrollen. Å koble den uønskede handlingen med en ubehagelig følelse hjelper hunden din å stoppe den.

Avhengig av omstendighetene til hunden din, kan du endre innstillingene på E-halsbånd for å endre vibrasjonens styrke. Når atferden har blitt endret, tilbyr noen enheter til og med muligheten til å vibrere, som du kan bruke som en mild påminnelse. Mange e-halsbånd for hundemodeller har også praktiske GPS-sporere.

  13 beste OKR-programvare for 2022

Hva er de andre måtene å trene hunder på?

Vi vet allerede at e-halsbånd anses å være en form for negativ forsterkningstrening for hunder. Bortsett fra å bruke e-halsbånd, er det en annen måte å trene hunder på. Denne typen trening er kjent som en avskrekkende og positiv forsterkningsmetode for å trene hunder.

Metoden er ganske enkel og er mest brukt av nesten alle dyreeiere. Takket være positiv forsterkning kan du ha en tydelig samtale med hunden din.

Du bestemmer hva du vil at hunden din skal gjøre og lærer den ved å belønne den når den følger det. Siden hunder liker å glede eierne sine, når du berømmer dem for å gjøre noe riktig, er det mer sannsynlig at disse kjæledyrene gjentar den oppførselen i fremtiden.

Du trenger ikke bruke kreftene dine; snakke med en streng tone. Når du lærer hunden din med positiv forsterkning, gir du belønning for god oppførsel og ser bort fra elendig oppførsel. Bruk ros og ekte premier som spill, turer, turer eller godbiter for å forsterke hundens positive oppførsel.

Ifølge forskning har bruk av positiv forsterkning bidratt til å lære hunder riktig oppførsel. Bruk av e-halsbånd for hunder har også skilt seg ut som et utmerket valg for eiere å trene hundene sine, men det har ennå ikke erstattet positiv forsterkning.

Innebærer alle e-halsbånd for hunder sjokk?

Elektrisk stimulering brukes i stedet for elektronisk sjokk i moderne e-halsbånd for hunder. Denne teknikken vibrerer nerver og sensoriske reseptorer for å aktivere dem i stedet for å bedøve hunden.

Som et resultat opplever ikke hunden noe ubehag. Det betyr ikke at hunden føler seg vel. Hunden føler seg urolig og irritert.

Til syvende og sist tilsier designens logikk at hunden må føle noe ubehagelig for å bli motivert til å stoppe de ubehagelige stimuli ved å endre oppførselen.

Konklusjon

Å være dyreeier krever mye ansvar. For alle kjæledyreiere er kjæledyrene deres barn, de må disiplineres når de gjør noe galt. Å få kjæledyr til å innse feilene sine eller straffe dem kan være en kjedelig oppgave.

Det er her e-halsbånd for hunder hjelper dyreeiere og gjør arbeidet deres enkelt. New-age e-halsbånd for hunder kommer med mange funksjoner og hjelper kjæledyreiere enormt med å trene hundene sine.

Hvis du er bekymret for hundens helse, sjekk ut noen av de beste hundehelsesporerne.

x