8 Generatorverktøy for e-postemnelinje for bedre konvertering

Det er ikke lett å skrive overbevisende og konverteringsfokuserte e-postemnelinjer. Det er det første mottakerne dine gjør, så det må være overbevisende.

Vellykkede e-postmarkedsførere bruker mesteparten av tiden sin på å skrive en emnelinje. Det må tiltrekke lesernes oppmerksomhet og tvinge dem til å lese e-postteksten din. Det gir deg høyere klikkfrekvens og øker salget fra e-poster.

Hvorfor er e-postemnelinjer viktige?

Åpningsfrekvensen til en e-postmarkedsføringskampanje avgjør suksessen.

I følge en fersk studie fra Smart Insights åpnes bare 17 % av e-postene av mottakerne. Så bare ved å se på beregningen for åpen rate, kan du få et fullstendig bilde av kampanjeresultatene dine.

En god emnelinje er en av de essensielle faktorene for e-postmarkedsføring som folk overser. Det er en god emnelinje som fascinerer folk til å åpne e-posten din eller flytte den til spam uten å lese e-posten.

En annen faktor er hvor ofte du sender e-post. Hvis du sender for mange, vil folk begynne å ignorere dem. Men hvis du ikke sender nok, vil folk glemme deg.

I vellykkede e-postkampanjer forblir fokuset på å få en høy åpningsrate, og det er grunnen til at emnelinjer er så viktige.

Hva er verktøy for generator for e-postemnelinje?

E-postemnelinjegeneratorverktøy tilbys hovedsakelig av SaaS-leverandører for e-postmarkedsføring for å hjelpe deg med å generere engasjerende emnelinjer.

Disse selskapene forstår industrien for e-postmarkedsføring dypt, og forskningen deres støttes av data. Ved å bruke dataene deres bruker de kunstig intelligens for å få bedre e-postemnelinjer.

Siden e-postemnelinjer bestemmer åpne e-postpriser, blir det avgjørende å få oppmerksomhet fra målgruppen din i første omgang.

Her er noen fordeler ved å bruke verktøy for generator for e-postemnelinje:

Raske resultater: Ved å bruke emnelinjeverktøy kan du komme opp med nye ideer raskere.

Teknologi: Siden de fleste verktøy bruker kunstig intelligens, støttes de av enorme mengder data.

Gratis: De fleste verktøyene for generator for e-postemnelinje er gratis, eller du må registrere deg på plattformene deres for å bruke dem.

Type: Du får muligheten til å velge typen e-postemnelinjer avhengig av e-postene du vil levere.

  Slik kontrollerer du stavemåten din i Google Dokumenter

Tone: Mange av disse verktøyene lar deg angi tonen i emnelinjene dine. Du kan for eksempel velge tonen som skal være vennlig, profesjonell, presserende, historiefortelling, personalisering, kuponger og mer.

Til slutt er innholdet i e-posten din også viktig. Hvis e-postene dine er interessante og relevante, er det mer sannsynlig at folk åpner dem. Men hvis de er kjedelige eller fulle av spam, vil folk raskt miste interessen.

Beste verktøy for generator for e-postemnelinje

Nå som du vet viktigheten av e-postemnelinjer for e-postmarkedsføringskampanjer, la oss sjekke hvordan du kan lage dem raskt med ferdiglagde verktøy.

Her er en liste over verktøy for å generere e-postemnelinje:

Copy.ai

Copy.ai er et tekstforfatterverktøy drevet av kunstig intelligens-teknologi. Copy.ai er hovedsakelig et verktøy for å lage artikler, men det hjelper også med generering av e-postemner.

Copy.ai tilbyr også klare e-postmaler for oppfølgings-e-poster, kalde e-poster og takke-e-poster. Den har også en gratis e-postemnelinjegenerator som hjelper deg med å lage AI-drevne emnelinjer for e-postnyhetsbrev og salgsfremmende e-poster.

Når du logger på Copy.ai, finner du emnelinjeverktøyet for e-post i verktøykassen deres. Etter at du har valgt dette alternativet, blir du bedt om å legge til produkt- eller kampanjeinformasjon.

Basert på detaljene dine gir verktøyet deg en liste med ideer for emnelinjer. Du kan generere flere ideer ved å klikke på «Lag flere»-knappen og emnelinjene til listen din.

Frase.io

Frase.io er en AI-innholdsskriveplattform som hjelper deg med å skrive AI-optimaliserte innholdsartikler og innlegg på få minutter.

Når du logger på, vil du finne ulike innholdsgeneratorverktøy som AI-innholdsgenerator, bloggoversiktsgenerator, artikkelintroduksjonsgenerator, bloggtittelgenerator og mange flere.

Frase.io har en e-postemnelinjegenerator som hjelper til med å lage engasjerende emnelinjer. Bare skriv inn hovedsøkeordet eller emnet, så vil AI-skribenten deres foreslå emnelinjer som du kan bruke for kampanjene dine.

Frases verktøy er gratis og passerer plagiatsjekker for å sikre at du får unikt innhold hver gang. Det er imidlertid en god idé å få det AI-genererte innholdet sjekket fra et plagieringskontrollverktøy som Grammarly eller Copyscape.

ActiveCampaign Generator

ActiveCampaign er en populær leverandør av e-postmarkedsføringstjenester. De tilbyr alle funksjonene for å lage vellykkede e-postkampanjer, som markedsføringsautomatisering, integrasjoner med CRM, e-postsegmentering og ferdiglagde e-postmaler.

Som en fremtredende leder i e-postmarkedsføringsindustrien forstår ActiveCampaign verdien av å lage engasjerende e-postemnelinjer, og derfor tilbyr den et gratis verktøy for generator for e-postemnelinje.

  Hvor mange mennesker kan bruke Netflix på en gang?

Verktøyet er enkelt å bruke. Du må spesifisere søkeordkategoritypen og skrive inn søkeordet ditt. Vi skrev for eksempel inn Blogging som søkeord, og kategorien er nyttig.

Basert på våre innspill, her er de genererte e-postemnelinjene. Du kan eksperimentere med forskjellige søkeordkategorier og generere så mange emnelinjer du vil.

Reply.io

Reply.io er en salgsaktiveringsplattform som automatiserer arbeidet med å finne e-postadresser, integrere med CRM-plattformer og generere analyserapporter for bedrifter.

Den hjelper deg med engasjementet ditt for innkommende og utgående salgse-poster, automatiserer pleie av kundeemner og sporer salgsresultatrapporter.

Reply.io tilbyr en gratis emnelinjegenerator for kalde e-poster som ligner på ActiveCampaigns generator. Du kan velge kategoritype fra de fire forskjellige alternativene og angi det foretrukne søkeordet.

Ett tillegg er den personlige kategorien som lar deg spesifisere potensielle kunders navn, firmadetaljer og firmanavn. Det hjelper deg å gi et personlig preg til potensielle kunder.

Keap.com

Keap, tidligere InfusionSoft, er en CRM-automatiseringsprogramvare som hjelper deg å samle inn potensielle kunder, pleie dem og avslutte salg. Den tilbyr forhåndsbygde maler for e-postmarkedsføring, landingssider og nyhetsbrevsendinger.

Keap har en gratis og brukervennlig e-postemnelinjegenerator tilgjengelig på nettsiden deres.

I motsetning til andre generatorer der du velger en kategori, gir Keap alternativer for å velge meldingstype. Du kan for eksempel velge en e-posttype fra listen nedenfor:

  • Nyhetsbrev,
  • Reengasjement,
  • Følge opp,
  • Kampanje-e-post,
  • Ressurser,
  • Registrering.

Etter at du har valgt e-posttype, er det på tide å angi målgruppen din, angi søkeordet ditt og sluttresultatet du må oppnå etter å ha lest e-posten din.

Basert på innspillene dine får du ulike emnelinjer på e-post som du kan kopiere til kampanjene dine.

Encharge.io

Encharge.io er et automatiseringsverktøy for e-postmarkedsføring som hjelper deg med å segmentere e-postlister basert på brukerinteraksjoner på nettstedet ditt. Du kan enkelt opprette en serie med e-poster, pleie potensielle kunder, ombordkunder og automatisere salgsoppgavene dine.

Basert på naturlig behandlingsspråk, tilbyr encharge.io en gratis e-postemnelinjegenerator. Den tar inn 3 inndatatyper: e-postemnet, firmaets navn og e-postens tone.

Inntastingsfeltet for e-posttoner har mange alternativer, for eksempel vennlig, profesjonell, formell, morsom, presserende og mer. Som svar på dine innspill og e-postemne, mottar du mange e-postemnelinjer for e-postkampanjene dine.

SalesBlink er et B2B-leddgenereringsverktøy som hjelper deg med å finne potensielle e-poster, sende kald e-post, ringe og spore potensielle konverteringer på én enkelt plattform.

  Pause og gjenoppta store opplastinger når du overfører filer online

Du kan integrere SalesBlink med LinkedIn og kunders CRM-systemer for å få kontakt med potensielle kunder og sende ferdige, men tilpassbare meldinger for å få potensielle kunder.

Med SalesBlink Gratis kald e-postemnelinjegenerator kan du enkelt skrive e-postemnelinjer som hjelper deg med å få flere åpne priser. Noe av det beste er at du kan bruke disse emnelinjene direkte i SalesBlink-kalde e-poster og unngå å kopiere og lime inn.

StoryLab.ai

Storylab.io er et online innholdsgenereringsverktøy som hjelper deg å skrive engasjerende historier med en ferdig kopi for markedsføringsbehovene dine.

Storylabs e-postemnelinjegenerator bruker naturlig prosesseringsspråk (NLP) og kunstig intelligens for å generere engasjerende emnelinjer som hjelper deg med å få mer åpne priser.

Plattformen er relativt enkel å bruke, og du må spesifisere type kopi, ditt foretrukne emne og beskrivelsen og angi noen få nøkkelord for å generere kopien din.

Ikke bare e-postemnelinjer, men du kan også generere en komplett e-postkopi for å matche markedsføringstiltakene dine med Storylabs innholdsgeneratorverktøy.

Vanlige spørsmål

Vil personalisering gi verdi til emnelinjen?

Personalisering i emnelinjer gir verdi til e-postmottakerne. Det betyr at du skriver en dedikert e-post til mottakeren og ikke en markedsførings-e-post som sendes til hundrevis av e-postabonnenter.
For å tilpasse e-postene kan du også bruke emojier, symboler og mottakernes kallenavn i emnelinjene.

Er e-postemnegeneratorer ideelle for nyhetsbrev?

Ja, e-postemnegeneratorer kan hjelpe med ideer for å generere overbevisende e-postemnelinjer for nyhetsbrev. Du kan imidlertid tilpasse dem for å matche tonen for å tilpasse e-postabonnentene dine.

Konklusjon

Det kan være utfordrende å komme med nye emnelinjer i e-post daglig. Og derfor kan disse verktøyene for generator for e-postemnelinje hjelpe deg med nye ideer du kan prøve ut i markedsføringstiltakene dine.

Disse verktøyene vil helt sikkert hjelpe deg med å lage mer engasjerende emnelinjer som vil bidra til å øke åpningsraten og konverteringene.

Videre, ikke glem å sjekke ut verktøy for å finne e-poster umiddelbart.

x