8 ISP proxy-tjenester å bruke akkurat nå

En ISP-proxy er nyttig når du får tilgang til nettet med større personvern og sikkerhet, for eksempel nettbank, shopping, streaming av media, nettskraping og mer.

Men hvorfor trenger du i utgangspunktet en proxy-server når du fritt kan surfe på internett og få tilgang til verdifull informasjon?

Svaret er sikkerhet.

Mens du surfer på internett for å samle data uten proxy, kan IP-adressen din enkelt oppdages av nettstedet du besøker for å oppdage noe mistenkelig eller brudd på retningslinjene.

Følgelig er det en risiko for IP-blokkering. Og når IP-adressen din blir blokkert av et nettsted, vil du ikke få tilgang til den igjen.

Det er her du trenger en proxy-server som en ISP-proxy for å skjule og sikre din faktiske IP-adresse. Det kan fungere som et nettfilter eller brannmur og øke hastigheten på vanlige forespørsler.

En god proxy-server kan enkelt gi deg tilgang til et hvilket som helst nettsted du vil på nettet og trekke ut nødvendig informasjon samtidig som du beskytter dataene dine.

Imidlertid er proxy-markedet i endring med teknologiske fremskritt i nesten alle sektorer. Hovedmålet er å hele tiden utvikle seg i henhold til kundenes forventninger.

Av denne grunn introduseres ISP-proxyer for å forbedre de eksisterende proxy-funksjonene for å gi mer sikkerhet og personvern og bidra til å møte kundenes behov.

I denne artikkelen vil jeg forklare en ISP-proxy, hvorfor du skal velge den, og noen av de beste ISP-proxy-tjenestene.

Hva er en proxy-server?

En proxy-server er en enkel gateway mellom internett og brukeren. Du kan referere til dette som en mellomliggende server som skiller sluttbrukere fra nettsidene de får tilgang til. Det gir flere nivåer av sikkerhet, personvern og funksjonalitet avhengig av dine behov eller bedriftens retningslinjer.

Enkelt sagt er en proxy-server en datamaskin med sin IP-adresse på internett som datamaskinen din kjenner. Når du sender en forespørsel, går den først til proxy-serveren. Deretter sender den forespørslene til destinasjonssiden på dine vegne, samler inn svar fra nettserverne og videresender dem til deg slik at du kan få tilgang til nettsiden du ba om direkte i nettleseren din.

Det har visse fordeler som enkeltpersoner og organisasjoner bruker til å kontrollere internettbruk, spare båndbredde, forbedre hastigheter, få mer personvern, forbedre sikkerheten og få tilgang til blokkerte ressurser.

Hva er en ISP-proxy?

ISP-proxyer eller boligfullmakter bruker IP-adressene som er tildelt av ISP-ene og drar nytte av datasenterets hastighet, oppetid, omdømme og stabilitet. Det vil introdusere deg til mange unike og legitime sett med IP-er. Den største fordelen med dette er at det er vert i datasentrene av Internett-leverandører.

På grunn av dette vil du få effektive tjenester fra både datasenterfullmakter og boligfullmakter. Vel, ISP-proxy er en nykommer i teknologiscenen. Du kan handle, streame, unngå geo-restriksjoner, skrape data, gjøre nettbank og nyte den raske tjenesten.

Videre beviser ISP-fullmakter sin verdi gjennom de riktige notatene for pålitelighet, generell ytelse, tilgjengelighet, hastighet og sikkerhet. Derfor er det ingen tvil om at ISP-fullmakter er gode å gå-fullmakter som kan hjelpe deg med å få dataene du søker direkte fra nettleseren din uten problemer eller risiko for IP-blokkering.

Hvorfor trenger du ISP-fullmakter?

ISP proxyer tilbyr mange fordeler som vil hjelpe deg med non-stop streaming, online spill, shopping og mye mer. La oss diskutere noen av fordelene deres:

 • Høy hastighet
 • Bedre oppetid
 • Optimal rotasjon
 • Høy anonymitet
 • Ubegrenset båndbredde
 • Privat surfing uten hastighetsproblemer
 • Risikofri og raskere dataskraping
 • Ingen begrensning for tilgang til geobegrenset innhold
  Hva er RNG i videospill, og hvorfor kritiserer folk det?

Brukstilfeller av ISP-fullmakter

Den uoppdagelige og raske naturen til ISP-proxyer gjør dem til det beste valget for ulike nettoperasjoner, for eksempel:

 • Nettskraping
 • SEO-overvåking
 • Overvåking av sosiale medier
 • Annonsebekreftelse
 • Merkebeskyttelse
 • Sammenligne priser

Nå som vi har en bedre ide om ISP proxyer, la oss diskutere noen av de beste ISP proxy-tjenestene du kan begynne å bruke.

IPRoyal

Få en av de beste statiske boligfullmakter eller ISP-fullmakter med IPRoyal og opplev de mange fordelene som netthandel, banktjenester, streaming media osv. Du vil få et høyt sikkerhetsnivå mens du går inn i disse områdene for å unngå å bli blokkert IP.

Enten du vil ha tilgang til data for arbeidet ditt eller spille online spill, kan den statiske boligproxyen fra IPRoyal være et førsteklasses valg. IPRoyal tilbyr ISP-proxyer med høy båndbredde for strømmetjenester, som Netflix, Prime Video og mer. Interessant nok bruker den IP-pooler som løser problemet med IP-forbud.

Boligfullmakter henter adressene sine fra boligbrukerområdet. Du vil også finne flere fordeler med de hentede IP-ene, for eksempel å unngå proxy-forbud fra strømmeleverandørene. I tillegg spiller statiske tjenester en viktig rolle når du får tilgang til bankkontoen din.

IPRoyal er fordelaktig mens du samler data på nettet, også kalt dataskraping, som involverer lange timer med innkjøp. Dette er risikabelt og vekker mistanker fra destinasjonssiden som kan blokkere IP-en din. Men hvis du bruker IPRoyals ISP-proxyer, er det ikke bare mulig å gjøre det, men også risikofritt.

Videre, hvis du kobler skraperobotene med en proxy for bolig, vil det halvere datainnsamlingstiden. Dette resulterer i at det frigjøres litt tid til andre ting. I tillegg til å spare tid, sikrer den også din private informasjon og forbedrer arbeidseffektiviteten uten at det går på bekostning av sikkerheten. Det muliggjør også problemfri integrasjon ved hjelp av skrapingroboter som er tilgjengelige på nettet.

IPRoyal tilbyr 99,90 % oppetid for dine virksomhetskritiske applikasjoner og kommer med et stort utvalg unike proxyer for å oppfylle dine ønsker med minimal innsats. I tillegg vil det ikke være noen tung spenne mens du bruker den pålitelige proxyen strengt.

Kjøp IPRoyals statiske proxy for bolig og opplev det beste resultatet.

Lyse data

Benytt deg av ISP-proxyer med best ytelse for arbeidet ditt Lyse data og få global dekning. Du vil få over 600 000 fullt kompatible statiske proxyer for boliger og den raskeste responstiden i bransjen.

Bright Datas Internett-leverandører har den høyeste og mest omfattende geografiske dekningen for alle typer proxy-leverandører. Dette gjør at du kan fortsette å bruke Internett-leverandørene for boliger over hele verden i lang tid. Derfor regnes det som en av de beste og raskeste infrastrukturene på markedet som gir høy ytelse uten avbrudd.

Du vil få det mest stabile og raskeste bassenget med 100 % kompatible proxyer. Du kan enkelt få tilgang til begrensede nettsteder i henhold til deres plassering med etisk hentede proxyer. Bright Data er forpliktet til å overholde alle databeskyttelseskravene, inkludert EUs nye regelverk for databeskyttelse, California Consumer Privacy Act og GDPR.

Bright Data tilbyr optimal nettverksoppetid, raskere utganger og enestående kvalitet på tjenester. Du kan dokumentere alt, opprette underbrukere og administrere dem, og kontrollere proxyene dine med Proxy Manager. Du vil også få optimaliserte resultater i henhold til dine egendefinerte regler.

Velg fra deres fleksible priser som kan passe dine behov. Du kan velge alternativet «betal ettersom du vokser» hvis du starter eller har en liten bedrift som sikter på vekst. Du kan også ta en 7-dagers gratis prøveperiode og oppleve målretting på bynivå.

Oxylabs

Opplev fordelene med utvidede økter med Oxylabs sine ISP-fullmakter. Den bruker kraften til bolig- og datasenter-IP-er og utfører høyhastighets menneskelignende dataskraping. Det sikrer at du samler inn alle nødvendige data uten å gå tom for økttid.

  Slik kaster du (eller selger) Smarthome-maskinvare på en sikker måte

Med stabile økter kan du følge hvert skrapetrinn konsekvent og få tilgang til forskjellige sider med én IP-adresse. Derfor får du data uten forsinkelser. Oxylabs» ISP-proxyer kombinerer funksjonene til bolig- og datasenterproxyer. De er også vanskelige å oppdage som en proxy for boliger og raskere som en proxy for datasenter.

Dessuten er Oxylabs perfekt for konkurrerende skrapeområder der hyppige forespørsler og hastighet er avgjørende. Uansett hvilken nettside du trenger å få tilgang til, får Oxylabs» ISP-proxyer deg til å se ut som en ekte bruker. På denne måten kan du samle informasjon fra komplekse nettsteder uten å bli lagt merke til.

Oxylabs er klokt ettersom det tilbyr pålitelige kilder, høyhastighets, voksende proxy-pooler, tilgang til bruksstatistikk og ubegrensede mål. Få en pålitelig og rask løsning og fremstå som en ekte bruker i øktene dine.

NetNut

Fortsett å bruke bolig-IP-er i lang tid med NetNut sin statiske boligfullmakter eller ISP-fullmakter. Du vil få mer enn 1 million aktive IP-er, premium statiske IP-er, one-hop ISP-tilkobling og tilgjengelig 24/7. Den vil også tilby deg en aktiv IP-adresse tildelt fra verdensomspennende Internett-leverandører.

Dette gjør at du kan bruke de samme IP-ene til boligen så lenge du vil. ISP proxyer er svært pålitelige og superraske som tilbyr 100 % anonymitet. Du kan bruke denne teknikken på ulike felt, fra medieadministrasjon til de komplekse kravene til en bedrift.

Få én-hop ISP-tilkobling uten noen avhengighet, noe som gir raskere proxy-hastighet. Enten du vil ha informasjon for SEO, sosiale medier-kontoen din, annonseverifisering, merkevarebeskyttelse eller prissammenligning, samler NetNut data fra ethvert mål på tvers av mange regioner.

NetNut garanterer 100 % oppetid og null nedetider og tilbyr dedikerte private proxy-pooler basert på målet for å sikre de høyeste suksessratene. Du kan også bruke en enkel API for å få tilgang til bruksstatistikk i sanntid, sammen med dashbordtilgang.

I tillegg vil du få hastighet, stabilitet, kvalitet og støtte. Så, bare registrer deg, velg en ISP-proxy som passer for arbeidet ditt, målrett domenet i øktene dine, og begynn å bruke statiske IP-er for å holde øktene aktive så lenge du vil.

Få en 7-dagers gratis prøveperiode og opplev de mest delikate dataene uten problemer.

Webdeling

Webdeling tilbyr boligproxyer med ubegrenset båndbredde og høy hastighet for dine behov. Disse bolig- eller ISP-fullmakter er spesialbygd for at du skal få den informasjonen du ønsker for bedriften din. Dette er et av de raskeste alternativene til standard boligfullmakter.

Webshares ISP-proxy tilbyr en hastighet på opptil 1 Gbps og krever ikke at du beregner bruken din. Du kan kun kjøpe ISP-fullmakter fra kjente ISPer over hele verden, som Sprint, Lumen, Verizon og AT&T.

IP-adressen din vil forbli statisk for alltid, slik at du føler deg som en organisk bruker. Få mer enn 100 000 proxyer, 100 Gbps samlet nettverk og 99,97 % oppetid. Webshare tilbyr et moderne kontrollpanel som kommer med avanserte funksjoner.

Integrer med Webshares RESTful APIer for å spare penger og tid. Du vil også få de mest potente og komplette proxy-API-ene som forhindrer deg fra IP-forbud med en konsistent IP-pool. Oppgrader til ISP-proxyen og opplev de beste funksjonene noensinne med din statiske IP.

Nettdeling tilbyr ti fullmakter gratis. Så kjøp rimelige og raske proxy-servere i dag og bruk dem for å få dataene du trenger.

Space Proxies

Lanser din vellykkede kampanje i dag med Space Proxies. Den tilbyr bransjeledende globale løsninger for dine behov, og ISP-proxyene er pålitelige, raske og drevet av 100 Gbps-servere.

  Google reCAPTCHA Mailhide skjuler e-posten din bak CAPTCHA for å stoppe spam

Du vil få ubegrenset data fra favorittnettstedene dine med en perfekt ISP-plan. ISP-proxyene jobber på Veve, Walmart, Target, Amazon, Yeezy Supply, Supreme og mer. Velg antall fra 25 til 100 fullmakter og definer betalingsvilkårene dine.

Få tilgang til de geobegrensede nettstedene fra din plassering uten IP-forbud og andre problemer. Du kan velge den perfekte planen for å få de ønskede dataene fra dine lange økter med samme IP.

ISP Proxies by Space Proxies er ikke bare pålitelige, men også like raskere enn andre proxy-tjenesteleverandører. Den bruker funksjonen til datasenterproxyer i form av superstabile proxyer for å gi en utrolig hastighet.

SOAX

Bli regelmessig oppdatert og den reneste proxy-poolen for å unngå IP-forbud med SOAX. Den har mer enn 8,5 millioner aktive IP-er over hele verden og tilbyr fordelen med fleksibel målretting etter by, leverandør, region og land.

SOAX holder identiteten din 100 % anonym. Du kan også bruke IP-adressene levert av Internett-leverandører (ISP) fra hele verden uten problemer. Få et raskt svar fra de målrettede IP-adressene koblet til en pålitelig proxy-utvekslingsplattform.

Opplev høy ytelse og hastighet fra proxy-serveren. Få tilgang til SOAXs dashbord for å filtrere søkeresultatene dine etter region, land eller Internett-leverandører. Den lar deg bruke hvitelistede og legitime IP-er for boliger.

Med SOAX kan du samle prispolitikk, nettstedsinformasjon, merkevarerelatert informasjon, SEO og mer. Enten du trenger å overvåke pris, SEO, nettstedtilgjengelighet, annonsebekreftelse, marked, hastighet eller data, er SOAX en one-stop-løsning for deg.

Konfigurer proxyene dine enkelt og se statistikk over trafikkbruk. Du kan også administrere kontoen din enkelt i brukerdashbordet og hviteliste IP-adresser. Videre, eksporter listen som HTML, CSV eller TXT og del listene med andre brukere.

ASTROPROKSY

Astroproxy er et distribuert proxy-nettverk som lar deg samle inn data fra ønsket mål og kjøre forskjellige kontoer uten begrensninger eller forbud. Få alle proxyer i ett enkelt panel og få enkelt tilgang til hele bassenget og trafikkavgifter med Astroproxy.

Du kan bestille spesifikke proxy-parametere, en port og trafikk. I tillegg kan du velge mellom by-, land- og ISP-spesifikke proxyer. Dette vil ytterligere hjelpe deg å få tillit til tjenester eller nettsteder og sikre kontoen din.

Astroproxy er et nettverk av mange hvitelistede bolig-IP-er og vanlige Internett-leverandører. Det bidrar til å redusere sannsynligheten for kontobegrensninger og IP-forbud, og tilbyr fleksible innstillinger og forsikring om kontinuerlig tilgjengelighet.

Du kan bruke Astroproxy med hvilken som helst programvare og operativsystem. Den gir en API som er tilgjengelig for OS-integrasjon. Enten du er en markedsføringsspesialist, trafikkarbitrasjespesialist, kontekstannonsør, SEO-spesialist, SMM-spesialist eller bedriftseier, vil du samle dataene du ønsker raskt og effektivt.

Du kan bruke Astroproxy til å analysere data, samle data, sammenligne priser, bekrefte annonser, kjøre flere kontoer, beskytte opphavsrett, rangere SEO, undersøke markedet og mer.

Konklusjon

Å skrape data fra forskjellige nettsteder for virksomheten din virker som en enkel oppgave. Men i virkeligheten innebærer det mange utfordringer som kan påvirke personvernet og sikkerheten din. Uten ISP-proxy kan du møte problemer som sakte skraping, blokkering av IP-adresser og mer.

Bruk derfor en ISP-proxy for å skrape data, få tilgang til geobegrenset innhold, streame media på nettet og gjøre mye mer mens du er anonym og sikker.

x