8 Programvare for kontraktsadministrasjon for å strømlinjeforme arbeidsflyten din

Kontrakter er inntektspipelinen til enhver bedrift, og kontraktsadministrasjonsprogramvare sikrer at kanalen er feilfri og tidsriktig.

Bedriftskontrakter blir nå fulldigitalisert. Det er ikke lenger utkast til dokumenter, endelig utkast, signering, post, osv. Økonomi-, salgs- eller kundestøtteteamet bruker nå automatiserte verktøy for å produsere hundrevis av kontrakter daglig.

Hvis du ikke har prøvd noen kontraktsadministrasjonsapp, er du på rett sted. Vi presenterer den ultimate listen over kontraktsadministrasjonsapper nedenfor, slik at du bare kan velge.

Hva er formålet med programvare for kontraktstyring?

Kontraktsadministrasjonsapper gjør kontraktsprosessen enkel ved å håndtere forhandlinger frem til den endelige signeringen. Høres interessant ut? Finn noen populære formål nedenfor:

Reduser kontraktens tidsramme

Det tar vanligvis opptil 4 uker å fullføre et kontraktsinnholdsutkast. Hvis du er ansvarlig for kontraktsutforming, imponer lederen din ved å produsere profesjonelle kontrakter på få minutter ved å bruke robust kontraktstyring også.

Øk kontraktsnøyaktigheten

Utilsiktede feil i et kontraktspapir kan bryte en god del og redusere tilliten til bedriften din. Du kan unngå slike uhell ved å bruke automatiserte kontraktsverktøy. Slike verktøy bruker tidligere kontakter for å automatisk fylle ut vitale figurer, felt, data osv.

Alt du trenger å gjøre er å gjøre noen personalisering og endringer i de utfylte dataene for å gjøre kontrakten oppdatert.

Nøkkelprosesser automatisering

En kontraktsprosess involverer mange trinn som forhandling, opprettelse, tilbudsutkast, oppdaterte tilbud, fornyede tilbud, påminnelser om kontraktsignering osv. Du kan automatisere alle disse trinnene ved å bruke programvare for kontraktsadministrasjon for å redde fornuften din og, selvfølgelig, mange papirer også .

Aktivering av eSignatur

Salgs- og kundestøtteteamet kan fortsette å flytte kontraktsigneringsprosessen fra en person til en annen gjennom eSignaturer. Digital signering av dokumenter er raskere enn personlig signering.

Nå som du har lært hensiktene bak kontraktsadministrasjonsapper, er det på tide å lære noen populære varianter av kontraktsadministrasjon.

PandaDoc

Mens PandaDoc er en populær og robust programvare for kontraktsadministrasjon, gjør den mer enn det. I tillegg til å la deg tilpasse, forhandle og inkludere eSign i komplekse kontrakter, holder det samtalene i gang og fungerer i din hastighet.

Denne funksjonsrike plattformen inneholder hundrevis av kontraktsmaler du kan tilpasse ved å bruke et dra-og-slipp-redigeringsprogram og dele med kundene dine umiddelbart. I tillegg kan du bruke biblioteket med forhåndsgodkjente klausulvalg for å generere feilfrie kontrakter for flere bruksområder.

Uthevede funksjoner i PandaDoc er:

 • Sanntidsvarsler
 • Sømløs betalingsbehandling
 • Mobilapp for Android og iOS
 • Ubegrenset antall dokumenter og brukere
 • CRM-integrasjon for import av kundedata

Den lar deg strømlinjeforme kontraktsadministrasjonsprosessen ved å automatisere oppgaver som godkjenning, signering av ordre og skreddersydde brukertillatelser. Teammedlemmer kan også kommentere dokumentet eller fortsette samtalen gjennom den generelle chat-funksjonen.

Zoho-kontrakter

Zoho Contracts er en omfattende programvare for kontraktsadministrasjon som lar deg strømlinjeforme kontraktens livssyklus. Det hjelper virksomheter med å forbedre effektiviteten i alle kontraktsadministrasjonsaspekter ved å forbedre overholdelse og redusere forretningsrisiko. Denne applikasjonen kan oppfylle alle dine kontraktsrelaterte behov, fra dokumentoppretting, godkjenning og forhandling til signaturen.

  10 Effektiv skatteplanleggingsprogramvare for små og mellomstore bedrifter

Nøkkelfunksjonene til Zoho-kontrakter er:

 • Juridisk bindende underskrifter
 • Handlingselementer for påminnelser
 • Forhåndsdefinerte brukerroller og tilgangstillatelser
 • Kryptering og private datasentre
 • Sentrallager for virksomheter

Du kan umiddelbart bygge nye kontrakter med veiviseren for kontraktoppretting, prøve forhåndsdefinerte maler for vanlige kontrakter, eller lage egendefinerte maler. Funksjoner som en innebygd dokumentredigerer, spor endringer og kommentarer gjør dokumentsamarbeid sømløst for deg.

I tillegg kan du bruke denne plattformen til å designe godkjenningsarbeidsflyt, få verdifull datainnsikt fra analyser, fange opp kontraktshistorikk, se aktuelle endringer og administrere kontraktsforpliktelser.

ContractWorks

Hvis du ser etter en enkel programvare for kontraktsadministrasjon som bare tar noen få minutter å sette opp, velger du ContractWorks. Det øker ikke bare kontraktens synlighet drastisk, men minimerer også risikoen for å gå glipp av neste fornyelsesdato.

Uthevede funksjoner i ContractWorks er:

 • Tilpassede, planlagte rapporter som dekker alle aspekter
 • Ubegrensede varsler og varsler for viktige kontrakter
 • AI-tagger for enkel kontraktsnavigering og søk
 • Smarte AI-verktøy for sporing av nøkkeldatapunkter
 • Intuitivt GUI og dedikert implementeringssjef

Denne applikasjonen lar deg inkludere et ubegrenset antall brukere uavhengig av planen du velger. Ved å bruke OCI og den avanserte søkefunksjonen kan du umiddelbart finne avtaledetaljene du trenger.

Dessuten lar den deg lagre alle kontrakter i et skalerbart og sikkert kontraktlager. Den innebygde elektroniske signaturfunksjonen lar deg sende, signere og arkivere kontrakter fra hvor som helst.

Concord

Concord er en enkelt plattform for alle kontraktsprosessene dine. Den lar deg administrere utkast, godkjenning, e-signering og kontraktlagring og total kontroll over kontraktslivssyklusadministrasjon.

På denne plattformen kan du utføre andre viktige oppgaver som ekstern forhandlinger, søke etter kontrakter, administrasjon av tidsfristvarsler og rapportering. Det forenkler også samarbeidende dokumentredline, kommentarer og chat med kolleger og leverandører.

Nøkkelfunksjonene til Concord inkluderer:

 • Vanlig oppgaveautomatisering med rik integrasjon
 • Kontraktsrelatert innsikt med feltsammenligning
 • E-postvarsler for kontraktfornyelse eller frist
 • Ubegrenset juridisk bindende signaturer
 • Automatisk dokumentruting og godkjenning

Concord støtter integrasjon med flere applikasjoner for å jevne ut arbeidsflyten din. Du kan integrere den med 4000+ apper gjennom Zapier eller bruke REST API og webhooks. Dessuten kan du kombinere det med Salesforce, DocuSign, Dropbox, Box, Google Drive, Slack, Hubspot, Microsoft Teams, Typeform, Google Forms og mange flere.

DocuSign CLM

DocuSign CLM er det riktige valget for små bedrifter siden det tilbyr kostnadseffektiv programvare for kontraktsadministrasjon. Det hjelper deg med å organisere hele prosessen ved å lage skreddersydde avtaler, automatisere kontraktsarbeid og lære om trender, risikoer og muligheter.

Du kan raskt bygge en kontrakt ved å bruke maler, klausulbiblioteker, en dra-og-slipp-editor og betingede regler. Den lar deg også versjonskontrollere og kontraktsruting for intern og ekstern gjennomgang.

De viktigste funksjonene til DocuSign CLM er som følger:

 • Oppgaveautomatisering og kompleks arbeidsflytstyring
 • Sparer tid ved å standardisere kontraktshåndteringsprosesser
 • Fjerner flaskehalser for effektivt arbeid
 • Støtt forretningsintelligens med rask gjennomgang og trendinformasjon
 • Glatt og enkelt samarbeid mellom teammedlemmer

I tillegg kan bedrifter bruke DocuSign CLM til å lagre kontrakter i en sentral luftvei, administrere forpliktelser, søkeavtaler med filtre og mye mer. Applikasjonen har mer enn 100 forhåndskonfigurerte arbeidsflyttrinn som du kan bruke til å generere, gjennomgå, godkjenne og lagre kontrakter.

  Hvorfor sier Firestick at nettverket er frakoblet?

Kontraktshund

Mister du ofte oversikten over viktige kontrakter? Contract Hound er her for å hjelpe deg. Denne enkle programvaren for kontraktsadministrasjon lar deg enkelt finne, lagre og organisere alle kontraktene slik at du kan legge bekymringene til side.

Bemerkelsesverdige funksjoner til Contract Hound er:

 • Lagre og organiser dokumenter i en søkbar database
 • Mulighet for å legge til ubegrensede brukere gratis for å se en kontakt
 • Sikker signering og godkjenning gjennom integrasjoner
 • Responsive supportteam for å redde ryggen din
 • Nødsikker og sikker lagringsplass for sikkerhetskopiering

Du kan angi påminnelser og varsler for kontraktens utløps- og fornyelsesdatoer. Du kan tilby skrivebeskyttet eller redaksjonell tillatelse til dine foretrukne kolleger på denne plattformen. Bedrifter kan også bruke Contract Hound til å gjennomgå og signere kontrakter, bevilgningsadministrasjon og spore endringer.

CMx

CMx er det dynamiske alt-i-ett-verktøyet for alle dine kontraktsadministrasjonsoppgaver. Denne plattformen er tilgjengelig både i skyen og på stedet. Med dens hjelp kan bedrifter få tilgang til sine dyrebare kontraktslivssyklusadministrasjonsdata på én plattform, inkludert kontrakter, juridiske avtaler og relaterte dokumenter.

Du kan enkelt opprette kontrakter ved å utnytte den godkjente klausulimporten til MS Word gjennom dra og slipp. Du kan også beholde alle kontraktsversjonene i den sentrale kontraktsåndedrettet.

Høydepunkter i CMx-applikasjonen er:

 • Avanserte analyser med handlingsrettede data, tilpassede og planlagte rapporter
 • Multi-faktor autentisering, sikret multi-tenancy, SSL-sertifikat
 • Krypterte data lagret i sikre datasentre
 • Arbeidsflyt for kontraktgjennomgang og godkjenning
 • Enkel konfigurasjon og finkornet tillatelse

Den støtter også integrasjon med ulike redaktører, apper og SSO-plattformer som Google Workspace, Salesforce, Microsoft Dynamics, Okta, MS Office 365 og Azure Active Directory.

Evisort

Ser du etter passende programvare for kontraktsadministrasjon for din raskt voksende virksomhet? I så fall kan Evisort være det perfekte alternativet for din bedrift. Dette AI-drevne kontraktsadministrasjonsverktøyet hjelper deg med arbeidsmengdereduksjon, kontraktutløpsvarsler, raskere kontraktsøk og redusert kontraktstransaksjonstid.

De viktigste funksjonene til Evisort-applikasjonen er:

 • Kontraktsautomatisering for å skalere opp ressurser
 • Transparente godkjenningsprosesser for å håndheve overholdelse
 • Automatiserte varsler og utløservarsler
 • Avansert kontraktsanalyse, rapporter og visualisering
 • Kodefri integrasjon og tilgangsadministrasjon

Med Contract Intelligence Platform til Evisort kan du forenkle kontraktsadministrasjonen. Det strømlinjeformer også arbeidsflyter for å hjelpe teamet ditt med å konsentrere seg om strategisk arbeid og samarbeide for raskere avtalelukking. Denne plattformen støtter integrasjon med applikasjoner som Gmail, Google Drive, AWS, SharePoint, DocuSign, Adobe Sign, Box og Salesforce.

Viktige funksjoner i Contract Management Tool

En kontraktsadministrasjonsprogramvare er verdig når den har følgende funksjoner:

Kontraktmaler

Appen bør tilby de vanlige malene som bedrifter bruker ofte. Det bør også tilby en mulighet til å konvertere en ny kontrakt til en mal for fremtiden.

Sentralt arkiv for kontraktsinnhold

Det bør være en database for innhold som kontrakter vil bruke ofte. Operatøren skal kunne tilpasse feltene etter behov.

Rollebasert tilgangskontroll

Feltsalgsagenter, kontorassistenter, kundestøtte, kontraktsskriver, leders PA-er og bedriftseiere bør ha forskjellige tilgangsnivåer i drakten.

Sikker og kryptert lagring

En robust programvare for kontraktsadministrasjon vil bruke autentiseringsprogramvare og krypteringsprotokoller for å beskytte kontrakter mot dårlige aktører.

OCR, AI, PDF og utskrift

Programvaren må inneholde et OCR-program hvis du trenger å legge til innhold fra en fysisk kontrakt. En AI kan behandle inngangene for å lage rene og profesjonelle PDF-filer.

  Slik bruker du Apple Watch Low Power Mode

Av og til kan du trenge trykte kopier, så utskriftsmuligheten bør også være der.

Dashbord

Et dashbord som viser flere beregninger for kontraktsbehandlingsteamet vil hjelpe ledere, økonomiansvarlige og lederteamet med å lage passende forretnings- og økonomiske planer.

Den neste generasjons kontraktsadministrasjonsprogramvaren bør vise et dashbord med ventende kontrakter, utkast til kontrakter, kontrakter i pipelinen, kontrakter sendt til klientgodkjenning og nye kontraktforslag.

Innebygd eSignatur

Når du kjøper en drakt for kontraktshåndtering, sørg for at den inneholder en eSignatur-funksjon. Ellers må du kanskje kjøpe en annen app for bare eSignaturer. Å skille denne viktige funksjonen vil sikkert redusere hastigheten på kontraktsbehandlingen.

Kontraktsprosessrørledning

Appen skal tilby en intuitiv arbeidsflyt for kontraktsbehandling. For eksempel vil feltagenten sette i gang kontraktflyten. Deretter vil salgs- eller produktteamet verifisere kontraktselementene og videresende dem til ledere.

Når en leder har fullført prisene og vilkårene, kan personen sende kontrakten til ledelsen. Og alle disse bør skje i appen.

Administratorovervåking

Det må være avanserte visualiseringsmuligheter for bedriftsledere, økonomiansvarlige, lederskap og bedriftseier. Det vil sikre at alt går i henhold til selskapets retningslinjer.

Hva er standard kontraktsadministrasjonsprosessen?

Den typiske kontraktshåndteringsprosessen eller arbeidsflyten består av seks trinn. Ta en titt på hvert stadium av livssyklusen.

Opprettelse

Den første fasen av kontraktshåndtering er å opprette en avtale. Du kan bruke en mal eller begynne å skrive den fra bunnen av.

Samarbeid

Som et sentralt forretningsdokument, må kontrakter ofte inkludere internt samarbeid. Flere team legger ut sine innspill for å sluttføre en kontrakt på vegne av selskapet.

Redigering

Den første kopien av avtalen er neppe den endelige. Den må gå gjennom ulike redigeringer og versjonsendringer for ferdigstillelse.

Signatur

Når skrivedelen er fullført, må du signere kontraktspapiret. I moderne tid øker bruken av elektroniske signaturer.

Sporing

Det er også behov for å spore forpliktelsene og samsvarene til en kontrakt.

Oppbevaring

Alle kontrakter må lagres i en søkbar, sentralisert og sikker luftvei. Dermed kan brukere raskt sortere og finne dokumenter.

Rapportering

Du bør få en tilpasset analyserapport for kontrakten din med praktisk innsikt. Dette hjelper deg med å ta informerte beslutninger.

Fornyelse

I mange tilfeller blir kontrakter fornyet etter en viss tid. Det er imidlertid avgjørende å holde styr på forfallsdatoene for fornyelse.

Kontraktsledelse: Kjernevirksomhetskompetanse

Kontraktsutforming og forhandlinger

Prinsipper for kontraktstyring

Kontraktshåndtering: Vinnende hemmeligheter

Siste ord

Så langt har du utforsket de åtte beste verktøyene som kontraktsadministrasjonsprogramvare som tar næringslivet med storm. Du kan velge en av de ovennevnte avhengig av bedriftens behov, kontraktsarbeidsmengder og budsjett. Du kan gå med prøveversjon og deretter abonnere hvis verktøyet ser tilfredsstillende ut.

Du kan også være interessert i å vite hvor du kan kjøpe og selge Internett-bedrift.

x