8 tilpassede chatbotbyggere drevet av ChatGPT for nettstedet ditt

Chatbots er moderne programmer som kan hjelpe en bedrift med å ta kundeopplevelsen til et nytt nivå.

Chat-støtte er et krevende valg blant moderne kunder, og automatisering av kundestøtte ved bruk av AI har skutt billettsystemet til himmels i stor grad.

Du har kanskje minst en gang interaksjon med en chatbot, spesielt når du snakker med en kundeagent gjennom et chat-system.

Mange organisasjoner, spesielt e-handelsplattformer, bruker Chatbots på sine nettsider eller applikasjoner for å automatisere kundestøtten.

Da OpenAI introduserte ChatGPT, åpnet det veien for uendelige muligheter, inkludert muligheten til å lage chatbots drevet av ChatGPT.

Bedrifter kan bruke en tilpasset chatbot med ChatGPT for å trene modellene basert på kundens krav og gi bedre service.

Så hvis du tenker på å implementere en chatbot i applikasjonen eller nettstedet ditt, les videre.

I denne artikkelen skal jeg snakke om chatbots, hvor nyttige de er, og noen av de beste ChatGPT-drevne tilpassede chatbotbyggerne for å lage nyttige chatbots.

Hva er en chatbot?

Chatbot er i utgangspunktet et dataprogram som er bygget for å simulere og behandle menneskelig samtale gjennom tekst- eller stemmeinteraksjon. Programmet utnytter naturlig språkbehandling (NLP) og kunstig intelligens (AI) for å forstå kundenes spørsmål og automatisere svar.

Chatbots er designet på en slik måte ved hjelp av algoritmer og AI-modeller at de samhandler med kunder som mennesker gjør. Fra meldingsapper og nettsteder til virtuelle assistansesystemer blir Chatbots brukt i både bedrift-til-forbruker (B2C) og bedrift-til-bedrift (B2B) miljøer.

Bruken av dette programmet øker med tiden siden det gir bedrifter en effektiv måte å automatisere kundeinteraksjon på en vennlig måte. Det er Chatbots som primært svarer på én linje, og de gir vanligvis svar på vanlige spørsmål, og tilbyr en enkel kundeinteraksjon.

AI-aktiverte Chatbots er trent med språkhensikt, spotmønstre, menneskelig atferd og opptakerinteraksjon for å gi den mest passende responsen uten å involvere mennesker.

Med umiddelbar tilgang til forbrukerinformasjon, kundeservicefunksjon, salg og markedsføring, øker chatbots effektiviteten gradvis.

Chatbots vs ChatGPT-drevne Chatbots

Når du sammenligner ChatGPT-drevne chatbots med andre chatbots, vil du sannsynligvis finne mange merkbare forskjeller mens du bruker dem.

Selv om begge er konversasjons-AI-systemer, gjør noen aspekter dem forskjellige fra hverandre:

Respons

ChatGPT-drevne chatbots er sofistikerte og opplært til å gi svar avhengig av konteksten og tonen i samtalen din. I motsetning til andre chatbots, er det ikke begrenset til spesifikke svar og gir svar på alle spørsmålene dine.

På den annen side er andre chatbots mer formålsorienterte fordi de er forhåndsprogrammert med et bestemt sett med svar. Derfor kan de bare svare på spesifikke spørsmål knyttet til nettsiden eller appen der den er integrert. Svarsettet er også ganske begrenset, men nøyaktig når du stiller det riktige spørsmålet.

Brukssaker

ChatGPT er mer egnet for personlige applikasjoner, og du kan bruke den til å få svar på selv personlige spørsmål. Du må bare logge inn på ChatGPT-kontoen din og bruke den avhengig av dine behov.

I motsetning, siden chatbots er designet for spesifikke svar, kan du ikke bruke dem til å få svar på personlige spørsmål. De kan bare brukes til forhåndsdefinerte spørringer.

  Hvilken bør du bruke?

Gjennomføring

ChatGPT er ganske utfordrende å implementere. Hvis du ikke er godt kjent med maskinlæring, vil du ikke kunne implementere det. Det krever også at du er dyktig i avansert programmering for implementeringen.

Implementering av andre chatbots på nettstedet eller e-handelsappen din er raskere og enklere enn ChatGPT-drevne chatbots. Disse er basert på enkle regelbaserte beslutningstrær og krever ikke kompleks programmering.

Hvordan lage en tilpasset chatbot uten å bruke eksterne applikasjoner

Hvis du er ny på å lage en tilpasset chatbot, kan det virke som en skremmende oppgave. Men hvis du følger trinnene nedenfor riktig, vil prosessen bli enklere.

Trinn-1: Finn ut formålet

Din første oppgave er å finne ut formålet med chatboten din slik at den kan fungere deretter. Du må også definere funksjonene som Chatboten din skal ha før du går videre til neste trinn.

Trinn-2: Hvor skal implementeres

Etter å ha definert formålet og funksjonene, må du bestemme hvor du skal implementere din egendefinerte chatbot. Hvis kunden din hovedsakelig samhandler på nettstedet ditt gjennom en live chat-widget, må du implementere det på nettstedet.

Men hvis mesteparten av kundeinteraksjonen skjer i appen din gjennom Whatsapp, Instagram, Telegram eller en annen meldingsplattform, må du implementere det der.

Trinn-3: Velg en Chatbot-leverandør

Når du er klar over hvilken type chatbot du ønsker, er det på tide å velge chatbot-leverandøren. Chatbot-plattformer fungerer som det enkleste alternativet for å lage en chatbot, da de er raske og praktiske.

Men hvis du er flink med koding, så bruker du et chatbot-rammeverk som Googles Dialogflow for å lage din egen tilpassede chatbot.

Trinn-4: Design

Etter å ha valgt leverandør, er det på tide for deg å designe chatbot-samtalen i en chatbot-editor. For å starte prosessen, logg inn på chatbot-byggeren først og begynn deretter å designe samtalen.

Noen moderne redaktører lar deg sekvensere samtaleflyten gjennom den enkle dra-og-slipp-mekanismen. Du må være dyktig i samtaledesign fordi det vil bestemme kundeopplevelsen din. For programvareutviklere kan det være kjedelig å utforme samtalen, men med presisjon; du vil kunne implementere det raskt.

Trinn-5: Testing

Etter at designdelen er over, er det på tide å teste chatboten din og finne ut om den fungerer i henhold til dine krav. Avhengig av hvordan du har opprettet chatboten, kan du velge en testprosess.

Trinn-6: Trening

Hvis du vil at din egendefinerte chatbot skal tilby en bedre respons og kundeopplevelse, må du trene den. Du må bruke en NLP-motor sammen med en NLP-utløser for å trene chatboten og la systemene finne de vanligste problemene og spørsmålene.

Men hvis du ønsker å holde chatboten enkel og la den fungere i henhold til den forhåndsdefinerte flyten, kan du hoppe over treningsdelen.

Trinn-7: Innsamling av tilbakemeldinger

Etter at du har opprettet den tilpassede chatboten og integrert den i nettstedet eller chat-plattformen din, er det siste du kan og må gjøre å samle tilbakemeldinger fra kunder. Kundene dine er de beste menneskene som kan analysere effektiviteten til chatboten din.

Så bare be kundene om å gi ærlige tilbakemeldinger basert på deres bruk og erfaring. Når du har samlet inn detaljene, kan du forbedre chatboten din for å gjøre den mer nyttig for kundene dine.

Du kan til og med bygge egendefinerte chatbots drevet av ChatGPT gjennom ulike nettsteder og plattformer uten koding.

Her er noen av de beste plattformene for å lage tilpassede ChatGPT-drevne chatbots på egenhånd.

Botsonic

Botsonic AI chat builder er et valg for mange bedriftseiere for å lage tilpassede chatbots. AI-chatbyggeren er enkel å bruke, og den krever ikke at du skriver noen kode eller har dype tekniske ferdigheter.

  BTFO Betydning: Hva betyr BTFO?

Takket være sin sterke GPT-4-støtte, lar Botsonic deg trene chatboten du oppretter på dine egne data for å muliggjøre en imponerende kundeopplevelse. Dessuten kan plattformen analysere chattene for å forbedre kundestøtten og øke engasjementet med dem som et menneske.

Du kan lære opp chatboten din til å samarbeide med kundestøtte når det er nødvendig, og også omdirigere kunden til spesifikke produkter eller tjenester for å forbedre opplevelsen. Det er en prisvinnende chat-bygger som er klarert av toppteknologiske giganter over hele verden.

Chatbase

Chatbase er en populær tilpasset chatbot-bygger som utnytter kraften til ChatGPT. Det har vakt mye oppmerksomhet den siste tiden. Plattformen gjør det til en lett oppgave for deg å bygge og integrere en chatbot på nettstedet ditt og trene den på forretningsdataene dine.

Å bygge en tilpasset chatbot ved å bruke denne AI-chatbyggeren er en enkel oppgave; du trenger bare å legge til en lenke til nettstedet ditt eller laste opp alle nødvendige datafiler for å skrape den. Viktigere er at du enkelt kan gjøre endringer i chatboten din, som å svare på mønstre og oppgi navn og personlighetstrekk, slik at den kan gi en personlig kundeopplevelse.

Geolokaliseringen til nettstedet ditt spiller ingen rolle fordi Chatbase støtter rundt 95 språk, slik at du kan tilby kundestøtte på populære globale språk. Chatbase er designet for å imøtekomme bedrifter i alle størrelser, og det er derfor de har kommet opp med forskjellige prisnivåer, fra $19/måned.

CustomGPT.ai

Hvis du planlegger å gi uslåelig kundeservice ved å bruke en tilpasset chatbot og raskt løse kundenes problemer, prøv CustomGPT.ai. Det gjør det enklere å bygge en tilpasset chatbot ved å laste opp dokumenter eller integrere den på nettstedet ditt med CustomGPT.ai sin menighet.

Når chatboten din er klar, kan du enkelt distribuere den via den innebygde widgeten eller API. Siden chatboten du får er drevet av ChatGPT, vil boten din være bevæpnet med mange moderne AI-funksjoner for å forbedre kundeinteraksjonen i stor grad.

De tilbyr fire prisplaner som du kan velge basert på dine behov – Basic, Standard, Premium og Enterprise – fra $49/måned.

ActiveChat

Hvis du vil bygge en chatbot som kan utnytte bedriftens kunnskapsbase og gi enestående kundestøtte og kunnskapsadministrasjon, prøv ActiveChat. Denne AI-chatbyggeren utnytter mulighetene til ChatGPT for å sikre at chatboten din gir nøyaktige svar på alle spørsmål fra kundene dine.

Med dette verktøyet kan du introdusere en naturlig språk AI-assistent på nettstedet ditt, som vil automatisere de fleste oppgavene og også forenkle mange arbeidskrevende oppgaver. I motsetning til andre roboter som folk trener på generative modeller, bruker denne AI-byggeren dataene dine og gir høykvalitets tekstgenerering samtidig som den reduserer feil.

En annen interessant ting med ActiveChat er at du kan finjustere Large Language Models (LLM) med bare et enkelt klikk, og hele prosessen er helt gratis. Denne AI-byggeren er ikke gratis, og du må velge mellom Team-, Company- og Enterprise-planer. Grunnplanen starter fra $149/måned.

AISTA

Bruk AISTA chat builder til å skrape bedriftsdataene dine og lage en svært effektiv chatbot støttet av ChatGPT som vil forbedre kundeinteraksjonen din med 67 % (som hevdet av selskapet).

Med AISTAs AI-bygger kan du enkelt lage en tilpasset chatbot som integreres med CMS og genererer potensielle kunder sammen med spørsmål og svar-støtte.

  8 Pålitelig administrert dedikert server-vertsplattform for bedriften din

Chatbotene bygget ved hjelp av AISTA er effektive, med muligheten til å gi bedre, personlig tilpassede interaksjoner og redusere kundestøttekostnadene med nesten 30 %.

En stor fordel du vil oppleve er den fullstendige kontrollen du vil ha over chatboten din, som spenner fra administrasjon av treningsdata og modifisering av konfigurasjon til hurtigbufferforespørsler.

Siden den er bygget på Magic Cloud, er den i stand til å analysere alle spørsmålene som chatboten din mottar og hvordan du effektivt kan svare på dem. Det gir også replikert lagring, sikkerhet og CDN.

Merket forstår at ikke alle bedrifter har det samme behovet, og det er derfor det tilbyr tre separate planer, som er Basic, Professional og Enterprise.

Datamonstre

Ønsker du å automatisere kundeservicen på nettstedet ditt, men kan ikke bestemme hvilken chat-bygger du skal velge for å lage en tilpasset chatbot?

Data Monsters er et godt alternativ.

Dette er et velkjent merke som kan hjelpe deg med å tilpasse og implementere en ChatGPT-basert Chatbot på nettstedet eller systemet ditt. Data Monster bruker sin erfaring innen kunstig intelligens og dataanalyse til å designe en chatbot som vil hjelpe deg med å gi en bedre kundeopplevelse.

I tillegg til å hjelpe deg med å lage en fantastisk chatbot, kan Data Monsters også hjelpe deg med å integrere den med eksisterende systemer, optimalisere sykluser og estimering av avkastning. Topporganisasjoner som Nvidia, Siemens, Cisco, Nestle og P&G har stolt på denne AI-byggeren, så du kan også stole på den.

Nova

Nova er en revolusjonerende AI chatbot-bygger som kan hjelpe deg med å lage en ChatGPT-drevet chatbot for å skalere kundeservicen din og øke kundeengasjementet.

Siden den utnytter egenskapene til ChatGPT og GTP 3.5, kan chatboten du oppretter ved hjelp av denne chatbotbyggeren generere menneskelignende svar på kundeforespørsler nøyaktig samtidig som den reduserer menneskelig intervensjon.

Chatboten din kan enkelt integreres med systemene dine slik at den kan bruke all relevant data til å lage nøyaktige svar under kundeinteraksjon. Det er en svært tilpassbar AI chatbot-bygger som du kan bruke i henhold til dine unike krav.

Chatboten du oppretter med Nova kan integreres ikke bare på nettsider, men også i mobilapplikasjoner og smartklokker.

PowerBrainAI

Prøv PowerBrainAI chatbot builder hvis du vil bygge en AI-assistent for applikasjonen din. Enten du vil lage en tilpasset chatbot for iOS- eller Android-plattformen, er denne AI-byggeren kompatibel med begge plattformene.

Fra automatisering av repeterende oppgaver, løsning av kundeproblemer og forslag til produkter til ordreadministrasjon og eskalerende forespørsler, AI-chatboten du oppretter kan hjelpe deg med mange oppgaver.

Denne AI-chatboten basert på ChatGPT vil hjelpe deg med å designe boten din på en slik måte at den ikke bare svarer i henhold til kundens hensikt, men også gir nøyaktig informasjon. Appen er helt gratis å bruke, noe som er en stor velsignelse, spesielt for små bedrifter som ønsker å implementere kraften til AI i økosystemet sitt.

Konklusjon

Å lage en tilpasset chatbot drevet av ChatGPT for nettstedet ditt kan virke som en skremmende oppgave, spesielt hvis du ikke er klar over koding og NLP. Men ikke bekymre deg; moderne AI-chatbyggere har gjort det til en barnelek å utvikle ChatGPT-støttede chatbots. Det vil hjelpe deg med å automatisere chat-tjenesten på nettstedet ditt med noen få klikk.

Så velg den beste ChatGPT-drevne tilpassede chatbot-byggeren basert på ditt bruksområde og budsjett. Alle bruker avansert teknologi og kraften til datavitenskap for å trene chatboter på forretningsdataene dine og gi nøyaktige, relevante svar som menneskelige agenter.

Du kan også utforske de beste chatbot-utviklingsrammene for å bygge kraftige roboter.

x